این ریفرال ها رو پاک کنیم جاش پر میشه یا باید واسه جایگزین شدن پول بدیم؟
ميگم جفرسون تو چطور كار مي كني ؟ مثلاً چه ساعتي كليك مي كني ؟ چه ساعتي recycle مي كني ؟ كي رفرال كرايه مي كني ؟ ممنون ميشم جواب بدي .
ميگم با احتساب اين قوانين IP كه نئوباكس داره ، اگه من بخوام ADSLم رو عوض كنم به مشكل مي خورم ؟ درسته ؟
اين نئوباكس هم خيلي قانون قانون مي كنه ، هر لحظه ممكنه بر اثر يه اشتباه اكانت مسدود شه .
دوستان من قراره يه هفته برم مسافرت ، يه هفته كليك نكنم چي ميشه ؟
.سلام
این وب سایتها که 1 دلار پر هر کلیک می دن چرت می گن؟
یا فرقشون اینه که تا 1000 دلار تو حسابتون نباشه پولی نمی دن؟
ممنون
سلام
این وب سایتها که 1 دلار پر هر کلیک می دن چرت می گن؟
یا فرقشون اینه که تا 1000 دلار تو حسابتون نباشه پولی نمی دن؟
ممنون
سلام به همه این سایت سایت خوبیه و منم فعالیت دارم فقط عزای اینو گرفتم که اگه فیلتر شد چیکار کنیم؟
نظر شما چیه؟
ایده ای دارین؟؟؟
رفرال كرايه اي بعد از رسيدن 0.750$ مي توني بگيري و رفرال مستقيم هم بعد 100 كليك و گذشت يك ماه از زمان ثبت نام .سلام بچه ها .. راستش من 1 سال پیش عضو این سایت بودم ولی چند وقت نت نداشتم هرچی جم کرده بودم پرید و اکانتم این اکتیو شد ... همین امروز دوباره عضو شدم.چنتا سوال داشتم. اولا این بعد از چند وقت فعالیت میتونم رفری بگیرم ؟ چون اون موقع یادمه بعد 1 هفته یا یه ماه بود ... الان چطوریه ؟
بعدم اینکه اگه اکانت پی پال یا الرت پی بخوام قیمتش چقده و اینکه میشه از Neobux راحت پول رو به اکانت پیپال ریخت ؟ بعد از ریختن به پیپال چی میشه ؟ میشه ریختش به حساب بانکی ؟ کلا میخوام بدونم پوله دستم میرسه یا نه![]()
گفتم كه اگر خارج از كشور هستيد بله مي تونيد از حساب پي پال خودتون استفاده كنيد !منظورم همین بود که بعدش میتونم از paypal خودم به حسابم بریزم یا نه که گفتید نه
در هر حال ممنون از کمکتون
همچين چيزي امكان نداره :blink::blink:راستی امروز یه چیز جالب دیدم ! 2 ساعت بعد اینکه 1 دور همه advertisement ها رو دیدم دوباره همش ستاره دار شد و تونستم دوباره ببینم ! آیا این bug بوده یا سیستم اینطوری شده ؟!
اره يه عكس بزار ببينيم :blink::blink::blink:من همین امروز عضو شدم ولی 12 تا advertisement visit دارم... اگه باور نداری برات screen shot بذارم