سلام دوستان!
این تاپیک رو باز کردم تا درباره ی PTC باحال Neobux بحث کنیم!
این سایت 3 ساله داره فعالیت می کنه و Payout از طریق پی پال و آلرت پی و نتلر داره.
مینیموم برای دفعه اول 2$ است و دفعه های بعدی 1$ بهش اضافه میشه!
توجه کنید که شما فقط اول کار باید مثل بقیه کلیک کنید! حتی اگه 5$ تو حسابتون داشته باشید، اون چندتا کلیک رو هم لازم نیست انجام بدید.
چون راه درآمد تو این سایت، اجاره (Rent) کردن ریفرال (زیرمجموعه) هست! یعنی چی؟!
نئوباکس بابت هر کلیک زیرمجموعه های شما 0.005 $ پرداخت می کنه! و این مبلغ بعد از آپگرید می رسه به 0.01$ و اون موقع خیلی راحت می تونید روزی 3 تا 21 رفرال به مجموعتون اضافه کنید و حتی بیشتر! من تابستون قبل 3500 تا ریفرال داشتم و مینیموم 15$ روزی +بالانس داشتم که بخاطر کنکور بیخیال شدم و حالا دارم دوباره شروع کنم...
پیشنهاد من اینه که این آرتیکل رو بخونید اگه زبانتون خوبه :
http://www.mylot.com/w/discussions/1772037.aspx
و به هرچی گفته عمل کنید!
نکته مهم دیگه اینکه این سایت Instant Payout داره، یعنی وقتی درخواست پول می دین همون لحظه واریز میشه به حسابتون!! نه مثل PTCهای دیگه 1-2 ماه دیگه!
این PTC معرکست! تا بحال 21 میلیون دلار Payout تایید شده داشته!
همه هم می شناسنش!
بسته هم نمی شه چون هم درامدش خوبه هم فوروم داره! فورومش هم خیلی باحاله همه میان هرکاریو که کردن توضیح می دن آدمین هم هست راهنمایی می کنه و ...
کلاً Stability بالایی داره، سرورش هیچ وقت Down نشده تاحالا!
سوالی داشتین در خدمتم!
توجه: لطفاً اینجا لینک ریفرال نذارید!
این تاپیک رو باز کردم تا درباره ی PTC باحال Neobux بحث کنیم!
این سایت 3 ساله داره فعالیت می کنه و Payout از طریق پی پال و آلرت پی و نتلر داره.
مینیموم برای دفعه اول 2$ است و دفعه های بعدی 1$ بهش اضافه میشه!
توجه کنید که شما فقط اول کار باید مثل بقیه کلیک کنید! حتی اگه 5$ تو حسابتون داشته باشید، اون چندتا کلیک رو هم لازم نیست انجام بدید.
چون راه درآمد تو این سایت، اجاره (Rent) کردن ریفرال (زیرمجموعه) هست! یعنی چی؟!
نئوباکس بابت هر کلیک زیرمجموعه های شما 0.005 $ پرداخت می کنه! و این مبلغ بعد از آپگرید می رسه به 0.01$ و اون موقع خیلی راحت می تونید روزی 3 تا 21 رفرال به مجموعتون اضافه کنید و حتی بیشتر! من تابستون قبل 3500 تا ریفرال داشتم و مینیموم 15$ روزی +بالانس داشتم که بخاطر کنکور بیخیال شدم و حالا دارم دوباره شروع کنم...
پیشنهاد من اینه که این آرتیکل رو بخونید اگه زبانتون خوبه :
http://www.mylot.com/w/discussions/1772037.aspx
و به هرچی گفته عمل کنید!
نکته مهم دیگه اینکه این سایت Instant Payout داره، یعنی وقتی درخواست پول می دین همون لحظه واریز میشه به حسابتون!! نه مثل PTCهای دیگه 1-2 ماه دیگه!
این PTC معرکست! تا بحال 21 میلیون دلار Payout تایید شده داشته!
همه هم می شناسنش!
بسته هم نمی شه چون هم درامدش خوبه هم فوروم داره! فورومش هم خیلی باحاله همه میان هرکاریو که کردن توضیح می دن آدمین هم هست راهنمایی می کنه و ...
کلاً Stability بالایی داره، سرورش هیچ وقت Down نشده تاحالا!
سوالی داشتین در خدمتم!
توجه: لطفاً اینجا لینک ریفرال نذارید!