S_Engineer
کاربر تازه وارد
جناب Sony Ericsson!!
مطلب خوبی بود ، ممنون
مطلب خوبی بود ، ممنون
به نقل از Sony Ericsson!! :خب پس چرا معطلی برو همون N91 رو بگیر و حال کن:f34r: ....شما رو چه به سونی ....با همون نوکیا حال کنید
به نقل از dead_chatter :چرا هر وقت من نیستم کار به کل کل کشیده میشه؟
به نقل از Sony Ericsson!! :یه بار هم میگیم وقتی شما بودی کار به کل کل بکشه که شما هم تو زد و خورد شرکت کنی!! خوبه عزیزم؟؟
به نقل از fuhnen ::hmm:
يعني چي كه ميگين شما رو چه به سوني اريكسون . در حقيقت شما رو چه به نوكيا ! ما يه حرفي زديم شما يه جوري جبهه ميگيري انگار كه شركت سوني اريكسون ماله شماست . هر علاقه اي به سوني اريكسون و موبايلهاي مظخرفش داريد نگه داريد واسه خودتون:hmm: . كم مونده فقط بريد به القاعده بگيد شركت نوكيا رو بمب گذاري كنند .
اگه مي خواهيد كل كل كنيد منم ميگم سوني اريكسون بايد از صحنه روزگار حذف شود ! :hmm:
به نقل از Sony Ericsson!! :تایید میشه.... من از اول اومدم درست ایشون رو راهنمایی کنم گویا دلش نمیخواد ....هر جور راحته میتونه طی کنه همون N91 به دردش میخوره
زماني كه نوكيا داشت موبايل مي زد سوني اريكسون داشت شلنگ تخته مي نداختبه نقل از alireza_juve :نفرمایید درست! بفرمایید اومدین هرجوری شده متقاعد کنین سونی بخره نه نوکیا و بعد پی 990 !( خوب شد گفته بود از گوشیای سونیش هم راضی بوده وگرنه قطعا حکم ارتدادش رو هم تا الان صادر کرده بودین!) خوب شد فهمیدیم درست به معنی چیزیست که شما درست میدونید و نادرست هرچیزی به جز اونه
به نقل از dead_chatter :چرا هر وقت من نیستم کار به کل کل کشیده میشه؟
به نقل از svhost :زماني كه نوكيا رو سيمبين مي زد سوني اسم كمپانيش رو نمي تونست بگه مي گفت سوتي
به سيبزميني ميگفت ديبدميني
به الكتريكي مي گفت علي ترياكي
بابا چي ميگي سوني كه گوشيش آشغالهبه نقل از Sony Ericsson!! :بابا این حرفها رو جایی نگین بهتون میخندن میگن چیزی از موبایل بلد نیست...
پسر جان اولین گوشی سیمبین نوکیا 7650 بود دیگه اینو که قبول داری؟
همون موقع که نوکیا 7650 رو زد سونی هم P800 رو زد فکر کردی سیمبین حالا چی هست ؟ شاخ غول شکوندنه یا کار خیلی شاقیه که فقط نوکیا از پسش بر میاد
به نقل از svhost :بابا چي ميگي سوني كه گوشيش آشغاله
خود سوني نتونست گوشي بزنه رفت با اريكسون :lol:
قبول كن نوكيا جولوتر از سوني است اوكي؟
به نقل از svhost :قبول كن نوكيا جولوتر از سوني است اوكي؟
به نقل از Sony Ericsson!! :اتفاقا سونی اریکسون هم کمپانی نیست که با این حرفها بترسه و بره کنار....
میبینید که از 5 سال پیش تا حالا که ادغام شدن خیلی خوب کار کردن و تونستن حسابی اسمشون رو سر زبونها بندازن ....این برای یه کمپانی تازه کار نسبت به نوکیا یا سامسونگ خیلی خیلی هم خوب بوده و عالی کار کردن...
به نقل از Sony Ericsson!! :واقعا اینو قبول دارم توی تولید کتلت بی مصرف حسابی جلوتره
همین مونده بود تو هم بیای درباره SE نظر بدی !به نقل از svhost :زماني كه نوكيا داشت موبايل مي زد سوني اريكسون داشت شلنگ تخته مي نداخت
ما اولين گوشيمون سوني اريكسون بود
آقا آشغال هر روز يا باتريش خراب مي شد با شارژ نمي كرد يا روشن نمي شد شانس آوردم كه تو خارج بودم مجاني با گارانتي تعمير مي كردند
يه نوكيا 6280 گرفتيم راحت شديم
آقا هيچكي سوني نگيره
اونم تو ايران
فقط نوكيا
زماني كه نوكيا رو سيمبين مي زد سوني اسم كمپانيش رو نمي تونست بگه مي گفت سوتي
به سيبزميني ميگفت ديبدميني
به الكتريكي مي گفت علي ترياكي