• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

MTN-Irancell بررسی و رفع مشکلات سرویس وایمکس

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
خبری که نیست فعلا . از من خواستن عکس ها رو با کیفیت بالا براشون بفرستم، که فرستادم. عکسی از معرفی نامه اون خانم از طرف اون شرکت سوم هم داشتم که اون رو هم فرستادن و گفتن پیگیری میکنن. فعلا که خبری ندارم دیگه.

as87

Registered User
لایک‌ها
1
لطفا اين نامه رو بديد طراح سايتتون ببينه:D
ديگه الان 3-4 سالي ميشه ايميل اينجوري كسي نفرستاده برام

فایل های ضمیمه

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    142.6 KB · نمایش ها: 87

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
دقیقا ! میخواستم بگم چند بار یادم میرفت. خیلی خیلی زشته همچین چیزی.

البته دلیلش کاملا مشخص و واضحه ... سیستم اکانتینگ وقتی نصفه و نیمه و غیر اصولی فارسی و ترجمه بشه، جاهایی که یک مقدار کار تخصصی میشه ( مثلا تغییر انکدینگ ارسال ایمیل ) این مشکلات به چشم میاد. صد در صد خود دوستان هم میدونن ... چون حداقل سه ماه هست که اینطوری هست اما لابد نمیتونن درستش کنن !

متنی که هر ماه میاد هم این هست :

کاربر گرامی،

حساب شناسه وایمکس xxxxxxxx ظرف 3 روز آینده قطع خواهد شد. لطفاً سریعاً نسبت به افزایش اعتبار حساب خود اقدام نمایید.

اين پيام توسط سيستم ايجاد شده است. لطفاً به آن پاسخ ندهيد.

وايمكس ايرانسل

as87

Registered User
لایک‌ها
1
دقیقا ! میخواستم بگم چند بار یادم میرفت. خیلی خیلی زشته همچین چیزی.

البته دلیلش کاملا مشخص و واضحه ... سیستم اکانتینگ وقتی نصفه و نیمه و غیر اصولی فارسی و ترجمه بشه، جاهایی که یک مقدار کار تخصصی میشه ( مثلا تغییر انکدینگ ارسال ایمیل ) این مشکلات به چشم میاد. صد در صد خود دوستان هم میدونن ... چون حداقل سه ماه هست که اینطوری هست اما لابد نمیتونن درستش کنن !

متنی که هر ماه میاد هم این هست :

جالبيش اينه كه اين سومين ماه هست كه قطع هست اما از 28/29/30/31 ،مياد كه 3روز ديگه قطع ميشه. ساعت 2 شب هم يهو sms ميدن:blink:

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
جالبيش اينه كه اين سومين ماه هست كه قطع هست اما از 28/29/30/31 ،مياد كه 3روز ديگه قطع ميشه. ساعت 2 شب هم يهو sms ميدن:blink:
برای من از ۲۵ یا ۲۶ این ماه هر روز بدون استثنا اومده ... امشب ساعت ۲:۳۷ هم دوباره اومد ! هم اس ام اس میاد هم ایمیل همزمان !

mohammad_click

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا بردیا
می خواستم بدونم راهی برای خلاص شدن از دست این صفحه لاگین پرتال هستش.

دوم اینکه من مودم خودم رو در حالت route گذاشتم. تا وقتی سیستم رو خاموش میکنم اینترنت قطع نشه.
ولی هر بار که کانکشنم از ایرانسل قطع میشه. باید یه بار مودم رو خاموش روشن کنم .

Hamed4u

Registered User
لایک‌ها
0
من الان مودم دارم و رمز عبور و تاییدش را هم دریافت کردم حالا باید چطوری وصل بشوم؟

Paniaco

Registered User
لایک‌ها
5
من الان مودم دارم و رمز عبور و تاییدش را هم دریافت کردم حالا باید چطوری وصل بشوم؟
یک سایت رو بزن باز بشه، ریدایرکت میشه به صفحه پورتال، اونجا یوزر و پس رو با کد امنیتی بزن لوگین میشه، بعدش دیگه به اینترنت وصلین !

Hamed4u

Registered User
لایک‌ها
0
خوب سایت ها را که می خواهم باز کنم داخل فایرفاکس هیچ رمزی ازم نمی خواهد بعد از آن مودمم روی bridge هست مشکلی ندارد؟
راهی ندارد کانکشن درست کنم؟ویندوز هم Seven هست!

Last edited:

Paniaco

Registered User
لایک‌ها
5
خوب سایت ها را که می خواهم باز کنم داخل فایرفاکس هیچ رمزی ازم نمی خواهد بعد از آن مودمم روی bridge هست مشکلی ندارد؟
راهی ندارد کانکشن درست کنم؟ویندوز هم Seven هست!
ظاهرا راهی نداره برای کانکشن!

شما توی فایرفاکس باید certificate رو به فایرفاکس ادد کنی تا اجازه ورود بده !

برای اینکار روی I Understand the Risks کلیک کنید بعد Add Exeption بعد Get Certificated و آخر پایی confrim security .

atashpareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان، من تازه wimax گرفتم و میخوام کانفیگ مودم رو عوض کنم تا وصلش کنم به یه accecc point وایرلس ولی متاسفانه IP مودم که باید به طور پیش فرض 192.168.1.1 باشه، جواب نمیده و صفحه ی ورود user ,pass مودم رو باز نمیکنه...
میخواستم ببینم ممکنه نصاب ip رو عوض کرده باشه؟ و اگر هم عوض کرده باشه میشه یه جوری ip رو پیدا کرد؟
ممنون

sharifgame

Registered User
لایک‌ها
2
من دیدم یکی از دوستان گفت که مشکل پینگ حل شده؟ چه جوری؟ پینگ من که خیلی بالاست.
لطفا راهنمایی کنید.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
پینگ شما نسبت خیلی مستقیمی داره با مقدار آنتن دهی مودم شما ! اگر یک چراغ یا دوتا روی مودم روشن هست، سعی کنید ببرید دم پنچره یا اصلا بذارید بیرون ( مثلا تو بالکن ) و از سیم بلندتری استفاده کنید ...

راستی یک نکته جالب. من الان بیشتر از دو ماه هست که از وایمکس استفاده نمیکنم و سرویسم هم ساسپند هست ... امروز تماس گرفتن از ایرانسل ... آقای فلانی ؟ بله خودم هستم . شما مشکل آنتن دهی دارید ؟ گفتم نه ! چون استفاده نمیکنم کلا . گفت ولی خب به من گفتن تماس بگیرم مشکل شمارو حل کنم. گفتم بر اساس کدوم شماره پیگیری ؟ گفت شماره پیگیری نداریم ... همینطوری گفتن تماس بگیریم مشکل رو حل کنیم. محل دقیق شما کجاست ؟ ( روی گوگل مپ ایشون باز کرده بود و من هم آدرس میدادم ) خلاصه احساس کردم بیشتر نوعی آمار گیری هست و متاسفانه برای اینکه بتونن آمار بگیرن مجبور شدن این دروغ رو بگن ... من هم گفتم شاید تو این منطقه کسی نبوده غیر از من ... کمکی بهشون بکنه ... یه چند دقیقه ای کاملا توضیح دادم آنتن و این مسائل رو ...

جالب اینه که پرسید شما تماس نگرفتید با ما ... گفتم نه ! تو دو ماه اخیر نه ! چون اصلا سرویسی نداشتم که تماس بگیرم ... گفت اشکال نداره ... همینطوری چک میکنیم :D

این هم جالب بود در نوع خودش. اون موقعی که مشکل داشتم ۱۰ تا شماره فرم پیگیری داشتم، روزها منتظر میشدم تماس بگیرن از بخش فنی ... الان که کاری دیگه ندارم، خودشون تماس میگیرن که مشکل خیالی من رو حل کنند :D

sharifgame

Registered User
لایک‌ها
2
من الان دو تا از چراغهای مودمو همیشه روشن دارم. کنار پنجره هم همینه . راه دیگه ای نیست که پینگ بهتر بشه؟

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
دوستان، من تازه wimax گرفتم و میخوام کانفیگ مودم رو عوض کنم تا وصلش کنم به یه accecc point وایرلس ولی متاسفانه IP مودم که باید به طور پیش فرض 192.168.1.1 باشه، جواب نمیده و صفحه ی ورود user ,pass مودم رو باز نمیکنه...
میخواستم ببینم ممکنه نصاب ip رو عوض کرده باشه؟ و اگر هم عوض کرده باشه میشه یه جوری ip رو پیدا کرد؟
ممنون
192.168.1.254 رو هم امتحان کنید

Firebirds

Registered User
لایک‌ها
10
با سلام

دوستان تعرفه های جدید را دیدم به نظرم سرعت نامحدود 2 مگ اش خیلی به صرفه هست برای من که دارم الان برای 1 مگ نامحدود 160 تومان ماهی میدم ( البته وایرلس هستش اون ) !
البته ناگفته نماند که ما شرکتیم

یه چند تا سوال داشتم از اساتید

1- آنتن دهی اش در منطقه بالای سعادت آباد چه طوره ؟
2- پینگ تایم در این منطقه حول و حوش چنده ؟
3- توی سایت ایرانسل خوندم این سرویس های نامحدودشون هم باز محدودیت حجمی داره ! کسی میدونه برای 2 مگ چقدر در نظر گرفتن ؟
4- Authentication به چه شکل صورت میگره ( چون برای من که میخوام از طریق شبکه پخشش کنم باید حتما کانکشن pppoe باشه و تحت وب اصلا امکان عملیاتی شدن را برام نداره )

5- قطعی داره در این منطقه ؟

با تشکر

Firebirds

Registered User
لایک‌ها
10
ممنون

شما میتونید با یه IP Scaner بفهمید IP یه دستگاه وامکس تون چنده
اینم لینک برنامه :

http://www.radmin.com/products/utilities/ipscanner.php

دانلود کنید بعد بزنید سرچ کنه توی رنج مربوط

a-net wireless

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

دوستان تعرفه های جدید را دیدم به نظرم سرعت نامحدود 2 مگ اش خیلی به صرفه هست برای من که دارم الان برای 1 مگ نامحدود 160 تومان ماهی میدم ( البته وایرلس هستش اون ) !
البته ناگفته نماند که ما شرکتیم

یه چند تا سوال داشتم از اساتید

1- آنتن دهی اش در منطقه بالای سعادت آباد چه طوره ؟
2- پینگ تایم در این منطقه حول و حوش چنده ؟
3- توی سایت ایرانسل خوندم این سرویس های نامحدودشون هم باز محدودیت حجمی داره ! کسی میدونه برای 2 مگ چقدر در نظر گرفتن ؟
4- Authentication به چه شکل صورت میگره ( چون برای من که میخوام از طریق شبکه پخشش کنم باید حتما کانکشن pppoe باشه و تحت وب اصلا امکان عملیاتی شدن را برام نداره )

5- قطعی داره در این منطقه ؟

با تشکر

دوست عزیز سلام
ببینین شما که سرویس وایرلس دارین و مسلما برای من هیچ سودی نداره این حرفایی که می زنم.
اما دوست عزیز اگه سرویستون خوبه عوضش نکنین. سرویسی که IP ی Valid نداره و تو این دوره زمونه که دیگه همه حتی dial up ها هم IP Valid دارن، داره با NAT سرویس می ده و ping اش هم بالاست و برای همین 2 مگش هم حتما اگه دانلود زیاد بذارین سقف دانلود می ذاره ( همون تاپیک وایمکس ایرانسل رو ببینین ) واقعا فکر نمی کنم سرویس خیلی خوبی باشه.
به هر حال تصمیم با خودتونه من فقط نظرم رو می گم :)

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
جناب بردیای عزیز

یک موضوعی بود که چون میدونم احتمالا سوال خیلی از دوستان هست اینجا خواستم مطرح کنم.

من مودم داخلی ( زرد رنگ ) دارم ( که البته استفاده نمیکردم ) حالا که مودم های جدید وایفای اومده خواستم از اونها بگیرم.

حالا مشکلات و اتفاقات و سیاست های عجیب و جالب ایرانسل :

1. ایرانسل مودم قبلی رو از من پس نمیگیره و اختلافش رو بدم و مودم وایفای بده ( خب تا اینجاش خیلی غیرمنطقی نیست )

2. من خواستم یک مودم جدید وایفای بگیرم ( با پرداخت هزینه کامل ) بعد گفتن اگر این کار رو بکنی فقط یکی از مودم هات کار میکنه و مودم قبلی از شبکه خارج میشه.

3. پرسیدم مودم قبلی رو با این شرایط من نمیتونم استفاده کنم هیچ وقت ... میتونم به شخص دیگه ای واگذار کنم ؟ گفتن خیر ! یعنی من مودم رو به کسی بدم بعد اون شخص بخواد بره با اون مودم سرویس جدید بگیره ... نمیتونه !

4. اپراتور پیشنهاد کرد که شما بهتره اصلا یک سرویس جدید با یک مودم وایفای جدید بگیرید. ( یعنی من بشم دو سرویس با دو مودم جداگانه ) بعد پرسیدم مودم و سرویس قبلی رو میتونم به شخص دیگه ای منتقل کنم ؟ ... گفتن خیر ! این کار رو هم نمیتونم بکنم.

در نهایت به همون جمله ای رسیدم که اول به اپراتور گفتم و ناراحت شد ! گفتم من مودم قبلی رو باید بندازم دور !

نظر شما رو خواستم بدونم در این موارد و راه حل شما برای اینکه من بخوام یک مودم وایفای داشته باشم و مودم قبلی رو هم دور نندازم چی هست.

ممنون.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
یک موضوع دیگه هم بود.

3 تا از دوستان من ازم خواسته بودن براشون چک بکنم که وایمکس میتونن بگیرن یا خیر. سه جای مختلف تهران.

هر سه نفر از روی نقشه موجود در سایت فعلی تقریبا تحت پوشش بودند .

با پشتیبانی تماس گرفتم و هر سه مورد رو کاملا دقیق ( با اختلاف چند متر از روی نقشه ) خیلی محکم به به من گفتند که هیچ کدوم تحت پوشش نیست حتی با مودم خارجی. یعنی اصلا تا کیلومترها اونورتر هم گفتند تحت پوشش نیست.

برای اطمینان مودم داخلی خودم رو به این سه محل بردم. هر سه محل ... سه آنتن روشن داشت !!! در صورتی که جایی که خود من هستم که به قول نصاب مودم از بهترین محل های آنتن دهی هست فقط یک آنتن روشن دارم !

حالا تکلیف چی هست ؟ میشه رو همین کیفیت آنتن حساب کرد و سرویس برای این دوستان گرفت ؟ یا موقتی هست و مثلا دوستان در حال تست هستند و ...

ممنون

بالا