E H S A N N
Registered User
- نوشتهها
- 1,447
- لایکها
- 143
اين قسمتو نفهميدم ! Renewal چيه ؟حواست به Renewal باشه (اگه می خوای Autopay رو خاموش کنی!)
اين قسمتو نفهميدم ! Renewal چيه ؟حواست به Renewal باشه (اگه می خوای Autopay رو خاموش کنی!)
اين قسمتو نفهميدم ! Renewal چيه ؟
رفرال فعال ندارم ... به زور كليك مي كنن !اسمش روشه دیگه! Re + New + al، شما بگیر تمدید! :happy:
آتوپی یه جور تمدید ریفرال بصورت اتوماتیکه! اگه خاموشش کنی، باید به صورت دستی تمدید کنی، اشکالی نداره حتی پیشنهاد هم میشه ولی باید حواست به زمان انقضای ریفرالهات باشه تا یه موقع یادت نره و ریفرال های فعالت رو از دست بدی!
رفرال فعال ندارم ... به زور كليك مي كنن !
اين از رفرال هاي من :
يه روز در ميون كليك مي كنن ، امروز هم يكي recycle كردم .
دوستان افرادی که با ثبت نام تو خبرنامه ی BUXFEED مشکل دارن، مستقیماً به این آدرس برن :
http://buxfeed.loxblog.com
یا
http://buxfeed.loxblog.ir
و یه خبر :
برای دیدن این پست ، به این آدرس برین:
http://buxfeed.mihanblog.com
موفق باشید :lol:
#
مرسی ترجمه ی دقیقی بود.
لینک خبرنامه باز نمیشه.
#
یه سوال مهم دارم، لطفا هردوتاتون جواب بدید.. قبلا ممنونم
برای شارژ Rental Balance باید مشخصات حساب Neo را بدیم به شخصی که حساب Paypal داره تا وارد حسابمون بشه و انتقال را انجام بده.. خوب؟
حالا اگه شخصی که میخواد واریز را انجام بده قبلا هم برا کس دیگه ای این کارو انجام داده باشه یا در آینده این کارو کنه، طبق قوانین NeoBux چون از یک کامپیوتر وارد دو اکانت یا بیشتر شده، همه ی اکانت ها بلاک میشه. نمیشه؟
#
علاوه بر اینکه نظر شما را میخوام، قصد دارم یه پیام به مدیر Neo بدم و ازش بپرسم. موافقید؟
چطوری به مدیر پیام بدم؟ کجا میشه پیداش کرد؟!
متن زیر مناسبه؟ لطفا هرجا نیازه ترجمه را ویرایش یا تغییر بدید.
Hi. I want to Add funds to the Rental Balance, But I don't have a paypal (or other payment methods) account to do that.#
I should send my Login information (Username & password) to one of my friends and he login to my Neobux account and do transfer operation.
Now My question is, Do you let me to do this? or you will suspend my account because of Neobux rules (ToS) that says: "2.8. Only one account per computer is allowed to view advertisements. 2.2. You can only have one account."
Please elucidate this.
thanks.
سوال دیگه اینکه برداشت برای کسانی که حساب ندارن چطوری انجام میشه؟
این آیتم از ToS میگه نمیشه برای دوتا اکانت از یه حساب پی پال استفاده کرد؛ چکار باید کرد؟
2.2. You can only have one account. Any attempt to create more than one account will lead to the termination of all of them. This also applies to your AlertPay / PayPal / NETELLER account which has to be unique and not shared with another user.
#
مرسی و ببخشید که خیلی سوال کردم..!
موفق باشید
- شما قرار نیست یوزرنیم ایناتو بدی! بعد از انتخاب پکیج و اینا، یه لینک بهت می ده که از طریق اون لینک میتونی پرداخت کنی، یعنی لینک رو می دی به پرداخت کننده.
آقا من یک مشکل داشتم. آخرین باری که من رنت داشتم 10 روز پیش بود که 100 تا رنت کردم. امروز صبح هم خودمو golden کردم و 2تا ساعت تنظیم کردم برای رنت زیر مجموعه که یکیش 10:30 صبحه یکی دیگش هم 9:30 شب به وقت ایران.
حالا 3تا سوال داشتم
1: چرا بعد از گلد شدن (ساعت 9:45 صبح امروز) لینک refferals من ساعت 10:30 هنوز غیر فعاله و نمیزاره رنت کنم.یعنی سبز نیست؟؟
2: حالا که من ساعت 10:30 صبح . 9:30 شب رو زدم .این ساعات تا چند دقیقه مهلت دارم که رنت کنم؟ یا اصلا باید راس اون ساعت حتما رنت کرد؟
3: اکانت گلدن هر هفته چندتا رنت میتونه داشته باشه؟
دستت درد نکنه
test666 به اون ادرسي كه تو ايميل دادم ايميل نزن ! بهتره يكي ديگرو پيدا كني ، مي ترسم مشكل پيش بياد . تو فروم نئوباكس چند نفري بودن كه به خاطر همين كار اكانتشون مسدود شده .
اينم وضع رفرال هاي من :
اخه اين چه وضعشه ؟! اين چه شانسيه من دارم ؟؟؟ :hmm::hmm::hmm:
كارم شده فقط recycle كردن :hmm: