• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Nokia vs SonyEricsson, قسمت 23967!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

S_Engineer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
جناب Sony Ericsson!!
مطلب خوبی بود ، ممنون

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
قبل از اینکه این مطلب رو بکنید پیرهن عثمون خواهش میبکنم هر وقت خواستید بگید آنتن دهی همه گوشیها یکیه به استناد این مطلب حتما اسم علي پناهي نشريه عصر شبکه رو هم بیارید.

مسلمه که همه گوشیها یک نوع آنتن دهی ندارند . موضوع برند هم نیست آنتن دهی 6600 نوکیا خیلی ضعیفتر از 6680 است . برند پنتک که با تبلیغهای هر شب بابایی گوشی رو بردارد و دفترچه های مخابرات و ... اومده بود بازار ایران رو بگیره به خاطر همین ضعفش در آنتن دهی از بازار ایران حذف شد

متاسفانه نه وقت گشتن دارم نه ترجمه اگر کسی خواست میتونه سایتها رو برای عبارت NETWORK RECIPTION یا BAD RECIPTION چک کنه .همه چیز به این سادگی نیست که بعله الان دیگه ایران و همه دنیا گل و بلبل شده سر هر خیابون یک دکل مخابراتی هست .این حرفها برای مطالب تبلیغاتی و سفارشی که توی روزنامه ها چاپ میشه خوبه ولی ما نمیخواهیم کسی رو گول بزنیم چون چیزی بهمون نمیرسه . حالا باز حال میکنید آنتن دهی همه گوشیها رو یکی بدونید! راحت باشید

I am quite surprised by the reciption on this phone compared to my old MPX200,
http://asia.cnet.com/reviews/handphones/0,39001713,39082682p,00.htm

i have had problems with nokia se samsung phones all for different reasons.
the thing i find about se is if anything is unreliable it tends to be the basics ie poor reciption
http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=59071&r=a

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
:hmm:
به نقل از Sony Ericsson!! :
خب پس چرا معطلی برو همون N91 رو بگیر و حال کن:f34r: ....شما رو چه به سونی ....با همون نوکیا حال کنید

يعني چي كه ميگين شما رو چه به سوني اريكسون . در حقيقت شما رو چه به نوكيا ! ما يه حرفي زديم شما يه جوري جبهه ميگيري انگار كه شركت سوني اريكسون ماله شماست . هر علاقه اي به سوني اريكسون و موبايلهاي مظخرفش داريد نگه داريد واسه خودتون:hmm: . كم مونده فقط بريد به القاعده بگيد شركت نوكيا رو بمب گذاري كنند .
اگه مي خواهيد كل كل كنيد منم ميگم سوني اريكسون بايد از صحنه روزگار حذف شود ! :hmm:

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
چرا هر وقت من نیستم کار به کل کل کشیده میشه؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از dead_chatter :

یه بار هم میگیم وقتی شما بودی کار به کل کل بکشه که شما هم تو زد و خورد شرکت کنی!! خوبه عزیزم؟؟:) :D

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
یه بار هم میگیم وقتی شما بودی کار به کل کل بکشه که شما هم تو زد و خورد شرکت کنی!! خوبه عزیزم؟؟:) :D
292.gif

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از fuhnen :
:hmm:

يعني چي كه ميگين شما رو چه به سوني اريكسون . در حقيقت شما رو چه به نوكيا ! ما يه حرفي زديم شما يه جوري جبهه ميگيري انگار كه شركت سوني اريكسون ماله شماست . هر علاقه اي به سوني اريكسون و موبايلهاي مظخرفش داريد نگه داريد واسه خودتون:hmm: . كم مونده فقط بريد به القاعده بگيد شركت نوكيا رو بمب گذاري كنند .
اگه مي خواهيد كل كل كنيد منم ميگم سوني اريكسون بايد از صحنه روزگار حذف شود ! :hmm:

جای تعجبی نیست .. اینجا سیستم همینه .. کافیه بفهمن کسی دو دل مونده بین سونی و نوکیا یا مقداری گرایش به نوکیا داره .. شروع میکنند اول بدگویی از نوکیا بعد اگه دیدند فایده نداره متلک میپرونند و مسخره میکنند .. حالا خوبه از اول بحث طرفداری سونی و نوکیا نبود اینجا .. تا حرف این شد که ان 91 ترجیح داده شد یه دفه پیرهن عثمون به اهتزاز درومد و بازار متلک داغ شد .. کاری نداره که شما میومدی میگفتی عاشق پی 990 شدی همچین مانور میکردن حال کنی .. اصلن چیز جدیدی نیس ..

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
تایید میشه.... من از اول اومدم درست ایشون رو راهنمایی کنم گویا دلش نمیخواد ....هر جور راحته میتونه طی کنه همون N91 به دردش میخوره:p

نفرمایید درست! بفرمایید اومدین هرجوری شده متقاعد کنین سونی بخره نه نوکیا و بعد پی 990 !( خوب شد گفته بود از گوشیای سونیش هم راضی بوده وگرنه قطعا حکم ارتدادش رو هم تا الان صادر کرده بودین!) خوب شد فهمیدیم درست به معنی چیزیست که شما درست میدونید و نادرست هرچیزی به جز اونه :cool:

svhost

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از alireza_juve :
نفرمایید درست! بفرمایید اومدین هرجوری شده متقاعد کنین سونی بخره نه نوکیا و بعد پی 990 !( خوب شد گفته بود از گوشیای سونیش هم راضی بوده وگرنه قطعا حکم ارتدادش رو هم تا الان صادر کرده بودین!) خوب شد فهمیدیم درست به معنی چیزیست که شما درست میدونید و نادرست هرچیزی به جز اونه :cool:
زماني كه نوكيا داشت موبايل مي زد سوني اريكسون داشت شلنگ تخته مي نداخت
ما اولين گوشيمون سوني اريكسون بود
آقا آشغال هر روز يا باتريش خراب مي شد با شارژ نمي كرد يا روشن نمي شد شانس آوردم كه تو خارج بودم مجاني با گارانتي تعمير مي كردند
يه نوكيا 6280 گرفتيم راحت شديم
آقا هيچكي سوني نگيره
اونم تو ايران
فقط نوكيا
زماني كه نوكيا رو سيمبين مي زد سوني اسم كمپانيش رو نمي تونست بگه مي گفت سوتي
به سيبزميني ميگفت ديبدميني
به الكتريكي مي گفت علي ترياكي

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از dead_chatter :

هر وقت کسی صحبت از برندی جز سونی اریکسون بکنه گروه فشار وارد میشه!

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از svhost :

بابا این حرفها رو جایی نگین بهتون میخندن میگن چیزی از موبایل بلد نیست...

پسر جان اولین گوشی سیمبین نوکیا 7650 بود دیگه اینو که قبول داری؟

همون موقع که نوکیا 7650 رو زد سونی هم P800 رو زد فکر کردی سیمبین حالا چی هست ؟ شاخ غول شکوندنه یا کار خیلی شاقیه که فقط نوکیا از پسش بر میاد:p :p

svhost

Registered User
لایک‌ها
2
بابا این حرفها رو جایی نگین بهتون میخندن میگن چیزی از موبایل بلد نیست...

پسر جان اولین گوشی سیمبین نوکیا 7650 بود دیگه اینو که قبول داری؟

همون موقع که نوکیا 7650 رو زد سونی هم P800 رو زد فکر کردی سیمبین حالا چی هست ؟ شاخ غول شکوندنه یا کار خیلی شاقیه که فقط نوکیا از پسش بر میاد:p :p
بابا چي ميگي سوني كه گوشيش آشغاله
خود سوني نتونست گوشي بزنه رفت با اريكسون :D :lol:
قبول كن نوكيا جولوتر از سوني است اوكي؟

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از svhost :
بابا چي ميگي سوني كه گوشيش آشغاله
خود سوني نتونست گوشي بزنه رفت با اريكسون :D :lol:

اقا من با اینکه خودم داغون نوکیام و الان با این ان 70 جیگرم خیلی خیلی حال میکنم ولی مثه این جماعت سونی یا به تعبیر بجا و جالب داریوش این گروه فشار نیستم که اصلن منطق در قاموسشون جا نداره و همه جا سیاست مداد! و چماغ رو پیش میگیرن!! اینو قبول ندارم که سونی نمیتونست گوشی بزنه .. گوشیه زد 5 سونی واقعا در زمان خودش حرفای زیادی واسه گفتن داشت همون 4 5 سال پیش یادمه شایدم تا یکم بیشترش گوشی بسیار کارا و در عین حال سگجونی بود که اتفاقا منم در مقطعی میخواستم بخرمش ولی واقعا گرون بود و پولم نرسید .. بهرحال صرفنظر از این مورد نوکیا کمپانی نیست که با حرف یه عده خراب بشه یا امثال سونی اریکسون بتونن براش شاخ بشن .. همینم کافیه حالا هی این دوستان ما خودشونو به در و دیفال بزنن .. :)

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اتفاقا سونی اریکسون هم کمپانی نیست که با این حرفها بترسه و بره کنار....

میبینید که از 5 سال پیش تا حالا که ادغام شدن خیلی خوب کار کردن و تونستن حسابی اسمشون رو سر زبونها بندازن ....این برای یه کمپانی تازه کار نسبت به نوکیا یا سامسونگ خیلی خیلی هم خوب بوده و عالی کار کردن...

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از svhost :

واقعا اینو قبول دارم توی تولید کتلت بی مصرف حسابی جلوتره:D :D

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اتفاقا سونی اریکسون هم کمپانی نیست که با این حرفها بترسه و بره کنار....

میبینید که از 5 سال پیش تا حالا که ادغام شدن خیلی خوب کار کردن و تونستن حسابی اسمشون رو سر زبونها بندازن ....این برای یه کمپانی تازه کار نسبت به نوکیا یا سامسونگ خیلی خیلی هم خوب بوده و عالی کار کردن...

البته سونی اریکسون خیلی موفقه!البته اگر LG اجازه بده !
:D

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
واقعا اینو قبول دارم توی تولید کتلت بی مصرف حسابی جلوتره:D :D

دوستان مثکه خیلی علاقه مند به واژه های تارخ مصرف گذشتشون هستن خب البته حق دارن شاید تاحالا کتلت نخوردن که انقد بهش الرژی دارن مرتبا ازش یاد میکنند وگرنه شاید پی 910 شباهت بیشتری به یه کتلت داشته باشه البته کتلتی که مدادی هم همراه داره که میشه در صورت عدم تمایل به خوردن روش نوشت

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
نمیدونم کدوم شرکت بین تقریبا بیشتر از 30 تا برند بین المللی تونسته تو 3 یا 4 سال بیاد جزو 5 برند پر فروش دنیا؟

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از svhost :
زماني كه نوكيا داشت موبايل مي زد سوني اريكسون داشت شلنگ تخته مي نداخت
ما اولين گوشيمون سوني اريكسون بود
آقا آشغال هر روز يا باتريش خراب مي شد با شارژ نمي كرد يا روشن نمي شد شانس آوردم كه تو خارج بودم مجاني با گارانتي تعمير مي كردند
يه نوكيا 6280 گرفتيم راحت شديم
آقا هيچكي سوني نگيره
اونم تو ايران
فقط نوكيا
همین مونده بود تو هم بیای درباره SE نظر بدی !

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
بهتره آدم رو اظهار نظری که میکنه اشراف داشته باشه!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا