• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Nokia vs SonyEricsson, قسمت 23967!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از mori_model54 :
ادامه ی بحث، در مورد برند مورد علاقه ی عده ی کثیری از دوستان پرشین تولز:

2. سونی اریکسون
بدیهی است که این شرکت جدید التاسیسه و چند سالی بیشتر از مشارکت سونی با اریکسون نمی گذره. رتبه ی فروش اونا هم به اندازه ی کافی گویاست، یعنی برخورداری از حدود 6% سهم بازار که غیر از نوکیا پایین تر از موتورولا، سامسونگ و ال جی قرار گرفته. اما باید صبر کرد و دید روند صعودی اونها چگونه خواهد بود. قرائن نشون می ده که اونا موفق شدن در چند سال گذشته دست کم اسم کمپانی خودشونو به سر زبانها بیندازن و نظر مردم رو به سمت این نام جدید که یک محصول Best Seller هم در سال 2005 داشته، جلب کنن و در نتیجه کاملا دارن با برنامه عمل می کنن.
چیزی که الان مشاهده می کنیم، تنوع کم تر گوشی های سونی اریکسونه. علتش هم کاملا مشخصه، اونا فعلا باید با احتیاط و دست به عصا پیش بروند چون وقتی سرمایه ی مالی یه شرکت مثل سونی اریکسون اختلاف فاحشی با غولی چون نوکیا داره (یعنی حدود 50 رتبه پایین تر) مسلما نمی تونه گوشی های جور واجور و در سایزها و ابعاد مختلف به بازار روانه کنه؛ اما این به این معنا هم نیست که محصولات فعلی اونا خوب نبوده. در واقع اونا دارن این گپ رو با ارائه ی گوشی هایی که امکانات مولتی مدیایی خوبی دارن از جمله دوربین و mp3 player و کار بیشتر در امکانات سخت افزاری گوشی های خودشون پر می کنن و تبلیغات زیادی هم در این خصوص انجام می دن. مثلا اونا زودتر از نوکیا گوشی ای رو عرضه کردن که صفحه ی تماسی داشت و همراه اون کیبورد QWERTY هم قرار داده بودن، پس یعنی به امکانات جنبی گوشی های خودشون که بتونه در عرصه ی رقابت کم نیاره توجه وافری دارن. باید بگم در مجموع برگ برنده ی اونها هم نام SONY هست که این کمپانی یدک می کشه و از این طریق تونستن گام های کوچک اما رو به جلوی خودشونو بردارن و بدون تردید این شیوه رو ادامه خواهند داد.
بنابراین ادامه ی بحث در مورد دوربین و پخش موزیک و ... SE در اینجا ضروری به نظر نمی رسه، SE داره حد اکثر تلاشش رو می کنه و بهترین شاهد مثال نمونه های K800 و K790 هستن که عنوان Cyber Shot رو هم یدک می کشن.
البته مباحت بیشتری رو می شه در مورد سونی اریکسون مطرح کرد مثل دیزاین ظاهری و اینرفیس داخلی گوشی که انتقادهایی هم به اون وارده و شاید یه مقدار هم بحث شخصی منه که لزومی به طرح اون در اینجا نمی بینم.
در نهایت باید بگم روسای SE سیاست خوبی رو پیش گرفتن و در چند سال آینده گامهای پیشرفت رو سریع تر بر خواهند داشت. (امیدوارم دوست خوبمون داریوش خان به این حرف نگن باز بساط فال قهوه رو علم کردید و ...!) :D

اما من حرف های دیگری هم به طور کلی در مورد نوع صحبت های مطرح شده در این تاپیک دارم که اجازه می خوام اونا رو در پست بعدی عرض کنم. :)

موافقم...در کل میشه گفت سیاست سونی اریکسون با نوکیا فرق داره: قدمهای کوچکتر>> تنوع کمتر>>>ولی هر کدوم از گوشی ها سخت تاثیر گذار و تعیین کننده خط مشی بازار

با K750 , w800 پارسال بازار رو تکون داد...امسال هم همین کار رو میکنه

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
با اجازه ی دوستان می خوام مطالبی رو در مورد نحوه ی طرح مباحث و رد و بدل اظهار نظرها عرض کنم:

همونطور که در چند پست پیش گفتم، چند روز طول کشید تا تونستم تمام صفحات این بخش رو به طور کامل بخونم و در خلال اون چندین بار تا سر حد انفجار خندیدم! و البته متاسفانه به دفعات هم از خوندن برخی اظهار نظرها ناراحت شده و افسوس خوردم.
وقتی خوب دقت کردم چیزهای زیادی از خوندن نوشته های رفقا دستگیرم شد:
1. عده ی طرفداران سونی اریکسون بیشتر بود!
2. اما دو سه نفر از طرفداران نوکیا (به ویژه عزیزی به اسم "داریوش آگاه" که اصلا پا عقب نگذاشت) تقریبا با همگی سونی اریکسونی ها مقابله کردن تا کم نیاورده باشن!
3. در لابلای نوشته های طرفداران هر دو دسته مطالب مفید و قابل قبول زیادی دیده می شد،
4. اما بسیاری از مطالب فقط و فقط به خاطر رو کم کنی نوشته شده و اصلا بحث علمی مقایسه ای نبود!
5. بودند دوستانی که به ریشخند و تمسخر یکدیگه روی آوردن و تا توانستند حقایقی رو که می شد کتمان کردن و یک سری چیزها رو هم پیراهن عثمان کردن تا حسابی حال طرف مقابل رو گرفته باشن!
6. و البته دریافتم ما در این مملکت متخصص گوشی موبایل هم داریم که یقینا آدم بسیار با استعدادیه. (این رو در مورد نوشته ی جناب XPlod در یکی از پست های صفحات آغازین، که خیلی هم طولانی بود و بحث مقایسه ای بسیار جالبی انجام داده بودن می گم و خودم به شخصه از نوشته ی ایشون استفاده کردم و توی دلم بهش احسنت و دست مریزاد گفتم.)
اما حرف من چیز دیگه ایه:
از شما می پرسم: بفرمایید نتیجه ی این جور بحث کردن ها چیه؟؟!!
من و شما سر پیازیم یا ته پیاز؟؟
اگه در هر کدوم از این کمپانی ها فقط یک سهم جزئی هم داشتیم، من کاملا حق می دادم که بریم پوزه ی مخالفانمون رو به خاک بمالیم چون در این صورت تهش یه چیزی گیرمون می یومد! اما من و شما سهم دار نوکیا هستیم یا سونی اریکسون؟؟ یا صرفا یه خریدار معمولی هستیم-که کله اش هم بوی قرمه سبزی می ده!- (بالا غیرتا هر کی سهام داره بگه و من رو از جهالت در بیاره.)
برخی از دوستان صرفا از سونی اریکسون طرفداری می کردن، چون در حال حاضر سونی دارن و برخی دیگر متعصبانه از نوکیا طرفداری می کردن چون الان نوکیا دارن!! البته این یکی از ویژگی های انسانه که دوست داره دیگرانی رو به مرام و مسلکی که داره همراه کنه ( این در مورد باورهای مذهبی هم مصداق داره.)
اما این دیگه اسمش بحث نیست، و جسارتا باید بگم با آب در هاون کوفتن کوچک ترین فرقی نمی کنه!
خوشبختانه کسانی که من نوشته هاشونو اینجا دیدم همه تحصیل کرده هستن، اما هیچ فکر کردین ما واقعا چکاره ایم؟ معلومه، یک عده جوون جهان سومی که البته جزء با استعداد ترین های اونا هستن. خب با وقت هامون چی کار می کنیم؟؟ یعنی همه چی به استکبار جهانی و دسیسه های استعمار بر می گرده؟!
ما خودمون مسبب وضعیت موجود مملک تمونیم. در این شک نکنید، ممکنه همه چیز علیه ما بوده باشه، اما ما هم خودمون داریم علیه خودمون رفتار می کنیم!

از همگی شما دوستان تقاضا می کنم:
به جای توهین و تمسخر کردن هم -که هیچ نتیجه ای رو در بر نداره- تغییر روش داده و فقط بحث آزاد بکنیم. به یاد داشته باشیم که بزرگان دین مون به ما یاد دادن که از ملامت و سرزنش دیگران بپرهیزیم چون در این صورت آتش لجاجت در ایشان شعله ور خواهد شد.
من منکر تفریح نیستم، آدم گاهی نیاز داره یک دوستی رو پیدا کنه که بتونه باهاش بخنده و لحظاتی هم خوش باشه، این اسمش ابدا وقت تلف کردن نیست و شاید در روزگار کنونی ما گاهی هم لازم باشه،
اما حریم همدیگه رو بشناسیم. و سعی کنیم اگه تعداد پست هامون! (که ظاهرا عده ای براشون خیلی مهمه) سه رقمی یا چهار رقمی شده، به وقت گذاشتنش ارزیده باشه و یه چیزی هم کاسب شده باشیم!
امیدوارم رفقا منو ببخشن و این روضه خونی رو به حساب چیزای دیگه! نگذارن، احتمالا من نسبت به عده ای ار رفقا یکی دو تا پیرهن بیشتر پاره کردم (و یواش یواش دارم پدر بزرگی می شم برای خودم! هر چند که فقط یه دختر 4-5 ساله دارم!)
با آرزوی موفقیت برای همگی دوستان پرشین تولز اعم از طرفداران نوکیا و طرفداران سونی اریکسون! (به قول بچه ها این بود انشای من...!)
یا علی

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از mori_model54 :
با اجازه ی دوستان می خوام مطالبی رو در مورد نحوه ی طرح مباحث و رد و بدل اظهار نظرها عرض کنم:

همونطور که در چند پست پیش گفتم، چند روز طول کشید تا تونستم تمام صفحات این بخش رو به طور کامل بخونم و در خلال اون چندین بار تا سر حد انفجار خندیدم! و البته متاسفانه به دفعات هم از خوندن برخی اظهار نظرها ناراحت شده و افسوس خوردم.
2. اما دو سه نفر از طرفداران نوکیا (به ویژه عزیزی به اسم "داریوش آگاه" که اصلا پا عقب نگذاشت) تقریبا با همگی سونی اریکسونی ها مقابله کردن تا کم نیاورده باشن!
3. در لابلای نوشته های طرفداران هر دو دسته مطالب مفید و قابل قبول زیادی دیده می شد،
4. اما بسیاری از مطالب فقط و فقط به خاطر رو کم کنی نوشته شده و اصلا بحث علمی مقایسه ای نبود!
5. بودند دوستانی که به ریشخند و تمسخر یکدیگه روی آوردن و تا توانستند حقایقی رو که می شد کتمان کردن و یک سری چیزها رو هم پیراهن عثمان کردن تا حسابی حال طرف مقابل رو گرفته باشن!
6. و البته دریافتم ما در این مملکت متخصص گوشی موبایل هم داریم که یقینا آدم بسیار با استعدادیه. (این رو در مورد نوشته ی جناب XPlod در یکی از پست های صفحات آغازین، که خیلی هم طولانی بود و بحث مقایسه ای بسیار جالبی انجام داده بودن می گم و خودم به شخصه از نوشته ی ایشون استفاده کردم و توی دلم بهش احسنت و دست مریزاد گفتم.)
اما حرف من چیز دیگه ایه:
اگه در هر کدوم از این کمپانی ها فقط یک سهم جزئی هم داشتیم، من کاملا حق می دادم که بریم پوزه ی مخالفانمون رو به خاک بمالیم چون در این صورت تهش یه چیزی گیرمون می یومد! اما من و شما سهم دار نوکیا هستیم یا سونی اریکسون؟؟ یا صرفا یه خریدار معمولی هستیم-که کله اش هم بوی قرمه سبزی می ده!- (بالا غیرتا هر کی سهام داره بگه و من رو از جهالت در بیاره.)
برخی از دوستان صرفا از سونی اریکسون طرفداری می کردن، چون در حال حاضر سونی دارن و برخی دیگر متعصبانه از نوکیا طرفداری می کردن چون الان نوکیا دارن!! البته این یکی از ویژگی های انسانه که دوست داره دیگرانی رو به مرام و مسلکی که داره همراه کنه ( این در مورد باورهای مذهبی هم مصداق داره.)
اما این دیگه اسمش بحث نیست، و جسارتا باید بگم با آب در هاون کوفتن کوچک ترین فرقی نمی کنه!
خوشبختانه کسانی که من نوشته هاشونو اینجا دیدم همه تحصیل کرده هستن، اما هیچ فکر کردین ما واقعا چکاره ایم؟ معلومه، یک عده جوون جهان سومی که البته جزء با استعداد ترین های اونا هستن. خب با وقت هامون چی کار می کنیم؟؟ یعنی همه چی به استکبار جهانی و دسیسه های استعمار بر می گرده؟!
ما خودمون مسبب وضعیت موجود مملک تمونیم. در این شک نکنید، ممکنه همه چیز علیه ما بوده باشه، اما ما هم خودمون داریم علیه خودمون رفتار می کنیم!

به جای توهین و تمسخر کردن هم -که هیچ نتیجه ای رو در بر نداره- تغییر روش داده و فقط بحث آزاد بکنیم. به یاد داشته باشیم که بزرگان دین مون به ما یاد دادن که از ملامت و سرزنش دیگران بپرهیزیم چون در این صورت آتش لجاجت در ایشان شعله ور خواهد شد.
من منکر تفریح نیستم، آدم گاهی نیاز داره یک دوستی رو پیدا کنه که بتونه باهاش بخنده و لحظاتی هم خوش باشه، این اسمش ابدا وقت تلف کردن نیست و شاید در روزگار کنونی ما گاهی هم لازم باشه،
اما حریم همدیگه رو بشناسیم. و سعی کنیم اگه تعداد پست هامون! (که ظاهرا عده ای براشون خیلی مهمه) سه رقمی یا چهار رقمی شده، به وقت گذاشتنش ارزیده باشه و یه چیزی هم کاسب شده باشیم!
امیدوارم رفقا منو ببخشن و این روضه خونی رو به حساب چیزای دیگه! نگذارن، احتمالا من نسبت به عده ای ار رفقا یکی دو تا پیرهن بیشتر پاره کردم (و یواش یواش دارم پدر بزرگی می شم برای خودم! هر چند که فقط یه دختر 4-5 ساله دارم!)
با آرزوی موفقیت برای همگی دوستان پرشین تولز اعم از طرفداران نوکیا و طرفداران سونی اریکسون! (به قول بچه ها این بود انشای من...!)
یا علی

این همه حقیقت نیست

صحبتهای شما رو توی تو بخش جواب میدم

1. گفتید که از بعضی بحثهای اینجا خنده تون گرفته و بعضیها تمسخر کردند و بعضی وقتها صحبتها مضحک یا متعصبانه شده.

خوب شما از اول توی بحث نبودی متاسفانه همه پستها رو هم نمیبینی. خیلی از پستها پاک شده. متاسفانه بعضیها تا سر حد فحش و توهین و تمسخرهای ناجور پیشرفتند و اون پستها بعضا پاک شده ولی پستهایی که در پی اون اومده رو شما میبینید و درک نمیکنید طرف چرا عصبانیه . جوابش میتونه این باشه توی یک پست بهش بی احترامی شده ولی شما اون پست رو نمیبینید

این مشکل از مدیریت این بحث پیش اومد . توی پرشین هال یک محیط نیمه نظامی برقراره . مثلا تاپیک که زده میشه ان 80 هیچ صحبتی غیر از اون حق ندارید انجام بدید و اگر صحبتی مثلا از سونی اریکسون یا مدل دیگه ای از نوکیا بکنید تذکر شدیدی میگیرید شاید هم دسترسیتون بسته بشه. اما توی پی تی آزادی بیشتره مدیر صبر میکنه اوضاع بحرانی بشه و کاربرا به فکر کشتن همدیگه بیوفتند بعد میان پستهای خیلی فجیع رو پاک میکنند یا کلا تاپیک رو میبندند

هر کدوم یک خوبی داره. توی پرشین هال بحث به حاشیه نمیره ولی خیلی مسایل مشخص نمیشه . اونجا اینطور نقاط ضعف و قوت گوشیها بیرون ریخته نمیشه . دل و دماغ بحث کردن هم کمتره

ولی آزادی پی تی با همه خوبیاش یک مشکلی داره یک عده ای راحت میتونند کل تاپیک رو خراب کنند . با شیوه های خیلی روتینی هم میتونند تاپیک رو قفل کنند. متاسفانه این اتفاق اینجا بارها افتاد و بارها تاپپیک خراب شد. بحث جدی برقرار بود ولی غیر از چند نفری که بحث جدی میکردند چند نقر تلخک هم بودند که هیچ حرفی جز توهین و تمسخر نزدند حتما شما که پستها رو خوندید به این افراد برخوردید و هیچوقت شر این افراد از سر بحثها کم نشد . همین بود که گاهی تاپیک خراب شد. در جواب کسی که حرفی جز نوکیا کتلته یا مثلا قلم سونی اریکسون به تمام اختراعات بشری می ارزه (مثلا) و هر دفعه هم حرفهاش از همین دسته چطور میشه بحث کرد؟ نمیتونید انتظار داشته باشید یک عده بیان ریوو سایتهای معتبرو ترجمه کنند یک عده هم دلقک بازی صرف دربیارند و مدیر چشمش رو روشون ببنده بله تاپیک خراب میشد اونهایی هم که میخواستند منطقی و فنی باشند واقعا گاهی دیگه نمیتونستند چون شرایط اینطور بود.
اون موقع هم که اومدم توی این تاپیک انجمن موبایل پی تی محدود بود به طرفداران سونی اریکسون وسایتهای بررسی موبایل هم محدود بود به سایت روسی موبایل ریوو . حداقل ماحصل این بحثها این بود که جو اینجا متعادل تر شده و تا هر کی میگه گوشی میخواهم همه نمیگن یا کا 700 یا کا 750! بقیه هم به درد نمیخوره

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
2. گفتید چرا تعصب؟
صدا و سیما یک پروژه هزینه بر سنگین تعریف کرد که تعصب استقلال پیروزی رو از بین ببره هی گفتند بابا فوتبال 3 امتیاز داره بازی پرسپولیس استقلال مثل بازی پاس و پیکانه! نشد.

دوست عزیز انسانی که به محیط خارج حساس نیست انسان مرده است.
کل اینترنت هم یک تفریح حساب میشه حالا توی این تفریح گاهی حساسیت نشون میدیم گاهی دعوا میکنیم گاهی میخندیم و .... پس شما به اونهایی که توی اینترنت عاشق میشن و ازدواج میکنند میخوای چی بگی؟
هر کی ناراحت شده و شب خوابش نبرده به خاطر پستی که توی این تاپیک زده شده مشکل خودشه این قضیه فرومها برای من که یک تفریحی بوده که در کنارش از دیگران چیزی یاد بگیریم یا اگر ازطلاعاتی داریم به دیگران بدیم . تمام محیطهای انسانی هم مشکلات خاص خودشون رو دارند این قضیه از دید من طبیعیه و چیزی که غیر طبیعیه تعجب شماست. خوب فرومهایی هستند که هفته ای یک پست هم ندارند اگر اونطور میپسندید معرفی کنم . یاد اونی به خیر که گفتیم علی دایی به درد تیم ملی نمیخوره اومد گفت شما از یک جایی خط میگیرید! نه خط که نمیگیریم هیچ پول اینترنت رو هم از جیب میدیم. حالا هم نه از نوکیا چیزی به من میرسه نه از سونی اریکسون اگر هم بحث میکنیم قضیه سهام و اینها نیست قضیه اوقات فراغته

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mori_model54 :

اما حرف من چیز دیگه ایه:

یا علی
ایول
شما سروری . آقایی . بعضی از جاهای حرفاتو قبول داشتم . بعضی هاشم نداشتم . ولی در کل از 100 ، 85 تا بهت نمره
می دهم .
من اونقدر توی این تاپیک و تاپیک های مختلف پست زدم که نیازی نمی بینم اشکالات شما رو ( از نظر خودم ) بگیرم
از طرفی اونقدر هم زیاد نیستن
در هر صورت خیلی خشنگ بود :)

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
جناب موری ماشالا انقد بلند بالا مینویسی که اگه بخواد ادم به تک تک مواردی که اشاره میکنی جواب بده دو برابر پست خودت باید تایپ بشه ... ببین من کوتاه میکنم .. و فقط در مورد بخش توهین و تمسخر که گفتی نظر شخصیمو میگم .. به نظر من اینکه ما منافعی تو برندی نداریم بهترین دلیل میتونه باشه که با دل اسوده برند مقابل رو بکوبیم! چون در غیر اینصورت باید نگران ترور شدن از طرف طرف مقابل در یک صبح بهاری دم در منزل میبودیم!!! اما یه مساله ای هست و اونم کاملا مشخصه .. اینجا طرفدارای نوکیا کمتر هستن و خط مشی اونا هم روشنه و اکثریت سونی هم هست و خط مشی اونا هم روشنه .. متاسفانه بسیار دیده میشه دوستان محترم سونی پا رو از دایره برند بیرون میذارن و به شعور و فهم و درک طرف مقابل رسما توهین میکنن .. امکان نداره شما تاپیکی پیدا کنی یع نفر حرفی از نوکیا زده باشه اینا نرفته باشن به خودشو فکرش انگ کوچه بازاری و سطح پایین و دهن بین و .. اینجور مذخرفات نداده باشن .. اینجا متاسفانه یه جو سونی زده داره که طرفداراش هم امر بهشون مشتبه شده که حق دارن هر جور نامربوطی رو به بهانه اکثریت نثار مخالفین عقایدشون کنن و کار رو از برند خارج کرده شخصیت افراد رو به بازی میگیرن .. توی همچین محیط حال بهم زنی توقع بحث علمی داری؟ میتونی مراجعه کنی ببینی هرکی اومد و گفت گوشی نوکیایی رو خریده چحوری تیکه بارش کردن که حالیش نیست و ... هزار جور حرف دیگه .. اینجا(. کلا در مملکت اسلامیه ایران!) یا نباید بحث کرد یا اگه بحث میکنی باید بدونی اگه جزو اکثریت نباشی باید پوست کلفت باشی که هرجور مذخرفی رو بشنوی و بتونی جواب بدی وگرنه انقد پر رو میشه اون اکثریت که به خودش اجازه میده رسما شخصیتت رو هم به بازی بگیره چه برسه طرفداریت رو .. مساله اینه دوست محترم

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
خب، خدا رو شكر كه يكي دو نفر هم پيدا شد كه عريضه ي طولاني منو بخونه! (باز هم به خاطر طولاني بودنش ببخشين)
در مورد فرمايش جناب داريوش آگاه:
1.من كاملا در جريان بحث ها قرار گرفتم و تمام اون مواردي كه حتي حاوي اهانت بود رو هم خوندم، حالا شايد تعداي از پست ها هم به قول شما پاك شده باشه ولي به هر حال به طور كلي چيزي رو تغيير نمي ده.
منظورم از اين كه از بعضي صحبت ها خنده م گرفت تمسخر نبود (البته نمي گم شما اينو گفتيد) فقط گاهي اوقات پاسخ هاي دندان شكن جالبي از هر دو طرف مي شنيدم كه به قول معروف يه كل كل جانانه بود! و گاهي هم واقعا خنده دار بود!
با شما كاملا موافقم كه خوبي PT به اينه كه هر كسي بتونه با آزادي كامل در بحث ها شركت كنه و به قول شما دل و دماغ بحث رو از دست نده، اما خب اين آفت رو هم داشته كه الان مي بينيم به دليل همين مشكلات پيش اومده تعداد زيادي از رفقايي كه اينجا پست مي زدن ديگه هرگز اين طرفا پيداشون نشده و اين خيلي حيفه. اون مطلب طولاني رو هم فقط براي اين نوشتم كه شايد جند نفري پيدا بشن بخوننش و چنين اتفاقي در يه تاپيك ديگه كه مي تونسته بسيار مفيد هم باشه و اطلاعات خوبي بين اعضا رد و بدل بشه (حالا موافق يا مخالف با اون مورد خاص بحث شده) نيفته، همين!
خدا همه ي ما رو به راه راست هدايت كنه! :D

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
2. اما در مورد تعصب
من نگفتم آدم مثل خيار چمبر! باشه و نسبت به دنياي اطرافش از خودش هيچ واكنشي نشون نده؛ اتفاقا شما بايد توي اين دنيا همه چي رو مورد بررسي قرار بديد و احساسات تونو هم بروز بديد، اما تا جايي كه احساسات شما به عقل شما نچربه! نكته ي ظريف بحث همين جاست كه ما گاهي زيادي احساساتي مي شيم و واكنش هاي عجيب و غريبي از خودمون نشون مي ديم.
اگه به كسي بر نمي خوره بايد بگم اغلب ما ايراني ها همين جوريم،‌ آدماي احساساتي هستيم (شايد خودمم همين طورم، اما سعي كرده م نباشم) گاهي بدون اين كه مساله مهمي پيش اومده باشه زود غيرتي مي شيم! خيلي وقت ها هم نوع طرفداري ما همين حالت رو داره، يعني احساسيه، چندان توش منطق و حساب و كتاب نيست.
اما به نظرم ما بايد به يه چيزهايي تعصب داشته باشيم كه واقعا ارزششو داشته باشه. چون از فوتبال مثال زديد همونو مي گم. الان بحث تيم ملي و جام جهاني داغه داغه؛ آيا ما فوتباليستي كه به كشورش تعصب نداشته باشه و بي غيرت بازي كنه به دردمون مي خوره؟ صد البته خير. اونجا بايد تعصب داشته باشي و در غير اين صورت همون بهتر كه بري خونه ت و فكر تجارتت باشي و گردش و تفريحت.
اما شما بگو، يك گوشي تلفن همراه كه مهم ترين جنبه ي اون اينه كه يك وسيله ي ارتباطي باشه، ارزش تعصب داشتن و روي اون حرص و جوش خوردن رو داره؟؟!
فكر نمي كنم اين طور باشه. شما هم اگه خوب بهش فكر كني مي بيني اين اندازه ارزش نداره.
اما اين كه مي فرماييد كل اينترنت يه تفريحه من تا حد زيادي با شما موافقم، اگه دقت كرده باشيد در همون پست قبليم هم گفتم گاهي لازمه آدم دوستاني رو پيدا كنه و باهاشون (نه بهشون!) بخنده و خوش باشه. اين چيز بدي نيست. ولي خب اميدوارم شما زياد بحث ازدواج اينترنتي رو جدي نگفته باشي، چون خودت هم مي دوني خيلي مضحكه و آدم عاقل يك در ميليارد هم چنين كاري نمي كنه!:happy:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از mori_model54 :
2. اما در مورد تعصب
من نگفتم آدم مثل خيار چمبر! باشه و نسبت به دنياي اطرافش از خودش هيچ واكنشي نشون نده؛ اتفاقا شما بايد توي اين دنيا همه چي رو مورد بررسي قرار بديد و احساسات تونو هم بروز بديد، اما تا جايي كه احساسات شما به عقل شما نچربه! نكته ي ظريف بحث همين جاست كه ما گاهي زيادي احساساتي مي شيم و واكنش هاي عجيب و غريبي از خودمون نشون مي ديم.
اگه به كسي بر نمي خوره بايد بگم اغلب ما ايراني ها همين جوريم،‌ آدماي احساساتي هستيم (شايد خودمم همين طورم، اما سعي كرده م نباشم) گاهي بدون اين كه مساله مهمي پيش اومده باشه زود غيرتي مي شيم! خيلي وقت ها هم نوع طرفداري ما همين حالت رو داره، يعني احساسيه، چندان توش منطق و حساب و كتاب نيست.
اما به نظرم ما بايد به يه چيزهايي تعصب داشته باشيم كه واقعا ارزششو داشته باشه. چون از فوتبال مثال زديد همونو مي گم. الان بحث تيم ملي و جام جهاني داغه داغه؛ آيا ما فوتباليستي كه به كشورش تعصب نداشته باشه و بي غيرت بازي كنه به دردمون مي خوره؟ صد البته خير. اونجا بايد تعصب داشته باشي و در غير اين صورت همون بهتر كه بري خونه ت و فكر تجارتت باشي و گردش و تفريحت.
اما شما بگو، يك گوشي تلفن همراه كه مهم ترين جنبه ي اون اينه كه يك وسيله ي ارتباطي باشه، ارزش تعصب داشتن و روي اون حرص و جوش خوردن رو داره؟؟!
فكر نمي كنم اين طور باشه. شما هم اگه خوب بهش فكر كني مي بيني اين اندازه ارزش نداره.
اما اين كه مي فرماييد كل اينترنت يه تفريحه من تا حد زيادي با شما موافقم، اگه دقت كرده باشيد در همون پست قبليم هم گفتم گاهي لازمه آدم دوستاني رو پيدا كنه و باهاشون (نه بهشون!) بخنده و خوش باشه. اين چيز بدي نيست. ولي خب اميدوارم شما زياد بحث ازدواج اينترنتي رو جدي نگفته باشي، چون خودت هم مي دوني خيلي مضحكه و آدم عاقل يك در ميليارد هم چنين كاري نمي كنه!:happy:

بزرگترین اشتباه شما همینه.هیچ حرص و جوشی در کار نیست که شما براش ارزش تعیین کنی. اگر میبینی بحث تند میشه حتما دلیلش این نیست که طرفین دارند حرص و جوش میخورند
این هم که چه مسئله ای ارزش داره و چه مسئله ای نداره یک موضوع کاملا شخصیه قضیه همون صدا و سیماست که میخواهد به مردم بگه به همه چیز بی اعتنا باشید جز انرژی هسته ای! نظرات شخصیتون رو اینقدر کلیت ندید و نگید کی عاقله و کی نیست. شما برای حیطه زندگی شخصی خودتون میتونید تعیین تکلیف کنید و لاغیر! به کسی مربوط نیست دیگران به چه چیزی علاقه و تعصب دارند به چه چیزی ندارند دنیای آدمها متفاوته و باید این امر رو بپذیرید

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
جناب موری ماشالا انقد بلند بالا مینویسی که اگه بخواد ادم به تک تک مواردی که اشاره میکنی جواب بده دو برابر پست خودت باید تایپ بشه ... ببین من کوتاه میکنم .. و فقط در مورد بخش توهین و تمسخر که گفتی نظر شخصیمو میگم .. به نظر من اینکه ما منافعی تو برندی نداریم بهترین دلیل میتونه باشه که با دل اسوده برند مقابل رو بکوبیم! چون در غیر اینصورت باید نگران ترور شدن از طرف طرف مقابل در یک صبح بهاری دم در منزل میبودیم!!! اما یه مساله ای هست و اونم کاملا مشخصه .. اینجا طرفدارای نوکیا کمتر هستن و خط مشی اونا هم روشنه و اکثریت سونی هم هست و خط مشی اونا هم روشنه .. متاسفانه بسیار دیده میشه دوستان محترم سونی پا رو از دایره برند بیرون میذارن و به شعور و فهم و درک طرف مقابل رسما توهین میکنن .. امکان نداره شما تاپیکی پیدا کنی یع نفر حرفی از نوکیا زده باشه اینا نرفته باشن به خودشو فکرش انگ کوچه بازاری و سطح پایین و دهن بین و .. اینجور مذخرفات نداده باشن .. اینجا متاسفانه یه جو سونی زده داره که طرفداراش هم امر بهشون مشتبه شده که حق دارن هر جور نامربوطی رو به بهانه اکثریت نثار مخالفین عقایدشون کنن و کار رو از برند خارج کرده شخصیت افراد رو به بازی میگیرن .. توی همچین محیط حال بهم زنی توقع بحث علمی داری؟ میتونی مراجعه کنی ببینی هرکی اومد و گفت گوشی نوکیایی رو خریده چحوری تیکه بارش کردن که حالیش نیست و ... هزار جور حرف دیگه .. اینجا(. کلا در مملکت اسلامیه ایران!) یا نباید بحث کرد یا اگه بحث میکنی باید بدونی اگه جزو اکثریت نباشی باید پوست کلفت باشی که هرجور مذخرفی رو بشنوی و بتونی جواب بدی وگرنه انقد پر رو میشه اون اکثریت که به خودش اجازه میده رسما شخصیتت رو هم به بازی بگیره چه برسه طرفداریت رو .. مساله اینه دوست محترم

دقیقا

فقط کافیه ما هم هر جا بحث سونی اریکسون شد روش اینها رو استفاده کنیم

مثلا بگیو واکی تاکی 500 هزار تومنی . بعد ببینید اینها چه میکنند

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
باشه عزیز جون، شما راست می گی، منم بهتره برم دنبال کارو زندگیم!
فقط یه موضوعی برام جالبه، شما 24 ساعته آن لاین هستی؟! مرد حسابی، بذار اقلا یه نیم ساعتی بگذره، بعد جواب طرف رو بده!
موفق باشی...:)

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
راستی، اینو هم محض اطلاع عرض می کنم که من بیشتر گرایش به سمت نوکیا دارم و به احتمال زیاد (60 - 70 درصد) گوشی آینده م نوکیا خواهد بود. (هر چند بعیده به این زودی ها بخوام گوشی مو عوض کنم) اما از اونجا که می فرمایید نظراتتون شخصیه و به درد خودتون می خوره! پس بهتره صدام در نیاد و لالمونی بگیرم!
بازم برای شما دوست عزیز آرزوی موفقیت دارم...:)

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
mori_model54 عزیز، ممنون از مطالب خوبی که نوشتی. مخصوصن اونجاهایی که از من تعریف کرده بودی :D پست هات که 6 رقمی شد یدونه
icon_trusted_05.gif
پیش من داری!

اما یه چیزی رو من این وسط بگم، دوستان لطفن توپ رو تو زمین همدیگه نندازین. هر دو طرف در کشاکش رزم، جانانه جنگیدن و از هیچ trick ی هم فروگذار نکردن و هیچ "های" ای رو بدون " هوی" نذاشتن. پس لطفن این قدر کله پاچه ی همدیگه رو بار نذارین و محکم و استوار در مسیر حق که همانا مبارزه ی جوانمردانه اس قدم بردارید.
حالا که مجلس مناسبه یه روایت از پائولو بگم که می گفت دو تا مبارز جنگاور و دلیر وقتی به هم می رسن شمشیراشون رو می ذارن کنار و میشین با هم چایی می خورن چون هم خودشون رو می شناسن هم حریف شون رو.

در مورد شیوه ی مدیریتی بخش موبایل هم با کمال تاسف اعلام می کنم که اینجا دیکتاتوری مطلق حکم فرماست و هیچ انتقادی بدون پاسخ! گذاشته نخواهد شد. من ترجیح میدم که فضای پی تی یه جو دوستانه داشته باشه تا یه محیط نظامی، و هزینه هاش رو هم دارم می پردازم. چون حکومت نظامی راحت ترین شیوه ی کنترله. اما معتقدم که همه ی افرادی که اینجا دارن فعالیت می کنن دارای سطح فهم و شعور بالایی (نسبت به افراد عامی جامعه) هستند و نیازی ندارن که یکی مدام با چماق بالاسرشون وایسه تا پاشون رو کج نذارن. هویت فروم کاربراش ان نه مدیراش، پس کاربرا خودشون باید این تصمیم بگیرن که این اسب چموش رو کدوم وری می خوان بتازونن. منم اینجا کلانتر پیر از کارافتاده ای بیش نیستم:cowboy: . تنها کاری که من کردم و خواهم کرد اینه که نذارم جانب اعتدال فراموش و پایمال بشه و این وسط حق کسی تضییع نشه، همین.
در هر صورت من این طوری ام و هیچ تغییری هم نخواهم کرد :cigar:. حالا اگه نمی پسندین یه انقلاب نارنجی بکنین و از احسان مدیر شایسته ای رو طلب کنین. منم میرم یه گوشه ای و به زیاد کردن پست هام ( که از وقتی مدیر شدم تعدادش زیاد نشده :snitch: ) می پردازم.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
مدیریت اینجا به خودتون مربوطه بحث من خوب و بد بودنش نیست ولی چون این مسائل برخاسته از این موضوعه خوبه این جور انتقادها رو شما جواب بدید چون طبیعتا وقتی اجازه میدید این بحثها انجام بشه یعنی از نظر شما موردی نداشته

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از xPlod :
mori_model54 عزیز، ممنون از مطالب خوبی که نوشتی. مخصوصن اونجاهایی که از من تعریف کرده بودی :D پست هات که 6 رقمی شد یدونه
icon_trusted_05.gif
پیش من داری!

اما یه چیزی رو من این وسط بگم، دوستان لطفن توپ رو تو زمین همدیگه نندازین. هر دو طرف در کشاکش رزم، جانانه جنگیدن و از هیچ trick ی هم فروگذار نکردن و هیچ "های" ای رو بدون " هوی" نذاشتن. پس لطفن این قدر کله پاچه ی همدیگه رو بار نذارین و محکم و استوار در مسیر حق که همانا مبارزه ی جوانمردانه اس قدم بردارید.
حالا که مجلس مناسبه یه روایت از پائولو بگم که می گفت دو تا مبارز جنگاور و دلیر وقتی به هم می رسن شمشیراشون رو می ذارن کنار و میشین با هم چایی می خورن چون هم خودشون رو می شناسن هم حریف شون رو.

در مورد شیوه ی مدیریتی بخش موبایل هم با کمال تاسف اعلام می کنم که اینجا دیکتاتوری مطلق حکم فرماست و هیچ انتقادی بدون پاسخ! گذاشته نخواهد شد. من ترجیح میدم که فضای پی تی یه جو دوستانه داشته باشه تا یه محیط نظامی، و هزینه هاش رو هم دارم می پردازم. چون حکومت نظامی راحت ترین شیوه ی کنترله. اما معتقدم که همه ی افرادی که اینجا دارن فعالیت می کنن دارای سطح فهم و شعور بالایی (نسبت به افراد عامی جامعه) هستند و نیازی ندارن که یکی مدام با چماق بالاسرشون وایسه تا پاشون رو کج نذارن. هویت فروم کاربراش ان نه مدیراش، پس کاربرا خودشون باید این تصمیم بگیرن که این اسب چموش رو کدوم وری می خوان بتازونن. منم اینجا کلانتر پیر از کارافتاده ای بیش نیستم:cowboy: . تنها کاری که من کردم و خواهم کرد اینه که نذارم جانب اعتدال فراموش و پایمال بشه و این وسط حق کسی تضییع نشه، همین.
در هر صورت من این طوری ام و هیچ تغییری هم نخواهم کرد :cigar:. حالا اگه نمی پسندین یه انقلاب نارنجی بکنین و از احسان مدیر شایسته ای رو طلب کنین. منم میرم یه گوشه ای و به زیاد کردن پست هام ( که از وقتی مدیر شدم تعدادش زیاد نشده :snitch: ) می پردازم.
277.gif

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از xPlod :
icon_trusted_05.gif
پیش من داری!

ببینید من نمیدونم چجوری "های" و "هوی" رو تعبیر کردید که "های" یه اکثریت رو با "هوی" اقلیت برابر دونستین!؟
میتونین به حجم پستهای اینگونه مراجعه کنین تا ببینین هیچوقت همچین تعادلی نبوده .. ضمنا شما چگونه این مقایسه رو انجام میدید وقتی به عینه طرفدارای سونی مرتبا غیر از خودشون رو سطح پایین و کوچه بازاری و بی تحقیق و .... میدونن و مرتبا با توهین به نحوه انتخاب و چگونگی اون شخصیت افراد رو به بازی میگیرن ؟؟ من تا همین الان (شما و همه اون افراد میتونین ببینین هیچ مورد شخصی که توش به شعور و شخصیت طرف مقابل که طرفدار برند دیگه ایه توهین کرده باشم - به جز این بحث اخر با یه نفر- وجود نداشته و هرچی به قول شما هوی بوده در مورد خود برند سونی یا سامسونگ و .. بوده نه چیز دیگه در حالیکه در مقابل میبینید امکان نداره تو یه پستی در این زمینه ها از طرف مقابل انواع و اقسام القاب داده نشه به کسی که به هر دلیل نوکیا رو انتخاب کرده .. اینها انقدر تنگ نظر هستن حتی وقتی بعد از یه بحث مفصل بین سونی و نوکیا طرف میره نوکیا میخره بازم میان تیکه بارش میکنن که کوچخ بازاریه و روش تحقیق رو بلد نیست و .. مسابهش ... نخیر جناب مدیر! اینطورام نیس و امیدوارم نظراتی که در پست قبل نوشتین به دور از هرگونه جانبداری(که خودتون هم یوزر سونی هستین) بوده باشه ...

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
به نقل از xPlod :
icon_trusted_05.gif
پیش من داری!

آقا ممنون از اين كه بنده رو تحويل گرفتيد، اما من كجا و كاربر فعال؟! اصلا به سايز و قيافه ي من نمي خوره!
بعيد هم مي دونم تعداد پست هاي من حتي سه رقمي بشه، اينجا به حمد ا... يوزر حرفه اي زياده كه مي تونن اطلاعات كامل و شايسته اي به مردم بدن...
;)

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از mori_model54 :
راستی، اینو هم محض اطلاع عرض می کنم که من بیشتر گرایش به سمت نوکیا دارم و به احتمال زیاد (60 - 70 درصد) گوشی آینده م نوکیا خواهد بود. (هر چند بعیده به این زودی ها بخوام گوشی مو عوض کنم) اما از اونجا که می فرمایید نظراتتون شخصیه و به درد خودتون می خوره! پس بهتره صدام در نیاد و لالمونی بگیرم!
بازم برای شما دوست عزیز آرزوی موفقیت دارم...:)

جناب شما خودت رو ناراحت نکن...اینا کلا همین جورین....اگه جور دیگه جوابت رو دادن باید تعجب میکردی:D :D

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
فکر کنم بهتون امر مشتبه شده که میتونید در مورد مدیریت سایت هم نظراتتون!! رو بدین نه؟؟

دیگه متاسفانه اینجا کسی تره براتون خرد نمیکنه!! و اونی که باید تصمیم بگیره مدیر بخش موبایل کی باشه کس دیگه است...

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Sony Ericsson!! :
فکر کنم بهتون امر مشتبه شده که میتونید در مورد مدیریت سایت هم نظراتتون!! رو بدین نه؟؟

دیگه متاسفانه اینجا کسی تره براتون خرد نمیکنه!! و اونی که باید تصمیم بگیره مدیر بخش موبایل کی باشه کس دیگه است...

شاهد از غیب رسید!

تلخک بازی همچنان ادامه دارد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا