شايان عزيز به نظر ميرسه شما يد طولايي توي سرويس هاي wimax ايرانسل داري و تقريبا جز اولين استفاده كننده هاش هستي !
ميشه لطف كني مشكلات اصلي سرويس هاي ايرانسل را بگي؟
از آنتن دهي و چگونگي كانكت شدن و Authentication گرفته تا پشتيباني و سرعت ping و سرعت دانلود.
همچنين به نظر ميرسه نحوه كانكت شدنش به نحوي هست كه تمامي كاربران پشت يه Proxy هستن و به اينترنت وصل ميشن
با اين اوصاف با توجه به شرايط حاكم بر پروتوكل هاي L2TP و PPTP استفاده از اين دو حتي در صورتي كه پورتهاي مربوطه شون باز باشه غير ممكن هست.
البته در كنار مشكلات ! در صورتي كه فوايد اش هم بگي خيلي خوبه!
ممنون ميشم توضيحات دقيقي را ارائه بدي
خواهش.
آنتن دهی : میشه گفت کاملا عجیب و غریب و بدون حساب و کتاب. از این نظر که من شخصا تو محدودهای هستم که حتی وقتی نقشه پوشش در ۴۸ ساعت اولیه که روی سایت بود ، سه رنگ بود ( سبز و زرد و قرمز ) من دقیقا وسط منطقه سبز بودم و طبق گفته پشتیبانی ، حتی کمتر از ۵۰۰ یا ۷۰۰ متر با آنتن فاصله دارم اما بیشتر از یک چراغ آنتن ( از ۳ چراغ ) نصیبم نمیشه ( البته اگر کاملا لبه پنجره باشه، گاهی دو چراغ ! ) اما همین شرایط ، هفته پیش برای ۳ منزل مسکونی در منطقه هایی که پشتیبانی گفته بود به هیچ وجه تحت پوشش نیست، کاملا متفاوت بود ! هر سه جا، ۳ تا چراغ روشن دارند ! یکیش مجتمع آتی ساز که همین الان هم حدودا ۴ روز هست من مودم رو دادم و دارن استفاده میکنند ... بدون مشکل !
Authentication هم کم عجیب نیست.
اولا Authentication تحت وب هست و نه با پروتکلهای استاندارد معروف ... مثلا PPPOE ... یا هر نوع دیگه. دوما همین صفحه تحت وب هم مشکلاتی مثل valid نبودن certificate برای صفحه SSL و ... داره. در کل خیلی جالب نیست. مخصوصا اگر آنتن دهی خوب نباشه و هر چند دقیقه هم DC بشید و یک بار دیگه صفحه لاگین و ....
پشتیبانی رو، به اون معنی که در ذهن دارید، در کل فراموش کنید. هنوز که هنوزه ، بعد از ۴ ماه، من تماس گرفتم سرویسم رو که سه ماه قطع بود وصل کنم، از سه بار تماس ( تو سه روز مختلف ) دو بارش رو گفتن سیستم ما در حال بروز رسانیست و دسترسی نداریم ! ( این اصطلاحی هست که زیاد میشنوید ... حالا اینکه دقیقا چی داره بروز میشه رو کسی نمیدونه ) و نکته مهم اینکه اگر از اپراتورها انتظار دریافت پاسخهای فنی دارید، کلا تماس نگیرید. این دوستان اطلاعات اولیهای دارند که تو همین تاپیک یا تو تاپیکهای دیگه، اطلاعات بسیار بیشتری پیدا میکنید. مسائل فنی، نوشته میشند، بعدا ( حالا چند ساعت یا چند روز بعد ) با شما تماس گرفته میشه.
پینگ بد نیست. خیلی بالا نیست، خیلی پایین هم نیست. برای 4.2.2.4 شما میانگین ۳۰۰ تا ۳۵۰ رو خواهید داشت که البته برای بعضی سایتهای مصلما پایین تر و بعضی بالاتر هست. پینگ به سایت خود ایرانسل هم معمولا ۶۰ تا ۸۰ هست.
سرعت دانلود بسیار خوب هست. اگر شما ۵۱۲ داشته باشید، دقیقا به شما ۵۱۲ خواهد داد. یعنی میانگین ۵۵ دانلود دارید. حالا کمی بالا پایین. در کل فکر میکنم تنهای چیزی که ایرانسل کم نذاشته، پهنای باند باشه ! حداقل من که ندیدم .
در مورد اینکه کل کاربرها پشت یک proxy باشند، من اینطور فکر نمیکنم. در کل ، کل اینترنت ایران که از یک به قولی فیلرترینگ عبور میکنه ... و فکر نمیکنم اینترنت تو دنیا باشه که از هیچی عبور نکنه ... کلا اساس شبکه ها همین هست. اما به اون معنی ـه proxy از نظر فنی، نه. یعنی من فکر نمیکنم اینطور باشه.
در مورد *** هم، با اینکه اکثرا مشکل دارند، من از روز اول ( ۳،۴ ماه پیش ) با L2TP مشکلی نداشتم. چند روز پیش هم که دوباره تست کردم، باز هم مشکلی ندارم و خیلی خوب کانکت میشه.
البته ! یک نکته جالبی متوجه شدم که خیلی پیگیری هم نکردم.
من از MAC استفاده میکنم و چند روز پیش برای اولین بار مودم رو به یک windows 7 وصل کردم. اول تنظیمات روی BRIDGE بود که تو این حالت آی پی کارت شبکه لپتاپ، مستقیما از ایرانسل میگیره ( مثلا با رنج ۱۷۲ ... ) تو این حالت *** کانکت نمیشد و کلا network ویندوز قاطی میکرد و حالش بد میشد ! با XP تست کردم، مشکلی نبود !
بعد روی Route گذاشتم و تست کردم. ویندوز ۷ هم مشکلی نداشت. حالا من متوجه نشدم نسخه ویندوز ۷ ی که رو اون لپتاپ بود مشکل داشت ... مودم مشکل داره ... کلا ویندوز ۷ تو این حالت خاص مشکل داره ... این رو هم گفتم دوستان که مشکل دارند تست کنند.
مزایا هم کم نداره این سیستم !
یکیش همون سرعتی هست که گفتم ! چون شما با یه سرعتی بالای ۷،۸ مگ ( دقیقا نمیدونم چند ) به شبکه ایرانسل وصل هستید ... bw که برای اینترنت گذاشتن و تعداد share کردن کاربرها هم ظاهرا خیلی خوب هست و کم نذاشتن، در نتیجه اگر ۱مگ بگیرید، دقیقا و واقعا ۱ مگ دارید ! نه کمتر ، نه بیشتر !
قیمت هم از مزایای این سرویس هست ! اینترنت دو مگ، با ۱۲۵ تومن در ماه فکر نمیکنم هیچ جای ایران گیر بیاد.
و آخرین مورد قابلیت جابجا شدن در شهرهای تحت پوشش هست.
یه چیزی هم بعدا اضافه میشه که اون هم میشه از حالا جزو مزایاش دونست ... اون هم VOIP هست. رو همین شبکه و همین مودم ها.