Firebirds
Registered User
- نوشتهها
- 178
- لایکها
- 10
تنها چیزی که وایمکس ایرانسل تعریف میکردم و به همه هم توصیه میکردم، کیفیت سرویس و کیفیت خود اینترنت بود ... که متاسفانه الان حرف خودم رو پس میگیرم.
سرویس ۲ مگ نامحدود ایرانسل رو ۷۲ ساعت هست که دارم تست میکنم و مواردی داره واقعا داره این سرویس رو به یک سرویس غیر قابل اطمینان و استفاده داره تبدیل میکنه.
اولا در طول روز ( مثلا ظهر تا ۱۲ شب ! ) تعداد timeout های شما در پینگ از تعداد پینگهای سالم شما بیشتر میشه گاها . سرعت دانلود شما در طول روز هیچ وقت بالاتر از ۵۰ یا ۷۰ نمیره ! این رو به جرات و مطمئن میگم چون سه روز متوالی هست که دارم تست میکنم.
نصفه شب ها شما تقریبا یک اینترنت دو مگ دارید ! اون هم نه کاملا ... چون دانلود شما هیچ وقت بیشتر از ۲۱۰kb نمیشه. ( شاید تا ۲۱۵ هم برسه ) اما این اتفاق هم فقط و فقط با دانلود منیجیرها اتفاق میافته. اگر شما با یک کانکشن چیزی دانلود کنید .... ( مثلا یک video تو youtube ببینید ) دانلود شما بیشتر از ۴۰kb نخواهد بود.
در طول روز ( همین الان که پست میزنم ) برای یک کانکشن بالاتر از ۱۰ یا ۲۰ kb نمیرسه ...
متاسفانه تو این سه روز پشتیبانی رو هم نمیتونم پیدا کنم. یعنی تماس میگیرم، میگه منتظر باشید و آهنگ میزنه ... این مورد بارها اتفاق میافته ... بعد از ۱۵ یا ۲۰ دقیقه قطع میکنم ! همین طوری پیش بره ، روزی ۱ ساعت پول تماس با موبایل هم دارم میدم ... از پول خود اینترنت بیشتره فکر میکنم.
در هر صورت پیشنهاد میکنم اصلا سراغ این سرویس ها نرید !
همون ۱۲۸ و ۲۵۶ و این چیزها بگیرید ... اگر سرعت هم کم بود دلتون نسوزه !
خیلی ممنونم که اطلاع دادی منم کم کمک داشتم وس وسه میشدم 2 مگ بگیرم ولی با حرف های شما ...
لطفا اگه وضیعت بهتر یا بدتر شد با ما هم در میون بزار