• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Neobux

MR.Irani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت تمامی دوستان

سوالاتی درباره سایت های کلیکی (البته با تاکید برنئوباکس) داشتم....که تا الان مانع از فعالیت من در اینگونه سایت ها شده است.
لطفاً به عبارات زیر توجه کنید و سپس به سوالات خواسته شده جواب دهید:

یک شرکت تجاری A میاد به شرکت x مقدار y پول میده تا محصولشو تبلیغ کنه.شرکت x هم مثلاً نصف y رو به ما میده و ما بصورت سوری روی تبلیغات کلیک می کنیم و هم خودش سود میکنه و هم ما.
حالا....
1-آیا این پول از لحاظ شرعی حلاله؟
2-آیا شرکت A از نوع تبلیغات این سایت Xمطلع نیست(سوری) که پولشو هدر میده؟
3-این شرکت x بعد یه زمانی تابلو میشه و دیگه کسی بهش تیلیغ نمیده،اونوقت چی میشه؟

با تشکر

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
سوال منو جواب ندادی ولی اشکال نداره مشکلم حل شد :rolleyes:
الان تعرفه وی پی اس چه جوریاست ؟
با 2 دلار پفک هم بهت نمیدن :D
من 19 تا رفرال کرایه ای دارم ولی هر چی در میارم یا باید رف ریسایکل کنم یا رف ها رو تمدید کنم . رف ها هم که یکی کلیک می کنه یکی نمی کنه ، این وضعیت من (شنبه 9 مرداد ساعت 23:00) :

شمام عکس بزارید :eek:
تعرفه VPS از 15 تومن گبر میاد تا 50 60 تومن
شما زیادی ریسایکل می کنی به نظرم الان داری ضرر می کننی
من خیلی کم ریسایکل میکنم فقط کسایی که زیر 1 AVG هستن
الان فکر کنم فقط داری ریسایکل می کنی هرکی 2 روز کلیک نکرد ریسایکل می کنی؟

205Capture3.png

الان تنها دلیلی که اون دو تا قرمز تو لیستمن اینه که شدیدا به پول نیاز دارم می خوام تو این 10 روز حداقل 1$ در بیارم خرج اون 3 تا که مهلتشون داره تموم میشه بکنم

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
با سلام خدمت تمامی دوستان

سوالاتی درباره سایت های کلیکی (البته با تاکید برنئوباکس) داشتم....که تا الان مانع از فعالیت من در اینگونه سایت ها شده است.
لطفاً به عبارات زیر توجه کنید و سپس به سوالات خواسته شده جواب دهید:

یک شرکت تجاری A میاد به شرکت x مقدار y پول میده تا محصولشو تبلیغ کنه.شرکت x هم مثلاً نصف y رو به ما میده و ما بصورت سوری روی تبلیغات کلیک می کنیم و هم خودش سود میکنه و هم ما.
حالا....
1-آیا این پول از لحاظ شرعی حلاله؟
2-آیا شرکت A از نوع تبلیغات این سایت Xمطلع نیست(سوری) که پولشو هدر میده؟
3-این شرکت x بعد یه زمانی تابلو میشه و دیگه کسی بهش تیلیغ نمیده،اونوقت چی میشه؟

با تشکر

1. به نظر من که حلاله چون شما داری در قبال خوندن تبلیغات پول می گیریری ولی اگه تقلب کنی 100% حرامه
2. 100% مطلع هستش و 100% راضی چرا؟ چون اگه قرار نبود بیننده ها پول بگیرن که نمی رفتن صفحه این اقا رو بخونن
3. کسی تابلو نمیشه دوست من، تو همه ی سایتای کلیکی همون صفحه ی اول طرز کارشونو می گن بعدش شما می گی تابلو میشن؟

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
تعرفه VPS از 15 تومن گبر میاد تا 50 60 تومن
شما زیادی ریسایکل می کنی به نظرم الان داری ضرر می کننی
من خیلی کم ریسایکل میکنم فقط کسایی که زیر 1 AVG هستن
الان فکر کنم فقط داری ریسایکل می کنی هرکی 2 روز کلیک نکرد ریسایکل می کنی؟

205Capture3.png

الان تنها دلیلی که اون دو تا قرمز تو لیستمن اینه که شدیدا به پول نیاز دارم می خوام تو این 10 روز حداقل 1$ در بیارم خرج اون 3 تا که مهلتشون داره تموم میشه بکنم
وضع شما خیلی خرابه که ! اینطوری که اصلاً درامدی نداری ، یکی از رازهای کسب درامد نئو همین ریسایکل کردنه ، درسته یه مبلغی برای ریسایکل کسر میشه ولی از اون طرف اگه رفرال خوب گیرت بیاد سود می کنی . دیروز احتمالاً حداقل 3 و حداکثر 5 رفرال از 16 رفرال کلیک داشتی و این خوب نیست . حالا اگه AutoPay رو هم روشن گذاشته باشی که دیگه بدتر !!!
من رفرال هایی که حداقل 3 روز کلیک نکردن یا میانگینشون کمتر از 2 هست رو ریسایکل می کنم و الان هم مثل شما دارم جمع می کنم تا رفرال ها رو تمدید کنم . AutoPay رو هم خاموش کردم چون اگه الان روشن کنم فقط ضرر می کنم .
در کل من وضعم مثل اینکه خیلی بهتره !

Last edited:

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
راستی از همهی دوستان درخواست دارم تا در بحث تاپیک زیر شرکت کنند....

http://forum.persiantools.com//newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=2952655

بازهم تشکر
دوست عزیز تنها سایت کلیکی معتبر همین نئوباکس هست ، onbux هم هست که تازه راه افتاده و هنوز امتحانشو پس نداده و معلوم نیست به اندازه نئوباکس موفق باشه یا نه ! شما اول بیا تمامی صفحات همین تاپیک رو بخون و بعد اگه سوالی داشتی بپرس .

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
وضع شما خیلی خرابه که ! اینطوری که اصلاً درامدی نداری ، یکی از رازهای کسب درامد نئو همین ریسایکل کردنه ، درسته یه مبلغی برای ریسایکل کسر میشه ولی از اون طرف اگه رفرال خوب گیرت بیاد سود می کنی . دیروز احتمالاً حداقل 3 و حداکثر 5 رفرال از 16 رفرال کلیک داشتی و این خوب نیست . حالا اگه AutoPay رو هم روشن گذاشته باشی که دیگه بدتر !!!
من رفرال هایی که حداقل 3 روز کلیک نکردن یا میانگینشون کمتر از 2 هست رو ریسایکل می کنم و الان هم مثل شما دارم جمع می کنم تا رفرال ها رو تمدید کنم . AutoPay رو هم خاموش کردم چون اگه الان روشن کنم فقط ضرر می کنم .

بله بنده تا 9 روز دیگه می خوام 1$ حداقل در بارم بعدش شایدم ریسایکل کردیم
این چند روزه من زیره 10 تا کلیک داشتم نمی دونم چرا
ولی دیروز بهتر شده بود 18 تا
امروزم فعلا 8 تا

در مورد وضع خراب هم به بگم که من 90 روزه تمدید می کنم
این 3 تا رو هم 90 روز تمدید می کردم همه چی حل بود
ولی متاسفانه نمیشه مجبورم 30 روزه یا 60 روزه تمدید کنم
در ضمن منت الان کم کم می خوام شروع کنم به دایرکت گرفتن
اون 2 تا قرمز هم به زودی تمدید می کنم
اینم بگم که من الان روزی 10 سنت در میارم
که خیلی خوبه
الان هم جدی نبودم برای کار چون پیپال نداشتم امیدی نداشتم
الان که پیپال گرفتم می خوام یه 20 30 دلار بریزم تو سایت و 100 تا رف بگیرم و جدی شروع کنم به کار

Last edited:

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
سلام دوستان من می خوام با کمک یکی حساب الرت پی خودمو وریفای کنم.کسی میتونه کمکم کنه آخه می خوام آدرسو توی نئوباکس عوض نکنم.یه آشنا هم پیداکردم برای وریفای کردن از طریق تلفن ولی بعداز دوبار هنوز اس ام اس نمیفرسته باید از یه راه دیگه وریفای کنم.کسی هست کمکم کنه؟بعدشم می خوام شارژش کنم.
ممنون میشم کمک کنین.

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
شما به یک کردیت کارت مجازی با حداقل شارژ احتیاج دارید
من جناب Hadi.EST رو پیشنهاد می کنم
تایید می شند

ولی کلا بهتره از Paypal استفاده کنید چون شما که داری خرجشو می کنی
خوب یه چیز بهتر بگیر دیگه :)

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
شما به یک کردیت کارت مجازی با حداقل شارژ احتیاج دارید
من جناب Hadi.EST رو پیشنهاد می کنم
تایید می شند

ولی کلا بهتره از Paypal استفاده کنید چون شما که داری خرجشو می کنی
خوب یه چیز بهتر بگیر دیگه :)

ممنون.ولی اخه پی پال به ما ایرانیا اجازه نمیده استفاده کنیم.اگه با هیتلرشکن برم مشکلی پیش نمیاد؟به ای پی حساس نیست؟
راستی من توی الرت پی حساب دارم باهاشم کار کردم ولی یه اشتباه کردم.باکامپیوترخودم یه اکانت برای فامیلم درست کردم.ایا ممکنه حسابمو ببنده؟

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
ممنون.ولی اخه پی پال به ما ایرانیا اجازه نمیده استفاده کنیم.اگه با هیتلرشکن برم مشکلی پیش نمیاد؟به ای پی حساس نیست؟
راستی من توی الرت پی حساب دارم باهاشم کار کردم ولی یه اشتباه کردم.باکامپیوترخودم یه اکانت برای فامیلم درست کردم.ایا ممکنه حسابمو ببنده؟
برای Paypal شما به یک V*N ترجیحا خلوت احتیاج دارید و بسته به کشور V*N به یک Credit Card یا حساب بانکی احتیاج دارید
AlertPay هم به نظر مشکلی نداره ولی به محض این که اولین دلار رو خارج می کنید حسابتون رو کلا پاک می کنه:eek:

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
نه الان همه دارند استفاده میکنند یه چیز پی ان بگیر و با ایپی خارجی راحت کار کن
مشکلی هم پیش نمیاد

MR.Irani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1. به نظر من که حلاله چون شما داری در قبال خوندن تبلیغات پول می گیریری ولی اگه تقلب کنی 100% حرامه
2. 100% مطلع هستش و 100% راضی چرا؟ چون اگه قرار نبود بیننده ها پول بگیرن که نمی رفتن صفحه این اقا رو بخونن

خب در این صورت چه سودی عاید شرکت A میشه؟ تازه ضرر هم که می کنه....

شرکت یه پولی برا تبلیغ میده،در حالی که میدونه ما خریدار نیستیم....

عجیــبــــــــــــــــــــه !!!

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25

خوب تو خریدار نیستی دلیل نمیشه که بقیه خریدار نباشند
می دونی FapTurbo چند هزار محصولشو از طریق نئوباکس فروخته؟
خود من هم دوست دارم بگیرم ولی خوب یخورده گرونه

فکر می کنی چند درصد از خریدارهای Fapturbo از دوستان و موتور جستو جو باهاش اشنا شدند و خریدنش؟:blink:

چه فکرهای بی خودی به فکرتون می رسه ها

atsign_m

Registered User
لایک‌ها
18

بزار یجوری بگم خوب حالی بشی
سایت های PTC عموما به عنوان سایت ها تبلیغاتی شناخته می شن. فرض کنید که شما اخیرا یه سایت یا حتی وبلاگ باز کردی اما در شروع کار هیچ بازدید کننده ای نداری چرا؟ چون در موتور های جستجو سایت شما اگر وجود داشته باشه در صفحات آخره. یکی از راه های ارتقا در صفحات موتو رهای جستجو آمار بازدید روزانس که هرچی بیشتر باشه سایت شما سریعتر به صفحات اول می رسه و وقتی به صفحه اول برسه حداقل روزی 30 تا 40 بازدید کننده خواهید داشت. و این برای سایت هایی که محصولی رو قراره تو سایتشون معرفی کنند یا بفروشند خیلی مهمه و حاضرن کلی خرچ کنن تا به صفحه اول برسن.
سایت ها PTC برای سایت هایی که دنبال بازدید کننده می گردن بازدید کننده جمع می کنه. یعنی یه پولی از سایت ها می گیره بعد کلی سیاهی لشکر روانه اون سایت ها می کنه تا جایگاه سایت ارتقا پیدا کنه.
مسلما سیاهی لشگر ها (که من و شمایی که عضو سایت های PTC شدیم هستیم) برای رضای خدا کار نمی کنن در عوض مشاهده اون سایت هایی که سایت PTC به هشون معرفی کرده یه پولی از PTC ها می گیرن.
این وسط البته سایت های کلاهبردار یا به اصلاح اسکم (SCAM) فت و فراون وجود دارن که از سایت های دیگه پول می گیرن اما به اعضای خودشون هیچ پولی نمی دن. اما سایت های معتبر نیز کم نیستن. انواع مختلفی هم از این سایت ها هست مثل PTC PTR PTS SURF و .... حتی سایت های ایرانی هم تو این زمینه وجود دارن.

برای توضیحات بیشتر به اینجا مراجعه کن!

Last edited:

test666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
AutoPay رو هم خاموش کردم چون اگه الان روشن کنم فقط ضرر می کنم

1- چرا؟ لطفا کامل توضیح بدید.

2- وقتی خاموش باشه چه کار باید بکنیم که ضرر نکنیم؟ کی باید تمدید کنیم و ...

Last edited:

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
1- چرا؟ لطفا کامل توضیح بدید.

2- وقتی خاموش باشه چه کار باید بکنیم که ضرر نکنیم؟ کی باید تمدید کنیم و ...
اگه AutoPay روشن باشه در ازاي كليك روزانه رفرال ، AutoPay مياد اون رفرال رو براي روز بعد كرايه مي كنه يعني يه مبلغي از Rental Balance (اگر مبلغي توش بود اگه نبود از Main Balance) كم مي كنه ، اگه رفرال تو روز كليك نكرد كه اون مبلغ كم نميشه !
در حقيقت AutoPay مياد رفرال ها رو روزانه كرايه مي كنه نه ماهانه ، به جاي اينكه شما بيايد ماهانه رفرال ها تمديد كني AutoPay مياد روزانه تمديد مي كنه تازه اگر رفرال يه روز كليك نكرد اون روز مبلغي از شما كسر نميشه و تنها اگه رفرال كليك كرد از بالانس شما مبلغ كسر ميشه .

AutoPay فقط براي زماني مفيده كه تعداد رفرال هاي شما زياده و درامد روزانه اي هم كه از اونها و كليك هاي خودتون داريد اون قدري هست كه AutoPay كسري نياره و يه چيزي ته كاسه تون بمونه . براي شروع كار كه تعداد رفرال هاي شما كمه و درامد چنداني در روز نداريد روشن گذاشتن AutoPay توصيه نميشه چون يه دفعه مي بينيد مين بالانستون شده 0 و اين يعني فقط ضرر و بهتره به صورت دستي ماهانه تمديد كنيد !

بايد اونقدر خوب مديريت كنيد تا با تمديد و ريسايكل كردن رفرال ها هر چي جمع كرديد تموم نشه و سعي كنيد كمي تهش جمع كنيد تا بتونيد رفرال هاي بيشتري كرايه كنيد . اگر توانايي مالي داريد و مي تونيد Rental Balance رو بيشتر شارژ كنيد كه خيلي خوبه چون هر چقدر بيشتر بريزيد تو اكانتتون بيشتر سود مي كنيد .
ولي ما قشر زير خط فقر ترجيح ميديم با همين يه قرون دو قرون كار كنيم :D
با روشن بودن AutoPay يه چيزي هم ته ماه سود مي كنيد و ده درصد تخفيف شامل حالتون ميشه تا به جاي اينكه خودتون بيايد ماهانه تمديد كنيد ولي همونطور كه گفتم فعلاً صلاح نيست !

Last edited:

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
رفرال هاي من همه غيرتي شدن امروز :rolleyes:

568jlkkl.jpg

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
اره دیروز منم خوب بود AVG = 1.25
قرمز هام دوباره زرد شدن
یکی هم سبز شد

atsign_m

Registered User
لایک‌ها
18
اره دیروز منم خوب بود AVG = 1.25
قرمز هام دوباره زرد شدن
یکی هم سبز شد

بابا خوش به حالتون ریفرال های من که یکی یکی دارن میت میشن:weird: فکر کنم اگه تا چند وقت دیگه همین طور ادامه بدم به ریسایکل کردن ورشکست کنم

بالا