• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

NOKIA N80 ٠

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
P990 هم داره

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
من یه گوشیه نسبتا سطح پایین رو گفتکم پی 990 که خدای گوشیهاست و نداشته باشه عجیبه

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از dead_chatter :
من یه گوشیه نسبتا سطح پایین رو گفتکم پی 990 که خدای گوشیهاست و نداشته باشه عجیبه

گفتي خدا ياد ... اين شوشيناك .... خداي شوش افتادم :lol: البته ميدون شوش :lol: :lol:

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
مثکه شما دیگه ان 80 لاور نیستی
287.gif

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از 3soot :
گفتي خدا ياد ... اين شوشيناك .... خداي شوش افتادم :lol: البته ميدون شوش :lol: :lol:
نمیتونی موفقیت سونی رو ببینی
248.gif

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از dead_chatter :
مثکه شما دیگه ان 80 لاور نیستی
287.gif

خب حق داره بابا :cool: ....سه سوت جان تازه اومدی سر عقل...:D :D منم بودم با این وضع افتضاح باتری و دوربین که به ظاهر 3 هست ولی اندازه یه 2 هم کیفیت نداره پولم رو هدر نمی کردم عزیزم:happy:

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از Sony Ericsson!! :
خب حق داره بابا :cool: ....سه سوت جان تازه اومدی سر عقل...:D :D منم بودم با این وضع افتضاح باتری و دوربین که به ظاهر 3 هست ولی اندازه یه 2 هم کیفیت نداره پولم رو هدر نمی کردم عزیزم:happy:

نه :D واقعيتش قيمت بالا واينكه به اين زوديها قيمتش نمياد پائين از يك طرف :) و .....و ...... نياز به يك گوشي سمبيني در كوتاه مدت منو به فكر واداشته كه يه مدل ارزون نوكيا براي خودم بگيرم كه البته سمبيني هم باشه :)
عجيب افتادم به اين فكر :)

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
اصلا میخوای کلا نوکیل(کپی رایت داریوش!)رو بیخیال شو یه سونی بخر:rolleyes:

laminor2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از 3soot :
نه :D واقعيتش قيمت بالا واينكه به اين زوديها قيمتش نمياد پائين از يك طرف :) و .....و ...... نياز به يك گوشي سمبيني در كوتاه مدت منو به فكر واداشته كه يه مدل ارزون نوكيا براي خودم بگيرم كه البته سمبيني هم باشه :)
عجيب افتادم به اين فكر :)

سه سوت جان دلت میاد v3 عزیز را بفروشی و یک گوشی سیمبینی نوکیا بخری ؟؟ سیمبین برای چی میخواهی ؟؟؟:blink:

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از laminor2006 :
سه سوت جان دلت میاد v3 عزیز را بفروشی و یک گوشی سیمبینی نوکیا بخری ؟؟ سیمبین برای چی میخواهی ؟؟؟:blink:

خب ديگه بشره :) البته در مورد فروشش هنوز تصميمم قطعي نشده شايد بدم به يكي از اعضاء خونواده چون همه افتادند تو خط موبايل خريدن ...:) شايد اينو بدم خواهر كوچيكيم كه موبايل اسم نوشته :)
ولي خريد نوكيا سمبين سري 60 از نظر من قطعيه :) تا چند روز ديگه تصميممو عملي ميكنم :D
وي تري هم خيلي خوب بود ولي مشكل باتريش و اينكه اس ام اس تصويري رو مشكل داره و .... يه مقدار منو زده كرد سواي اينكه فكر كنم دلمم زده ديگه ;)
اينجا تاپيك N80 هست بهتره در اين مورد صحبت كنيم :
ان هشتاد گوشي خوبيه ... ولي به نظر من اونقدر خوبه كه به درد ما نمي خوره چون واقعا خيلي از امكاناتشو نمي تونيم استفاده كنيم پس پول واسه چي داريم ميديم ؟؟؟!!! اين يه استنباط .
دوم اينكه نرم افزارهاي اين نسل به اين زوديها فراگير نمي شه و اينم خودش مسئله ايست :)
سوم اينكه قيمتش به اين زودي پائين نمياد و من نمي تونم تا 10 ماه ديگه بشينم تا اين بكشه پائين :)
چهارم اينكه يه تز دارم و ميگم :
آدم بايد از زندگيش تو لحظه خودش استفاده كنه اگه اينكارو نكني امكانات آينده لذت استفاده امروز رو بهت نمي ده و جز پشيموني چيزي برات نمي زاره ...روي همين حساب اين تصميم رو گرفتم .
انتخاب من يا 6630 است يا 7610 از اين دوتا يكي رو ميگيرم البته كفه ترازو الان بيشتر مايل به 6630 شده ;)

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
راستي لامينور عزيز چي شد بلاخره؟؟ چي ميخواي بگيري ؟؟؟:rolleyes:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
6630 بگیری بهتره تا 7610....6630 خیلی نسبت به 7610 هم سازگاریش با برنامه ها بهتره هم سرعتش بالاتره وکلا انتخاب بهتری هست...البته یکم قیافه اش مشکل داره!!

laminor2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فردا یا پس فردا میرم برای خرید یک عدد v3 مشکی . راستش من اصلا با این گوشی های نوکیا هیچ رقمه حال نمی کنم . بردارم 7610 داره . اون اوایل که خریده بود خیلی برنامه روش نصب میکرد ولی بعد از چند ماه که گذشت تمام برنامه ها را پاک کرد . دیگه نصب برنامه و حتی تم هم از سرش افتاده و خستش کرده . میگه یک گوشی میخواهد که ساده باشه و راحت و کم حجم و به احتمال زیاد یک L7 و یا v3i میگیره . به نظر من این گوشی های سیمبیان و یا ppc موقعی به کار میاد که بشه حداقل از 70 درصد کارایی هاش تو ایران استفاده در حالی که فقط میشه برای مکالمه و sms استفاده کرد و مشتی برنامه های البته از نظر من بی مصرف (با عرض معذرت )

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از Sony Ericsson!! :
6630 بگیری بهتره تا 7610....6630 خیلی نسبت به 7610 هم سازگاریش با برنامه ها بهتره هم سرعتش بالاتره وکلا انتخاب بهتری هست...البته یکم قیافه اش مشکل داره!!

ممنونم سوني اريكسون جان از راهنمائيت منم به همين نتيجه رسيدم :)
واقعيتش بهم نخندي ولي خيلي از قيافش خوشم اومده .... برام جالبه فكر كنم نيازهامو كمي برطرف كنه مخصوصا روحي ...

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از laminor2006 :
فردا یا پس فردا میرم برای خرید یک عدد v3 مشکی . راستش من اصلا با این گوشی های نوکیا هیچ رقمه حال نمی کنم . بردارم 7610 داره . اون اوایل که خریده بود خیلی برنامه روش نصب میکرد ولی بعد از چند ماه که گذشت تمام برنامه ها را پاک کرد . دیگه نصب برنامه و حتی تم هم از سرش افتاده و خستش کرده . میگه یک گوشی میخواهد که ساده باشه و راحت و کم حجم و به احتمال زیاد یک L7 و یا v3i میگیره . به نظر من این گوشی های سیمبیان و یا ppc موقعی به کار میاد که بشه حداقل از 70 درصد کارایی هاش تو ایران استفاده در حالی که فقط میشه برای مکالمه و sms استفاده کرد و مشتی برنامه های البته از نظر من بی مصرف (با عرض معذرت )

آره بايد واقع بين بود همه اينا دل آدمو بلاخره ميزنه :) سواي شوخي كه با بچه ها شخصا سر برندها دارم قبول دارم كه همه راهي كه ميرن درسته و اون چيزي رو كه انتخاب ميكنند ارزشمنده من به نظر تمام دوستان من جمله شما احترام ميزارم و اگه كاري از دستم بر بيا د براتون انجام ميدم :)

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از 3soot :
ممنونم سوني اريكسون جان از راهنمائيت منم به همين نتيجه رسيدم :)
واقعيتش بهم نخندي ولي خيلي از قيافش خوشم اومده .... برام جالبه فكر كنم نيازهامو كمي برطرف كنه مخصوصا روحي ...

:D :cool:

خب مبارک باشه...البته قیافه به نظر هرکس یه جور میاد نمیشه گفت این کلا زشته اون کلا زیبا...6630 دنباله 3650 و3660 هست...من خودم 3 سال پیش یه 3650 داشتم:cool: چون حدود 1 سالی هم دستم بود کلا از این تریپ قیافه زده شدم ولی ممکنه شما که یه گوشی clamshell داشتین حالا بخواین اینو امتحان کنید:cool:

ولی کلا 6630 با اینکه 1 سال و اندی از ورودش میگزره ولی هنوز که هنوزه گوشی خوبی هست و ورژن سیمبینش هم سازگاری خوبی داره و 90 درصد برنامه های سری 60 روش اجرا میشه...انتخاب خوبی میتونه باشه مخصوصا حالا که با قیافه اش هم حال کردی...:cool:

شیرینی وده...شیرینی زور وده..:p :p

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
یعنی هفته بعد ایرانه . ان شا الله تعالی

نصر من الله و فتح القریب!

بالا