• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Motorola Razr V3x ٠

AzzA

Registered User
لایک‌ها
0
scr001_001.jpg

دانلود اسکین

وای که چقدر باحال میشه با این اسکین های 4x4 - تعداد آیکونها میشه 16 تا و این کار با تغییر فایلهای mma_ucp و mma_dcp در شاخه سیستم انجام میشه.

قبل از هر کاری از این دو تا فایل از رو گوشیتون بک آپ بگیرید و بعد از اینکه فایل اسکین رو از حالت فشرده خارج کردید ، فایلهائی که تو شاخه pictures هست رو به (a\mobile\pictures) و فایلهای شاخه system رو به (a\mobile\system) کپی کنید و توی شاخه اسکین گوشی هم یه فولدر به اسم D&G_16 بسازید و بقیه فایلها رو کپی کنید به (a\mobile\skins) و بعد گوشیتون رو ریست کنید.

قشنگه ، نه؟؟

AzzA

Registered User
لایک‌ها
0
این یکی هم خیلی باحاله ( ویژه اونائی که می خوان پوز رفیقهای موتورولا دارشون رو بزنن )

screen001.jpg

دانلود

روش نصب مثل همون بالائیه فقط اسم فولدر اسکین رو میذارید: Moto_XP

حالشو ببرید ، یکمی هم این طرفها بیئید ، مردم از تنهائی ، دارم افسردگی می گیرم ها

scr002.jpg

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
کسی میتونه تفاوتهای v3i با v3x رو بگه منظورم تفاوت هایی مثل دوربین این 1.3 هست اون 2 و اون دو تا دوربین داره و... نیست چیزای دیگه مثل ساپورت برنامه ها و... اصلا تفاوت عمده دیگه ای دارن؟

Bahman NO1

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزيز ... v3 v3i l7 l6 و .... تو نصب برنامه هاي جاوا خيلي بدقلق بودن ولي V3x اصلا وابدا اينطوري نيست...

سرعت انتقال فايلها چه تو usb و چه تو bluetooth واقعا معركس ... مخصوصا بلوتوثش مثل موشك ميمونه لامصب...

به نظر من رو پخش موزيك و .... باطري خوب مقاومت ميكنه...

Bahman NO1

Registered User
لایک‌ها
0
AzzA جان كولاك كردي بابا.... يواش برو ما حداقل به گرد پات برسيم ...

AzzA

Registered User
لایک‌ها
0
شرمنده می کنی استاد ، ما کوچیکتیم

من احتمالا" یه چند وقت کمتر وقت میشه بیام گفتم از قبل جبران کرده باشم

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
دوست عزيز ... v3 v3i l7 l6 و .... تو نصب برنامه هاي جاوا خيلي بدقلق بودن ولي V3x اصلا وابدا اينطوري نيست...

سرعت انتقال فايلها چه تو usb و چه تو bluetooth واقعا معركس ... مخصوصا بلوتوثش مثل موشك ميمونه لامصب...

به نظر من رو پخش موزيك و .... باطري خوب مقاومت ميكنه...

ممنون یعنی به نظر شما اگر دوربینش رو بیخیال بشیم(چون برام مهم نیست خیلی) ارزش پرداخت مابه التفاوتش با v3i رو داره؟ کیفیت عکساش چطوره نسبت به گوشی سایر برند ها؟

Bahman NO1

Registered User
لایک‌ها
0
صد در صد به نظر من ارزش داره .... البته اين نظر منه ...شما از بقيه هم پرس و جو كن ...كيفيت عكساش نسبت به بقيه گوشياي موتو بهتره ... همين !!!

راجع به مقايسه هم .... به سوني اريكسون كه نميرسه .... منتها از بعضي مدلهاي هم قيمت نوكيا سرتره ... مخصوصا 3230 ... من تست كردم اصلا قابل مقايسه نبود...

بهتره كه به قول خودت دوربينش رو بيخيال شي....

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
ممنون پرس و جو میکنم ببینم چی دستگیرم میشه

mori

Registered User
لایک‌ها
14
يه سئوال داشتم
وقتي اين تم هاي 16 آيکوني رو نصب ميکنيم Call Divert کجا ميره؟

Bahman NO1

Registered User
لایک‌ها
0
البته من 16 آيكوني رو از رو سيستمم پاك كردم ولي خب تا اونجايي كه يادمه تو Settings يه بخش جديد اضافه ميشد به اسم Other Settings يا More Settings ... دقيقا يادم نيست اسمش چي بود ولي تو اونجا بود ...

Bahman NO1

Registered User
لایک‌ها
0
يه عكس gif كه ميتونيد به عنوان اسكرين سيور براي گوشي استفاده كنيد .. فقط ببخشيد كه اسم خودم هم توش

هست ...چون آواتارم تو موبايلستان همينه .... توي گوشي خيلي حالت بهتري نسبت به اينجا داره ...

2m26jdg.gif

pilot

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,253
یه مساله ای که من با این گوشی دارم اینه که نمیشه فولدر ساخت! یعنی Category میسازه اما مثلا وقتی میری داخل موزیک دار و ندار و ورمیداره میاره ! بدتر از اون فولدر عکسها !!:wacko:
من از MP3 پلیر میخوام استفاده کنم بنابراین روی گوشی کلی آهنگ ریختم اما وقتی داخل فولدر میرم همه رو ور میداره میاره قاطی پاتی. Sort هم که نداره! موقع انتخاب زنگ هم همینطور !
حالا یا من بلد نیستم یا همینجوریه. لطفا راهنمایی کنید.

Bahman NO1

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزيز وقتي ميري داخل موزيكها ميتوني با كليدهاي * و # به Category كه ساختي بري و اگر تو اون حالت آهنگي رو اجرا كني فقط آهنگهاي همون Category اجرا ميشه

mori

Registered User
لایک‌ها
14
البته من 16 آيكوني رو از رو سيستمم پاك كردم ولي خب تا اونجايي كه يادمه تو Settings يه بخش جديد اضافه ميشد به اسم Other Settings يا More Settings ... دقيقا يادم نيست اسمش چي بود ولي تو اونجا بود ...
من اونجارو هم ديدم اما Divert نبود
انگار آب شده رفته تو زمين!
فعلا که برگشتم به حالت 12 آيکوني
ولي 16 تايي يه چيز ديگه ست!

راستي هر کدوم از 16 آيکوني ها با اون يکي فرق داره؟
يا همشون يه سيستم منوبندي دارن؟

Bahman NO1

Registered User
لایک‌ها
0
بعضياش با هم فرق داره ... هر كدوم از اين اسكين هاي 4*4 فايلهاي سيستميشون توش هست ...

Bahman NO1

Registered User
لایک‌ها
0
تغيير دادن كليدها :

مثلا من كليد Smart key رو تغييرش دادم و نقش كليد Red Button رو بهش دادم .... تو اين حالت اگه كسي با شما

تماس بگيره بدون اين كه درب گوشي رو باز كنيد ميتونيد تماسش رو Reject كنيد يا گوشيتون رو خاموش كنيد ..

سيم شماره 005b_0001 »» آفست 1F »» فقط بيت هاي 0 و 4 رو تيك بزنيد (يعني مقدار هگز به يازده تبديل بشه)

بعد گوشيتون رو ريست كنيد... تغيير انجام شده

mori

Registered User
لایک‌ها
14
تغيير دادن كليدها :

مثلا من كليد Smart key رو تغييرش دادم و نقش كليد Red Button رو بهش دادم .... تو اين حالت اگه كسي با شما

تماس بگيره بدون اين كه درب گوشي رو باز كنيد ميتونيد تماسش رو Reject كنيد يا گوشيتون رو خاموش كنيد ..

سيم شماره 005b_0001 »» آفست 1F »» فقط بيت هاي 0 و 4 رو تيك بزنيد (يعني مقدار هگز به يازده تبديل بشه)

بعد گوشيتون رو ريست كنيد... تغيير انجام شده
خيلي توپ!
فقط واسه گوش دادن موزيک با در بسته مشکل ايجاد ميکنه! اما عاليه
راستي با سيم 0001-0032 کار کردي؟
همون که انسرينگ ماشين رو فعال ميکنه؟ و دائمي کننده دليوري ريپورت ها
که البته رو گوشي من جواب نداد!

بالا