It is expected to hit the market in March next year at the approximate price of 570 euros.
3سوت ظاهرا باید بیخیل شی
این جا کلیدیه یا موبایل؟
به نقل از 3soot :بله اون تصوير بالا يه طرفدار نوكيا بيد در نمايشگاه سي بيت كه نوكيا هارو بسته و حريف ميطلبه :lol: :lol: :lol: :lol:
به نقل از 3soot :يه دوجين تم باحال براي ان 80 شما كه انشائالله خواهيد خريد و گوشي تان را به آنها مزين خواهيد نمود
به نقل از Sony Ericsson!! :جریان اون راننده کامیون بوده که تو فکر خرید یه کامیون بوده براخودش رو شنیدیدن که قبل از اینکه کامیون رو بخره میره براش یه نوار هایده میخره اینم تو همون مایه هاست....بابا اول خودش بیاد بعد دنبال تم....
به نقل از 3soot ::lol: :lol: نه اينا تم اضافي نيست اينا جزء تم هاي ديفالت ان 80 است كه براي معرفي گوشي گفتم بد نيست علاقه مندان آشنا بشن
بابا سه سوت ترکوندی
تعداد مولکول هاش هم بگو که کامل شه
اگه بیاد دیگه می خوای چیکار کنی خدا می دونهبه نقل از 3soot ::lol: :lol: :lol: مخلصيم اتفاقا فكر ميكنم چيزي نگفتم چون اين گوشي هنوز وارد بازار نشده طبيعتا نمي شه چيزي گفت بايد صبر كرد و ديد اونموقع خيلي بهتر و جامع تر ميشه بررسي كرد
اين اولين پست من در سال 1385 ميباشد ...... خدايا به اين گوشي عزت و شوكت عطاء بفرما ...... چشم حسودان را با قدرت بي شائبه خويش بتركان اساسي ..... دشمنان نو كيا و نوكيائيان را به راه راست هدايت بفرما
به چيه نوكيا دلتون خوشه؟!!!:wacko:به نقل از 3soot ::lol: :lol: :lol: مخلصيم اتفاقا فكر ميكنم چيزي نگفتم چون اين گوشي هنوز وارد بازار نشده طبيعتا نمي شه چيزي گفت بايد صبر كرد و ديد اونموقع خيلي بهتر و جامع تر ميشه بررسي كرد
اين اولين پست من در سال 1385 ميباشد ...... خدايا به اين گوشي عزت و شوكت عطاء بفرما ...... چشم حسودان را با قدرت بي شائبه خويش بتركان اساسي ..... دشمنان نو كيا و نوكيائيان را به راه راست هدايت بفرما
به نقل از MA_KE :به چيه نوكيا دلتون خوشه؟!!!:wacko:
WooooooW چه افتخاري , كاشكي لااقل درصدش هم يه درصد درست و حسابي و دل خوش كن بود كه حداقل حالا كه هيچي نداره به همينش دلشون خوش ميشد :lol:به نقل از Sony Ericsson!! :33% فروش جهانی....
چقدر محصولات نوكيا نا مطمئن و شك برانگيزه , ولي چطوره كه بچه هاي SE هميشه پيش از به بازار اومدن گوشيشون خيالشون جمع جمعه!به نقل از mori :3soot جان تنها نيستي
منم مدتيه که منتظر اين گوشيم
البته :wacko: اگه:wacko: دوربينش واقعا چيزي براي گفتن داشته باشه!