به نقل از calligrapher :
من خودم گوشی سونی دارم اما یه بحث کلی هست اونم اینکه سونی میخواد تو هر زمینه ای خودشو مطرح کنه
نمونش دوربین های عکاسی ساخت این شرکت که هیچگاه نتونسته جای شرکتهای معروف مثل نیکون و کنون رو
بگیره .در بازار گوشیها هم نوکیا یه شرکت حرفه ای و کاملا پیشرو در زمینه ساخت تلفن هست و کلا روی محصولات
خودش تمرکز داره ..سونی بیشتر سعی داره بازار لوازم آماتور و خانگی رو دست بگیره در زمینه ساخت گوشی با پیشرفت
خوبی جلو آمده ولی فقط در حد خودش نه بیشتر ..کلا سونی پول اسمشو میخوره و براحتی بازار غیر حرفه ای ها رو
قبضه کرده.
در دوربین فیلمبرداری حتما با هیتاچی رقابت می کنه !
در تلویزیون هم لابد با LG !
حتما می فرمایید اکثر سیستم های تلویزیونی دنیا هم از بس که آماتور هستند و خانگی رفتند دنبال سونی !
شاید نینتندو می تونه رقیب سرسختی واسه سونی ( پلی استیشن ) باشه و اون رو اوت کنه !
راستی مثل aibo هیچ شرکتی رو ندیدم که بتونه به اون خوبی روبات بزنه . شاید شما در این زمینه هوندا رو بهتر می دونید
نه عزیز . سونی تو همه ی کارهاش موفقه . توی خیلی هاشم بهترینه . دلیل نیست چون
بنظر شما می رسه که
W900 خیلی گوشیه معمولی ایه کل کار یک برند رو زیر سوال ببرین . بهتره اول اطلاعاتتون رو کامل کنید بعد پست بزنید
شاید سونی توی دوربین عکاسی های
حرفه ای ناموفق بوده . ولی من هیچ کار دیگه ای رو تا اینجا از سونی ندیدم
که واردش بشه و نتونه اسم خودش رو جزو 3-4 تای اول و حتی مقام نخست نگه نداره
برای اینکار می تونم خیلی چیزهای دیگه رو هم به یادتون بیارم :
پلیرهای موزیک - ضبط صوت - ضبط ماشین - رادیو - دوربین های خانگی - موبایل - رکوردر صدا - لپتاپ + تلویزیون - کنسول بازی
- روبات های خانگی - دوربین های فیلمبرداری و سیستم های صداوسیما
با یک مراجعه به سایت Sony و Sony Biz می تونید بیشتر با محصولات این برند بزرگ آشنا شید
شرمنده دوستان عزیز ! تعصب یک جاهایی نمی ذاره آدم راحت باشه
لطفا این جمله رو هم تکرار نکنید که " تعصب چشم آدم رو کور می کنه و آدم رو به هیچ جایی نمی رسونه و اینها ! "
مگه شما که تعصب ندارید خیلی بینایید ؟ مگه شما که تعصب ندارید به جایی رسیدید ؟
باز ماها حال می کنیم وقتی اسم Coming Soon روی یک محصول از شرکت مورد علاقمون ، کرک و پشم باقی شرکت ها
رو می ریزونه !
فعلا هم مشغول جنگ Blu Ray و HD-DVD هستیم ! بعدا می فهمین قدرتی که سونی داره چه جوریاست !
بعدا یعنی وقتی که BD بر HD-DVD پیروز شد !!!