• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Nokia vs SonyEricsson, قسمت 23967!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از DariushAgah :
کیفیت صدای 6681 رو با کا 750 و دابلیو 800 و دابلیو 550 و دابلیو 900 هم مقایسه کردم. البته نتایجش احتمالا دعوا های شدیدی بوجود میاره که بهتره نگم.

لابد کیفیت 6681 با یه بلندگوی مونو کوچولو از w550 با دو تا استریو بزرگ بهتر بود نه؟؟

یا مثلا 6681 از w900 با اون بلندگوی گنده پشتش صداش بهتر در میومد نه؟؟:p

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
من این دو تاپیک رو ادغام کردم و فعلن این تاپیک رو هم می بندم تا دوستان حرف های جدیدی برای گفتن داشته باشن.

nakamichi

Registered User
لایک‌ها
4
از اینکه سونی باز ها اعصاب واسه نوکیا بازا نذاشتن واقعا از طرف شرکت نوکیا از همه طرفداران پوزش می طلبم !! آخه سونی اریکسون مثل ما که آش شوله قلم کار درس نمیکنه ! رو هر کاربرد تخصصی کار میکنه تا جواب گوی نیاز واقعیه کاربر باشه نه ابزاری که کاربر حتی تعریفی ازش نمی دونه چه برسه کار کردن با هاش و حتی امکان استفاده رو در صورت تسلط نداشته باشه ( خیلی ضایسا) !!!.... و اگه سونی اسم با مسمای سایبر شات رو انتخاب کرده کاربر میدونه با این انتخاب نیاز عکس برداریش رفع میشه !! چون اهل فن !!!!! دیگه میدونن که سایبرشات چیه و چه زمینه ای رو پوشش میده !!!!!!( البته ببخشیدااااااا... تریب خشایار) ، نه اینکه امکانات در حد مثلا یه تابلت اما بدونه در نظر گرفتن یه تاچ اسکرین واسه احترام به کاربر !!! ((( لطفا از همه مدلهای قدیمی و جدید و وعده داده شده واسه یه گوشی که تست خودشو داده استفاده نکنین ، البته اگه اشک کسی در نمیاد!!!!!!!) ممنون از توجه همه .

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از nakamichi :
از اینکه سونی باز ها اعصاب واسه نوکیا بازا نذاشتن واقعا از طرف شرکت نوکیا از همه طرفداران پوزش می طلبم !! .

قثط میخواستم بگم زیادی برای خودتون نوشابه باز نکنید! ظاهرا این شماهایید که فله ای تاپیک باز میکنید و تاپیک دوستاداران و طرفداران سونی اریکسون و غیره دارید! نوکیا نه به تاپیک طرفداران احتیاج داره نه یکی مثل شما میتونه بره رو اعصابش

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
از اینکه سونی باز ها اعصاب واسه نوکیا بازا نذاشتن واقعا از طرف شرکت نوکیا از همه طرفداران پوزش می طلبم !! آخه سونی اریکسون مثل ما که آش شوله قلم کار درس نمیکنه ! رو هر کاربرد تخصصی کار میکنه تا جواب گوی نیاز واقعیه کاربر باشه نه ابزاری که کاربر حتی تعریفی ازش نمی دونه چه برسه کار کردن با هاش و حتی امکان استفاده رو در صورت تسلط نداشته باشه ( خیلی ضایسا) !!!....
و اگه سونی اسم با مسمای سایبر شات رو انتخاب کرده کاربر میدونه با این انتخاب نیاز عکس برداریش رفع میشه !! چون اهل فن !!!!! دیگه میدونن که سایبرشات چیه و چه زمینه ای رو پوشش میده !!!!!!( البته ببخشیدااااااا... تریب خشایار) ، نه اینکه امکانات در حد مثلا یه تابلت اما بدونه در نظر گرفتن یه تاچ اسکرین واسه احترام به کاربر !!! ((( لطفا از همه مدلهای قدیمی و جدید و وعده داده شده واسه یه گوشی که تست خودشو داده استفاده نکنین ، البته اگه اشک کسی در نمیاد!!!!!!!) ممنون از توجه همه
ولی جالبیش اینجاست که فروش نوکیا (با تمام ابزارهایی که کسی کاربریشونو نمیدونه :blink: ) به قول شما با تمام نواوریهای سونی اریکسون کم نشده و هنوز رتبه اول فروش گوشی رو تو دنیا داره این در حالیه که سونی اریکسون رتبه سوم فروش گوشی موبایل رو دودستی تقدیم سامسونگ کرد!! .و کاربرهای حرفهای تر هم که موبایل رو فقط برای حرف زدن و اهنگ گوش دادن نمیخوان هم که خب طرف سری 60 میرن چون تو سمبین دست شما برای خیلی کارها بازه .در ضمن خوب بودن دوربین یک گوشی هیچ وقت نمیتونه دلیل کافی برای انتخاب اون گوشی باشه خیلی ها گوشیهای موبایل دوربیندار دارن ولی حتی یکبار هم از عکساش استفاده نکردن .

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از nakamichi :
از اینکه سونی باز ها اعصاب واسه نوکیا بازا نذاشتن واقعا از طرف شرکت نوکیا از همه طرفداران پوزش می طلبم !! آخه سونی اریکسون مثل ما که آش شوله قلم کار درس نمیکنه ! رو هر کاربرد تخصصی کار میکنه تا جواب گوی نیاز واقعیه کاربر باشه نه ابزاری که کاربر حتی تعریفی ازش نمی دونه چه برسه کار کردن با هاش و حتی امکان استفاده رو در صورت تسلط نداشته باشه ( خیلی ضایسا) !!!.... و اگه سونی اسم با مسمای سایبر شات رو انتخاب کرده کاربر میدونه با این انتخاب نیاز عکس برداریش رفع میشه !! چون اهل فن !!!!! دیگه میدونن که سایبرشات چیه و چه زمینه ای رو پوشش میده !!!!!!( البته ببخشیدااااااا... تریب خشایار) ، نه اینکه امکانات در حد مثلا یه تابلت اما بدونه در نظر گرفتن یه تاچ اسکرین واسه احترام به کاربر !!! ((( لطفا از همه مدلهای قدیمی و جدید و وعده داده شده واسه یه گوشی که تست خودشو داده استفاده نکنین ، البته اگه اشک کسی در نمیاد!!!!!!!) ممنون از توجه همه .

خب بعد .. دیگه.. :)

nakamichi

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از saeid_2001 :
.در ضمن خوب بودن دوربین یک گوشی هیچ وقت نمیتونه دلیل کافی برای انتخاب اون گوشی باشه خیلی ها گوشیهای موبایل دوربیندار دارن ولی حتی یکبار هم از عکساش استفاده نکردن .
مثلا میشه از استفاده ای که شما از وای-فای کردی واسه ما هم تعریف کنی ؟

nakamichi

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از saeid_2001 :
ولی جالبیش اینجاست که فروش نوکیا (با تمام ابزارهایی که کسی کاربریشونو نمیدونه :blink: ) به قول شما با تمام نواوریهای سونی اریکسون کم نشده و هنوز رتبه اول فروش گوشی رو تو دنیا داره این در حالیه که سونی اریکسون رتبه سوم فروش گوشی موبایل رو دودستی تقدیم سامسونگ کرد!! .و کاربرهای حرفهای تر هم که موبایل رو فقط برای حرف زدن و اهنگ گوش دادن نمیخوان هم که خب طرف سری 60 میرن چون تو سمبین دست شما برای خیلی کارها بازه .در ضمن خوب بودن دوربین یک گوشی هیچ وقت نمیتونه دلیل کافی برای انتخاب اون گوشی باشه خیلی ها گوشیهای موبایل دوربیندار دارن ولی حتی یکبار هم از عکساش استفاده نکردن .
فکر می کردم منطقی تر باشین که خوب دیگه انتظار نمیشه داشت ! دوست عزیز مثال میزنمت برات فقط اومیدوارم بتونی هضمش کنی ! لامبورگینی پر سرعت ترین ماشینه دنیاس اما پر فروش ترین نیست اونم بخاطر کسایی که دوست دارن ماشینهای ... سوار شن.... !! افتاد الااااان...

nakamichi

Registered User
لایک‌ها
4
چون اینجا نوکیا بازا میان مجبورم بگم کپی رایت هم رعایت کنین

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
نقطه اشتراک دوستان سونی = ادعای منطق الی الله و در عین حال اطلاعات کامل در مورد انواع و اقسام کمپانی های خودروسازی و مقایسه های کاملا منطقی اونا با برندای موبایل و همینطور تصور و نیز توهم شدید بالاتر بودن از نظر سطح فکری ... اینهمه تشابه قطعا خدادادی و البته ستودنیه:)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از DariushAgah :
نوکیا نه به تاپیک طرفداران احتیاج داره نه یکی مثل شما میتونه بره رو اعصابش

این دیگه اوجش بود!!!:D

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از nakamichi :
مثلا میشه از استفاده ای که شما از وای-فای کردی واسه ما هم تعریف کنی ؟
ببخشید شما هر وقت متوجه شدی wi-fi چیکارست مطمئن باش در استفادش شک نمیکنی در ضمن فعلا تنها گوشی که wi-fi داره n80 که هنوز به بازار ایران نرسیده
فکر می کردم منطقی تر باشین که خوب دیگه انتظار نمیشه داشت ! دوست عزیز مثال میزنمت برات فقط اومیدوارم بتونی هضمش کنی ! لامبورگینی پر سرعت ترین ماشینه دنیاس اما پر فروش ترین نیست اونم بخاطر کسایی که دوست دارن ماشینهای ... سوار شن.... !! افتاد الااااان
:f34r: :f34r: :blink: :blink: :lol: :lol: اخه اینم شد مثال عزیز خب همه لامبورگینی نمیخرن چون گرونه دیگه اگه لامبورگینی 5 میلیون میدادن من خودم اولین نفری بودم که میرفتم لامبورگینی بخرم :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: در ضمن لامبورگینی سریعترین ماشین دنیا نیست وای خیلی باحال بود

laminor2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
p990 هم باید wi-fi داشته باشه ؟؟ درسته ؟؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

nakamichi

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از saeid_2001 :
ببخشید شما هر وقت متوجه شدی wi-fi چیکارست مطمئن باش در استفادش شک نمیکنی در ضمن فعلا تنها گوشی که wi-fi داره n80 که هنوز به بازار ایران نرسیده

:f34r: :f34r: :blink: :blink: :lol: :lol: اخه اینم شد مثال عزیز خب همه لامبورگینی نمیخرن چون گرونه دیگه اگه لامبورگینی 5 میلیون میدادن من خودم اولین نفری بودم که میرفتم لامبورگینی بخرم :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: در ضمن لامبورگینی سریعترین ماشین دنیا نیست وای خیلی باحال بود
شما که انگار از نوکیا خیلی ازضا نشدی تو ماشینم مطالعه داری ! میشه بگی کدوم ماشین سریعتره و شما کی سوارش شدی؟ ( اونکه باید مطلب رو بگیره گرفته ) در ضمن خیلی خنده دار تر اینه که کسی لامبورگینی با قیمت 5 میلیون میخواد چون پیکانشم همچین قیمتی نمیدن !! حتما نوکیا هم واسه قیتمت گذاریش از همین سیاست استفاده می کنه ؟! و تنها عاملشم قیمت نیست کسی که با پیکان کلی حال میکنه چطور توقع هضم لامبورگینی داره ؟! ( جسارت به پیکان دارا نشه ) و شما بهتره همون نوکیا بخری چون بعید نیست یه موبایلم بسازه که مسافرم جا به جا بکنه و بخواد جای لامبورگینی هم بگیره! مثل دوربین های نوکیا و سایبر و... . و وای-فای هم به اندازه ای که بخوام جواب بعضی ها رو بدم میشناسم ولی مهم اینه که کاربردتون واسه وای-فای چیه؟ که تا حالا لنگش موندین؟ یه توضیح بدین ممنون میشم .
لطفا سوالاتی که در مورد نوکیاتوووون مطرح میشه جواب بدین نه اینکه آرزو های دست نیافتنی رو پیش بکشین و ....

nakamichi

Registered User
لایک‌ها
4
آخه آدم کم میاره خوبه که منطق رو داشته باشه !! باید پول جنسی رو بدی که ارزش پولی که میدی رو داشته باشه !! دوستان عزیز نوکیا پسند شما واقعا میدونین چی میخواین؟ شما که میرین آمار های فروش نوکیا رو در میارین یه زحمتی واسه منم بکشین بگین چه مدل هایی باعث این رتبه ی از دست رفتنی شده ؟! و طی چند سال حضور در این زمینه ؟ ممنون امیدوارم سوالها خونده بشه و همینا رو مستند جواب بدین ...

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
فعلا تنها گوشی که wi-fi داره n80 که هنوز به بازار ایران نرسیده
:p :p
سلام.
دوباره بازم اومدیم تو این تاپیک .
در مورد wi-fi هم منظورم الان بود خب الان فقط n80 که تو گوشیها wi-fi داره وگرنه خیلی از گوشیهایی که قرار اینده بیان wi-fi یا wlan دارن مثلا n92 یا n93 ویا E61 که VoIP میتونی رو wlan استفاده کنی تو سونی اریکسونها خب P990 .در ضمن استفادهای wlan یا شبکه بیسیم برای من مشخصه و به نظرم از برتریهای بزرگ هر گوشی میتونه باشه که این امکان رو داشته باشه حالا برای کسانی که نمیدونم میگم شما چیکارا میتونین بکنین با این wlan رو گوشی موبایلتون حتما همه میدونید شبکهای بیسیم روز به روز دارن پر استفاده تر میشن و کم کم جای شبکهای سیمی رو میگرن این پیشرفت اونقدر چشم گیر بوده که تو خیلی از شهرهای دنیا شما در کل محیط شهر میتونید از اینترنت بیسیم استفاده کنید و در حال حاضر هم تمامی نوتبوکهای با پردازنده centrino شرکت اینتل کاملا استاندارد IEEE802.11 رو پشتیبانی میکنن و راحت میتونن از انواع شبکهای بیسیم استفاده کنن و ... حالا استفادهای Wlan برای موبایل چیه :
  • Browse the Internet or send files
  • Wi-Fi has a typical range of 50-100 meters
  • Connect to your office or personal email account
  • Synchronize your phone and office calendar
  • Connect to the office intranet
  • Send/receive word, sheet or ppt files
  • Make use of advanced conference call technologies that require a network connection
  • Play online games
  • Chat using instant messaging on your phone
  • Update your contacts' Presence status
  • Connect to the Internet using GPRS/EDGE or WCDMA

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از nakamichi :
شما که انگار از نوکیا خیلی ازضا نشدی تو ماشینم مطالعه داری ! میشه بگی کدوم ماشین سریعتره و شما کی سوارش شدی؟ .
سلام خوبی سریعترین ماشین دنیا بوگاتیه که 407 کیلومتر سرعتشه شتابش 0-100 هم 2.9 ثانیست قدرت موتورشم 1001 اسب بخاره قیمتشم یک میلیون و دویست هزار یوره هنوز سوارش نشدم ولی قصد دارم در 50 سال اینده سوارش بشم :f34r:

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
راستی من به یه نکته توجه نکرده بودم این ترید چرا باز شده:blink:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از dead_chatter :
راستی من به یه نکته توجه نکرده بودم این ترید چرا باز شده:blink:

گویا xplod صلاح دونسته باز بشه...چون یه چند نفری تازه رجیستر کردن بیان حرفهاشون رو بزنن و بعد دوباره ببندتش:D :D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا