• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

NOKIA N80 ٠

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از dead_chatter :
بابا کی800 دیگه حالا من نوشتم کی 800 دستم اشتباه رفته گیر میدیا بعدش من کی صحبت فروش کردم؟

نوشتی گی! اول!

ولی اگر k800 رو میگی که اصلا زیبایی نداره نسبت به دابلیو 800 خیلی بهتره ولی گوشی زیبا حساب نمیشه. نظر شما در مورد گوشیهای نوکیا و ظاهرشون هم متاسفانه همیشه غیر منصفانه بوده

soheyl_2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام-آقایون ببخشیدا بنده بی مقدمه مزاحم میشم ولی از بس این دوستمون به سونی اریکسون نازیده مجبورم کرد که یه چیزی بگم و اون اینه که
p990
دوربینش 2مگاپیکسله و اصلا" نمیشه اونو در حد و اندازه های ان80 دونست
مورد دیگه اینه که این شرکت سونی اریکسون در زمینه تجربه ساخت گوشیهای سیمبیان بسیار کم تجربه تر از نوکیاست و تنها 4-5 مورد تونسته از این نوع گوشیها بیرون بده
و در مورد کا 750 هم بگم که بالا ترین ضعفش که نه فقط برای اون بلکه برای کلیه مدلهای سری
k,w.s
سونی اریکسون اینه که سیمبیان نیستند
با اینحساب اصلا" نباید اینها رو اینجوری با هم مقایسه کرد
رو باید فقط با گوشیهای 2 مگاپیکسلی نوکیا که سیمبیان هستند و کا 750 رو با غیر سیمبیانهای نوکیا p990
ضمنا" اینو هم بگم از لحاظ دوام بترتیب
sagem
nokia
motorella
samsung
LG
sony ericsson
اگه درست گفته باشم تو نشریه عصر شبکه دیده بودم
بازم یه چیز دیگه : بیخود نمیان اینهمه شرکت دنبال گارانتی کردن نوکیا !!! چون بدلیل خرابی کمتر و دوامش براشون بصرفه تره

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از soheyl_2006 :
سلام-آقایون ببخشیدا بنده بی مقدمه مزاحم میشم ولی از بس این دوستمون به سونی اریکسون نازیده مجبورم کرد که یه چیزی بگم و اون اینه که
p990
دوربینش 2مگاپیکسله و اصلا" نمیشه اونو در حد و اندازه های ان80 دونست
مورد دیگه اینه که این شرکت سونی اریکسون در زمینه تجربه ساخت گوشیهای سیمبیان بسیار کم تجربه تر از نوکیاست و تنها 4-5 مورد تونسته از این نوع گوشیها بیرون بده
و در مورد کا 750 هم بگم که بالا ترین ضعفش که نه فقط برای اون بلکه برای کلیه مدلهای سری
k,w.s
سونی اریکسون اینه که سیمبیان نیستند
با اینحساب اصلا" نباید اینها رو اینجوری با هم مقایسه کرد
رو باید فقط با گوشیهای 2 مگاپیکسلی نوکیا که سیمبیان هستند و کا 750 رو با غیر سیمبیانهای نوکیا p990
ضمنا" اینو هم بگم از لحاظ دوام بترتیب
sagem
nokia
motorella
samsung
LG
sony ericsson
اگه درست گفته باشم تو نشریه عصر شبکه دیده بودم
بازم یه چیز دیگه : بیخود نمیان اینهمه شرکت دنبال گارانتی کردن نوکیا !!! چون بدلیل خرابی کمتر و دوامش براشون بصرفه تره

اول از همه ورودتونو تبريك مي گم ...
عرضم به خدمت شما كه ،‌شما تمام بحثهايي كه شده بود و نتيجه گرفتيم يا نگرفتيم (‌ به هر دليل )‌ رو توي يه پست مطرح كردي ...
در مورد بحث دوام هم ... اينجا كسي نشريه هاي در پيت و لينكهاي علي اصغري رو قبول نداره ... يعني نميشه قبول داشت ... شما لابد از اونايي هستي كه تو يه نشريه مي نويسن خريد خدمت سربازي ،‌ ميري مي خريش ؟؟؟؟‌:blink:

بعد هم در مورد گارانتي ... خوب اين همه گوشي ديپورت ميشه ملت كجا ببرند ؟؟؟‌ گارانتي نباشه كه صداشون در مياد كه !‌ :blink:

و اينكه خودتون گفتيد كه سوني اريكسون كم تجربه تر از نوكياست ... پس شما بايد با احتساب تجربه ،‌ نوكيا و سوني اريكسون رو مقايسه كني ... كه در اين صورت برتري مطلق از آن سوني اريكسون خواهد بود ...
و مطلب ديگه اينكه شما هيچ وقت عكسهاي سوني اريكسون رو با نوكيا مقايسه نكن ... بالانس رنگ عكس سوني اريكسون با نوكيا خيلي متفاوته ...gsmarena بيشتر راهنماييتون مي كنه ...
در كل پي 990 كاملترين گوشي دنياست و در اون شكي نيست ... ;)

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از behnam_wk8 :
عرضم به خدمت شما كه ،‌شما تمام بحثهايي كه شده بود و نتيجه گرفتيم يا نگرفتيم (‌ به هر دليل )‌ رو توي يه پست مطرح كردي ...
در مورد بحث دوام هم ... اينجا كسي نشريه هاي در پيت و لينكهاي علي اصغري رو قبول نداره ... يعني نميشه قبول داشت ... شما لابد از اونايي هستي كه تو يه نشريه مي نويسن خريد خدمت سربازي ،‌ ميري مي خريش ؟؟؟؟‌:blink:

بعد هم در مورد گارانتي ... خوب اين همه گوشي ديپورت ميشه ملت كجا ببرند ؟؟؟‌ گارانتي نباشه كه صداشون در مياد كه !‌ :blink:

و اينكه خودتون گفتيد كه سوني اريكسون كم تجربه تر از نوكياست ... پس شما بايد با احتساب تجربه ،‌ نوكيا و سوني اريكسون رو مقايسه كني ... كه در اين صورت برتري مطلق از آن سوني اريكسون خواهد بود ...
و مطلب ديگه اينكه شما هيچ وقت عكسهاي سوني اريكسون رو با نوكيا مقايسه نكن ... بالانس رنگ عكس سوني اريكسون با نوكيا خيلي متفاوته ...gsmarena بيشتر راهنماييتون مي كنه ...
در كل پي 990 كاملترين گوشي دنياست و در اون شكي نيست ... ;)

اگه هرجوری بشه رو پستت مانور کرد هیچ رقمه نمیشه با جمله اخرت کنار اومد ... به نظرم اگر اعتقادت اینه که پی 990 کاملترین گوشیه دنیاست کاملا در اشتباهی .. از هیچ نظر نمیشه همچین مقامی رو به پی 990 داد ...

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از behnam_wk8 :

در مورد دوام خوب مشخصه که نوکیا تو دوام خیلی بهتره و برگشتیه گوشیهاش خیلی کمتره البته داخلو میگما نشریه از این جور چیزا رو بریز دور چیزی که زیاده حرف الکی شما برو از 4 تا مغازه دار که تو این کارن و روزی حداقل 10-20 گوشی میفروشن بپرس ببین برگشتی کدومشون بیشتره.
در مورد گارانتی هم واقعا تو گارنتی گوشیهای سونی اریکسون الان تو بازار یه ضعف خیلی خیلی شدید دارند گارانتی معتبر سونی اریکسون تو بازار چیه الرمسه که پیدا کردن گوشی با گارانتی الرمس واقعا سخته بقیه گارانتی ها هم که اصلا گارانتی حساب نمیشن

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از saeid_2001 :
در مورد دوام خوب مشخصه که نوکیا تو دوام خیلی بهتره و برگشتیه گوشیهاش خیلی کمتره البته داخلو میگما نشریه از این جور چیزا رو بریز دور چیزی که زیاده حرف الکی شما برو از 4 تا مغازه دار که تو این کارن و روزی حداقل 10-20 گوشی میفروشن بپرس ببین برگشتی کدومشون بیشتره.
در مورد گارانتی هم واقعا تو گارنتی گوشیهای سونی اریکسون الان تو بازار یه ضعف خیلی خیلی شدید دارند گارانتی معتبر سونی اریکسون تو بازار چیه الرمسه که پیدا کردن گوشی با گارانتی الرمس واقعا سخته بقیه گارانتی ها هم که اصلا گارانتی حساب نمیشن

برگشتي گوشي كه نسبيه و نمي تئوني كلي بگي نوكيا يا سوني اريكسون ...
در مورد گارانتي ، ... با زمان حل ميشه ... يه مدت يادت باشه الرمس زياد بود ... من از يكي از دوستام توي علاءالدين پرسيدم ... مي گفت كه الرمس داره جاشو به يه شركت ديگه ميده ... :eek:

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
اگه هرجوری بشه رو پستت مانور کرد هیچ رقمه نمیشه با جمله اخرت کنار اومد ... به نظرم اگر اعتقادت اینه که پی 990 کاملترین گوشیه دنیاست کاملا در اشتباهی .. از هیچ نظر نمیشه همچین مقامی رو به پی 990 داد ...

اي بابا ... اين بحث رو ادامه نميدم ... نظر من اينه ;)

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از behnam_wk8 :
اي بابا ... اين بحث رو ادامه نميدم ... نظر من اينه ;)

سلیقت هست بهر حال کارش نمیشه کرد! ولی به نظر من جایی که خود سونی دبلیو 850 رو داره یا مثلا نوکیا ان 93 داره این گوشی نمیتونه کاملترین باشه ..:)

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
سلیقت هست بهر حال کارش نمیشه کرد! ولی به نظر من جایی که خود سونی دبلیو 850 رو داره یا مثلا نوکیا ان 93 داره این گوشی نمیتونه کاملترین باشه ..:)

850 كه نه ... با 990 قابل مقايسه نيستند ... ان 93 هم براي شما نوكيا بازاست ديگه ... ;)

The_UNDERTAKER

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خيلي جالبه اينجام همين دعواها ادامه داره
اصلا من يک پيشنهاد دارم هر چي تاپيک تو اين انجمن هست رو بياين شما همين بحثا توش کنيد بعد مدير انجمن بياد يکي يکي اسم تاپيکها رو عوض کنه زحمتش هم کمتره (n80 چي شد پس:blink: )

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از The_UNDERTAKER :
خيلي جالبه اينجام همين دعواها ادامه داره
اصلا من يک پيشنهاد دارم هر چي تاپيک تو اين انجمن هست رو بياين شما همين بحثا توش کنيد بعد مدير انجمن بياد يکي يکي اسم تاپيکها رو عوض کنه زحمتش هم کمتره (n80 چي شد پس:blink: )

:D :D پیشنهاد خوبی بود....:D :D

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از xPlod :
توی این تاپیک قراره در مورد نوکیا N80 صحبت بشه. تاپیک های دیگه رو که ازتون نگرفتن!
میگم یکی این پست من رو Quote کنه، ظاهرن بعضی از دوستان بنده رو ignore فرمودن و نوشته هام به سمع و نظرشون نمی رسه.

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از xPlod :
میگم یکی این پست من رو Quote کنه، ظاهرن بعضی از دوستان بنده رو ignore فرمودن و نوشته هام به سمع و نظرشون نمی رسه.

رئيس ،‌صداتو داريم ... تصويرتم داريم ،‌ همه چيتو داريم ... ;) من يه نظري دارم براي كاهش اين انحرافات .... يه تاپيك بزنيم به اسم تاپيك كل كل و كركري سوني اريكسون و نوكيا !‌بعد همه برن اونجا دعوا كنند ... :p

The_UNDERTAKER

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چه عجب ترتيب اثر داده شد..........

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
قیمت امروز ان 80 رو میخام!!!!!!!!!!!یکی لطف کنه

♂MAJID

کاربر تازه وارد