calligrapher
Guest
حالا خوبه ما كشور توليدي نيستيم و اينقدر تعصب داريم !
ما تولید کننده متعصب داریم !به نقل از calligrapher :حالا خوبه ما كشور توليدي نيستيم و اينقدر تعصب داريم !
به نقل از tintin :داش سه سوت ما هم چاکرتونیم
ولی شما کمی بیشتر از یکم نوکیایی هستی . جوری که حتی حاضر نیستی به محصولات SE نگاه بندازی تا انتخاب کنی
گفتی من می خوام ببینم بین نوکیا و موتورولا کدومو بخر .
عزیز دل من تعصب کلا روی هر چی سونی باشه دارم ولی وقتی این N80 اومده بود و P990 قطعی نبود رفتم تو فکرش
اما بهتره همیشه آدم موقع خرید ( حتی برای هدر نرفتن پولش هم که شده ) تعصبش رو کنار بذاره
اما اگر فکر می کنی با نوکیا حال می کنی ، نوکیا بخر .
من عمرا با نوکیا حال نمی کنم و واسه همین نمی خرم ( چون من نوکیا داشتم ) ولی شما فکر کنم تا حالا SE دستت
نگرفتی
چینی - مالزی - کره ای و ... همشون تحت لیسانس فرانسه - سوئد - ژاپن و اسپانیا تولید می شن
خیلی هم ت*می ت*می نیست .
گوشیها و سایر محصولات سونی ظریفند ولی اینطوری هم نیست که انگشت بخوره خش بیفتن .
این اسمایل رو هم به داریوش عزیز تقدیم می کنم با نهایت احترام :
به نقل از Sony Ericsson!! :همین طور made by nokia با made in finland
وقتی این N80 اومده بود و P990 قطعی نبود رفتم تو فکرش
اما بهتره همیشه آدم موقع خرید ( حتی برای هدر نرفتن پولش هم که شده ) تعصبش رو کنار بذاره
ولی شما کمی بیشتر از یکم نوکیایی هستی . جوری که حتی حاضر نیستی به محصولات SE نگاه بندازی تا انتخاب کنی
گفتی من می خوام ببینم بین نوکیا و موتورولا کدومو بخر
به نقل از cesoot :در ضمن بايد واقع بين بود .... بله منهم تعصب دارم شايد همه انسانها روي چيزهائي تعصب دارن ...حالا نمي دونم اين تجربه بر چه اساسي حاصل ميشه ؟؟؟ تجربه؟؟احساس يا.....
مثلا من خودم تعصب شديدي روي مادربوردهاي ASUS دارم كمپاني هاي ديگه خودشونم بكشن همينه :lol:
در مورد گوشي كمي تعصب بعلاوه خصوصيات بارز N80 فعلا كار خودشو كرده تا ببينيم چه اتفاقي ميافته ولي صحبتهاي دوستان رو كاملا گوش ميدم و تجزيه تحليل ميكنم نمي دونم صحبتهاي شما بر تعصب من بچربه يا نه ولي پيشاپيش استقبال ميكنم
به نقل از cesoot :خب با اين اوصاف استنباطي كه من كردم اينه كه اين گوشي با اين چند مشكلي كه داره وقتي بياد تو بازار قيمتش زودتر از حد انتظار مياد پائين ......... و من ميتونم اونو بخرم
چه نتیجه گیری خوبی .. چون N80 این مشکلها رو داره پس می خریش؟؟ مگه پولت رو میخوای بریزی تو جوب؟؟
به نقل از cesoot :نه خب اگه دقت كنيد ميبينيد كه ايرادهائي كه گرفته تنها ايرادي كه روي گوشي ميمونه همون كيفيت نه چندان جالب دوربينه و اين واقعيت كه اكثر خريداران نوكيا اينو ميدونند كه تصاوير گرفته شده بوسيله گوشي هاي نوكيا از لحاظ كيفيت از سوني اريكسون پائينتره و صد البته براي من كيفيت آنچناني دوربين اصلا اهميتي نداره در نتيجه اين گزينه از نظر من چندان جدي نيست بحث برنامه طبيعتا بايد صبر كرد تا برنامه ها بياد :happy:
در مورد امكانات ديگه شكي نيست كه تو ايران و اكثر كشورها كاربردي نداره
پس نتيجه گيري اخلاقيمو كردم كه اين گوشي قيمتش شديدا افت پيدا ميكنه مخصوصا بعد از اومدن گوشي هاي هم طراز از كمپاني سوني اريكسون در نتيجه اينجانب يك عدد مشكي اونرا خريداري ميكنم :lol:
خب مبارکت باشه سه سوت جان ولی همیشه زود نتیجه گیری نباید کرد.... این گوشی تا 40 روز دیگه احتمالا میاد بازار یکم وایسا ببین چجوری میشه کار بکنه مردم نظر بدن بعد برو بگیر
بعد هم اگه واقعا تعصبی نداری یه نیگا هم به P990 سونی بنداز از این خیلی کاملتر و بهتره خدایی....
دقیقن تعصب همیشه هستبه نقل از cesoot :در ضمن بايد واقع بين بود .... بله منهم تعصب دارم شايد همه انسانها روي چيزهائي تعصب دارن ...حالا نمي دونم اين تجربه بر چه اساسي حاصل ميشه ؟؟؟ تجربه؟؟احساس يا.....
مثلا من خودم تعصب شديدي روي مادربوردهاي ASUS دارم كمپاني هاي ديگه خودشونم بكشن همينه :lol:
در مورد گوشي كمي تعصب بعلاوه خصوصيات بارز N80 فعلا كار خودشو كرده تا ببينيم چه اتفاقي ميافته ولي صحبتهاي دوستان رو كاملا گوش ميدم و تجزيه تحليل ميكنم نمي دونم صحبتهاي شما بر تعصب من بچربه يا نه ولي پيشاپيش استقبال ميكنم
خیلی خوبه که با باتریش به این زودی کنار اومدی.به نقل از cesoot :نه خب اگه دقت كنيد ميبينيد كه ايرادهائي كه گرفته تنها ايرادي كه روي گوشي ميمونه همون كيفيت نه چندان جالب دوربينه و اين واقعيت كه اكثر خريداران نوكيا اينو ميدونند كه تصاوير گرفته شده بوسيله گوشي هاي نوكيا از لحاظ كيفيت از سوني اريكسون پائينتره
خیلی خوبه که با باتریش به این زودی کنار اومدی.