• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Neobux

test666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آیدی E H S A N N
لطفا توسط پیام خصوصی یک ایمیل برای من بفرستید تا بتونم باهاتون مکاتبه کنم! من نمیتونم پخ بدم.

آقای احسان ، E H S A N N

E-Mail Address PLZ
تعداد پستهای من به 20 نرسیده نمیتونم پیام خصوصی بهتون بدم.. لطفا یه آدرس ایمیل به من بدید. باهاتون کار فوری دارم

پدر پسر شجاع

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستي پدر پسر شجاع كي بود ؟ :)

والا من یه جا خوندم که ظاهرا اسمش شجاع بوده! بعدا پسرش که به دنیا می یاد به پسره می گفتن , پسر شجاع
چون پسره از پدره معروفتر می شه, پدره رو با اشاره به نام پسره صدا می کنند که می شه همون پدر پسر شجاع :wacko:

پدر پسر شجاع

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منتظر شنيدن دلابلتون هستيم ...

چیزه خاصی نیست

یکی از موارد مریوط می شه به اینکه چقدر به شما پول می ده و چقدر از تبلیغ کننده پول می گیره

برای اینکه سود کنه باید از تبلیغ کننده بیشتر بگیره که یه چیزیش را بزاره جیب خودش و یه بخشیش هم بده به شما
ولی برعکس کار می کنه و اینجوری باید یه چیزی هم از جیب بزاره پول شما ها را بده, یعنی از تبلیغ کننده کمتر می گیر و به شما بیشتر می ده که جور در نمیاد

jefferson

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چیزه خاصی نیست

یکی از موارد مریوط می شه به اینکه چقدر به شما پول می ده و چقدر از تبلیغ کننده پول می گیره

برای اینکه سود کنه باید از تبلیغ کننده بیشتر بگیره که یه چیزیش را بزاره جیب خودش و یه بخشیش هم بده به شما
ولی برعکس کار می کنه و اینجوری باید یه چیزی هم از جیب بزاره پول شما ها را بده, یعنی از تبلیغ کننده کمتر می گیر و به شما بیشتر می ده که جور در نمیاد

یه نگاه به Packageهای تبلیغاتیش و قیمت هاش بندازید و از اونور هم یه نگاه به تعداد تبیلغ دهنده ها بندازید و یه نگاه کلی هم به مقدار پرداخت تایید شده سایت بندازید :2XXXXXXXXXXXXXX این سایت بشدت داره سود می کنه و برای سود کردن باید به کاربراش پرداخت کنه که می کنه!
مگه اینکه دیگه از پول سیر بشه! (که در طبع آدمی این یه چیز امکان ناپذیره!)

test666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چیزه خاصی نیست

عکس زیر مربوط به خرید کلیک توسط تبلیغ کنندست! میبینی که قیمت هر کلیک 0.025$ میشه، درحالی که به هر کلیک ِ کلیک کننده 0.01$ میده.
یعنی 1.5 برابر پولی که به کاربرانش میده، از تبلیغ کننده میگیره.

67553624098674634359.png

این پکیج استاندارد هست. پکیج Extended گرون تره. Mini هم فعلا کار نمیکنه که ببینیم چقدره!
البته این خرید 200 کلیکه، پکیج 5000 کلیکی هم داره که به ازای هر کلیک از تبلیغ کننده 0.016$ میگیره.

ببخشید Jefferson پستت را ندیدم! :)

Last edited:

jefferson

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عکس زیر مربوط به خرید کلیک توسط تبلیغ کنندست! میبینی که قیمت هر کلیک 0.025$ میشه، درحالی که به هر کلیک ِ کلیک کننده 0.01$ میده.
یعنی 1.5 برابر پولی که به کاربرانش میده، از تبلیغ کننده میگیره.

67553624098674634359.png

این پکیج استاندارد هست. پکیج Extended گرون تره. Mini هم فعلا کار نمیکنه که ببینیم چقدره!
البته این خرید 200 کلیکه، پکیج 5000 کلیکی هم داره که به ازای هر کلیک از تبلیغ کننده 0.016$ میگیره.

ببخشید Jefferson پستت را ندیدم! :)

ممنون از پاسخ دقیق و مستندتون.
دوستان اگه موافق هستید، بنده سوال و جواب هایی که اینجا می شه رو به وبلاگ اضافه کنم!
نظرتون چیه؟
آدرسم که دارید؟ http://buxfeed.mihanblog.com

jefferson

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
2تا خبر:
1- یه Mini Exposure چسب وارد پنل شده! :happy: از بین هم نمی ره! (اصولاً مینی ها زود اعتبارشون تموم میشه!)
2- می خوام یه سرویسی تو وبلاگ راه بندازم، بازدید ها که بالا رفت، هر کسی که زیر مجموعه ی من شد، بعد از 30/100 ، لینک ریفرالش رو چند روز می ذارم بالای وبلاگ، نظرتون چیه؟! پیشنهاداتتون رو هی بگید، وبلاگ خودتونه! :happy:

1 پیشنهاد:
اینجا دیگه بحث درباره صحت کار نئوباکس نکنیم! اگر کسی جدید اومد و سوال پرسید، فقط ارجاع بدین به صفحات قبل و فقط در صورتی به سوالش پاسخ بدین که سوالش جدید باشه! الان بهتره فقط در راستای همکاری ها و پیشرفت صحبت بشه اینجا!

1 نکته:
کاشف به عمل آمده که : اگه با *** برید تو نئوباکس، تارگت کشور مربوطه می شید و تبلیغات بیشتری واستون میاد ولی حواستون رو جمع کنید، نئوباکس هم می دونه *** چیه!! و این رو هم می فهمه که شما 1 ساعته نمی تونید برید آمریکا کلیک کنید و برگردید ایران!!! :p

نظرتون رو درباره همه چی بگید! (+پست قبلیم)

اضافه شد : بچه ها، من یه سیستم خبرنامه هم راه انداختم، البته اهل اسپم نیستم، ماکسیمم هفته ای دو تا اونم اخبار، آموزش ها و مقالات مهم. حتماً یه سر به Buxfeed بزنید.
http://buxfeed.mihanblog.com

Last edited:

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
2تا خبر:
1- یه Mini Exposure چسب وارد پنل شده! :happy: از بین هم نمی ره! (اصولاً مینی ها زود اعتبارشون تموم میشه!)
2- می خوام یه سرویسی تو وبلاگ راه بندازم، بازدید ها که بالا رفت، هر کسی که زیر مجموعه ی من شد، بعد از 30/100 ، لینک ریفرالش رو چند روز می ذارم بالای وبلاگ، نظرتون چیه؟! پیشنهاداتتون رو هی بگید، وبلاگ خودتونه! :happy:

1 پیشنهاد:
اینجا دیگه بحث درباره صحت کار نئوباکس نکنیم! اگر کسی جدید اومد و سوال پرسید، فقط ارجاع بدین به صفحات قبل و فقط در صورتی به سوالش پاسخ بدین که سوالش جدید باشه! الان بهتره فقط در راستای همکاری ها و پیشرفت صحبت بشه اینجا!

1 نکته:
کاشف به عمل آمده که : اگه با *** برید تو نئوباکس، تارگت کشور مربوطه می شید و تبلیغات بیشتری واستون میاد ولی حواستون رو جمع کنید، نئوباکس هم می دونه *** چیه!! و این رو هم می فهمه که شما 1 ساعته نمی تونید برید آمریکا کلیک کنید و برگردید ایران!!! :p

نظرتون رو درباره همه چی بگید! (+پست قبلیم)

اضافه شد : بچه ها، من یه سیستم خبرنامه هم راه انداختم، البته اهل اسپم نیستم، ماکسیمم هفته ای دو تا اونم اخبار، آموزش ها و مقالات مهم. حتماً یه سر به Buxfeed بزنید.
http://buxfeed.mihanblog.com
خبر :
1 - فكر كنم قبلاً بود ، نبود ؟ :eek:
2 - نه اينطوري نميشه كه هر كي زير مجموعه ت شد بنرشو بزاري . :rolleyes: به نظر من يه كار ديگه كنيم ، يه بنر براي اين بلاگ درست كنيم بعد هر كي خواست بنر رفرالش رو بزاره تو سايت بايد اين بنر رو در سايت خودش قرار بده . :rolleyes: به نظر اينم زياد خوب نبود ، بايد كار ديگه اي كرد . :D
پيشنهاد :
اره اينطوري بهتره ، من كه ديگه حوصله ندارم كسيو قانع كنم . :cool:
نكته :
ما همين دي اس ال خودمونو ترجيح ميدبم :D شانس كه نداريم اكانتمون بلاك ميشه همين دو قرون دلار هم مي پره . ;)

Last edited:

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
راستي اگه ميشه منم به عنوان نويسنده بثبتون . :rolleyes:
يه قالب خوب هم بزار ... :)

Last edited:

jefferson

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستي اگه ميشه منم به عنوان نويسنده بثبتون . :rolleyes:
يه قالب خوب هم بزار ... :)

قالبش خوبه می خوام سبک باشه!
درباره اون یکی هم باید فک کنم، جریان آشپز که 2تا بشه و ایناست!
آخه تو همچین وبلاگایی اگه 2تا نویسنده داشته باشه، هماهنگی به هم می خوره تازه همه هم دنبال سود خودشونن! :happy:
منتظر نظرات دوستان

test666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1 نکته:
کاشف به عمل آمده که : اگه با *** برید تو نئوباکس، تارگت کشور مربوطه می شید و تبلیغات بیشتری واستون میاد ولی حواستون رو جمع کنید، نئوباکس هم می دونه *** چیه!! و این رو هم می فهمه که شما 1 ساعته نمی تونید برید آمریکا کلیک کنید و برگردید ایران!!!

این یکی خیلی مهمه!
من اطلاعات کمی دارم، احتمالا خودتون میدونید که..
*** ها معمولا Dynamic Invalid IP هستن! (همین *** هایی که ماهی حدود 3000 تومنه)
Dynamic به این معنی که هربار که کانکت میشین یک IP بهتون میده که با دفعه ی قبل و بعد فرق داره.
و Invalid هم یعنی اینکه یک IP بین چندین یوزر مشترکه!
یعنی احتمالش هست به طور اتفاقی یه یوزر NeoBux دیگه همین آی پی شما را داشته باشه.
حالا اگه مشترک بودن یک IP بین چندین یوزر در NeoBux مشکلی ایجاد نمیکنه، میشه استفاده کرد.. این را خودتون بگید که با قوانین Neo بیشتر آشنائید...
در مقابل Static Valid IP هست که قیمتش گرون تره و استفاده ی فقط برا این کار صرف نمیکنه.

1- یه Mini Exposure چسب وارد پنل شده!
منظورتون از این چی بود؟ من نگرفتم!
یه سوال میخواستم بپرسم که ظاهرا به این ربط داره.. بعدازظهرها Click Advertisment هایی add میشه که اعتبارشون 0.005$ هست (Mini) و خیلی زود Del میشن حتی اگه کلیک نکرده باشم! درمورد اینها توضیح بدید اگه میدونید.. ممنون

و سوال آخر؛ (ببخشید)
قضیه ی این Server & Local Time چیه؟ Local چیه و Server چیه؟ چه تفاوتی دارن؟ در مورد شکل زیر اگه میتونید توضیح بدید..

64466741206618296705.png

Mr. Jefferson در مورد بقیه ی موارد هم هرچی خودتون صلاح میدونید.. شما رئیسی!

مرسی و موفق باشید

jefferson

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این یکی خیلی مهمه!
من اطلاعات کمی دارم، احتمالا خودتون میدونید که..
*** ها معمولا Dynamic Invalid IP هستن! (همین *** هایی که ماهی حدود 3000 تومنه)
Dynamic به این معنی که هربار که کانکت میشین یک IP بهتون میده که با دفعه ی قبل و بعد فرق داره.
و Invalid هم یعنی اینکه یک IP بین چندین یوزر مشترکه!
یعنی احتمالش هست به طور اتفاقی یه یوزر NeoBux دیگه همین آی پی شما را داشته باشه.
حالا اگه مشترک بودن یک IP بین چندین یوزر در NeoBux مشکلی ایجاد نمیکنه، میشه استفاده کرد.. این را خودتون بگید که با قوانین Neo بیشتر آشنائید...
در مقابل Static Valid IP هست که قیمتش گرون تره و استفاده ی فقط برا این کار صرف نمیکنه.

منظورتون از این چی بود؟ من نگرفتم!
یه سوال میخواستم بپرسم که ظاهرا به این ربط داره.. بعدازظهرها Click Advertisment هایی add میشه که اعتبارشون 0.005$ هست (Mini) و خیلی زود Del میشن حتی اگه کلیک نکرده باشم! درمورد اینها توضیح بدید اگه میدونید.. ممنون

و سوال آخر؛ (ببخشید)
قضیه ی این Server & Local Time چیه؟ Local چیه و Server چیه؟ چه تفاوتی دارن؟ در مورد شکل زیر اگه میتونید توضیح بدید..

64466741206618296705.png

Mr. Jefferson در مورد بقیه ی موارد هم هرچی خودتون صلاح میدونید.. شما رئیسی!

مرسی و موفق باشید

صحبتتون درباره IP و *** کاملاً صحیحه و فقط کافیه اون اتفاقی که گقتی بیوفته تا خیلی قشنگ Suspend بشی!:happy:

سوال دوم و سومت تقریباً یکی هست! Mini ها نوعی تبلیغات ارزون هستن! تعداد کم با قیمت پایین برای گروهی از افراد که زیاد خرج تبلیغات نمی کنن! زمان مشخصی هم نداره شانسیه! وقتی هم که بیاد انقد اعتبارش کمه که ممکنه تا کلیک کنی روش، اعضای دیگه زودتر کلیکاشو پر کنن و بپره!
اینی که من گفتم خیلی سمج بود! :blink: واسه People String بود و فک کنم یک پکیج Custom بود چون چند ساعت بعد از اینکه ظاهر شد بازم مونده بود! :blink: جریان همین بود!

درباره Server و Local Time همونجور که از اسمش معلومه، برمی گرده به تفاوت ساعت کامپیوتر شما (ایران) و سرور نئوباکس (پرتغال) و اون دو رنگ، کلیک های شما را در 2 روز متفاوت (روز ایران و روز پرتغال) نشون می ده!

موفق باشید

jefferson

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان کسی تاحالا با این مساله روبرو شده؟

502 Bad Gateway

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
يه سوال :
وقتي AutoPay روشنه ، به ازاي هر كليك رفرال ها از Rental Balance كم ميشه . بهتر نيست هر چي در مياريم از Main Balance‌ رو انتقال بديم به Rental Balance‌ ؟؟ چون تا درامد اصلي يا همون Main Balance‌ كم باشه فايده اي نداره (در واقع وقتي خوبه پورسانت تو Main Balance باشه كه يا بخواي Payout كني يا بخواي Golden Membership‌بشي) . من امروز خواستم هر چي تو Main Balance‌ دارم رو بريزم تو Rental Balance ولي گفتم اول بيام اينجا بپرسم .:)

jefferson

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يه سوال :
وقتي AutoPay روشنه ، به ازاي هر كليك رفرال ها از Rental Balance كم ميشه . بهتر نيست هر چي در مياريم از Main Balance‌ رو انتقال بديم به Rental Balance‌ ؟؟ چون تا درامد اصلي يا همون Main Balance‌ كم باشه فايده اي نداره (در واقع وقتي خوبه پورسانت تو Main Balance باشه كه يا بخواي Payout كني يا بخواي Golden Membership‌بشي) . من امروز خواستم هر چي تو Main Balance‌ دارم رو بريزم تو Rental Balance ولي گفتم اول بيام اينجا بپرسم .:)

منتقل کردن که مشکلی نداره فعلاً که Payout نمی کنی ولی حواست به Renewal باشه (اگه می خوای Autopay رو خاموش کنی!)

بالا