• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

NOKIA N80 ٠

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :
یک خطهایی روی موبایل هست که تا حالا دقت نکردید. اون خطها پر بودن باطری رو نشون میده! یعنی چنین نگرانی پیش نمیاد. تازه شما که سونی اریکسون رو آف لاین میکنید موسیقی گوش میدید مهم هم نیست کلا در دسترس نباشید موزیک مهمه دیگه! پس نگرانی نداره. هر چند گوشی موسیقی و عکس یا اینترنت نوکیا گوشیهای دیگه ایه وای ان 80 هم باطریش ضعیف نیست مخصوصا برای کسی که خوره این چیزها نباشه وگرنه میره مثلا ای 70 میگیره
ا راست میگیها! یه سری خط داره تا حالا ندیده بودمشون همیشه برام سوال بوده به چه دردی میخوره ممنون که راهنمایی کردی حالا دیگه فهمیدم گوشیمو چطوری شارژ کنم البته میدونین من جزو ان دسته ایم که آی کیو پایین دارم و از سیمبین فرار میکنم و میرم ام پی تری گوش میدم
به هر حال اگه این امکانات هست پس چرا باتری مناسب کار باهاشون وجود نداره!آیا منطقیه گوشی یه سری امکانات داشته باشه که بخاطرشون قیمت گوشی بالاست در حالی که امکان استفاده ازشون محدوده

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از dead_chatter :
ا راست میگیها! یه سری خط داره تا حالا ندیده بودمشون همیشه برام سوال بوده به چه دردی میخوره ممنون که راهنمایی کردی حالا دیگه فهمیدم گوشیمو چطوری شارژ کنم البته میدونین من جزو ان دسته ایم که آی کیو پایین دارم و از سیمبین فرار میکنم و میرم ام پی تری گوش میدم
به هر حال اگه این امکانات هست پس چرا باتری مناسب کار باهاشون وجود نداره!آیا منطقیه گوشی یه سری امکانات داشته باشه که بخاطرشون قیمت گوشی بالاست در حالی که امکان استفاده ازشون محدوده

این گوشی زیبا برای اون عده ایه که در حد معمول از همه امکانات گوشی استفاده میکنند . نه روزی 10 ساعت آهنگ گوش میدن نه روزی 100 تا عکس میگیرند . این مقدار باطری که حدود 15% از انواع مشابه کمتره برای استفاده معمولی کافیه گوشیهای دیگه نوکیا هستند که هر کدوم در یک زمینه تخصصی شدند مثلا برای کار در اینترنت سری ای ساخته شده که همه باطریهای قوی دارند. شما علاوه بر مواردی که الان گفتید باید مواظب باشید گوشی که میخرید متناسب با خواسته هاتون باشه برای همین قبل از خرید حتما با یک بزرگتر مشورت کنید

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :
این گوشی زیبا برای اون عده ایه که در حد معمول از همه امکانات گوشی استفاده میکنند . نه روزی 10 ساعت آهنگ گوش میدن نه روزی 100 تا عکس میگیرند . این مقدار باطری که حدود 15% از انواع مشابه کمتره برای استفاده معمولی کافیه گوشیهای دیگه نوکیا هستند که هر کدوم در یک زمینه تخصصی شدند مثلا برای کار در اینترنت سری ای ساخته شده که همه باطریهای قوی دارند. شما علاوه بر مواردی که الان گفتید باید مواظب باشید گوشی که میخرید متناسب با خواسته هاتون باشه برای همین قبل از خرید حتما با یک بزرگتر مشورت کنید
اما نگفتین اگه اینجوریه چرا باید دوربین 3 مگا و یا هدستای قوی داشته باشه داشته باشه چشم قبل از این که گوشی بخرم حتما با شما مشورت میکنم!(نمیخواستم دعوا کنم ولی حالا بچرخ تا بچرخیم:D)

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از dead_chatter :
اما نگفتین اگه اینجوریه چرا باید دوربین 3 مگا و یا هدستای قوی داشته باشه داشته باشه چشم قبل از این که گوشی بخرم حتما با شما مشورت میکنم!(نمیخواستم دعوا کنم ولی حالا بچرخ تا بچرخیم:D)

استفاده معمولی باطری قوی نمیخواد. مگر روزی چقدر عکس میگیرید؟!! اگر عکاس حرفه ای نباشید حداکثر روزی 10 تا عکس بگیرید . دو ساعت هم موسیقی این باطری زیاد هم هست

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :
استفاده معمولی باطری قوی نمیخواد. مگر روزی چقدر عکس میگیرید؟!! اگر عکاس حرفه ای نباشید حداکثر روزی 10 تا عکس بگیرید . دو ساعت هم موسیقی این باطری زیاد هم هست
ببخشید من منظوری ندارم و توی دنده لج هم نیفتادم اما بازم میگم نوکیا واسه ساختن این گوشی باید دوکار انجام میداد یکی اینکه امکانات اونو خیلی زیاد نمیکرد یا باتری قویتر میذاشت حالا تجربه اول بود ایشالله گوشیهای بعدی جبران میکنه به نظر من ان 80 فروش چندانی نخواهد داشت البته نظر شخصیمه

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
سعی زیادی میشه باتری مهم جلوه داده نشه....در صورتی که خیلی مهمه ....یه باتری که همش باید بترسی تموم بشه و هر شب باید شارژ بشه فکر نمیکنم زیاد جالب باشه

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
البته بدون شک موضوع باتری موضوع مهمیه اما اون قدر بغرنج نیست که قابلیت های خوب گوشی رو فراموش کنیم. من فکر می کنم که با خریدن یه باتری یدکی و یه شارژر فندکی این موضوع کاملن حل بشه، حداقل من یکی رو که داره قلقلک میده!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از xPlod :
البته بدون شک موضوع باتری موضوع مهمیه اما اون قدر بغرنج نیست که قابلیت های خوب گوشی رو فراموش کنیم. من فکر می کنم که با خریدن یه باتری یدکی و یه شارژر فندکی این موضوع کاملن حل بشه، حداقل من یکی رو که داره قلقلک میده!

بله خب آدم میتونه یه باتری جدا بخره ;) ولی کلا صورت خوشی نداره این وضع ;)

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از dead_chatter :
ببخشید من منظوری ندارم و توی دنده لج هم نیفتادم اما بازم میگم نوکیا واسه ساختن این گوشی باید دوکار انجام میداد یکی اینکه امکانات اونو خیلی زیاد نمیکرد یا باتری قویتر میذاشت حالا تجربه اول بود ایشالله گوشیهای بعدی جبران میکنه به نظر من ان 80 فروش چندانی نخواهد داشت البته نظر شخصیمه

اگر اینکارو میکرد دیگه این گوشی نمیشد ان 80!
خود من هم ان 73 یا ای70 رو به ان 80 ترجیح میدم ولی این گوشی برای طرفداران گوشیهای زیبا و همه کاره طراحی شده و مطمئنا فروش خوبی خواهد داشت . همون 8800 بدون هیچ امکاناتی تا حالا یک میلیارد دلار حداقل فروش داشته ان 80 که دیگه جای خود

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Sony Ericsson!! :
بله خب آدم میتونه یه باتری جدا بخره ;) ولی کلا صورت خوشی نداره این وضع ;)

صورت خوشی نداره یعنی کار غیر اخلاقی داره انجام میشه؟

از شما بعیده حاج آقا xplod جوونا میبینند صورت خوشی نداره از شما دیگه بعیده شارژر فندکی بگیری

بهانه های اسراییلی!
:rolleyes:

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام قیمت الا نه ان 80 چنده؟

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
امکان داره تاا یه ماه دیگه این قیمت به 600 تومان افت کنه !!!؟ اگه این احتمال وجود داره!!!؟......

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از ♂MAJID :
امکان داره تاا یه ماه دیگه این قیمت به 600 تومان افت کنه !!!؟ اگه این احتمال وجود داره!!!؟......

ببین دوست عزیز نمیشه دقیقا گفت .. یه گوشی مثه ان 90 میشه که یهو 500 تومن افت میکنه و بعد روند منطقی میگیره یه گوشی هم مثه ان 70 افتش تازه بعد از چند ماه قابل توجه میشه .. (تا قبل عید تا 430 هم بود) همین ان 91 حدود 20 روز پیش 1 ملیون و 100 بود حالا شده حدود 800 .. به نظر من روی 680 تا 700 حتما حساب کن ولی روی 600 یه مقدار ضعیفه ... ولی غیر ممکن هم نیست و امیدوارم به 600 برسه که اگه پایه ای بتونی بگیریش:)

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
بچه های اینجا ماشالله همه مایه دارن بابا به مام بدین یدونه واسه خودمون بخریم ببینیم چطوره!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نظر من به 600 میرسه تا چند هفته دیگه شایدم زودتر. باید دید چقدر میدن به بازار

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
wow پس تا یه هفته دیگه صیر میکنم!!!!!!
600 خوبه به امکاناتش خداییش ما ارزه نه!!!

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از dead_chatter :
بچه های اینجا ماشالله همه مایه دارن بابا به مام بدین یدونه واسه خودمون بخریم ببینیم چطوره!
شما هم نا سال آینده میگیری نگران نباش !!!:D

rshahamiri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میگن n80 و بقیه گوشیهایی که سیمبیان 9.1 روشون هست ، نرم افزارهای ورژن های قبلی بهشون نمیخوره . حتی پسوند نرم افزارهاشون از sis به sisx تغییر کرده. کسی از شما دوستان از این موضوع خبر داره یا نه ؟ اصلا نرم افزارهاش با کرکشون اومده به بازار یا نه؟

rshahamiri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی از دوستان کیفیت صدای n80 رو امتحان کرده ؟ من شنیدم که خیلی خوبه .ولی اگر کسی با p910 یا w550 مقایسه کرده به ما هم اطلاع بده.در ضمن کسی از قیمت امروز n80 خبر داره ؟

بالا