It is expected to hit the market in March next year at the approximate price of 570 euros.
3سوت ظاهرا باید بیخیل شی
این جا کلیدیه یا موبایل؟
به نقل از 3soot :بله اون تصوير بالا يه طرفدار نوكيا بيد در نمايشگاه سي بيت كه نوكيا هارو بسته و حريف ميطلبه :lol: :lol: :lol: :lol:
به نقل از 3soot :يه دوجين تم باحال براي ان 80 شما كه انشائالله خواهيد خريد و گوشي تان را به آنها مزين خواهيد نمود![]()
به نقل از Sony Ericsson!! :جریان اون راننده کامیون بوده که تو فکر خرید یه کامیون بوده براخودش رو شنیدیدن که قبل از اینکه کامیون رو بخره میره براش یه نوار هایده میخره![]()
اینم تو همون مایه هاست....بابا اول خودش بیاد بعد دنبال تم....
![]()
به نقل از 3soot ::lol: :lol: نه اينا تم اضافي نيست اينا جزء تم هاي ديفالت ان 80 است كه براي معرفي گوشي گفتم بد نيست علاقه مندان آشنا بشن![]()
![]()
بابا سه سوت ترکوندی
تعداد مولکول هاش هم بگو که کامل شه
اگه بیاد دیگه می خوای چیکار کنی خدا می دونهبه نقل از 3soot ::lol: :lol: :lol: مخلصيماتفاقا فكر ميكنم چيزي نگفتم چون اين گوشي هنوز وارد بازار نشده طبيعتا نمي شه چيزي گفت بايد صبر كرد و ديد
اونموقع خيلي بهتر و جامع تر ميشه بررسي كرد
![]()
اين اولين پست من در سال 1385 ميباشد ...... خدايا به اين گوشي عزت و شوكت عطاء بفرما ...... چشم حسودان را با قدرت بي شائبه خويش بتركان اساسي ..... دشمنان نو كيا و نوكيائيان را به راه راست هدايت بفرما
به چيه نوكيا دلتون خوشه؟!!!:wacko:به نقل از 3soot ::lol: :lol: :lol: مخلصيماتفاقا فكر ميكنم چيزي نگفتم چون اين گوشي هنوز وارد بازار نشده طبيعتا نمي شه چيزي گفت بايد صبر كرد و ديد
اونموقع خيلي بهتر و جامع تر ميشه بررسي كرد
![]()
اين اولين پست من در سال 1385 ميباشد ...... خدايا به اين گوشي عزت و شوكت عطاء بفرما ...... چشم حسودان را با قدرت بي شائبه خويش بتركان اساسي ..... دشمنان نو كيا و نوكيائيان را به راه راست هدايت بفرما
WooooooW چه افتخاري , كاشكي لااقل درصدش هم يه درصد درست و حسابي و دل خوش كن بود كه حداقل حالا كه هيچي نداره به همينش دلشون خوش ميشد :lol:به نقل از Sony Ericsson!! :33% فروش جهانی....![]()
![]()
چقدر محصولات نوكيا نا مطمئن و شك برانگيزه , ولي چطوره كه بچه هاي SE هميشه پيش از به بازار اومدن گوشيشون خيالشون جمع جمعه!به نقل از mori :3soot جان تنها نيستي
منم مدتيه که منتظر اين گوشيم
البته :wacko: اگه:wacko: دوربينش واقعا چيزي براي گفتن داشته باشه!