اين آدرس دادن هم يك جورشه!!!به نقل از kami :خوب اون که بله. يه دليلش اينه که به يه زبان ساده نوشته شده.
( آقا من مرده اين آدرس دادنتم. خيلي باحاله.)
وقتي بلد باشي پيكان رو بروني بعد از چند روز به رانندگي ماكسيما هم عادت مي كني... اين هم همينه!به نقل از shifte shab :منم ورد پرس رو نصب كردم !! اما اصلا خوشم نيومد از قيافش !!!! كلي وقت گذاشتيم تا فهميديم اين ام تي چي به چيه !!! كي حال داره بره دوباره از صفر شروع كنه !!!!
تو فرض کن حس و حال و وقتش هم باشه!به نقل از shifte shab :منم ورد پرس رو نصب كردم !! اما اصلا خوشم نيومد از قيافش !!!! كلي وقت گذاشتيم تا فهميديم اين ام تي چي به چيه !!! كي حال داره بره دوباره از صفر شروع كنه !!!!
آخه اونطور که بابک میگه!! لابد بعد یک مدت هم ماشینهای فرسوده رو جمع می کنند :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:به نقل از azemati :تو فرض کن حس و حال و وقتش هم باشه!
یه سوال مهمتر و اساسیتر که از بقیه بچهها هم دارم اینه که برای اینکار دلیلی نیست!! هست!؟
به عبارتی چه دلیلی داره کسی مثل من که از امتی راضیه و خیلی هم باحالش حال میکنه، بره رو وردپرس؟!
به عبارتی چه دلیلی داره کسی مثل من که از امتی راضیه و خیلی هم باحالش حال میکنه، بره رو وردپرس؟!
گمونم خودت بودی که یک مقاله به به و چه چه درمورد وردپرس تو سایتت گزاشتی :happy: :happy: :happy: :happy:به نقل از babakweb :وقتي بلد باشي پيكان رو بروني بعد از چند روز به رانندگي ماكسيما هم عادت مي كني... اين هم همينه!
(البته منظور از پيكان ام تي نيست ها!!!)
مگه اسكرين شات نداره؟به نقل از Ali_ix :البته اگر بیشتر مشکل ما با ظاهر گرافیکیشه تویه نسخه جدیدی یک قالب خیلی قشنگ و حرفه ای و کامل به عنوان قالب پیش فرضه ( قالب کوبریک )
میتونید نسخه جدید رو نمونه شو از اینجا دانلود کنید و ببنید : www.wordpress.org/nightly
من این امتحانت کوفتیم تموم بشه سعی میکنم یک نسخه آزمایشی جدید رو بهتون نشون بدم چون امکانات جالبی بهش داره اضافه میشه .....![]()
آره ولي اين به نظرم دليل نمي شه كه ام تي (ص) رو كنار بذاريم!!!به نقل از mehrdad1355 :گمونم خودت بودی که یک مقاله به به و چه چه درمورد وردپرس تو سایتت گزاشتی :happy: :happy: :happy: :happy:
عين من!!!!!!به نقل از shifte shab :اين ام تي ( ص ) خيلي خيلي بچه آروم و بي صداييه من كه از روش خجالت ميكشم جايي كه داره برام كار ميكنه بغلش چيزه ديگه اي نصب كنم !!! تا حالا هم هر جا چيزي نصب كردم جاهاي ديگه بوده :blush: :blush: :blush: :blush:
آقا اين مورد اول كه خيلي راحت تو امتي انجام ميشه كه!به نقل از milada :1-يهچيزي كه برايِ من مهم بود هميشه اين بود كه بتونم به فرض چندين دستهبندي رو تويِ همون صفحهي اصلي داشته باشم. يعني مثلا اگه سه تا category دارم بدونِ اينكه تو صفحهي اول تداخلي داشته بشند هرسه تا رو به صورت مجزا داشته باشم و هركدام از پستها بره توي دستهي خوداش. منظورم تو همون صفحهي اولاه وگرنه بميشه مثلا دستهبنديها را مشخص كرد و تو صفحاتِ خاص خودشون رفت سراغاشون.
نميدونم اين امكان توي ورد پرس يا امتي هست يا نه. هرچه سعي كردم نشد. شايد هم سوادش رو نداشتم. اگه چنين امكاني هست لطفا بهام بگين.
اما اين امكان توي pivot وجود داره و با كمترين دردسر ميشه ازش استفاده كرد.
2- كلا از هياكلِ وردپرس خوشام نيومده هيچوقت. حتا همونوقتها كه كاميِ نازنين معرفيش كرده بود چند ماهي هم توي سايتام ازش استفاده ميكردم.
3- بحثِ يك سيستمِ فارسي ميرفت كه توي همين تاپيك داغ بشه. داشتم اميدوار ميشدم و مطلبي هم داشتم آماده ميكردم بر پايهي معرفتشناسيِ چنين پروژههايي كه نميدونم چرا ناپديد شد.
4- آقا به فكر b2evolution هم باشيد. يه چيزِ اساسياه. كامي راست ميگه و حق داره كه تازهگيها با اون سروكار داره. يه چند تا مشكل هم توي اون دارم كه بايد از كامي بپرسم البته نميدونم يه جاي مستقل ميتونه اينجا پيدا كنه يا نه.
يا علي!
به نقل از azemati :آقا اين مورد اول كه خيلي راحت تو امتي انجام ميشه كه!![]()
به نقل از Mashaheer :دستت درد نكنه كامي جان
به نظر من اگر اين دوست عزيز بياد اين برنامه اي كه حالا درسته كرده رو بذاره يه جا كه چند نفر ديگه هم روش كار كنند سريعتر به جواب خواهد رسيد و خيلي سريعتر هم مشكلاتش برطرف ميشه....
ورد پرس -قب(قربونش برم) که ماه!بقل همه برنامه ای حتی زوپ نصب میشه