E H S A N N
Registered User
- نوشتهها
- 1,447
- لایکها
- 143
از Rental Balance گرفتم .10 تا رو اکسترنال خریدی یا از بالانست؟
خوبه موفق باشی!
از Rental Balance گرفتم .10 تا رو اکسترنال خریدی یا از بالانست؟
خوبه موفق باشی!
آیدی E H S A N N
لطفا توسط پیام خصوصی یک ایمیل برای من بفرستید تا بتونم باهاتون مکاتبه کنم! من نمیتونم پخ بدم.
پ.خ كردم.آقای احسان ، E H S A N N
E-Mail Address PLZ
تعداد پستهای من به 20 نرسیده نمیتونم پیام خصوصی بهتون بدم.. لطفا یه آدرس ایمیل به من بدید. باهاتون کار فوری دارم
راستي پدر پسر شجاع كي بود ؟
منتظر شنيدن دلابلتون هستيم ...
چیزه خاصی نیست
یکی از موارد مریوط می شه به اینکه چقدر به شما پول می ده و چقدر از تبلیغ کننده پول می گیره
برای اینکه سود کنه باید از تبلیغ کننده بیشتر بگیره که یه چیزیش را بزاره جیب خودش و یه بخشیش هم بده به شما
ولی برعکس کار می کنه و اینجوری باید یه چیزی هم از جیب بزاره پول شما ها را بده, یعنی از تبلیغ کننده کمتر می گیر و به شما بیشتر می ده که جور در نمیاد
چیزه خاصی نیست
یکی از موارد مریوط می شه به اینکه چقدر به شما پول می ده و چقدر از تبلیغ کننده پول می گیره
برای اینکه سود کنه باید از تبلیغ کننده بیشتر بگیره که یه چیزیش را بزاره جیب خودش و یه بخشیش هم بده به شما
ولی برعکس کار می کنه و اینجوری باید یه چیزی هم از جیب بزاره پول شما ها را بده, یعنی از تبلیغ کننده کمتر می گیر و به شما بیشتر می ده که جور در نمیاد
عکس زیر مربوط به خرید کلیک توسط تبلیغ کنندست! میبینی که قیمت هر کلیک 0.025$ میشه، درحالی که به هر کلیک ِ کلیک کننده 0.01$ میده.
یعنی 1.5 برابر پولی که به کاربرانش میده، از تبلیغ کننده میگیره.
این پکیج استاندارد هست. پکیج Extended گرون تره. Mini هم فعلا کار نمیکنه که ببینیم چقدره!
البته این خرید 200 کلیکه، پکیج 5000 کلیکی هم داره که به ازای هر کلیک از تبلیغ کننده 0.016$ میگیره.
2- می خوام یه سرویسی تو وبلاگ راه بندازم، بازدید ها که بالا رفت، هر کسی که زیر مجموعه ی من شد، بعد از 30/100 ، لینک ریفرالش رو چند روز می ذارم بالای وبلاگ، نظرتون چیه؟! پیشنهاداتتون رو هی بگید، وبلاگ خودتونه! :happy:
1 پیشنهاد:
اینجا دیگه بحث درباره صحت کار نئوباکس نکنیم! اگر کسی جدید اومد و سوال پرسید، فقط ارجاع بدین به صفحات قبل و فقط در صورتی به سوالش پاسخ بدین که سوالش جدید باشه! الان بهتره فقط در راستای همکاری ها و پیشرفت صحبت بشه اینجا!
1 نکته:
کاشف به عمل آمده که : اگه با *** برید تو نئوباکس، تارگت کشور مربوطه می شید و تبلیغات بیشتری واستون میاد ولی حواستون رو جمع کنید، نئوباکس هم می دونه *** چیه!! و این رو هم می فهمه که شما 1 ساعته نمی تونید برید آمریکا کلیک کنید و برگردید ایران!!!
نظرتون رو درباره همه چی بگید! (+پست قبلیم)
اضافه شد : بچه ها، من یه سیستم خبرنامه هم راه انداختم، البته اهل اسپم نیستم، ماکسیمم هفته ای دو تا اونم اخبار، آموزش ها و مقالات مهم. حتماً یه سر به Buxfeed بزنید.
http://buxfeed.mihanblog.com
راستي اگه ميشه منم به عنوان نويسنده بثبتون .
يه قالب خوب هم بزار ...
نه پس فكر كرديد واسه امر خير گفتم ؟!همه هم دنبال سود خودشونن! :happy:
1 نکته:
کاشف به عمل آمده که : اگه با *** برید تو نئوباکس، تارگت کشور مربوطه می شید و تبلیغات بیشتری واستون میاد ولی حواستون رو جمع کنید، نئوباکس هم می دونه *** چیه!! و این رو هم می فهمه که شما 1 ساعته نمی تونید برید آمریکا کلیک کنید و برگردید ایران!!!
منظورتون از این چی بود؟ من نگرفتم!1- یه Mini Exposure چسب وارد پنل شده!
این یکی خیلی مهمه!
من اطلاعات کمی دارم، احتمالا خودتون میدونید که..
*** ها معمولا Dynamic Invalid IP هستن! (همین *** هایی که ماهی حدود 3000 تومنه)
Dynamic به این معنی که هربار که کانکت میشین یک IP بهتون میده که با دفعه ی قبل و بعد فرق داره.
و Invalid هم یعنی اینکه یک IP بین چندین یوزر مشترکه!
یعنی احتمالش هست به طور اتفاقی یه یوزر NeoBux دیگه همین آی پی شما را داشته باشه.
حالا اگه مشترک بودن یک IP بین چندین یوزر در NeoBux مشکلی ایجاد نمیکنه، میشه استفاده کرد.. این را خودتون بگید که با قوانین Neo بیشتر آشنائید...
در مقابل Static Valid IP هست که قیمتش گرون تره و استفاده ی فقط برا این کار صرف نمیکنه.
منظورتون از این چی بود؟ من نگرفتم!
یه سوال میخواستم بپرسم که ظاهرا به این ربط داره.. بعدازظهرها Click Advertisment هایی add میشه که اعتبارشون 0.005$ هست (Mini) و خیلی زود Del میشن حتی اگه کلیک نکرده باشم! درمورد اینها توضیح بدید اگه میدونید.. ممنون
Mr. Jefferson در مورد بقیه ی موارد هم هرچی خودتون صلاح میدونید.. شما رئیسی!
مرسی و موفق باشید
نه پس فكر كرديد واسه امر خير گفتم ؟!
يه سوال :
وقتي AutoPay روشنه ، به ازاي هر كليك رفرال ها از Rental Balance كم ميشه . بهتر نيست هر چي در مياريم از Main Balance رو انتقال بديم به Rental Balance ؟؟ چون تا درامد اصلي يا همون Main Balance كم باشه فايده اي نداره (در واقع وقتي خوبه پورسانت تو Main Balance باشه كه يا بخواي Payout كني يا بخواي Golden Membershipبشي) . من امروز خواستم هر چي تو Main Balance دارم رو بريزم تو Rental Balance ولي گفتم اول بيام اينجا بپرسم .