mahyar1386
Registered User
- نوشتهها
- 152
- لایکها
- 15
سرعت دانلود 128 نامحدود چنده ؟
سلام
دوستان یه هم فکری بدن به بنده
ایرانسل دهه فجر مودم هاش رو نصف قیمت کرد
من هم رفتم ثبت نام کردم و پول واریز کردم
مودم رو آوردن اما اینترنت وصل نشد
بعد از چندی بار پیگیری معلوم شد که مودم خرابه
زدن که مودم عوض شه
امروز پیام داده که چون اون موقع مودم تخفیف داشته و ما الان می خوایم براتون مودم بیاریم
باید باقی پول رو بدین
به نظر شما چی کار کنم؟
1: مودم از ابتدا خراب بود
2: هیچ ارتباطی برقر نشد و دریغ از یک کیلو بایت مصرف
3: چطوری می تونم شکایت کنم
قصدم اینه که این بار برای اینترنت کوتاه نیام
راهنمایی کنید
در مورد این ۱۰۰ گیگ ... من به بیشتر از ۶۰ یا ۷۰ تاحالا رسیدم ... اما از اونجایی که تو بخش ecare مصرف شما رو به عدد فوق العاده عجیبی نشون میده ( برای هر چه بیشتر سردرگم کردن کاربر ! ) در نتیجه شما چیزی سر در نمیاید ... یه عدد ۱۰ ، ۲۰ رقمی هست که معلوم نیست به بیت هست ... به بایت هست ... یا اصلا با پولی که شما میدید ضرب و تقسیم میشه یا نه ... من نمیدونم دقیقا چقدر تاحالا مصرف کردم.
و یک نکته فوق العاده هست که تو پست بعد مینوسیم.
از بعد از دریافت اس ام اس و تماس گرفتن با شما حدودا 3 روز طول میکشه.
سلام ممنون که جواب دادینسلام دوست عزیز
وقتی روی تقویت کننده هم میذارین همین مشکلو دارین؟؟؟؟
اگه بله احتمالا از فریم ور مودم تون باید باشه. آپدیتش کنید.
چیز دیگه به ذهنم نمیرسه.
ممنون که جواب سوالمو دادین احتمالا همین بودهمیتونه مشکل از دکل نزدیک خونتون بوده باشه. که اومدن و درستش کردن.
ممنون که جواب سوالمو دادین احتمالا همین بوده
حالا یه مسئله ی دیگه ای که بوجود اومده اینه که شبا (حدود ساعت 8_9 شب )وقتی میخوم کانکت بشم وقتی که رویه مرورگر کلیک میکنم و باز میشه اصلا اون صفحه ی مربوط به وایمکس که کد و رمز رو میخواد بالا نمیاد!!!!!
و هر کاری کردم( برنامه رو پاک کردم و دوباره ریختم هیچ فایده ای نداشته. ولی روزها این مشکلی رو ندارم وهمه چیز عادیه. ولی بعضی شبا به محز کلیک کردن رویه مرورگر این ارور میاد: server not found فر قی هم نداره که چه ادرسی میدم همش این میاد.
ماله بقیه دوستام هم بعضی مواقع شبا اینجوری میشه(یکیشون گفت بزار نیم ساعت کانکت بمونه خودش درست میشه ولی دوباره همین ماجرا تکرار میشه)
خواستم بدونم با توجه که این ارور مربوط به سرور هستش خواستم بدونم راهکارش چیه؟؟؟؟؟؟
و اصلا این ارور مربوط به خود ایرانسل هستش؟؟؟
با تشکر
مسله اون نیست مسئله اینه که اصلا شبها وصل نمیشه و این مشکل دائمی شده و هرشب همین مشکل رو دارم از ساعت 5 بعد از ظهر به بعد اینجوری میشه!!!تو سایت ایرانسل بگرد تنظیمات مودمتو بکن دائمی که دیگه نخوای هی هر دفعه وارد کنی