• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Nokia vs SonyEricsson, قسمت 23967!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از DariushAgah :
حداقل در مورد 6680 از همون سایت روسی مورد علاقه شما لینک دادیم که آنتنش رو بهتتر از سونی اریکسون توصیف کرده بود. خودتون هم یادتون هست. البته کوچه علی چپ هم حال و هوایی دارد!
:D

جدا...خب یه بار دیگه لینک بدین همه ببینن که توش به وضوح ذکر شده باشه که 6680 بهتره...

بعد چطوری میشه موقعی که به نفعتون هست سایت روسی رو لینک هاش رو قبول دارین و بهش استناد میکنید ولی موقعی که بر ضد نوکیا مینویسه اصلا سایت قابل اعتمادی نیست؟؟ :blink: :blink: چجوریاس؟؟ عجیبه بابا تا حالا اینجوریش رو ندیده بودیم:blink: :blink:

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :
اینکه موبایل ریوو به گوشیهای پروتوتایپ دسترسی داره دلیلی بر معتبر بودنش نمیشه

بعد هم جز گوشیهای آینده سونی اریکسون الان چند تا گوشی سیمبین سونی اریکسون داره تولید میکنه؟ نام ببرید لطفا! گفتید 6 تا؟ کدومها رو میگید؟

احتمالا پی 800 و پی 900 و پی 910 رو با مداداشون جمع زدن شد 6 تا! ;) :p

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Sony Ericsson!! :
شما هم اینو به من بگو این قضیه بهتر آنتن دادن نوکیا رو با توجه به کدوم حرف یا سایت یا استدلالی بیان کردی تا بگم همون IEEE اینو برای شما نوکیا ییها به نامتون چاپ کنن؟؟:p :p

تو تمامی سایتهای دنیا چه اونا که میگین روسی هستن و طرفدار سونی چه همون gsmarena و چه هر سایت دیگه ای اگه اینو نوشته بود دیگه هرچی شما بگین راجع به نوکیا برای ما قبول هست و هیچ حرفی نداریم...نه بگین دیگه...رو چه اساسی میگین نوکیا بهتر آنتن میده....رو اساس نه از روی هوا:p

جناب سونی اریکسون عزیز! سوال من از شما اینه که چرا مرتبا انکار حقایق میکنید؟! مساله انتندهی رو ما در مورد ایران بحث کردیم و نه سراسر نقاط جهان پس مسلما توی هیچ سایتی اونچنان که در کشور ما مطرح بوده(و به درستی هم بوده) به ان اشاره نشده .. میپذیرم که امروزه در کشور ما مثه چن سال قیل بحث انتن ضعف یا قدرت بسیار فاحشی نیست که اونهم نه به علت پیشرفت سونی و امثالهم بلکه بدلیل پیشرفت کشور در زمینه تجیزات و فرستنده های موبایل بوده .. در گذشته بخاطر میارم که دوستی داشتم گوشی تی 100 اریکسون(اگه اشتباه نکنم) داشت و مرتبا از اون مینالید .. حال اونکه گوشیهایی همچون 8210 و 3310 و امثالهم بخاطر انتنشون معروف بودند .. پس نمیتونید منکر همچین مساله ای بشدید .. میتونید بگید الان مثه اونموقعا نیس که واقعا هم به اون شدت نیس ولی نیمتونید قضیه رو از اصل رد کنید .. ضمنا این هیچ ربطی نداره به حرف جناب نویزی ... من در اینهمه سال که با موبایل سروکار دارم و اینهمه دوست و اشنا همچین حرفی نشنیده بودم(لطفا اگه کسی شنیده بود بگه ما هم استفاده کنیم) که گوشیههای نوکیا با خوردن زمین پرش انتن پیدا میکنن!! باید بگم اگه اینطور باشه که یه سونی با خوردن زمین باید از انتن که هیچی از هستی ساقط بشه که!!!!!!!!!! / حداقل عده بسیاری تجربه انتن دهی بهتر و بدتر رو داشتن که به قول ایشون 100% عملیه ولی حرفی که ایشون زد یه شاهکاره در نوع خودش!! // حالا شما باز انکار کن!! :)

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
جدا...خب یه بار دیگه لینک بدین همه ببینن که توش به وضوح ذکر شده باشه که 6680 بهتره...

بعد چطوری میشه موقعی که به نفعتون هست سایت روسی رو لینک هاش رو قبول دارین و بهش استناد میکنید ولی موقعی که بر ضد نوکیا مینویسه اصلا سایت قابل اعتمادی نیست؟؟ :blink: :blink: چجوریاس؟؟ عجیبه بابا تا حالا اینجوریش رو ندیده بودیم:blink: :blink:

من هنوز هم قبول ندارم این سایت رو . ولی شما که قبول دارید! به هر حال لینکش رو قبلا آوردن باز هم اگر از سایت های معتبر لینکی دیدم یکجایی قرار میدم

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
جناب سونی اریکسون عزیز! سوال من از شما اینه که چرا مرتبا انکار حقایق میکنید؟! مساله انتندهی رو ما در مورد ایران بحث کردیم و نه سراسر نقاط جهان پس مسلما توی هیچ سایتی اونچنان که در کشور ما مطرح بوده(و به درستی هم بوده) به ان اشاره نشده .. میپذیرم که امروزه در کشور ما مثه چن سال قیل بحث انتن ضعف یا قدرت بسیار فاحشی نیست که اونهم نه به علت پیشرفت سونی و امثالهم بلکه بدلیل پیشرفت کشور در زمینه تجیزات و فرستنده های موبایل بوده .. در گذشته بخاطر میارم که دوستی داشتم گوشی تی 100 اریکسون(اگه اشتباه نکنم) داشت و مرتبا از اون مینالید .. حال اونکه گوشیهایی همچون 8210 و 3310 و امثالهم بخاطر انتنشون معروف بودند .. پس نمیتونید منکر همچین مساله ای بشدید .. میتونید بگید الان مثه اونموقعا نیس که واقعا هم به اون شدت نیس ولی نیمتونید قضیه رو از اصل رد کنید .. ضمنا این هیچ ربطی نداره به حرف جناب نویزی ... من در اینهمه سال که با موبایل سروکار دارم و اینهمه دوست و اشنا همچین حرفی نشنیده بودم(لطفا اگه کسی شنیده بود بگه ما هم استفاده کنیم) که گوشیههای نوکیا با خوردن زمین پرش انتن پیدا میکنن!! باید بگم اگه اینطور باشه که یه سونی با خوردن زمین باید از انتن که هیچی از هستی ساقط بشه که!!!!!!!!!! / حداقل عده بسیاری تجربه انتن دهی بهتر و بدتر رو داشتن که به قول ایشون 100% عملیه ولی حرفی که ایشون زد یه شاهکاره در نوع خودش!! // حالا شما باز انکار کن!! :)

یک دوستی داشتم گرین کارت آمریکا رو داشت میگفت توی آمریکا هم توی بعضی ساختمونهای بزرگ مشکل آنتن دارند. یکی از دلایل آنتن دهی خوب موتورولا هم همینه که برای چنین محیطی ساخته شده.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
یکبار دیگه لینک آنتن دهی که فکر نکنند این بحث فقط مربوط به ایرانه. البته یکماه دیگه باز حاشا میکنند:
http://www.cellmind.com/nokia/6680/reviews.php
The Nokia 6680 is one of the best in the connection quality. The Nokia's smartphone caught the signal even in the centre of the room where others (for instance, the Sony Ericsson t630) did only near the window
این هم ترجمه:
نوکیا 6680 یکی از برترینهاست در زمینه کیفیت مکالمه. این اسمارت فون نوکیا سیگنال رو حتی در مرکز اتاق دریافت میکند جاییکه گوشیهای دیگه به عنوان مثال سونی اریکسون تی 630 فقط سیگنال را از کنار پنجره دریافت میکنند
6680.jpg

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :
یکبار دیگه لینک آنتن دهی که فکر نکنند این بحث فقط مربوط به ایرانه. البته یکماه دیگه باز حاشا میکنند:
The Nokia 6680 is one of the best in the connection quality. The Nokia's smartphone caught the signal even in the centre of the room where others (for instance, the Sony Ericsson t630) did only near the window
این هم ترجمه:
نوکیا 6680 یکی از برترینهاست در زمینه کیفیت مکالمه. این اسمارت فون نوکیا سیگنال رو حتی در مرکز اتاق دریافت میکند جاییکه گوشیهای دیگه به عنوان مثال سونی اریکسون تی 630 فقط سیگنال را از کنار پنجره دریافت میکنند
6680.jpg

بله درست میگی من هم این لینک رو دیده بودم قبلا ولی فراموش کرده بودم .. ممنون از یاداوریه شما

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از DariushAgah :
من هنوز هم قبول ندارم این سایت رو . ولی شما که قبول دارید! به هر حال لینکش رو قبلا آوردن باز هم اگر از سایت های معتبر لینکی دیدم یکجایی قرار میدم

عجب ... پس قضیه لینکی که توش به وضوح اورده باشه که 6680 بهتر انتن میده از بین رفت نه؟؟ نگرد که همچین لینکی تو موبایل ریویو نیست...گیر نمیاری:p

به قول خودتون یه چیزی رو اگه میگید بیاید توضیح بدین نه اینکه بنویسین و برید و ارشیو بشه...

در مورد یه لینک هم از یه سایت معتبر دیگه هم منتظریم ...ولی کماکان میگم همچین چیزی کل اینترنت هم بگردین پیدا نمیشه که توش نوشته باشه 6680 بهتر انتن میده از سونی ;)

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از DariushAgah :
این هم ترجمه:
6680.jpg

اهان پس این لینک رو میگی؟؟ خوبه والله داری 6680 که مال 6 ماه پیش هست رو با T630 که مال 4 سال قبل هست مقایسه میکنی و خوشحالی از اینکه داره خوب انتن میده نه؟؟:lol: :lol:

واقعا تبریک میگم یه مقایسه خوب :p و عالی کردی برای اینکه معلوم شد نوکیا بهتره...حالا میگم چطوره یه لینک بیاری که توش 6680 با یه گوشی جدید مثل K750 مقایسه شده باشه که اونوقت مقایسه هم صحیح تر هست و هم درست تر نه؟؟

PaTientMan

Registered User
لایک‌ها
2
جدا از مساله کارائی به نظر من گوشی های سونی اریکسون اصلا قیافه ندارن...
از بین همه مدل های اون فقط از S700 و P990 خوشم اومد...
ولی نوکیا زیباتره و البته الکی گرونه....

Moree

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از 3soot :
جالبه :) بعضيها تو اين مملكت تخم دو زرده ميزارن :rolleyes:
دوست عزيز هموطنان خودتونو مسخره نكنيد :) همه انسانند و همه نياز دارند و نيازشون رو با مطالعه و اگر سواد نداشته باشند با تجربه ديگران پاسخ ميدهند :)
6600 گوشي موفقي بود چون نياز همه قشري رو تامين كرد و ميكند از استحكام براي بعضيها تا برنامه براي قشري ديگر لطف كنيد جوك ديگه نگيد كه ديدگاه خودتون زير سوال ميره وسعي نكنيد خودتون رو از ديگران جدا كنيد .

من به کسی توهین کردم؟ گفتم دست عمله هم دیدم!!! چون واقعآ دیدم ، حتما هم مورد استفاده داشته

اگه به گوشه قبایه کسی برخورده ، معذرت میخوام

Moree

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از 3sootمن كاملا تائيد ميكنم سواي اينكه كمتر علاقه مند بودن[B :
نسوان ( اكثريت ) به برنامه[/B] و استعداد بكارگيري برنامه در گوشي رو به اين قضيه اضافه ميكنم شخصا سوني اريكسون رو دست كسي ببينم همين نظر رو دارم كه طرف يا دختر است يا هورمونهاي زنانه وي بيشتر ترشح ميكند و يا اينكه استعداد بكارگيري و استفاده از گوشي را به شكلي هوشمندانه ندارد و فاقد آن است

خیلی جالبه :lol: من مسخره میکنم؟!!!!!! شما داری رسمآ فوحش میدی:hmm:

خجالت هم خوب چیزیه بخدا:eek:
حرفات فقط از سر اینه که جواب منطقی نداری بدی.

خدا رو شکر که اینجا دختر خانومها خیلی کم اند ، وگرنه ایشون با این دورفشانیشون آبروی هرچی مرد بردن!

Moree

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از alireza_juve :
بله دوست عزیز حقیقت مثه ته خیاره ولی در روایات هست که خیار رو اگه از ته بخورین تلخیشو حس نمیکنین!! ;) // جالبه شما جایی میگی فقط راجبه گوشیهایی که داشتی نظر میدی و بعد به یک باره تعداد گوشیهات به رقم حدود 10 تا میرسه! که همشون هم نوکیاست!! // :)

خوب شما دست عزیز عادت داری هرجا کم میاری به ریسمان چرتو پرت گفتن چنگ بزنی!
من فقط راجبه 7250 ،3230 ، 3650 ، 7710 نظر دادم!!! شمردن که بلدی انشا الله؟ یا سواد نداری یا خودت رو میزنی به بیسوادی.

Moree

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از 3soot :
جواب بالاي من در حقيقت پاسخي بود به افرادي كه قشري از مردم رو عمله خطاب مي كنند اينجا براي روشن شدن اون طرف بگم من تا حالا 6600 نداشتم كه بهم بر بخوره نه بچه اون پائين ما ئين ها هستم نه كم سواد يا .... پس ايشون متوجه باشند كه من ناراحت شدم نه بخاطر طرفداري از صنف خودم باشه بلكه اعتقاد راسخ به اقشار مختلف مردم دارم و نيازهاشون ايشون بايد متوجه باشن كه 6600 هم نيازهاي همون قشر به اصطلاح ايشون عمله رو بخاطر استحكام و كارائي برآورده و هم قشر تحصيلكرده رو با برنامه هاش .

من اگر قشري از مردم رو مورد خطاب قرار دادم ، شما با اون حرفتون که خانمهارو بی استعداد ، نادان و فاقد هوش تعریف کردی ، به چندین میلیون زن توهین کردی!!!

واسه من نمیخواد قیافه ی کسایی رو بگیری که دوستار قشرهای جامعه هستن:lol:

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Moree :
خوب شما دست عزیز عادت داری هرجا کم میاری به ریسمان چرتو پرت گفتن چنگ بزنی!
من فقط راجبه 7250 ،3230 ، 3650 ، 7710 نظر دادم!!! شمردن که بلدی انشا الله؟ یا سواد نداری یا خودت رو میزنی به بیسوادی.

اینطور که به نظر میاد شما اتیشت بیش از حد تنده!! شما رو به همون قعطنامه کاملا زیبا و سراسر از منطقت واگذار میکنم که تو همون نشون دادی چقد اهل کم نیاوردن و چرت و پرت نگفتن هستی .. جالبه! شما هرجور توهینی دوست داری میکنی و بعدش قیاقه حق به جانب میگیری و مرتبا متعجب میشی از جوابایی که میگیری .. گفتم که قبلا این تاکتیک خوب ولی قدیمیه که با تخریب سعی در بزرگ کردن علایقتون رو داشته باشید .. به هر حال این هم روشیه ..

Moree

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از PaTientMan :
جدا از مساله کارائی به نظر من گوشی های سونی اریکسون اصلا قیافه ندارن...
از بین همه مدل های اون فقط از S700 و P990 خوشم اومد...
ولی نوکیا زیباتره و البته الکی گرونه....

شما که فقط برات قیافه ملاک هست ، بهتره که پنتک یا سامسونگ بگیری!

جدیدن شنیدم که فیلیپس واسه ایمکه بفروشه گوشیهاش ، رو هر گوشی که ازشون بخری یه آبنبات قیچی هم گیفت میده!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اهان پس این لینک رو میگی؟؟ خوبه والله داری 6680 که مال 6 ماه پیش هست رو با T630 که مال 4 سال قبل هست مقایسه میکنی و خوشحالی از اینکه داره خوب انتن میده نه؟؟:lol: :lol:

واقعا تبریک میگم یه مقایسه خوب :p و عالی کردی برای اینکه معلوم شد نوکیا بهتره...حالا میگم چطوره یه لینک بیاری که توش 6680 با یه گوشی جدید مثل K750 مقایسه شده باشه که اونوقت مقایسه هم صحیح تر هست و هم درست تر نه؟؟

قبل از این میگفتید کلا اصلا بهتر بودن آنتن دهی وجود خارجی نداره! حالا باز هم لینک بیاریم میزنید به کوچه علی چپ

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Moree :
من اگر قشري از مردم رو مورد خطاب قرار دادم ، شما با اون حرفتون که خانمهارو بی استعداد ، نادان و فاقد هوش تعریف کردی ، به چندین میلیون زن توهین کردی!!!

واسه من نمیخواد قیافه ی کسایی رو بگیری که دوستار قشرهای جامعه هستن:lol:

شما که با 59 تا پست شدی کاربر فعال موبایل . چیزی هم جز تمسخر و مضحکه ارائه نمیدی. این گوشی مال عمله هاست اون گوشتکوبه و این حرفها چه ربطی به تاپیک موبایل داره. شما فقط به قصد مسخره بازی وارد تالار شدید . فکر میکنم حق داشته باشیم با توجه به مضحک بودن مطالبتون و دور از منطق بودنشون مطالب بعدیتون جدی گرفته نشه و جوابتون هم در حد همون گوشت کوب و کوفته قلقلی باشه

Moree

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از alireza_juve :
اینطور که به نظر میاد شما اتیشت بیش از حد تنده!! شما رو به همون قعطنامه کاملا زیبا و سراسر از منطقت واگذار میکنم که تو همون نشون دادی چقد اهل کم نیاوردن و چرت و پرت نگفتن هستی .. جالبه! شما هرجور توهینی دوست داری میکنی و بعدش قیاقه حق به جانب میگیری و مرتبا متعجب میشی از جوابایی که میگیری .. گفتم که قبلا این تاکتیک خوب ولی قدیمیه که با تخریب سعی در بزرگ کردن علایقتون رو داشته باشید .. به هر حال این هم روشیه ..

من فقط و فقط به پست های بیمعنی و خالی از منطق شما جواب دادم! تاکتیک سیخی چنده!اونجا که من منطقی اومدم و 4تا گوشی نوکیا رو compare کردم نه شما و نه آقا داریوش جوابی به پست ندادین!( البته شما 4تا رو 10 تا عنوان کردی). که تعجبی نداره این بهترین راه فراره؟ پس این شمایی که داری از تاکایکی که خودت هم گفتی استفاده میکنی!

پست167 من یا همون قعطنامه که شما میگی عینآ برداشتی بوده از حرفهای شما و رفقاتون.

میگی نوکیا اینقدر بدنه قوی داره که یه نیمه میشه باهاش فوتبال باری کرد! منم پیشنهاد دادم که اگه اینجوریه ببرین دیزی سرا و بجا گوشتکوب استفاده کنین.
یا اینکه صدای 6680 رو میگین به شدت بلنده! خوب اگه اینجوره چرا سبزی فروشها ازش استفاده نکنند؟

shankimout

Registered User
لایک‌ها
3
ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
آقا دیگه صدای بلند گوی6680 از سونی اریکسون کا 750 و دابلیو 800 بهتره . اینها هم گوشیهای 100 تومنی نیستند. فقط صداش از دابلیو 550 و 900 ضعیفتره

ازدست گوشی بزرگ خسته شدم . k300 خریدم . البطه هنوز 6680 رو دارم ولی در فکر فروششم .

صدای هردوشون به نظر من یکیه . ولی k300 کیفیتی داره که 6680 نداره . میدونم که 6680 خیلی سر تر از این گوشی هست ولی نقاط ضعفی داره که در k300 نقاط قدرت هستن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا