• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Nokia vs SonyEricsson, قسمت 23967!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Moree :
کسی که میخواد گوشیشو 1 یا 2 سال یک بار عوض کنه و ترجیحآ کشتی هم با گوشیش نمیگیره ، بدنه براش مهم نیست! امکانات جانبی بیشتر براش مهمه.

اگه دوبین ، پخش صدای خوب ، رادیو ، LCD متناسب با کارایی و....... در نظر نگیریم تمام گوشی های موجود در بازار دیگه فرقی با هم نمیکنن!

نمیتونه منطقی باشه حرف شما .. بحث قیاس هست نه یک یا دو سال دیگه که!! اولا همونطور که مرگ در یه لحظه اتفاق میفته خیلی احتمال هم داره شما در یه لحظه گوشیه سونی + دنیا و اخرتت رو باهم بندازی زمین!!! ;) پس این استدلال یک یا دو ساله چندان درست نیست ... ولی اینجوری که شما وانمود میکنین انگار فقط بدنه نوکیا عامل برتریشه؟! اگه اینطوره که باید حتما برای شما از درگاه ایزد منان طلب رستگاری عاجل بنمایم :rolleyes:

Moree

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از alireza_juve :
نمیتونه منطقی باشه حرف شما .. بحث قیاس هست نه یک یا دو سال دیگه که!! اولا همونطور که مرگ در یه لحظه اتفاق میفته خیلی احتمال هم داره شما در یه لحظه گوشیه سونی + دنیا و اخرتت رو باهم بندازی زمین!!! ;) پس این استدلال یک یا دو ساله چندان درست نیست ... ولی اینجوری که شما وانمود میکنین انگار فقط بدنه نوکیا عامل برتریشه؟! اگه اینطوره که باید حتما برای شما از درگاه ایزد منان طلب رستگاری عاجل بنمایم :rolleyes:

اونقدر کیفیت بدنش با سونی متفاوت هست که مثلا اگه تو خیابون بیوفته رو زمین سالم میمونه؟!!!!!!

برتری های نوکیا رو هم تو پست شماره167 گفتم دیگه! نیاز نیستش تکرار کنید:happy:

اونایی که میگن برای ما این چیزا مهم نیست ، برن 3310 بخرن. مسخره نمیکنم جدی میگم:eek:
2سال داشتمش کلی هم باش حال کردم. ولی بخاطر تبلیغهای کاذب نوکیا 7250 خریدم که دیگه لازم نیست توضیح بدم چه کوفتی بود! دوربینش استعداد عکاسیمو کور کرد! اونموقه تی630 همقیمتش بود و کلی پشیمون شدم......

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Moree :
اونقدر کیفیت بدنش با سونی متفاوت هست که مثلا اگه تو خیابون بیوفته رو زمین سالم میمونه؟!!!!!!

برتری های نوکیا رو هم تو پست شماره167 گفتم دیگه! نیاز نیستش تکرار کنید:happy:

اونایی که میگن برای ما این چیزا مهم نیست ، برن 3310 بخرن. مسخره نمیکنم جدی میگم:eek:
2سال داشتمش کلی هم باش حال کردم. ولی بخاطر تبلیغهای کاذب نوکیا 7250 خریدم که دیگه لازم نیست توضیح بدم چه کوفتی بود! دوربینش استعداد عکاسیمو کور کرد! اونموقه تی630 همقیمتش بود و کلی پشیمون شدم......

:lol: یجوری به پست 167 اشاره کردی انگار به قطعنامه شورای امنیت استناد کردی .. بله صد البته! شما باهاش فوتبال هم بازی کنی اقلا یه نیمه دووم میاره:cool: چه برسه بندازیش تو خیابون .. خب پس شما هم از اون دسته از یوزرها هستی که وقتی یه مدل راضیت نکرده کل برند رو زیر سوال میبری .. اکثرا همینطوره .. منکه سامسونگ رو اشغال میدونم بخاطر اینه که در موقعیت های مختلف چند گوشیش به دلایل مختلف باهام بوده و از همشون جز اصاب خوردی چیزی ندیدم .. ولی اینکه شما از یه مدل ناراضی بودی و حالا نفی میکنی برند رو زیاد درست به نظر نمیرسه ..

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از DariushAgah :
تایید میشه. البته سونی اریکسون گوشی خیلی خوبیه نه در حد نوکیا ولی واقعا گوشی خوبیه . من خودم معمولا برای دختر خانومها این گوشی رو توصیه میکنم چون آهنگ گوش کردن و عکس گرفتن میتونه مهمتر از همه چیز باشه براشون آنتن هم خوب نده چه بهتر فیش موبایلشون یه 100 تومنی کمتر میاد ولی برای یک پسر فکر نمیکنم سونی اریکسون گزینه مناسبی باشه
:cool:

فکر کنم دیگه داریم به زمان قیامت نزدیک میشیم...:blink: :blink: خدایا توبه میکنم از شر شیطان رجیم نوکیا...

چه حرفهایی ادم میشنوه...سونی برای دختر ها مناسبه...عجب بابا جدیدا اکتشافات مهمی میشه و ما بی خبریم:blink: :blink:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از alireza_juve :
اقا اینارو ولش! شما به من بگو اون قضیه علمی پریدن انتن گوشی رو با توجه به کدوم استدلال بیان کردی؟!! اگه بتونی ثابتش کنی حتما ژورنالهای بین المللی از جمله انجمن IEEE با اسم خودت چاپش میکنن ;)

شما هم اینو به من بگو این قضیه بهتر آنتن دادن نوکیا رو با توجه به کدوم حرف یا سایت یا استدلالی بیان کردی تا بگم همون IEEE اینو برای شما نوکیا ییها به نامتون چاپ کنن؟؟:p :p

تو تمامی سایتهای دنیا چه اونا که میگین روسی هستن و طرفدار سونی چه همون gsmarena و چه هر سایت دیگه ای اگه اینو نوشته بود دیگه هرچی شما بگین راجع به نوکیا برای ما قبول هست و هیچ حرفی نداریم...نه بگین دیگه...رو چه اساسی میگین نوکیا بهتر آنتن میده....رو اساس نه از روی هوا:p

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از DariushAgah :
قبلا هم وقتی دابلیو 900 یه بابایی ترکید زود دستهای پشت پرده یه برنامه ترکوندن 6111 رو اجرا کردند!
ان الله مع الصابرین!
:rolleyes:

واقعا این دیگه خیلی جالب بود... دستهای پشت پرده برنامه ترکیدن 6111 اجرا کردن که مثلا نوکیا ابروش بره نه؟؟

خیلی واقعا آدم جدیدا حرفهای جالب و خنده داری میشنوه :blink: :blink:

Moree

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از alireza_juve :
:lol: یجوری به پست 167 اشاره کردی انگار به قطعنامه شورای امنیت استناد کردی .. بله صد البته! شما باهاش فوتبال هم بازی کنی اقلا یه نیمه دووم میاره:cool: چه برسه بندازیش تو خیابون ..

با توجه به تعاریفی که شما از نوکیا داری پست شماره167 از قطعنامه شورای امنیت هم مستند تره:p

به نقل از alireza_juve :
:lolبله صد البته! شما باهاش فوتبال هم بازی کنی اقلا یه نیمه دووم میاره:cool: چه برسه بندازیش تو خیابون ..

واقعآ فقط بدرد فوتبال میخوره گوشیایی که نوکیا تولید میکنه:happy:
بشدت هم احساس میکنی بانمکی! نمیدونم باید چی جوابت رو بدم! کسایی که خوندن پستت رو حتمآ ترکیدن از خنده:lol: مخصوصا اینکه اگه وسط خیابون بیوفته رو آسفالت.

البته شاید کوچه ی شمارو بجا اسفالت ، متکا کردن

Moree

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از alireza_juve :
:lol: خب پس شما هم از اون دسته از یوزرها هستی که وقتی یه مدل راضیت نکرده کل برند رو زیر سوال میبری .. اکثرا همینطوره

ببین من فقط گوشیایی که دست خودم یا داداشام بوده رو میگم و نظر میدم. خودم 3310 داشتم و 7250 که دومی فاجعه ی قرنه. دلیلش هم اینه که نوکیا 1000مدل در سال میریزه تو بازار که از این تعداد بر حسب شانس یکی دوتا مدلاش میگیرن و میشن 6600 ،6630 :lol: و خیلی های دیگشون 3-4 ماه بیشتر تولید نمیشند چون شکست میخورند و به سرنوشت 7250 یا 7210 دچار میشن و موقعی که میری گوشیتو بفروشی مفت هم ور نمیدارن....!!!

3230 که داداشم 7ماه پیش خرید رو فکر نمیکنم لازم باشه از کمالاتش بگم ، چون طرفدارای نوکیا هم تو همین فروم شرمندن از بابت 3230!!! 28روزه که دابلیو800 خریده و من بیشتر از داداشم از این گوشی لذت بردم

میمونه یه 3650 و 7710

در مورده 3650 من واقعآ در عجبم که متخصصان نوکیا اینهمه امکانات رو چجوری در ابعاد 130 * 57 * 26 میلیمتر جا دادن:lol:
وزنش هم 130گرم ، که فقط 20گرم کمتر از p900 هست که با او امکانات سه ماه بعد از 3650 به بازار عرضه شد
چقدر این گوشی خوش دسته! نه؟!
کیفیت Desplay typeesh ham 4096 هست ولی پی900= 65

و اما 7710 ، وضعیتش از اونای دیگه کمی بهتره. تنها خوبیش کیفت واقعآ بالای پخش mp3 هست که از نوکیا بعید بود:blink:

اول از همه اشاره کنم که پی910 و 7710 به فاصله ی یک ماه بعد از هم اومدن تو بازار

اندازه 7710 : 128 * 70 * 19
اندازه پی910 : 115 * 58 * 26
نه تو جیب جا میشه ، نه میشه بست به کمر چون خیلی قلمبه میشه! پاره اجر نیست که ، خود آجره بخدا....

7710 LCD : پیکسل 640 * 320 ----64k color
LCD P910 : : پیکسل 320 * 208 --- 256color
صفحه نمایش 7710 عملا به هیچ دردی نمیخوره ، چون فقط طولش زیاده! چون سایز صفحه استاندارد نیست و عرضش کمه ، نمیتونید هیچ عکسی یا فیلمی رو Fullscreen ببینید..... اصلآ جالب نیست و در حالت فول اسکرین میشه مثل 6600 یا 6630

دوربین7710 : 1MP
" پی910 : VGA
نمیخوام بگم دوربین 910 از 7710 بهتره..... ولی 7710 هم همچین جالب نیست

وزن 7710 ، 190 گرم هست !!! 40گرم بیشتر از 910 و 20گرم بیشتر از everex e900 که پی دی ای هست!!! فکر نمیکنم قابل چشم پوشی باشه 190گرم!!!:blink:

یه مشکل دیگه هم داره:D اونایی که موبایل شناس نیستن با N Gage اشتباه میگیرنش و این خیلی دردناکه:lol:

کافیه یا بازم از این مدل های فقط متنوع نوکیا بگم؟

Moree

Registered User
لایک‌ها
0
ببین آقا علیرضا اگه من جای تو بودم دیگه دفاع نمیکردم و ایمان میاوردم

اگه هم خواستی بازم ادامه بدی باید یه چیزی بگی که قاتع کننده باشه ، نه اینکه وقتی تو منطق کم میاری دو سه خط از یه پست برداری و جواب بی ربط بدیو بحث رو عوض کنی!!!

حقیقت مثه ته خیاره! تلخه .........

MA_KE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Moree :
:lol: ايول به خدا خيلي خنديدم:lol:
مثه ته خيار , چرا تا حالا خودم به اين تشبيه نرسيده بودم؟!!!
جالب بود مرسي:happy:

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از noisymind :
اولا برا چی اونا رو ولش؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!
دوما علمی نیست! عملی هست!!! اونا که دارن گفتن! در ضمن بحث آنتن فقط تو ایران مطرحه:cool:
به هر حال من دیگه این بحثو ادامه نمیدم و اصلا برا خودم متاسفم که تو این مباحث بیخودی پا گذاشتم;) شما هم اصلا فرض کنید که نوکیا خداست و دلتون خوش باشه و هر چی میگی راست میگی;)
از طرفداران سونی هم خواهش میکنم ول کنن. بذارن اینا دلشون خوش باشه . اصلا 6680 بهترین گوشیه!!:D
ما خواستیم اینا رو از ظلمات نجات بدیم ولی گمراهی بد جوری بر دلشون سایه افکنده:( باشد که در آتش جهنم بسوزند!!:lol:
بسیار خوب و قشنگ سخن گفتی

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از Moree :
!!! همون خدایی که سالی شونصدتا مدل میزنه با کلی تبلیغ کاذب تا یه مدلش شانسی بگیره بشه 66khaz :eek:
که دست هر عمله ای ببینیم:lol:

جالبه :) بعضيها تو اين مملكت تخم دو زرده ميزارن :rolleyes:
دوست عزيز هموطنان خودتونو مسخره نكنيد :) همه انسانند و همه نياز دارند و نيازشون رو با مطالعه و اگر سواد نداشته باشند با تجربه ديگران پاسخ ميدهند :)
6600 گوشي موفقي بود چون نياز همه قشري رو تامين كرد و ميكند از استحكام براي بعضيها تا برنامه براي قشري ديگر لطف كنيد جوك ديگه نگيد كه ديدگاه خودتون زير سوال ميره وسعي نكنيد خودتون رو از ديگران جدا كنيد .
اين صحبت آقا داريوش كه :

تایید میشه. البته سونی اریکسون گوشی خیلی خوبیه نه در حد نوکیا ولی واقعا گوشی خوبیه . من خودم معمولا برای دختر خانومها این گوشی رو توصیه میکنم چون آهنگ گوش کردن و عکس گرفتن میتونه مهمتر از همه چیز باشه براشون آنتن هم خوب نده چه بهتر فیش موبایلشون یه 100 تومنی کمتر میاد ولی برای یک پسر فکر نمیکنم سونی اریکسون گزینه مناسبی باشه

من كاملا تائيد ميكنم سواي اينكه كمتر علاقه مند بودن نسوان ( اكثريت ) به برنامه و استعداد بكارگيري برنامه در گوشي رو به اين قضيه اضافه ميكنم

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
عجیبه با این که سونی 6 مدل گوشی سیمبین داره هنوز ادعا میشه
سیمبین و اسمارت=نوکیا
جاوا=سونی اریکسون
3سوت خیلی خوب صحبت نمیکینی یکم با طعنه همراهه چرا وقتی دلیل منطقی و علمی از گوشی نمیتونین بگیرین به شرو برگفتن رو میارین البته با همم بهتره ایراداتی که میگیرین علمیتر باشه امیدوارم دیگه کل کل نبینم بعد از این سعی کنیم فقط علمی بحث کنیم آقای داریوش اگه موبایل ریویو معتبر نبود فکر نمیکنم اجازه ریویو گوشی در حالی که 5 ماه مونده گوشی بیاد رو داشته باشه

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از 3soot :
من كاملا تائيد ميكنم سواي اينكه كمتر علاقه مند بودن نسوان ( اكثريت ) به برنامه و استعداد بكارگيري برنامه در گوشي رو به اين قضيه اضافه ميكنم شخصا سوني اريكسون رو دست كسي ببينم همين نظر رو دارم كه طرف يا دختر است يا هورمونهاي زنانه وي بيشتر ترشح ميكند و يا اينكه استعداد بكارگيري و استفاده از گوشي را به شكلي هوشمندانه ندارد و فاقد آن است :)

جناب سه سوت واقعا اینطوری فکر میکنی یا چون اون دوستمون یه چیزی گفته بود شما هم از روی واکنش خواستی چیزی بگی؟؟ اگه واقعا نظرت این نیست و حالا از روی عصبانیت یا واکنش اولیه خواستی چیزی بگی که مهم نیست:cool: ولی واقعا اگه نظر شخصی ات این هست...منم پس یه چند مورد رو بگم:

شما که خودت یه مدت 10 ماهی V3 داشتی پس یعنی این قضیه در مورد خودت هم صادقه؟؟ بابا یکم واقع بین تر باشید...شما تو همون تاپیک V3 توی اولین پستت گفتی که من این رو گرفتم چون نیازم رو تامین میکرد...برای sms زدن هم خوب بود...خوشگل بود و... اینها رو قبول داری دیگه ...نوشته های خودت هستن...خب اینکه یه نفر بر اساس نیاز هاش بره خرید کنه حالا هرچی هست وبه سیمبین هم نیاز نداره...دوست داره ساده تر باشه یا چیزهای دیگه اش بهتر باشه یعنی که هورمون زنانه داره؟؟ :blink: واقعا اینطوری هست؟؟ نظرت اینطوریه؟؟

بعد مگه نوکیا گوشی جاوا نداره یا سونی سیمبین نداره....این بحثها واقعا غلط هست...

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
اگه سری به gsmarena بزنین میبینین که نوکیا اکثر گوشیهاش جاواه و سیمبین خیلی کم داره تولید میکنه البته باید پیگیرش شد

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از Sony Ericsson!! :
جناب سه سوت واقعا اینطوری فکر میکنی یا چون اون دوستمون یه چیزی گفته بود شما هم از روی واکنش خواستی چیزی بگی؟؟ اگه واقعا نظرت این نیست و حالا از روی عصبانیت یا واکنش اولیه خواستی چیزی بگی که مهم نیست:cool: ولی واقعا اگه نظر شخصی ات این هست...منم پس یه چند مورد رو بگم:

شما که خودت یه مدت 10 ماهی V3 داشتی پس یعنی این قضیه در مورد خودت هم صادقه؟؟ بابا یکم واقع بین تر باشید...شما تو همون تاپیک V3 توی اولین پستت گفتی که من این رو گرفتم چون نیازم رو تامین میکرد...برای sms زدن هم خوب بود...خوشگل بود و... اینها رو قبول داری دیگه ...نوشته های خودت هستن...خب اینکه یه نفر بر اساس نیاز هاش بره خرید کنه حالا هرچی هست وبه سیمبین هم نیاز نداره...دوست داره ساده تر باشه یا چیزهای دیگه اش بهتر باشه یعنی که هورمون زنانه داره؟؟ :blink: واقعا اینطوری هست؟؟ نظرت اینطوریه؟؟

بعد مگه نوکیا گوشی جاوا نداره یا سونی سیمبین نداره....این بحثها واقعا غلط هست...

سوني اريكسون جان اين صحبت من كليت نداره :) من درصدي منظورم بود نه به خاطر خودم كه اين گوشي رو گرفتم بلكه به خاطر احترام به شما دوست عزيز :)
جواب بالاي من در حقيقت پاسخي بود به افرادي كه قشري از مردم رو عمله خطاب مي كنند اينجا براي روشن شدن اون طرف بگم من تا حالا 6600 نداشتم كه بهم بر بخوره نه بچه اون پائين ما ئين ها هستم نه كم سواد يا .... پس ايشون متوجه باشند كه من ناراحت شدم نه بخاطر طرفداري از صنف خودم باشه بلكه اعتقاد راسخ به اقشار مختلف مردم دارم و نيازهاشون ايشون بايد متوجه باشن كه 6600 هم نيازهاي همون قشر به اصطلاح ايشون عمله رو بخاطر استحكام و كارائي برآورده و هم قشر تحصيلكرده رو با برنامه هاش .
حرف شما رو هم مبني براينكه نياز انسان خريد گوشي رو مشخص ميكنه قبول دارم :)

در ضمن پست بالا رو به خاطر اينكه در حين عصبانيت نوشتم و احترام به شما دوست عزيز اديت كردم

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Sony Ericsson!! :
شما هم اینو به من بگو این قضیه بهتر آنتن دادن نوکیا رو با توجه به کدوم حرف یا سایت یا استدلالی بیان کردی تا بگم همون IEEE اینو برای شما نوکیا ییها به نامتون چاپ کنن؟؟:p :p

تو تمامی سایتهای دنیا چه اونا که میگین روسی هستن و طرفدار سونی چه همون gsmarena و چه هر سایت دیگه ای اگه اینو نوشته بود دیگه هرچی شما بگین راجع به نوکیا برای ما قبول هست و هیچ حرفی نداریم...نه بگین دیگه...رو چه اساسی میگین نوکیا بهتر آنتن میده....رو اساس نه از روی هوا:p

حداقل در مورد 6680 از همون سایت روسی مورد علاقه شما لینک دادیم که آنتنش رو بهتتر از سونی اریکسون توصیف کرده بود. خودتون هم یادتون هست. البته کوچه علی چپ هم حال و هوایی دارد!
:D

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از dead_chatter :
عجیبه با این که سونی 6 مدل گوشی سیمبین داره هنوز ادعا میشه
سیمبین و اسمارت=نوکیا
جاوا=سونی اریکسون
3سوت خیلی خوب صحبت نمیکینی یکم با طعنه همراهه چرا وقتی دلیل منطقی و علمی از گوشی نمیتونین بگیرین به شرو برگفتن رو میارین البته با همم بهتره ایراداتی که میگیرین علمیتر باشه امیدوارم دیگه کل کل نبینم بعد از این سعی کنیم فقط علمی بحث کنیم آقای داریوش اگه موبایل ریویو معتبر نبود فکر نمیکنم اجازه ریویو گوشی در حالی که 5 ماه مونده گوشی بیاد رو داشته باشه

اینکه موبایل ریوو به گوشیهای پروتوتایپ دسترسی داره دلیلی بر معتبر بودنش نمیشه

بعد هم جز گوشیهای آینده سونی اریکسون الان چند تا گوشی سیمبین سونی اریکسون داره تولید میکنه؟ نام ببرید لطفا! گفتید 6 تا؟ کدومها رو میگید؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از 3soot :
در ضمن پست بالا رو به خاطر اينكه در حين عصبانيت نوشتم و احترام به شما دوست عزيز اديت كردم

ممنونم:) . امیدوارم بقیه هم مثل شما فکر کنن :cool: :cool:

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Moree :
ببین آقا علیرضا اگه من جای تو بودم دیگه دفاع نمیکردم و ایمان میاوردم

اگه هم خواستی بازم ادامه بدی باید یه چیزی بگی که قاتع کننده باشه ، نه اینکه وقتی تو منطق کم میاری دو سه خط از یه پست برداری و جواب بی ربط بدیو بحث رو عوض کنی!!!

بله دوست عزیز حقیقت مثه ته خیاره ولی در روایات هست که خیار رو اگه از ته بخورین تلخیشو حس نمیکنین!! ;) // جالبه شما جایی میگی فقط راجبه گوشیهایی که داشتی نظر میدی و بعد به یک باره تعداد گوشیهات به رقم حدود 10 تا میرسه! که همشون هم نوکیاست!! // ضمنا ممنون از لطفت شما با قطعنامه 167 نشون دادی که روی هرچی نمکه رو سفید کردی! پیشاپیش تشکر میکنم! // ضمنا ما خیلی وقته ایمان اوردیم! اگه نه که مثه شما در راه ضلالت و گمراهی نبودیم که ..! البته پرواضح هست که شما با همون قطعنامه نشون دادی چقد بخث رو با اظهار نظرهای منطقی مایل به ادامه دادنی .. ;) و من الله توفیق لکم! :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا