واقعا که فتح قریب! پیروزی نزدیک است! این خدای ان 80 که بیاد بنده های خدا هم دیگه حساب کار کاملا دستشون میاد!به نقل از DariushAgah :یعنی هفته بعد ایرانه . ان شا الله تعالی
نصر من الله و فتح القریب!
به نقل از Sony Ericsson!! :همچین هم خدایی نیست ها...باتری که افتضاح هست...820 میلی امپر...هر شب باید شارژ بشه...دوربین هم که با این که 3 هست ولی کیفیت یه دوربین 3 رو نداره...عکس از نظر پیکسل فقط بزرگتر شده کیفیت در حد همون 2 مونده...
قیمت هم که واقعا بالاست...
مگه قيمتش چنده؟:hmm:به نقل از Sony Ericsson!! :قیمت هم که واقعا بالاست...
به نقل از Sony Ericsson!! :همچین هم خدایی نیست ها...باتری که افتضاح هست...820 میلی امپر...هر شب باید شارژ بشه...دوربین هم که با این که 3 هست ولی کیفیت یه دوربین 3 رو نداره...عکس از نظر پیکسل فقط بزرگتر شده کیفیت در حد همون 2 مونده...
قیمت هم که واقعا بالاست...
به نقل از DariushAgah :حالا نه اینکه شما گوشیهای سونی اریکسونتونو هر شب شارژ نمیکنید؟!
وبشر الصابرین!
به نقل از 3soot :خب طبق آخرين گزارش ها اين گوشي در حالت شيپينگ قرار داره و در حال حمل به طرف توسعه دهندگان اروپائي
روايت شده از 1 هفته ديگه توزيع اونو شركتهائي مثل ودافون و او 2 شروع ميكنند احتمالا تا 20 روز ديگه ايرانه
سوني اريكسون جان ديدي گفتم زودتر از خرداد ريليز ميشه ; )
شيطونه ميگه واستم اين بياد اينو بخرم
به نقل از dead_chatter :حدودای قیمتش تو بازارای جهانی اطلاع نداری
قیمتش بد نیست اما تا حتی 450 یورو هم جا داره به نظر منبه نقل از 3soot :چرا عزيز :
:
N80 = 554 euro
E60 = 385 euro
E61 = 385 euro
E70 = 445 euro
N70 = 431 euro
به نقل از Sony Ericsson!! :من گفتم تا June 2006 که میشد 45 روز دیگه با این اوضاع که خودتون هم خوندین تا بیاد و قابل خرید بشه میشه 1 ماه دیگه...همش 15 روز اضافه تر گفتم که اونم چون گوشی یه مشکلی با Wi-Fi داشت گویا زودتر حاضر شده و اومده تو بازار
کماکان هنوز فکری به حال باتری نشده حتی تو نسخه نهایی...
با این قیمتا دیگه نیاز به تولید 8800 با 1/100000000000000!!! امکانات رو نداشتنبه نقل از 3soot :طبق آخرين اخبار N80 تا 25 آپريل يعني 8 روز ديگه در سوئد و فنلاند ارائه ميشود
راستي N91 هم ميگن تو ايتاليا و چند كشور ديگه ارائه شده است قيمتش حدود 660 يورو در ايتاليا
به نقل از 3soot :چرا عزيز :
:
N80 = 554 euro
E60 = 385 euro
E61 = 385 euro
E70 = 445 euro
N70 = 431 euro
به نقل از DariushAgah :از ای 70 چه خبر؟
میگن قراره اینترنت وایرلس موبایل هم ارائه بشه اگر بشه که خیلی توپس میشه
به نقل از 3soot :از اي 70 خبري فعلا ندارم
وايرلس موبايل رو مطمئني ؟؟؟ از كجا شنيدي ؟؟اگه بشه كه خيلي عاليه اينجا ارزش گوشي هاي سري اي و مخصوصا ان هشتاد مشخص ميشه
پس صبر كنيم همين ان هشتاد رو بگيريم