• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

MT بهتره یا WordPress؟

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
يك چيزي كه در ورد پرس خيلي به چشم مياد اينه كه طرفداراش به سرعتي برق آسا براش پلاگين مي نويسن... اينجا را ببينيد: سه تا دابليو نقطه وبلاگ تولز كالكشن نقطه كام

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2
خوب اون که بله. يه دليلش اينه که به يه زبان ساده نوشته شده.
( آقا من مرده اين آدرس دادنتم. خيلي باحاله.)

shifte shab

Registered User
لایک‌ها
6
منم ورد پرس رو نصب كردم !! اما اصلا خوشم نيومد از قيافش !!!! كلي وقت گذاشتيم تا فهميديم اين ام تي چي به چيه !!! كي حال داره بره دوباره از صفر شروع كنه !!!!

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از kami :
خوب اون که بله. يه دليلش اينه که به يه زبان ساده نوشته شده.
( آقا من مرده اين آدرس دادنتم. خيلي باحاله.)
اين آدرس دادن هم يك جورشه!!!

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از shifte shab :
منم ورد پرس رو نصب كردم !! اما اصلا خوشم نيومد از قيافش !!!! كلي وقت گذاشتيم تا فهميديم اين ام تي چي به چيه !!! كي حال داره بره دوباره از صفر شروع كنه !!!!
وقتي بلد باشي پيكان رو بروني بعد از چند روز به رانندگي ماكسيما هم عادت مي كني... اين هم همينه!
(البته منظور از پيكان ام تي نيست ها!!!)

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از shifte shab :
تو فرض کن حس و حال و وقتش هم باشه!
یه سوال مهمتر و اساسی‌تر که از بقیه بچه‌ها هم دارم اینه که برای این‌کار دلیلی نیست!! هست!؟
به عبارتی چه دلیلی داره کسی مثل من که از ام‌تی راضیه و خیلی هم باحالش حال می‌کنه، بره رو وردپرس؟!

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از azemati :
تو فرض کن حس و حال و وقتش هم باشه!
یه سوال مهمتر و اساسی‌تر که از بقیه بچه‌ها هم دارم اینه که برای این‌کار دلیلی نیست!! هست!؟
به عبارتی چه دلیلی داره کسی مثل من که از ام‌تی راضیه و خیلی هم باحالش حال می‌کنه، بره رو وردپرس؟!
آخه اونطور که بابک میگه!! لابد بعد یک مدت هم ماشینهای فرسوده رو جمع می کنند :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:

alvan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

بنده خدا راست ميگه ديگه . هر كسي با يه مدل حال مي كنه .
واسه طرف نون و مدرك كه نمي شه چه با اون كار كني چه با اين ...
هر چي عشقته همونو برو جلو ... :happy:

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از babakweb :
وقتي بلد باشي پيكان رو بروني بعد از چند روز به رانندگي ماكسيما هم عادت مي كني... اين هم همينه!
(البته منظور از پيكان ام تي نيست ها!!!)
گمونم خودت بودی که یک مقاله به به و چه چه درمورد وردپرس تو سایتت گزاشتی :happy: :happy: :happy: :happy:

milada

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1-يه‌چيزي كه برايِ من مهم بود هميشه اين بود كه بتونم به فرض چندين دسته‌بندي رو تويِ همون صفحه‌ي اصلي داشته باشم. يعني مثلا اگه سه تا category دارم بدونِ اين‌كه تو صفحه‌ي اول تداخلي داشته بشند هرسه تا رو به صورت مجزا داشته باشم و هركدام از پست‌ها بره توي دسته‌ي خوداش. منظورم تو همون صفحه‌ي اول‌اه وگرنه بمي‌شه مثلا دسته‌بندي‌ها را مشخص كرد و تو صفحاتِ خاص خودشون رفت سراغ‌اشون.
نمي‌دونم اين امكان توي ورد پرس يا ام‌تي هست يا نه. هرچه سعي كردم نشد. شايد هم سوادش رو نداشتم. اگه چنين امكاني هست لطفا به‌ام بگين.
اما اين امكان توي pivot وجود داره و با كم‌ترين دردسر مي‌شه ازش استفاده كرد.
2- كلا از هياكلِ وردپرس خوش‌ام نيومده هيچ‌وقت. حتا همون‌وقت‌ها كه كاميِ نازنين معرفي‌ش كرده بود چند ماهي هم توي سايت‌ام ازش استفاده مي‌كردم.
3- بحثِ يك سيستمِ فارسي مي‌رفت كه توي همين تاپيك داغ بشه. داشتم اميدوار مي‌شدم و مطلبي هم داشتم آماده مي‌كردم بر پايه‌ي معرفت‌شناسيِ چنين پروژه‌هايي كه نمي‌دونم چرا ناپديد شد.
4- آقا به فكر b2evolution هم باشيد. يه چيزِ اساسي‌اه. كامي راست مي‌گه و حق داره كه تازه‌گي‌ها با اون سروكار داره. يه چند تا مشكل هم توي اون دارم كه بايد از كامي بپرسم البته نمي‌دونم يه جاي مستقل مي‌تونه اين‌جا پيدا كنه يا نه.
يا علي!

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
به نقل از Ali_ix :
البته اگر بیشتر مشکل ما با ظاهر گرافیکیشه تویه نسخه جدیدی یک قالب خیلی قشنگ و حرفه ای و کامل به عنوان قالب پیش فرضه ( قالب کوبریک )

میتونید نسخه جدید رو نمونه شو از اینجا دانلود کنید و ببنید : www.wordpress.org/nightly

من این امتحانت کوفتیم تموم بشه سعی میکنم یک نسخه آزمایشی جدید رو بهتون نشون بدم چون امکانات جالبی بهش داره اضافه میشه ..... ;)
مگه اسكرين شات نداره؟
از ديزاينش كه بگذريم اون قدر مثل ام تي يوز فرندلي نيستش (اين نظر منه)

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از mehrdad1355 :
گمونم خودت بودی که یک مقاله به به و چه چه درمورد وردپرس تو سایتت گزاشتی :happy: :happy: :happy: :happy:
آره ولي اين به نظرم دليل نمي شه كه ام تي (ص) رو كنار بذاريم!!!

shifte shab

Registered User
لایک‌ها
6
اين ام تي ( ص ) خيلي خيلي بچه آروم و بي صداييه من كه از روش خجالت ميكشم جايي كه داره برام كار ميكنه بغلش چيزه ديگه اي نصب كنم !!! تا حالا هم هر جا چيزي نصب كردم جاهاي ديگه بوده :blush: :blush: :blush: :blush:

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از shifte shab :
اين ام تي ( ص ) خيلي خيلي بچه آروم و بي صداييه من كه از روش خجالت ميكشم جايي كه داره برام كار ميكنه بغلش چيزه ديگه اي نصب كنم !!! تا حالا هم هر جا چيزي نصب كردم جاهاي ديگه بوده :blush: :blush: :blush: :blush:
عين من!!!!!!

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
می بخشی ام تی رو با **** عوضی نگرفتی :blink: :blink:
ورد پرس -قب(قربونش برم) که ماه!بقل همه برنامه ای حتی زوپ نصب میشه

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
یوزر فرندش هم چون با زوپ ترکیب شده ماه شده برای من

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از milada :
1-يه‌چيزي كه برايِ من مهم بود هميشه اين بود كه بتونم به فرض چندين دسته‌بندي رو تويِ همون صفحه‌ي اصلي داشته باشم. يعني مثلا اگه سه تا category دارم بدونِ اين‌كه تو صفحه‌ي اول تداخلي داشته بشند هرسه تا رو به صورت مجزا داشته باشم و هركدام از پست‌ها بره توي دسته‌ي خوداش. منظورم تو همون صفحه‌ي اول‌اه وگرنه بمي‌شه مثلا دسته‌بندي‌ها را مشخص كرد و تو صفحاتِ خاص خودشون رفت سراغ‌اشون.
نمي‌دونم اين امكان توي ورد پرس يا ام‌تي هست يا نه. هرچه سعي كردم نشد. شايد هم سوادش رو نداشتم. اگه چنين امكاني هست لطفا به‌ام بگين.
اما اين امكان توي pivot وجود داره و با كم‌ترين دردسر مي‌شه ازش استفاده كرد.
2- كلا از هياكلِ وردپرس خوش‌ام نيومده هيچ‌وقت. حتا همون‌وقت‌ها كه كاميِ نازنين معرفي‌ش كرده بود چند ماهي هم توي سايت‌ام ازش استفاده مي‌كردم.
3- بحثِ يك سيستمِ فارسي مي‌رفت كه توي همين تاپيك داغ بشه. داشتم اميدوار مي‌شدم و مطلبي هم داشتم آماده مي‌كردم بر پايه‌ي معرفت‌شناسيِ چنين پروژه‌هايي كه نمي‌دونم چرا ناپديد شد.
4- آقا به فكر b2evolution هم باشيد. يه چيزِ اساسي‌اه. كامي راست مي‌گه و حق داره كه تازه‌گي‌ها با اون سروكار داره. يه چند تا مشكل هم توي اون دارم كه بايد از كامي بپرسم البته نمي‌دونم يه جاي مستقل مي‌تونه اين‌جا پيدا كنه يا نه.
يا علي!
آقا اين مورد اول كه خيلي راحت تو ام‌تي انجام مي‌شه كه! :)

milada

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از azemati :
آقا اين مورد اول كه خيلي راحت تو ام‌تي انجام مي‌شه كه! :)

ممكن اه بگيد چه جوري؟ منظورم اين اه يه توضيح كلي بديد يا جايي رو معرفي بكنيد كه گفته باشه؟

ahmad77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Mashaheer :
دستت درد نكنه كامي جان
به نظر من اگر اين دوست عزيز بياد اين برنامه اي كه حالا درسته كرده رو بذاره يه جا كه چند نفر ديگه هم روش كار كنند سريعتر به جواب خواهد رسيد و خيلي سريعتر هم مشكلاتش برطرف ميشه....

با سلام ...
مثل اينكه حيلي دير اومدم ...
در مورد phprider بايد بگم يكم مشكل توي سورس داشت كه ميخواستم كامل كاملش كنم بعد بزارمش برا دانلود ... وگرنه هميجوري همه چيش كار ميكنه ... سورسشو به چند نفر دادم برا درست كردن ... ولي هنوز جوابي نگرفتم ...

حالا اينجا هر كسي تو php وارده يه پيغام بده سورسشو در اختيار بزارم .....

ali_golden

Registered User
لایک‌ها
1
ورد پرس -قب(قربونش برم) که ماه!بقل همه برنامه ای حتی زوپ نصب میشه

دوست عزيز براي نصب وردپرس و زوپس با هم فرقي نداره كه كدوم رو اول نصب كنيم كدوم رو دوم ؟ :happy:
مثل ويندوز Xp و 98 نباشن يه وقت :D

بالا