• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Neobux

MR.Irani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

منم میخام تو نئوباکس ثبت نام کنم..........

ولی حساب اینترنتی ندارم....
VPNهم ندارم........

حالا باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
با سلام

VPNهم ندارم........

خب منم هيچ كدوم از اينارو ندارم ! :D
حساب اينترنتي فعلاً نيازي نيست چون حالا حالا ها نبايد PayOut‌ كرد .
شما احياناً نمي خوايد زير مجموعه ي من بشيد ؟ :D:D
لينك ثبت نام

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
با سلام

VPNهم ندارم........

شما موقتا یه حساب Alertpay باز کن تا باهاش ثبت نام کنی بعدش موقع Cashout یه حساب درست حسابی می سازی

MR.Irani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در فرم ثبت نام بگم از ایرانم یا خیر؟؟؟

آموزش ثبت نام آلرت پی تو فروم نیست؟؟؟؟

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
در فرم ثبت نام بگم از ایرانم یا خیر؟؟؟

آموزش ثبت نام آلرت پی تو فروم نیست؟؟؟؟
تو کدوم فرم؟
نئو باکس؟ اره
الرت پی؟ ایران نداره اصلا
اموزش نمی خواد که اسم فامیل شهر کشور؟؟

atsign_m

Registered User
لایک‌ها
18
عضو شین تو این سایت و پول به دست بیارین
[IMG=http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif]

هنوز برای زیر مجموعه گیری زوده یک ماه باید از تاریخ عضویتت بگذره تا اجازه دریافت زیر مجموعه مستقیم یا دایرکت رفرال (direct referral) رو از طریق لنیک و بنر هایی که سایت در اختیارت میزاه داشته باشی

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
عضو شین تو این سایت و پول به دست بیارین
[IMG=http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif]
ملت خيلي زرنگن ، ما اين همه مدت داريم تو اين تاپيك دوستان رو راهنمايي مي كنيم شايد بيان براي جبران لطفمون زير مجموعه ما شن ، اون وقت كسي كه تا بحال تو اين تاپيك پست نداده و فعاليت نداشته مياد ميگه بريد تو اين سايت پولدار شيد . تازه اينم نمي دونه كه بعد از 100 كليك و گذشت 1 ماه از زمان عضويت مي تونه رفرال دايركت بگيره . :p

Last edited:

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
سلام دوباره.
دوستان من بخوام مشخصات اکانتمو بدم یکی تو ایران توی یه شهردیگه با ایمیل الرت پی یا پی پالش حسابمو شارژکنه مشکلی پیش میاد؟(مثلا جنابhadi.EST )
آخه توی قوانین نوشته با هر آی پی می تونین وارد شین ولی با یه ای پی تبلیغاتو ببینین.
حالا مشکلی پیش میاد یا نه؟

Last edited:

atsign_m

Registered User
لایک‌ها
18
از عجایب دنیا وجود زیر مجموعه ای با میانگین 14 کلیک روزانه :blink: نگاه کنید:

24915500290059850041.jpg

اون یکی دیگه با میانگین 6 هم جای خودش رو داره البته
اینجاست که شاعر میگه: همچی عالیه من چقدر خوشحالم .....

(این حالت احتمالا به دلیل تفاوت ساعت سرور ایجاد شده و طی روز های آینده معقولانه تر میشه ولی این ریفرال های جدید ظاهر فعالان)

webhub

Registered User
لایک‌ها
1
اساتيد محترم
تو همه تاپيك هايي كه زده ميشه خوب چند نفر موافق و چند نفر هم مخالف داره
تو تاپيك هايي كه مربوط به نئوباكس ميشه خوب همه تعريف مي كنن و خيلي هم خوب راهنمايي مي كنن
ولي خوب هيچ كدوم از واريزي اين سايت به حسابشون صحبت نكردن
تو تاپيك هاي خارجي خوب طرف هم تعريف و راهنمايي مي كنه و هم مدرك رو مي كنه

خوب از اساتيدي كه واقعا از اين سايت دريافتي هر چند كم رو هم داشتن خواهشا از پنل حسابشون يه تصويري بذارن كه تو اين مدتي كه كار مي كنن آيا واقعا دريافتي هم داشتن ؟

خواهشا تصويري واضح و بدون تكرار و بدون كپي قرار بديد كه شبهات همه برطرف بشه

atsign_m

Registered User
لایک‌ها
18
سلام
مطلب زیر زو از فروم نئوباکس کپی کردم برای دوستانی که مرتب در مورد آی پی شون سوال می کنن و نگران هستند.

سوال:در کشور من (فیلیپین) 4 ارائه دهنده خدمات اینترنتی وجود داره اما همه اونها دینامیک آی پی میدن (دینامیک آی پی = بعد از هربار اتصال به اینترنت آی پی شما عوض میشه) حالا من چکار باید بکنم؟ دو تا اکانت من بسته شده تا حالا. لطفا کمک کنید. من نمی تونم برای رفع این مشکل حساب گلدن بخرم. (یعنی اکانتم رو از حالت استاندارد به حالت طلایی ارتقا بدم)

question
hello
in our Country there are 4 internet providers, but they all have dynamic ip. so what can i do for
that?. My two account have suspended. please help me. i can not buy golden for that

پاسخ1: (یک نفر از هند که حسابش رو دو مرحله ارتقا داده بود)
من فکر می کنم نئوباکس به اندازه کافی باهوش هست که موضع آی پی های دینامیک رو مدیریت کنه. من خودم بیش از 9 ماه که از آی پی دینامیک استفاده می کنم و هرگز هیچ مشکلی با نئوباکس برام پیش نیومده تو مطمئنی که حسابت به خاطر دینامیک آی پی مسدود شده؟

answer
I think neobux is smart enough to handle dynamic ip issues. I myself am using dynamic IP for more than 9 months now and never had any issues with neobux.

Are you sure you got suspended because of dynamic IP?

پاسخ2: (یک نفر اهل سوند که 4 مرحله حسابش رو ارتقا داده بود)

ما هیچ مشکلی با شماره های (خط تلفن) دینامیک آی پی نداریم. دنبال دلایل دیگه بگرد ....

answer

We have no problems with dynamic IP numbers. Look for other reasons...

لینک اصل مطلب رو می تونید از لینک زیر بخونید (البته باید عضو نئوباکس باشید)

Last edited:

hamid.reza.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اساتيد محترم
تو همه تاپيك هايي كه زده ميشه خوب چند نفر موافق و چند نفر هم مخالف داره
تو تاپيك هايي كه مربوط به نئوباكس ميشه خوب همه تعريف مي كنن و خيلي هم خوب راهنمايي مي كنن
ولي خوب هيچ كدوم از واريزي اين سايت به حسابشون صحبت نكردن
تو تاپيك هاي خارجي خوب طرف هم تعريف و راهنمايي مي كنه و هم مدرك رو مي كنه

خوب از اساتيدي كه واقعا از اين سايت دريافتي هر چند كم رو هم داشتن خواهشا از پنل حسابشون يه تصويري بذارن كه تو اين مدتي كه كار مي كنن آيا واقعا دريافتي هم داشتن ؟

خواهشا تصويري واضح و بدون تكرار و بدون كپي قرار بديد كه شبهات همه برطرف بشه

سلام
من که هنوز درآمدی کسب نکردم و تازه کارم
ولی کافیه در فروم نئوباکس عبارت payment proof (مدرک پرداخت) رو سرچ کنی تو این قسمت اکثر اون های که پرداخت داشتن متن پرداخت یا عکس و یاحتی در چند مورد لینک فیلم پرداخت نئوباکس رو گذاشتن. و همین طور می تونی این عبارت رو تو گوگل سرچ کنی (که البته نتایجش زیاد معتبر نیست)
کلی نشستم صفحات فروم نئوباکس رو ورق زدم تا چندتا ایرانی که دریافت داشتن رو پیدا کردم ( 19 صفحه و در هر صفحه 30 40 تا تاپیک بود :wacko: یه چند صفحه ای ش رو بیشتر نگشتم) متاسفانه اون هایی که عکس گذاشته بودن رو ظاهر خود نئوباکس لینک هاش رو برداشته بود (سایت نئوباکس اجازه قرار دادن هر لینکی رو تو فرومش نمیده با این حالی خیلی ها هم عکس دریافتی هاشون رو گذاشته بود :wacko:) خلاصه نا امید نشدم سعی کردم با جستجوی آی دی نئوباکسشون؛ ایمیلی وبلاگی چیزی ازشون پیدا کنم
در صورت موفقت در تماس با هاشون بهتون خبر میدم

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
سلام دوباره.
دوستان من بخوام مشخصات اکانتمو بدم یکی تو ایران توی یه شهردیگه با ایمیل الرت پی یا پی پالش حسابمو شارژکنه مشکلی پیش میاد؟(مثلا جنابhadi.EST )
آخه توی قوانین نوشته با هر آی پی می تونین وارد شین ولی با یه ای پی تبلیغاتو ببینین.
حالا مشکلی پیش میاد یا نه؟

بالا خره چیکارکنم؟
بدم یا ندم؟

atsign_m

Registered User
لایک‌ها
18
بالا خره چیکارکنم؟
بدم یا ندم؟

نباید مشکلی پیش بیاد چون مثل این می مونه که از چی پی ان استفاده کرده باشی فقط با این تفاوت که چی پی ان به طور مجازی آی پیت رو عوض می کنه اما شما واقعا آی پیت رو عوض کردی. :wacko:
(فردا نیای یقه منو بگیری باز من نظرم رو فقط گفتم)

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25

atsign_m

Registered User
لایک‌ها
18
توجه دوستان عزیز رو به چند مورد از فوانین سایت نئوباکس معتبر ترین سایت کسب درآمد اینترنتی جلب می کنم:

2.2. شما تنها می توانید یک حساب داشته باشید. هرگونه تلاش برای ساختن بیش از یک حساب باعث از بین رفتن همه ی آنها می شود. این مسئله همچنین شامل حساب های Alertpay، Paypal یا NETELLER نیز می شود. این حساب ها باید یکتا باشند و نباید بین دو کاربر، مشترک باشند.

2.3. شما تنها می توانید از یک IP در شبانه روز برای دیدن تبلیغات استفاده کنید. از سوی دیگر، شما می توانید از چندین IP برای ورود به حسابتان استفاده کنید. هرگونه تلاش برای عمل کردن حلاف این قوانین باعث مسدود شدن حساب شما می شود. لاگین کردن از پراکسی ها یا شبکه های اشتراکی مانند مدرسه، شبکه های LAN، کافی نت ها و... نیز ممنوع است.

7.4. پرداخت به NeoBux تنها از حسابهایی قابل قبول است که Verify شده باشند. پرداخت از حساب های Verify نشده، تایید نمی شوند

Last edited:
بالا