• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

NOKIA N80 ٠

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
in QVGA you can see pixels if you watch closely the screen...in N80 you can't see them even with a lens. There's a "little" difference in pixel density
اتفاقا زیاد هم خوب نگفته در مورد اسکرین گفته فقط کمی بهتر شده

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از dead_chatter :
in QVGA you can see pixels if you watch closely the screen...in N80 you can't see them even with a lens. There's a "little" difference in pixel density

خدائيش كارات عين ملانصرالدين ميمونه :lol:
جمله به اون بزرگي اولو كه ميگه با ذره بين هم نميشه پيكسلاشو ديد نمي بيني اون يه كلمه رو ديدي :D
آقا جون N80 رقيب نداره اينو از من داشته باش بقيه كمپاني ها بايد برن يه خاكي تو سر خودشون كنند

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از 3soot :
خدائيش كارات عين ملانصرالدين ميمونه :lol:
جمله به اون بزرگي اولو كه ميگه با ذره بين هم نميشه پيكسلاشو ديد نمي بيني اون يه كلمه رو ديدي :D
آقا جون N80 رقيب نداره اينو از من داشته باش بقيه كمپاني ها بايد برن يه خاكي تو سر خودشون كنند
گفته که قبلا میتونستی پیکسلاشو ببینی اما دیگه نمیتونی فقط یه گوچولو تو پیکسلها تفاوت رخ داده اتفاقا ان 80 رقیبای زیادی هم داره

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از dead_chatter :

pixel density رو چی معنا کردی شما؟

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از dead_chatter :
تراکم پیکسلها

شما که به جای چگالی پیکسلها اسکرین گفتی!

به نقل از dead_chatter :

بعد ادعای زبان هم میکنند!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
فرقی نداره که در نهایت پیکسل ها هم مربوط به اسکرین صفحه میشن....حالا اصلا بحث چیز دیگه است و موضوع رو عوض نکنید

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Sony Ericsson!! :
فرقی نداره که در نهایت پیکسل ها هم مربوط به اسکرین صفحه میشن....حالا اصلا بحث چیز دیگه است و موضوع رو عوض نکنید

موضوع همینه. کیفیت صفحه کفه رزووشن بالا رفته. ابعاد صفحه همون ابعاد همیشگی سری 60 است و رزولوشن دو برابر شده روی این اصل چگالی پیکسلها هم دوبرابر شده. البته باید دید نویسنده صفحه نمایش ان 80 رو با چی مقایسه کرده

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
خب دوستان عزيز در بهتر شدن كيفيت صفحه نمايش N80 هيچكس شك نداره ... از اين موضوع خواهشا بگذريد بريم سر مطالب بعدي ...
ممنون از همگي

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
در مورد سرعت كلاك سي پي يو N80 گمانه زني هاي زيادي انجام شده و به نتيجه هائي جالب رسيدن .
قبل از نتيجه گيري اينو ببينيد :

Here FPCbench of N80 and 6630:

6630
16k-->6 secondi
32k-->12 secondi
64k--->24 secondi
128k-->47 secondi
256k-->91 secondi
512k--->186 secondi

N80:
16k -> 6 secondi
32k -> 12 secondi
64k -> 25 secondi
128k -> 46 secondi
256k -> 98 secondi
512k -> 196 second

هرچند كه تو اين تست نشون ميده كه 6630 و N80 تقريبا با هم برابري ميكنند ولي زود نتيجه گيري نكنيد چون :

Anyway, the results at the tests don't tell you anything about the processor because you can't compare 6630 and N80 same way. N80 has four times more pixels in the display and that test is for how fast a phone is able to draw graphics not how fast it calculates numbers
.

ايشون نتيجه گيري درستي كردن ايشون ميگن با اينكه تعداد پيكسلها در N80 چهار برابر 6630 است و طبيعتا كيفيت بالاتر در همه چيز در نتيجه ميتوان از اين تست نتيجه گيري كرد كه سي پي يو N80 كه در پردازش اين كيفيت با 6630 تقريبا برابري ميكنه قويتر است .

البته اين يك فرضخ كه سي پي يو قويتره :

Anyway, n80 should really have this new faster (300+) processor because besides of being the jack of all trades (all standard features for a smartphone) it also have 3mpixel cam (and high res. screen).. if it uses the old processor, saving image @ full res. can take a lot of time (3-5sec
.)...

ويا اين نظر :

While reeading this article about the S60 v3:http://www.osnews.com/story.php?news_id=12965

they say the following:
"During the creation of the S60 browser (to be released in Q1 2006 in some of Nokia's new devices) the team had to overcome a few problems. While WebCore/KHTML is lightweight doesn't mean that it was in shape to be used on a 312 Mhz ARM CPU with 16 or 32 MBs of RAM device, like most of these kinds of devices use."

I wonder if this confirms that the new secong gen N-series and E-series do have 312Mhz

اما در اين ميان نظرات ديگه اي هم ابراز شده كه چه عواملي علاوه بر سرعت سي پي يو ميتونه در كارائي بالاي اين گوشي موثر باشه :

Originally Posted by Michal Jerz in the my-symbian.com forums
I've just checked the CPU speed and RAM size with a tool reading the values from HAL and it turns out that the E61 still has an ARM9 processor (OMAP 1710) and HAL reports that it runs at 206 MHz. RAM size is about 48 MB of which about 25 MB is free. The same applies to N80....

The same tool run on P990i proto shows 208 MHz ARM9 CPU and 64 MB of RAM which is true so it seems that the proggy shows correct values.

The most interesting thing is that when run on Nokia 3250 the program shows 235 MHz CPU (and 32 MB RAM of which ~ 19 MB is free
).

ايشون البته به همون سرعت قبلي معتقد هستند ولي نظرات ديگه :

maybe new CPUs have this "energy management tool" which lessen the clock speed when proccesing simple task or apps, and speed-up when processing multimedia and other complex apps
..

اين همون حرف قبلي منه كه گفته بودم ممكنه از نوعي خاص از پردازنده در اين گوشي استفاده شده باشه كه صرفا ربطي به سرعت كلاك نداره و بازدهي رو به شكل چشمگيري ميبره بالا .
بعضي ها هم اينو مربوط به توسعه عالي در سري جديد سيستم عامل سمبين سري 60 ميدونند :

It's the new OS S60.v3 that makes N80 fast, and that's just one of the big improvements in the new OS.

بهرحال چيزي كه مشخصه چه بكارگيري سي پي يو جديد و چه بهينه سازي در سمبين سري 60 روايت سوم و يا هرچيز ديگه باعث شده كه ان هشتاد خيلي سريع خودشو نشون بده و توجه يوزر هارو به خودش جلب كنه :

Does it really matter? From video of the N80 we can see that it is faster then the n70 even with a higher res screen and added features. And even if it stayed with the same processor this would be great cause this would mean that Nokia has effiency on their mind and that it use the same processor but all would work faster and probably a slower processor would mean lower power usage. If it has 300+ mhz, great! But if not also great, cause it stil performance fast
.

اين صحبتها و همچنين نظرات جديد درمورد اينكه روايت جديد سمبين از فايل سيستم جديدي بهره ميگيره ما رو به اين نتيجه ميرسونه كه هميشه سخت افزار ملاك كيفبت نيست و بايد به نرم افزار هم توجه داشت .

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
منم حدس می زنم فرکانس پردازنده اش همون حدود 208 باشه. یادمه یه جا خونده بودم که کلاک هسته ی N80 از 6630 اندکی پایین تره اما در عین حال کارایی ش به خاطر optimize شدن نرم افزاری به مراتب بهتره. و این نشون دهنده ی اینه که اینجا هم جنگ مگاهرتز ها به پایان رسیده و فعلن تمرکز روی performance ـه.

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از xPlod :
منم حدس می زنم فرکانس پردازنده اش همون حدود 208 باشه. یادمه یه جا خونده بودم که کلاک هسته ی N80 از 6630 اندکی پایین تره اما در عین حال کارایی ش به خاطر optimize شدن نرم افزاری به مراتب بهتره. و این نشون دهنده ی اینه که اینجا هم جنگ مگاهرتز ها به پایان رسیده و فعلن تمرکز روی performance ـه.

ضمن تائيد اين گفته :)
براي آشنائي با فايل فرمت جديد بكارگرفته شده در سمبين سري 60 روايت سوم بريد اينجا :
http://www.antonypranata.com/articles/e32fileformatv9.html

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
توی یه عکسی که تو یه فروم دیدم یه برنامه سیمبین بود که کلاک هسته رو نشون میداد...توش ذکر شده بود 208 Mhz ....

البته گویا توی سیمبین نسخه 9.1 خیلی کارایی بالارفته چون گوشیهایی مثل N80 ,P990 هر دو از cpu ای با کلاک 208 استفاده میکنن ولی در مقایسه میبینید چون سیمبین یه سیستم عاملی هست که کلا به قدرت cpu کمتری احتیاج داره از این سرعت استفاده میشه و کارایی هم خوب هست

همین کارایی رو اگه بخوایم روی ویندوز موبایل داشته باشیم باید یه cpu دوبرابر داشته باشه حدود 416 تا همین حدود سرعت بهمون بده

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
پردازنده قویتر مصرف باطری بیشتری هم داره . فکر میکنم همه چیز زیر سر سیمبین جدید باشه

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :
پردازنده قویتر مصرف باطری بیشتری هم داره . فکر میکنم همه چیز زیر سر سیمبین جدید باشه

البته كاملا با حرف شما و سوني اريكسون عزيز موافقم ولي اينجا رو هم داشته باشيد :

There's more to EKA2 than the new nanokernel approach - Symbian has added new IPC mechanisms - but the system provides low latencies that permit real-time operations required for radio operation. The EKA2 kernel is available for both version 8.0 and 9.0 cuts of Symbian OS, with devices bound for Western manufacturers opting for the latter (due to the added security features), and Japanese manufacturers, who run "closed" phones, continuing with v8.1b retro-fitted with EKA2.

Sony Ericsson's P990 smartphone, and Nokia's N series and E series are the first devices to feature EKA2 - the P990 using Philips' Nexperia application processor - and both manufacturers have chosen to increase the feature set rather than slash the BoM cost. In almost all of these devices, the manufacturer has opted for a higher density screen and Wi-F
i.

اينجا اشاره به بكارگيري نوعي از معماري جديد در هم ان هشتاد و هم پي 990 شده كه البته سرعت فكر كنم همون 208 درسته ولي كارائي بالا رفته به علاوه بهبود هائي كه در طراحي ورژن جديد سيستم عامل سيمبين به عمل آمده كه كلا راندمان رو به شكل قابل قبولي برده بالا .

مقاله كامل رو اينجا ببينيد :

http://www.theregister.com/2005/12/30/singlechip_rtos_phones/

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
گفتم يك هزارمين پست خودمو اينجا بزنم به چند سبب :
اول سلامتي تمامي شما دوستان و تمامي عزيزان
دوم پايداري اين فروم كه همه مثل هميشه دور هم باشيم
سوم .... دعا كنيد قيمت اين گوشي زود بكشه پائين كه من بخرم هم خيال خودم راحت بشه هم شما از شر من با اين پست هاي مسخره راحت بشين :lol: :lol: :lol: :lol:

3gsm20060050_1.jpg

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از 3soot :
گفتم يك هزارمين پست خودمو اينجا بزنم به چند سبب :
اول سلامتي تمامي شما دوستان و تمامي عزيزان
دوم پايداري اين فروم كه همه مثل هميشه دور هم باشيم
سوم .... دعا كنيد قيمت اين گوشي زود بكشه پائين كه من بخرم هم خيال خودم راحت بشه هم شما از شر من با اين پست هاي مسخره راحت بشين :lol: :lol: :lol: :lol:

3gsm20060050_1.jpg
بعد نیای حسرت بخوریا !!! باشه ایشالا بلای N80 به جونت بگیره !!!

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سايت معتبر Gsmarena جديدا صفحه مربوط به Nokia N80 خودشو روزآمد كرده .
چيزي كه براي من جالب بود و داشتم مطالعه ميكردم اين بود كه تا بحال گزارش شده بود كه ورژن بلوتوث N80 كه تو سايتهاي مختلف بررسي كرده بودند 1.2 ميباشد ولي در اينجا چيز جالبي ديدم :
بله اين سايت از بكارگيري بلوتوث ورژن 2 در اين گوشي خبر داده كه چيز فوق العاده جالبيه كه دوستداران اين گوشي قطعا خوشحال خواهند شد در نتيجه شما ترانسفر فايل از طريق بلوتوث خودتون رو ميتونيد با سرعت بسيار بيشتري به انجام برسونيد .
بلوتوث ورژن 2
این ورژن ورژن تکامل یافته 1.x است تغیيرات عمده شامل ایجادو ارائهEnhanced data rate (EDR) با نرخ ارسال و دریافت 2.1 Mbit/s. • سه برابر سریعتر در ارسال • مصرف توان پایین تر بوسیله کاهش Dutycucle • مختصر کردن سناریو ارتباط چندگانه با استفاده از عرض باند قابل دسترس بیشتر ميباشد .
براي بررسي مشخصات اعلام شده براي اين گوشي :
http://www.gsmarena.com/nokia_n80-1347.php
موفق باشيد

n80_2s.jpg

بالا