3soot جان تنها نيستي
منم مدتيه که منتظر اين گوشيم
البته اگه دوربينش واقعا چيزي براي گفتن داشته باشه!
چاكر داش موري خودمون
3soot جان تنها نيستي
اگه به دنبال دوربین هستی ان 80 انتخاب اشتباهی و بدون تعصب بهت میگم که بهترین دوربین مال سونی اریکسون کی 800 با فلاش واقعی و 3.2 مگاپیکسل و مارک سایبرشات بازم بستگی به خودتون داره که چی نیاز دارین اما اگه به دنبال دوربین هستین این گوشی انتخاب مناسبی نیستبه نقل از mori :3soot جان تنها نيستي
به نقل از 3soot :آقا هنوز خبري از N80 نشده ..... بشه خبرتون مي كنم تو اون سايته هم اسم نويسي كردم كه اگه وارد بازار بشه يه خبري بما بدن :lol: گفتم يه چند تا عكس ديگه بزارم تا حوصله تون سر نره تا بعد :
وای سه سوت تا اون موقع چندتا عکس و مطلب دیگه می خوای بذاری:wacko:به نقل از Sony Ericsson!! :من که گفتم تا June 2006 خبری نیست...فکر کردی که دشمنی دارم با N80 , میخوام دروغ بگم؟ خیالت راحت تا 3 ماه دیگه خبری نیست...اسوده بخوابید...
من که گفتم تا June 2006 خبری نیست...فکر کردی که دشمنی دارم با N80 , میخوام دروغ بگم؟
وای سه سوت تا اون موقع چندتا عکس و مطلب دیگه می خوای بذاری
به نقل از 3soot :چشم ديگه نمي زارم .... اگه خبر جالبي شنيدم مي آرم تو پست و الا ما را حلال كنيد :lol: :lol: :lol:
به نقل از 3soot :اي بابا كي همچين فكري كرده :blink: :lol: ما كي نسبت به شما جسارت كرديم بفرما ئيد پوزش بخواهيم ،حالا كه معلوم نيست چه جون 2006 چه 3 هفته ديگه ....
به نقل از Sony Ericsson!! :اختیار داری سه سوت جان ....ولی من دارم از یه منبع موثق میگم حالا هم مساله ای نیست میتونید صبر کنید و ببینید که کی میاد
راستی بچه ها 3250 فروشش آغاز شده ها ....
به نقل از dead_chatter :اگه به دنبال دوربین هستی ان 80 انتخاب اشتباهی و بدون تعصب بهت میگم که بهترین دوربین مال سونی اریکسون کی 800 با فلاش واقعی و 3.2 مگاپیکسل و مارک سایبرشات بازم بستگی به خودتون داره که چی نیاز دارین اما اگه به دنبال دوربین هستین این گوشی انتخاب مناسبی نیست
(اولین پست 1385 ای خدا به ما پی 990 عطا بفرما ):f34r:
به نقل از xPlod :ببینین کی اومده
سونی اریکسونیا مواظب باشین که سردسته ی نوکیایی ها برگشته
به نقل از mozaso0 :CESOOT جان دستت درد نکنه با این تاپیکت,نمیدونم چرا تا العان ندیده بودمش
راستی این سیمبیان جدیدی که روی n80 نصبه مثل n90 باید باشه دیگه,آره؟
w550 هم این قابلیتو داره چیز فوق العاده ای نیستبه نقل از 3soot :خب نظرتون در مورد اين تدبير و تكنولوژي كه احتمالا در ان 80 بكار گرفته ميشود چيه ؟؟
FOTA = firmware over the air..
no need to run to the shop to get new firmware. that's the theory anyway
شبكه ها خودشون فريم وير جديد رو ميفرستند روي گوشي شما ديگه لزوم نداره برين بدين براتون فريم وير آپديت كنند