• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

MT بهتره یا WordPress؟

azizaa

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از azemati :
این دقیق‌تره. ولی باز عجیبه! :blink:

"powered by wordpress"
http://www.google.com/search?hl=en&lr=&q="powered+by+wordpress"
2,710,000

"powered by movable type"
http://www.google.com/search?hl=en&lr=&q="powered+by+movable+type"
1,430,000

این که موویبل تایپ رو جدا از هم بنویسم یا پشت‌سر هم، هم تست کردم! زیاد تاثیری نداره در نتیجه.

در مورد آمار استفاده کننده ها بهتره مقاله خیلی جالب و فنی Elise Bauer رو بخونید.
http://www.elise.com/web/a/an_overview_of_the_weblog_tools_market.php

{کمی توضیح: الیزه نویسنده وبلاگ Learning MovableType ه و مدرک MBA از دانشگاه Stanford (که قوی ترین دپارتمان MBA رو تو دنیا داره) گرفته. خلاصه که بد جوری آدم خفنیه! هواشو داشته باشین. بد نیست یه چند تا میل بهش بزنید. وقتی یه همچین آدم هایی رو این موضوعات کار می کنن آدم کلا به خودش امیدوار می شه!}

همونطور که الیزه گفته تعیین دقیق تعداد کاربرها کار زیاد ساده ای نیست و کلی خطا داره دلیلش هم خودش توضیح داده:
Trying to draw a picture of the emerging weblog tools market is difficult at best. The industry is still very young, rapidly changing, for the most part highly fragmented, and with new entrants coming on the scene every day. Coupled with the rise in weblog tools are syndication tools, such as RSS and Atom, which help proliferate weblog content across the Internet. Standards are getting established, the tools are evolving, and the market is growing quickly. Most of the tools are created by private companies that do not reveal their use statistics. A weblog tool can be a standalone software product, a paid service, or a feature of a product or service, thus muddying the waters even further. Many of the tools are free and although the companies can track downloads and accounts, people can have multiple accounts and download multiple times, therefore lending to an overestimation of actual active users.

اما آخرش یه راهی پیشنهاد داده و بر اساس همون هم آماری داده که البته مال چند ماه پیشه ولی قابل استفاده است و چیز زیادی تغییر نکرده.

weblog_tools.gif

azizaa

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از mehrdad1355 :
ولی گمونم به عنوان مسئول سرور با توجه به سرویس شدن دهن سرور ها توسط اسپمرها نظرت با این نظرت یکی نباشه ;)

نمی دونم منظورتون از این حرف چیه مهرداد جان. ولی اگه می خوای موضوع اسپم شدن رو به MT نسبت بدی به نظر من درست نیست. پدیده اسپم در وبلاگ ها دقیقا ناشی از قدرت پیدا کردن و زیاد شدن اوناست. و این وسط هر سیستمی که بیشتر استفاده بشه بیشتر اسپم می شه و واسه همینه که اسپم وبلاگ های MT و WP از همه بیشترند.
مثلا سایت خودت که وبلاگش رو با WP ساختی URL]http://fattahi.net/amozesh/modules/wordpress/[/URL همین الان مورد اسپم قرار گرفته که تو صفحه اول سایتت هم دیده می شه!!! :p

برخورد sixapart با این مساله خیلی حرفه ای و خوب بوده . اونا چندین راه حل برای این کار پیشنهاد دادن و چندین پلاگین و راهنما نوشتن که کامل ترینش هم همین چند روز پیش به عنوان Guide for Fighting Comment Spam منتشر کردن:
http://lol.cybermasters.net/index.php?url=uggc%2Sfvkncneg.pbz%2Scebarg%2Spbzzrag_fcnz.ugzy

اما متاسفانه WP تنها به یک پلاگین شبیه Blacklist بسنده کرده. دلیل این تفاوت هم روشنه. پولی که پشت سر Sixَapart هست (مخصوصا اون کمک 10 میلیون دلاری که همین چند ماه پیش از دولت فدرال گرفتن و Live Journal رو با کمک اون پول خریدن) خیلی بهشون کمک میکنه. ولی تو یک کار با لیسانس GNUGpl نمیشه انتظار داشت که طرف از کار و زندگیش بزنه و همه رو تعطیل کنه بیاد مشکل spam من و شما رو حل کنه. اونم در حالی این مشکل رو کس دیگه ای بوجود آورده.

البته بماند که من خودم از سینه چاکان GNUGpl هستم![]

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
دستت درد نكنه كامي جان،
من كه زياد از ظاهر ورد پرس خوش نمياد. ام تي هر طوري كه باشه ظاهرش قشنگتره....
از اين بحث كه بگذريم من يه سوال دارم كه چرا ما ايرانيها كه اينقدر برنامه نويس دارم و هر كي سعي داره يه برنامه رو معرفي كنه توي اين فكر نيستيد كه يه سيستم به غير از اينها ساخت كه امكاناتي بيشتر از اين دو داشته باشه و برنامه هم مجاني باشه كه همه بتونند ازش استفاده كنند....
برنامه اي كاملا فارسي مثل ASP-Rider

كم پشت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از azizaa :
در مورد آمار استفاده کننده ها بهتره مقاله خیلی جالب و فنی Elise Bauer رو بخونید.
http://www.elise.com/web/a/an_overview_of_the_weblog_tools_market.php

{کمی توضیح: الیزه نویسنده وبلاگ Learning MovableType ه و مدرک MBA از دانشگاه Stanford (که قوی ترین دپارتمان MBA رو تو دنیا داره) گرفته. خلاصه که بد جوری آدم خفنیه! هواشو داشته باشین. بد نیست یه چند تا میل بهش بزنید. وقتی یه همچین آدم هایی رو این موضوعات کار می کنن آدم کلا به خودش امیدوار می شه!}

همونطور که الیزه گفته تعیین دقیق تعداد کاربرها کار زیاد ساده ای نیست و کلی خطا داره دلیلش هم خودش توضیح داده:
Trying to draw a picture of the emerging weblog tools market is difficult at best. The industry is still very young, rapidly changing, for the most part highly fragmented, and with new entrants coming on the scene every day. Coupled with the rise in weblog tools are syndication tools, such as RSS and Atom, which help proliferate weblog content across the Internet. Standards are getting established, the tools are evolving, and the market is growing quickly. Most of the tools are created by private companies that do not reveal their use statistics. A weblog tool can be a standalone software product, a paid service, or a feature of a product or service, thus muddying the waters even further. Many of the tools are free and although the companies can track downloads and accounts, people can have multiple accounts and download multiple times, therefore lending to an overestimation of actual active users.

اما آخرش یه راهی پیشنهاد داده و بر اساس همون هم آماری داده که البته مال چند ماه پیشه ولی قابل استفاده است و چیز زیادی تغییر نکرده.

weblog_tools.gif

اين آقاي اليزه دختره يا پسر؟ :blink: :wacko: دركل چون دلايلش رو به انگليش نوشته بود من چيزي نفهميدم :( كاش خودت يه توضيحي در اون مورد اضافه ميكردي! همچنين راه پيشنهاديش!

آمار: 6=6
WordPress: mehrdad- kasra-ali_ix-alvan-sok0te-marg-kami

MovableType:azemat-sina1808- babakweb-aziz-mashaheer-ehsan

bogger:hwt

tpx: mrxogolo

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از azizaa :
نمی دونم منظورتون از این حرف چیه مهرداد جان. ولی اگه می خوای موضوع اسپم شدن رو به MT نسبت بدی به نظر من درست نیست. پدیده اسپم در وبلاگ ها دقیقا ناشی از قدرت پیدا کردن و زیاد شدن اوناست. و این وسط هر سیستمی که بیشتر استفاده بشه بیشتر اسپم می شه و واسه همینه که اسپم وبلاگ های MT و WP از همه بیشترند.
مثلا سایت خودت که وبلاگش رو با WP ساختی URL]http://fattahi.net/amozesh/modules/wordpress/[/URL همین الان مورد اسپم قرار گرفته که تو صفحه اول سایتت هم دیده می شه!!! :p

برخورد sixapart با این مساله خیلی حرفه ای و خوب بوده . اونا چندین راه حل برای این کار پیشنهاد دادن و چندین پلاگین و راهنما نوشتن که کامل ترینش هم همین چند روز پیش به عنوان Guide for Fighting Comment Spam منتشر کردن:
http://lol.cybermasters.net/index.php?url=uggc%2Sfvkncneg.pbz%2Scebarg%2Spbzzrag_fcnz.ugzy

اما متاسفانه WP تنها به یک پلاگین شبیه Blacklist بسنده کرده. دلیل این تفاوت هم روشنه. پولی که پشت سر Sixَapart هست (مخصوصا اون کمک 10 میلیون دلاری که همین چند ماه پیش از دولت فدرال گرفتن و Live Journal رو با کمک اون پول خریدن) خیلی بهشون کمک میکنه. ولی تو یک کار با لیسانس GNUGpl نمیشه انتظار داشت که طرف از کار و زندگیش بزنه و همه رو تعطیل کنه بیاد مشکل spam من و شما رو حل کنه. اونم در حالی این مشکل رو کس دیگه ای بوجود آورده.

اسپم که همیشه هست ولی تو ورد پرس خیلی کمتره! من تو ام تی که اصلا کامنتها رو بستم)! ولی کامنتها تحت مودراتوری هست و تا من اجازه ندم دیده نمیشه! ولی آخه این کامنتهاش باحال و باکلاسه!! خوندیش!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: واسه همینه که کامنتهای اینیکی پابلیش میشه و اجازشودادم و فیلترش نکردم
احسان به خاطر فشاری که ام تی و اس پم هاش به سرور می اورد مجبور شد تمام ام تی ها رو به ورژن بالاتر ارتقا بده!! چندتا تاپیک مبارزه با اسپم و اخطار و.. بزنه!!!

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از Mashaheer :
دستت درد نكنه كامي جان،
از اين بحث كه بگذريم من يه سوال دارم كه چرا ما ايرانيها كه اينقدر برنامه نويس دارم و هر كي سعي داره يه برنامه رو معرفي كنه توي اين فكر نيستيد كه يه سيستم به غير از اينها ساخت كه امكاناتي بيشتر از اين دو داشته باشه و برنامه هم مجاني باشه كه همه بتونند ازش استفاده كنند....
همون مثال قديمي؛ چرا چرخ رو دوباره اختراع كنن!؟
البته قبول دارم كه ايراني باشه يه چيز ديگس ولي بعيده كه كسي اگر هم يه همچين كار بزرگي رو توليد كنيد، بياد و مجاني بذاره رو وب.

همين پارس‌وب ي ها رو مگه نديدي، يه سيستم سايت‌سايز به قولشون ساختن و خيلي تو بوق و كرنا مي‌كننش. قيمت ش رو دقيق نمي‌دونم. فك‌كنم 250 تومن باشه!

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
من كخ گفتم بلاگر بهتره :happy:

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
من كه گفتم بلاگر بهتره :happy:

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
يعني اگه فيلترش كنن به حسابشون مي رسم :hmm:

alvan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دستت درد نكنه كامي جان،

راست ميگن ديگه . يه خورده هم به غيرت با ايروني ها بربخوره و دست بكار شيم .
آقا خودكفا باشيد در اين موارد . هر چند اين چنين مواردي در ابتدا باگ هاي زيادي داره . اما قابل رفع شدنه .
:rolleyes: دست در دست هم دهيم روي اين خارجكي ها رو كم كنيم . ( البته با اين كاليبر بالاي ما ( خودم رو عرض مي كنم جسارت نشه ها ) يه خورده سخته ) ولي كار نشد نداره ...

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
به نقل از alvan :
آقا خودكفا باشيد در اين موارد . هر چند اين چنين مواردي در ابتدا باگ هاي زيادي داره . اما قابل رفع شدنه .
:rolleyes: دست در دست هم دهيم روي اين خارجكي ها رو كم كنيم . ( البته با اين كاليبر بالاي ما ( خودم رو عرض مي كنم جسارت نشه ها ) يه خورده سخته ) ولي كار نشد نداره ...
مگه ما نميتونيم يه فورمي مثل اينجا براي اين برنامه داشته باشيم كه هرچي باگ و امكاناتي خواستيم اونجا بنويسيم (دقيقا مثل كاري كه سايت ام تي انجام داده)
امير جان لازم نيست دوباره چرخ رو اختراع كرد بهتره همين چرخي كه هست رو كمي دستكاري كرد و با امكانات بيشتري ازش استفاده كرد. به جاي اينكه بيايم برنامه هاي ديگران رو توسعه بديم به فكر ساخت يه برنامه براي خودمون باشيم.
براي مخارجش هم ميشه به نحوي به دست آورد.

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از alvan :
اخه عیبش اینه (سوای دلیل مشاهیر) بعضی ایرانی ها جنبه ندارند و تا یک باگ گیر میارن میزن سایتها رو داغون می کنند

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2
يکي از دوستان داره اين کارو مي کنه.
ايناهاش:
http://phprider.farsiprojects.com/
هنوز کامل نشده ولي هر وقت شد خودم خبرشو مي دم.

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2
به نقل از mehrdad1355 :
به سلامتی!!! حالا که وقت ندارم و اگرنه با کمک علی بین زن گرفتن یا فارسی کردن وردپرس مجبورت می کردیم فارسیش کنی :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
سعی کن تا قبل عید یه کاریش بکنی!! ;)
آقاجان بي زحمت دوباره شروع نکن. تاپيک رو هم منحرف نکن. اصلا حوصله اين لوس بازيارو ندارم.

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2
به نقل از Mashaheer :
دستت درد نكنه كامي جان،
خواهش.
درسته يه خورده GUI اش ( نه UI اش) مشکل داره.
در مورد دومي هم يه توضيحي دادم يکي دو تا پست بالاتر.

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2
به نقل از azemati :
همون مثال قديمي؛ چرا چرخ رو دوباره اختراع كنن!؟
البته قبول دارم كه ايراني باشه يه چيز ديگس ولي بعيده كه كسي اگر هم يه همچين كار بزرگي رو توليد كنيد، بياد و مجاني بذاره رو وب.

همين پارس‌وب ي ها رو مگه نديدي، يه سيستم سايت‌سايز به قولشون ساختن و خيلي تو بوق و كرنا مي‌كننش. قيمت ش رو دقيق نمي‌دونم. فك‌كنم 250 تومن باشه!
قضيه چرخ نيست. عضيه مدل هاي مختلفي از چرخه. مثلا اوايل فقط چوبي بودن بعد شدند لاستيکي ( بدون باد البته) الان هم که هم تيوب دارند. قضيه تکامله.

پارس وب هم قيمتش ميليوني بود گويا. زياد باهاش ور نرفتم ولي خيلي ازش خوشم نيومد.

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2
به نقل از azizaa :

تاييد مي گردد!

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از Mashaheer :
مگه ما نميتونيم يه فورمي مثل اينجا براي اين برنامه داشته باشيم كه هرچي باگ و امكاناتي خواستيم اونجا بنويسيم (دقيقا مثل كاري كه سايت ام تي انجام داده)
امير جان لازم نيست دوباره چرخ رو اختراع كرد بهتره همين چرخي كه هست رو كمي دستكاري كرد و با امكانات بيشتري ازش استفاده كرد. به جاي اينكه بيايم برنامه هاي ديگران رو توسعه بديم به فكر ساخت يه برنامه براي خودمون باشيم.
براي مخارجش هم ميشه به نحوي به دست آورد.
طبیعتا یه برنامه فارسی مثل ام‌تی خیلی دلچسبه! ولی کو آدمش؟!

یه ایده‌ی جدید اگه داشته باشیم بهتره فک کنم. خیلی برنامه سایت‌ساز (حتی فارسی) تولید شده!

mrxogolo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از alvan :

من که نمی دونم چه خبره ولی یه آقایی می گفت که دادن یه bug report به یه برنامه نویس ایرانی مثل دادن فحش خار مادر می مونه!
ما ایرانی ها تو کارای گروهی موفق نیستیم مگر در صورتی که پول خفنی تو کار باشه!
در ضمن هممون یه پا بیل گیتس کاملیم :D :lol: :rolleyes:

بالا