کاربر گرامی،
حساب شناسه وایمکس xxxxxxxx ظرف 3 روز آینده قطع خواهد شد. لطفاً سریعاً نسبت به افزایش اعتبار حساب خود اقدام نمایید.
اين پيام توسط سيستم ايجاد شده است. لطفاً به آن پاسخ ندهيد.
وايمكس ايرانسل
دقیقا ! میخواستم بگم چند بار یادم میرفت. خیلی خیلی زشته همچین چیزی.
البته دلیلش کاملا مشخص و واضحه ... سیستم اکانتینگ وقتی نصفه و نیمه و غیر اصولی فارسی و ترجمه بشه، جاهایی که یک مقدار کار تخصصی میشه ( مثلا تغییر انکدینگ ارسال ایمیل ) این مشکلات به چشم میاد. صد در صد خود دوستان هم میدونن ... چون حداقل سه ماه هست که اینطوری هست اما لابد نمیتونن درستش کنن !
متنی که هر ماه میاد هم این هست :
برای من از ۲۵ یا ۲۶ این ماه هر روز بدون استثنا اومده ... امشب ساعت ۲:۳۷ هم دوباره اومد ! هم اس ام اس میاد هم ایمیل همزمان !جالبيش اينه كه اين سومين ماه هست كه قطع هست اما از 28/29/30/31 ،مياد كه 3روز ديگه قطع ميشه. ساعت 2 شب هم يهو sms ميدن:blink:
یک سایت رو بزن باز بشه، ریدایرکت میشه به صفحه پورتال، اونجا یوزر و پس رو با کد امنیتی بزن لوگین میشه، بعدش دیگه به اینترنت وصلین !من الان مودم دارم و رمز عبور و تاییدش را هم دریافت کردم حالا باید چطوری وصل بشوم؟
ظاهرا راهی نداره برای کانکشن!خوب سایت ها را که می خواهم باز کنم داخل فایرفاکس هیچ رمزی ازم نمی خواهد بعد از آن مودمم روی bridge هست مشکلی ندارد؟
راهی ندارد کانکشن درست کنم؟ویندوز هم Seven هست!
192.168.1.254 رو هم امتحان کنیددوستان، من تازه wimax گرفتم و میخوام کانفیگ مودم رو عوض کنم تا وصلش کنم به یه accecc point وایرلس ولی متاسفانه IP مودم که باید به طور پیش فرض 192.168.1.1 باشه، جواب نمیده و صفحه ی ورود user ,pass مودم رو باز نمیکنه...
میخواستم ببینم ممکنه نصاب ip رو عوض کرده باشه؟ و اگر هم عوض کرده باشه میشه یه جوری ip رو پیدا کرد؟
ممنون
دوستان، من تازه wimax گرفتم و میخوام کانفیگ مودم رو عوض کنم تا وصلش کنم به یه accecc point وایرلس ولی متاسفانه IP مودم که باید به طور پیش فرض 192.168.1.1 باشه، جواب نمیده و صفحه ی ورود user ,pass مودم رو باز نمیکنه...
میخواستم ببینم ممکنه نصاب ip رو عوض کرده باشه؟ و اگر هم عوض کرده باشه میشه یه جوری ip رو پیدا کرد؟
ممنون
با سلام
دوستان تعرفه های جدید را دیدم به نظرم سرعت نامحدود 2 مگ اش خیلی به صرفه هست برای من که دارم الان برای 1 مگ نامحدود 160 تومان ماهی میدم ( البته وایرلس هستش اون ) !
البته ناگفته نماند که ما شرکتیم
یه چند تا سوال داشتم از اساتید
1- آنتن دهی اش در منطقه بالای سعادت آباد چه طوره ؟
2- پینگ تایم در این منطقه حول و حوش چنده ؟
3- توی سایت ایرانسل خوندم این سرویس های نامحدودشون هم باز محدودیت حجمی داره ! کسی میدونه برای 2 مگ چقدر در نظر گرفتن ؟
4- Authentication به چه شکل صورت میگره ( چون برای من که میخوام از طریق شبکه پخشش کنم باید حتما کانکشن pppoe باشه و تحت وب اصلا امکان عملیاتی شدن را برام نداره )
5- قطعی داره در این منطقه ؟
با تشکر