• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Motorola Razr V3x ٠

AzzA

Registered User
لایک‌ها
0
یادم رفت من به چند تا نرم افزار احتیاج دارم
1- نرم افزار پخش ویدئو و صدا دارای لیست
2-آنتی ویروس توپ
3- نرمافزار دیگه ای برای عکس و فیلم برداری
4-پچ فارسی برای اس ام اس یا کل سیستم عامل گوشی
5-فرهنگ لغت انگلیسی به فارسی
6-نرم افزاری برای کامپیوتر که فایل یا فایلهایی از گوشی بگیره و توی کامپیوتر phone book رو ادیت کنی و به گوشی بفرستی
7-یه بروزر java اگه هست!!

1- از نرم افزار Audio Player که تو خود گوشی هست استفاده کن البته باید مشخصات فایلهات رو کامل کنی ، تو کامپیوتر روی فایلها رایت کلیک کن و Properties رو بزن ، بعدش از تو تب Summary مشخصات فایلت رو بر اساس نام خواننده و آلبوم و ... کامل کن تا پلیر بر همین اساس برات لیست کنه ( از طرف دیگه میتونی توی شاخه های گوشیت فولدر بندی کنی تا وقتی دکمه # و * رو میزنی تو فولدر های مختلف رو ببینی ، البته با کامپیوتر باید فولدر هات رو بسازی )
2- نیازی به آنتی ویروس نداری چون تا جائیکه شنیدم یک نوع ویروس بیشتر واسه سیستم های مبتنی بر جاوا نیست که اونم خطرناک نیست
3- این مورد رو من هنوز پیدا نکردم
4- در این مورد چند تا پست بالاتر توضیح داده شده
5- اینجا رو ببین کارت رو راه میندازه
6- از نرم افزاری که تو سی دی گوشی هست استفاده کن
7- این یکی رو هنوز پیدا نکردم

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
جواب سوال اولت رو نميدونم !!

اما سوال دوم ...

Data Connection گوشيت رو روي حالت مموري قرار بده ...بعد كه وصلش كني به سيستم يه درايو جديد تو My Computer اضافه ميشه ....

اون درايو رو باز كن ... و در همون صفحه اصلي درايو يه فولدر جديد درست كن و اسمش رو Kjava بزار ....

حالا فايلهاي jar بازي يا برنامه رو كپي كن تو اين فولدر .... كارت كه تموم شد ... گوشيت رو ريست كن ....

بعد برو به قسمت Games & Apps گوشيت ...گزينه آخر (Install New) رو بزن ...
بعد برو به قسمت Options و در اون قسمت گزينه View Storage Device رو بزن ....ودر اونجا گزينه All رو انتخاب كن ...

حالا ميبيني فايلهاي نصب بازي مشخص ميشه ... هر كدومشو كه ميخواي نصب كني انتخاب كن ... شروع ميكنه به نصب كردن ...به پيغامهاش هم محل نده و همه رو تاييد كن .....حالا كابل رو از گوشيت خارج كن و بازي رو اجرا كن ...

اون قسمتي رو هم كه قرمز نوشتم... يه بار انجام بدي كافيه ..

آقا دمت گرم .... ولی اینایی که میگی هیچ کدوم تو منو های گوشیم نیست
questionedf.gif

data connection دیگخ کجاشه همه جاش رو ریختم بیرون یه همچین چیزی نداشت !!!

برنامه ایی هم که باهاش گوشی رو وصل کردم به کامپیوتر از طریق usb اسمش mobile phone tools ئه
352nmsp.gif

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
بهترين و كاملترين و همينطور بدون دردسرترين نرم افزار براي كنترل گوشي V3X و انتقال فايل و همينطور عوض كردن اسكين ها : LeaderGL Flex Editor 10.5 XP
از آدرس زير دريافت كنيد: http://www.7900novadrive.com/V3/file/LeaderGL_FlexEditor_10.5_XP_Setup.exe

كار كردن باهاش خيلي راحته
گوشي رو رو حالت DATA بگذاريد و بعد از نصب برنامه درايورهائي رو كه از http://www.7900novadrive.com/V3/file/MotPCSDrivers.zip ميگيريد براي مودم يو اس بي كه تو سيستمتون تعريف شده مشخص كنيد و بعدش تو برنامه حالت Normal رو انتخاب كنيد
از منوي Strument ميتونيد با استفاده از file managment فايلهاتون رو تو مسير دلخواه تو گوشي كپي كنيد و يا اينكه تو همون منو از Resource Explorer استفاده كنيد.
البته من يك مشكل كوچيك با اين Resource Explorer داشتم و اون اين بود كه بايد 2 بار فايل رو كپي ميكردم تا به گوشي انتقال پيدا كنه ، و مشكل ديگه هم اين بود كه فايلها رو بايد تك تك انتقال ميدادم ، البته شايد به خاطر سيستم عامل ويندوز 2003 باشه كه باهاش كار ميكنم ، نميدونم رو ايكس پي شايد مشكلي نداشته باشيد.

موفق باشيد

من که از این پست هیچی نفهمیدم خدایی
questionedf.gif

AzzA

Registered User
لایک‌ها
0
خب آخه وقتی Data Connection رو نمی دونی چیه نبایدم از اون پست سر در بیاری ، ولی نگران نباش منم روز اول از خیلی چیزها سر در نمیاوردم

تو منوی اصلی گوشیت ( وقتی اون دگمه گرد وسطی رو میزنی ) یه دونه آیکون هست که شبیه کابل و پورت شبکه است ، می ری اونجا و بعدش 3 تا آ یکون داری که یکیش مال یو اس بی و شبیه یک سه شاخه است ، اونو که بزنی میتونی انتخاب کنی که گوشیت روی حالت Memory Xard باشه یا Data Connection
توی حالت Memory Card نیازی به هیچ برنامه ای نداری و وقتی گوشی رو با کابل به کامپیوتر وصل می کنی یه درایو اضافه میشه و میتونی به اطلاعات تو مموری دسترسی داشته باشی ، اما روی حالت Data Connection وقتی گوشی رو با کابل به کامپیوتر وصل کنی ازت درایور می خواد و بعد اونو به عنوان یکی از ابزارها میشناسه و میتونی با نرم افزارهائی که معرفی شده با گوشیت ور بری

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
سلام دوستان چند سوال داشتم:
1- usb استفاده شده در این گوشی v2 هست یا v1.2 چون تو سرعت انتقال فایل از کامپیوتر به گوشی خیلی مهمه؟
2- کیفیت پخش mp3 از هدفن مشابه چه مدلی از نوکیا و سونی هست؟
3- آخرین ورژن فرم ور برای این گوشی چنده و آیا کسی نصب کرده تا ببینه عملکرد گوشی بهتر میشه؟
4- آخرین قیمت این گوشی الان چنده؟

pilot

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,253
دوستان Voice Recorder گوشی کجاست؟

راستی میشه مکالمه رو ضبط کرد؟

فقط موتورولا :rolleyes:

grave_worm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
azza جان دمت گرم ولي هيچ كس جواب سوال هاي اصلي ما رو نداد صفحه ي 12 ژست يكي مونده به آخر
اونها سوال هاي مهم بود كه مثل .... تو گل گير كردم

AzzA

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان
من الان یه 4هفتیه ای یه که v3x خریدم و با چند صد تا مشکل روبرو بودم که امیدوارم حل بشه
(البته باید بگم من از طرفدارای موتورولا هستم )

اول اینکه وقتی بلوتوث اسکن میکنی هیچ کس رو پیدا نمیکنه در صورتی که طرف کنار خودم نشسته
و اگه من بلوتوث رو فعال کنم وقتی با گوشی دیگه فایل می فرستم code pass میخواد و دیگه اینکه تو سیتم عاملش فقط روی آهنگ ها send Bluetooth میاد

دوم اینکه کیفیت فیلم برداریش از 3220 هم کمتره

سوم اینکه با ریختن پچ صدا رو گوشی فقط صدا بلند شد و اصلا کیفیت جالبی نداره

چهارم اینکه برای دسترسی به فایلهات اصلا کنترل خوب یا یه چیز مثل بروزر سیمبین یا ویندوز اکسپلورر
نداره و همه فایل ها رو سر هم میکنه و توشاخه All نمایش میده و دکمه # و * رو هم که تومثلا بروزرش که میزنی no file found می زنه و توی player اش هم همه ی فیال ها رو نشون نمی ده یعنی چند تا دایرکتوری رو بی خیال میشه

پنجم اینکه بعضی از فایل های java روش اجرا نمی شه مثل همین فرهنگ لغت فارسی به انگلیسی و چند بازی تست شده دیگه

ششم و آخریش اینکه رنگ مانیتور عقبش که اصولا باید ساعت رو نشون بده اونقدر کمه که اصلا هیچ چیز دیده نمیشه (البته تو حالت stand by )

شرمنده من جواب پست بعدیت رو تا جائیکه از دستم بر می اومد دادم ، این یکی از قلم افتاد

خب این گوشی تو کار با بلوتوث یکمی با بقیه فرق داره ، باید فایلی رو که می خوای انتخاب کنی و بعد کپی بزنی ، مقصد رو میتونی بلوتوث انتخاب کنی ، اونوقت میبینی تو سرچ پیدا میشن

کیفیت دوربینش با وجود اینکه 2 مگاپیکسله ولی میشه گفت یکمی ضعیفه و همیشه هم موتورولا به خاطر اینکه از این نوع لنز استفاده میکنه مورد انتقاد بوده ، ولی البته یکمی هم به شرایط محیط حساسه ، من خودم تو محیط باز و نور خوب فیلم و عکس گرفتم که همه انگشت به دهن موندن ، ولی تو محیط بسته خب باید قبول کرد که تنظیمش مشکله

در مورد پچ صداش هم این کیفیت نیست که میاد پائین ، چون وقتی از هدفون استفاده می کنی میبینی که کیفیت عالیه ، میشه یه جورائی انداخت گردن اسپیکرش که کم میاره ، ولی بپه ها تو همین تاپیک روش بهتری گفتن که میشه سطح تقویت صدا رو تنظیم کرد ، البته من خودم هنوز فرصت نکردم بکار ببرم

چهار : فکر کنم جوابش رو تو جواب پست بعدیت داده باشم

5- خب یه جورائی طبیعیه ، خیلی برنامه ها هستند که حتی تو نوکیا با این همه ادعاش بعضی مدلها اجرا می کنند بعضی ها نمی کنند ، ولی در مجموع بگرد دنبال بازیهائی که ویژه صفحات 320*240 طراحی شدند و سازگار بJava MIDP 2.02

6- بستگی به تم و اسکین این رنگ و نور عوض میشه ، ولی به نظر خودم هم جا داشت اون صفح خیلی بهتر طراحی بشه

AzzA

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان Voice Recorder گوشی کجاست؟

راستی میشه مکالمه رو ضبط کرد؟

فقط موتورولا :rolleyes:

این تیکه " فقط موتورولا " رو پایه ام خفن تا

ضبط مکالمه نداره اما واسه Voice Recorder یکی از بچه ها چند تا پست بالاتر یه برنامه معرفی کرده بود ، عالی کار میکنه

AzzA

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان چند سوال داشتم:
1- usb استفاده شده در این گوشی v2 هست یا v1.2 چون تو سرعت انتقال فایل از کامپیوتر به گوشی خیلی مهمه؟
2- کیفیت پخش mp3 از هدفن مشابه چه مدلی از نوکیا و سونی هست؟
3- آخرین ورژن فرم ور برای این گوشی چنده و آیا کسی نصب کرده تا ببینه عملکرد گوشی بهتر میشه؟
4- آخرین قیمت این گوشی الان چنده؟

Support fully USB 2.0 high-speed transfer rate up to 480Mbps,1-

2- کیفیتش مشابه موتورولاست :p ولی خب میتونی اونو با سری واکمن مقایسه کنی ، در این مورد ایرادی نمیشه بهش گرفت

3- آخرین نسخه ها رو میتونی از سایت Planet MotoX بگیری

4- این یکی رو خبر ندارم

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
Support fully USB 2.0 high-speed transfer rate up to 480Mbps,1-

2- کیفیتش مشابه موتورولاست :p ولی خب میتونی اونو با سری واکمن مقایسه کنی ، در این مورد ایرادی نمیشه بهش گرفت

3- آخرین نسخه ها رو میتونی از سایت Planet MotoX بگیری

4- این یکی رو خبر ندارم

من تو گرفتن این گوشی موندم همه چیزش ردیف شده به جز کیفیت mp3 از دوستانی که مقایسه کردن یا اسن امکان هست این گوشی رو مقایسه کنن و اعلام کنن آخه تو فروم های انگلیسی چند جا دیدیم که همه از کیفیت بد mp3
شاکین یه جا به w800 نمره 9/10 داده بود و به v3x نمره 3/10 تو پخش موسیقی اما اینکه از اسپیکر بوده یا هدفن؟
من پخش از هدفن برام مهمه آیا نزدیک به سری واکمن هست و صدا شفافه؟

grave_worm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
flasher_for_nok پخش mp3 ایش عالیه البته مال من بعضی مواقع freez می کنه بعد ول می کنه که نمی دونم مال چیه ولی فقطیادت با شه که دوربینش فقط فقط فقط برای عکس عکس عکس اونم تو روز روز روز روشن روشن روشن خوبه

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
کسی پچ افزایش کیفیت عکسبرداری و فیلم برداری رو نصب کرده؟

Bahman NO1

Registered User
لایک‌ها
0
چاكريم .........

كسي اون فايل اصلي مربوط به صدا رو داره ...........همون كه به صورت پيش فرض تو فولدر سيستم گوشي بود ...

بالا