• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Nokia vs SonyEricsson, قسمت 23967!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از noisymind :
در ضمن آقا داریوش یه زحمتی بکش با این علیرضا-... یه صحبتی بکن.
میگه شاید سونی بگیره!!:p :eek: اونم از نوع w810 . البته گفت چوم گرونه شایدم k750 بگیره!!:eek: :f34r: !!!
میگه 6680 بهتره! ولی چون گرونه k750 شاید بگیره!:D
شما یه نصیحتی بهش بکن که لاقل! 6600 بگیره!! ارزون و محکم مثل تانک!:D همه کارم که میکنه و از بقیه گوشیها ها هم چیزی کم نداره!!!

البته یادمون نرفته یکی بود آخر آیدیش هم کا 750 بود سر سونی اریکسون چه کل کلی میکرد. آخر هم گت آقا من رفتم ان 70 گرفتم به به و چه چه! دیگه هم پیداش نشد!

یک زمانی هم موج گوشیهای پنتک زد به بازار تبلیغات وسیع هم پشت سرش بود بعد از یکی دوسال همه با اه حسرت و پشیمونی به نوکیا برگشتند حالا هم نوبت این سوتی اریکسونه

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :
البته یادمون نرفته یکی بود آخر آیدیش هم کا 750 بود سر سونی اریکسون چه کل کلی میکرد. آخر هم گت آقا من رفتم ان 70 گرفتم به به و چه چه! دیگه هم پیداش نشد!

یک زمانی هم موج گوشیهای پنتک زد به بازار تبلیغات وسیع هم پشت سرش بود بعد از یکی دوسال همه با اه حسرت و پشیمونی به نوکیا برگشتند حالا هم نوبت این سوتی اریکسونه

بله یادمون نرفته که همون شخص اومد شما رو ضایع کرد و گفت: که از اون گوشی بازهای حرفه ای هست:D و تایید کرد که N70 به k750 نمیرسه!!:D :D :D

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از noisymind :
بله یادمون نرفته که همون شخص اومد شما رو ضایع کرد و گفت: که از اون گوشی بازهای حرفه ای هست:D و تایید کرد که N70 به k750 نمیرسه!!:D :D :D

دقیقا تا قبل از اینکه ان 70 بخره همین حرفها رو میزد . البته بعد از خرید ان 70 خدا به راه راست هدایتش کرد!
:D

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :
دقیقا تا قبل از اینکه ان 70 بخره همین حرفها رو میزد . البته بعد از خرید ان 70 خدا به راه راست هدایتش کرد!
:D

اتفاقا بعد از اینکه N70 خرید شما رو ضایع کرد!!!:D پستهاش هنوز به عنوان مدرک هست!!!
( چقدر بده آدم گیر یکی بیفته که این جور چیزا یادش نره!!:D )

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از noisymind :
اتفاقا بعد از اینکه N70 خرید شما رو ضایع کرد!!!:D پستهاش هنوز به عنوان مدرک هست!!!

دقیقا من هم این داستان رو یادم هست:D :D

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از noisymind :
در ضمن آقا داریوش یه زحمتی بکش با این علیرضا-... یه صحبتی بکن.
میگه شاید سونی بگیره!!:p :eek: اونم از نوع w810 . البته گفت چوم گرونه شایدم k750 بگیره!!:eek: :f34r: !!!
میگه 6680 بهتره! ولی چون گرونه k750 شاید بگیره!:D
شما یه نصیحتی بهش بکن که لاقل! 6600 بگیره!! ارزون و محکم مثل تانک!:D همه کارم که میکنه و از بقیه گوشیها ها هم چیزی کم نداره!!!

ببینید دوست عزیز! شما با اینگونه حرکتهای مرموز:D نمیتونید بین اعضای جبهه نوکیا دو دستگی ایجاد کنید!! من اگر روزی به این گمراهی بیفتم و سونی بگیرم دلایلی خواهد داشت که در صورت وقوع به اطلاع عموم ملت مسلمان و همیشه در فروم خواهم رسوند اما هیچگاه به خودم اجازه نمیدم حق رو زیر پا بذارم و سونی رو در حد انگشت کوچیکه نوکیا هم بیارم بالا .. سونی حالا حالاها باید بدوئه! اینجوریا نیس که یه شرکت ورشکسته سریع جوینت بشه با یه شرکت مولتی مدیا و بخواد در مقابل خدای گوشیا حرف بزنه! // شما هم تا بیشتر از این دیر نشده توبه کن! که ان الله لا یحب کل مختال فخور!! ;) :D

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از alireza_juve :
اینجوریا نیس که یه شرکت ورشکسته سریع جوینت بشه با یه شرکت مولتی مدیا و بخواد در مقابل خدای گوشیا حرف بزنه! :D

عجب خدایی هست که توانایی رفع ایراد و اشکالات گوشی هاش رو نداره؟؟ به نظرم خداش از نوع تقلبی باشه:blink: :blink:

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از noisymind :
3230 که اصلا مرخص! ( تازه این ساخت آلمان هست) . ما که دست هر کس 7610 دیدیم رنگ روی اون کلید اشارش رفته بود! یا اینکه رنگ پشتش ( عکس گل داره چیه نمیدونم!) ریخته!! یا مثل 6670 . 6630 هم ...
در ضمن یه نکته جالب که همه دوستانم که نوکیا دارن میگن : که گوشیشون که یکی دو بار از دستشون افتاده زمین دیگه یا پرش آنتن داره و یا اینکه مثل اول خوب آنتن نمیده.( یه 3-4 نفری بودن این افراد!)

اولا لطف کنید خلط مبحث نکنید!! :p دوما من هم به اندازه چن ده برابر اون 3 4 نفری که گفتین دوست و اشنا و همکار و صغیر و کبیر! سرغ دارم که از انواع مدلهای نوکیا رو به وفور زمین زدن و همچین صحبتهای بی پایه علمی!! که انتن میپره و ....:D نشندیم ازشون .. ضمنا جای تشکر داره که شما تو این مورد هم ادعا دارید!! از کی تا حالا چین و مالزی جنس میسازن که مقاومتشون میتونه در مقابل فنلاند و المان حرف بزنه!!! :lol: و ضمنا شما بهتره بجای مثالهای چن موردی که معلوم هم نیس چقدش درست باشه یکم در مورد جنس گوشیهای سونی بگی و محسناتش!! البته در مورد همون 3230 و 6630 و 7610 دقیقا در حدود یک تا دو ساله که دست سه تا از دوستام میبینم بدون حتی یه خط و خش!! خدایا همه شایع سازان را به راه راست هدایت فرما! :cool:

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Sony Ericsson!! :
عجب خدایی هست که توانایی رفع ایراد و اشکالات گوشی هاش رو نداره؟؟ به نظرم خداش از نوع تقلبی باشه:blink: :blink:

همون خدایی که توانایی داره در طول یک سال به اندازه تعداد مداد پاک کن های سری پی سونی مدل متفاوت با کارایی و بودجه های متفاوت میزنه و نشون میده بر خلاف بنده کوچیکش!! :p میدونه که گوشی قبل از هر چیز و مهمتر از هرچیز برای صحبت کردنه ... نه قابلیت برای عکاسی از پشه و ملخ! یا 60 ساعت گوش دادن اهنگ!! ;)

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از noisymind :

همون قضیه دم خروس و قسم حضرت عباسه! طرف ان 70 خرید . حالا قسم حضرت عباس هم بخوره.
به من چه که وقتی بهش برخورد گفتم کل کل سونی میکنید نوکیا مخرید بعدش چی گفته. مهم این بود که کسی که همه رو با سونی اریکسونش کلافه کرده بود رفت ان 70 خرید و به به چه چه میگفت. این قضیه ضایع شدن من هم از عصبانیت شماست که برای من مهم نیست
مثل اینه که شما نه ولی کی مثل ایدی سونی اریکسون اینکارو بکنه . حالا بعدش به روش بیاریم ممکنه هزار تا چیز بگه ولی همون لحظه ای که یکی از یاران پر حرارت سونی اریکسون بهشون پشت کرد برای ما لحظه جالبی بود. حالا شما ماست مالی کنید و فکر کنید ما ضایع شدیم!

:rolleyes: :cool:

jasoosk

Registered User
لایک‌ها
3
در مورد پاک شدن صفحه کلید نوکیا ... به شدت تایید میشه چون فراوون دیدم .
البته دیوار حاشا همیشه بلنده...

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
اولا لطف کنید خلط مبحث نکنید!! :p دوما من هم به اندازه چن ده برابر اون 3 4 نفری که گفتین دوست و اشنا و همکار و صغیر و کبیر! سرغ دارم که از انواع مدلهای نوکیا رو به وفور زمین زدن و همچین صحبتهای بی پایه علمی!! که انتن میپره و ....:D نشندیم ازشون .. ضمنا جای تشکر داره که شما تو این مورد هم ادعا دارید!! از کی تا حالا چین و مالزی جنس میسازن که مقاومتشون میتونه در مقابل فنلاند و المان حرف بزنه!!! :lol: و ضمنا شما بهتره بجای مثالهای چن موردی که معلوم هم نیس چقدش درست باشه یکم در مورد جنس گوشیهای سونی بگی و محسناتش!! البته در مورد همون 3230 و 6630 و 7610 دقیقا در حدود یک تا دو ساله که دست سه تا از دوستام میبینم بدون حتی یه خط و خش!! خدایا همه شایع سازان را به راه راست هدایت فرما! :cool:

این موضوع مهمیه. من هم فکر میکنم بهتره اینجا اطلاعات نادرست و بی پایه همینطوری پرونده نشه.

موضوع ضعیف شدن آنتن رو اولین بار الان دارم میشنوم. از نظر استحکام نوکیا تا حالا بهترین وضعیت رو داشته و همه معمولا تجربه چند زمین خوردن محکم گوشی نوکیا رو داشتند بدون اینکه مشکلی پیش اومده باشه

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از jasoosk :
در مورد پاک شدن صفحه کلید نوکیا ... به شدت تایید میشه چون فراوون دیدم .
البته دیوار حاشا همیشه بلنده...

دقیقا دیوار حاشا که کلا همیشه بلنده . مثل آنتن دهی ضعیفتر سونی اریکسون نسبت به نوکیا و موتورولا که ... ولی بعله دیوار حاشا بلنده

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
alireza_juve عزیز . جد بزرگ شما ( از نظر Join Date ) ، حرفهای شما در همین صفحات اول صد دفعه تکرار کرده
دیگه نیازی نیست شمام همونا رو تکرار کنی . حرف جدید لطفا . خبری از سری 66کتلت نیست ؟ الان شده Nپاره آجر
66کتلت دیگه تولید نمیشه ؟ شنیدم سیمبینه و آنتن دهیش تو شرکت ها خیلی خوبه . ولی خبری نیست ؟ چی شده ؟
آنقولانزا مرغی گرفتن ؟

MA_KE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:lol: خداييش تاپيكو صفا كردين, نه جون من:rolleyes:
بابا اخه كودوم ادم ...ي وقتي SE رو درك كرد و يه بار از نزديك ديدش ديگه سراغ اون دسته بيلاي فنلاندي ميره:wacko:
شرمنده نمي خواستم سركارتون بذارم فقط مي خواستم عكس العمل بچه هارو ببينم كه ديدم و واقعا ديدم كه برو بچز SE خيلي جنبشون زياده:happy: من فكر ميكردم حالا ديگه فحشو ميكشن بهم:D
يه مدتي صبر كردم مي خواستم حالاحالاها نگم ولي اين جمعه ايه ديگه از درد بيكاري زد به سرمون و ...:D
:lol: يه بار ديگه اولين پست تاپيك رو بخونيد
اصلا شما توش چيزي ميبينيد كه لياقت داشته باشه نظر منو برگردونه:lol:
زهي خيال باطل
عجبا
عجبا

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
بابا ایول!
ملتو گذاشتی سر کار؟!
22.gif

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از noisymind :

كسي كه K750 رو سرتر از N70 بدونه نه تنها گوشي باز حرفه اي نيست بلكه به نظر من بايد بره يه K300 بگيره دستش كه در همان حد است :rolleyes:

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از Reza364 :
بابا ایول!
ملتو گذاشتی سر کار؟!
22.gif

چه سر كاري اين بحث ها بالقوه وجود داره و ربطي هم به تاپيك ايشون نداره :rolleyes:
در ضمن زيادند توبه كنند گان به محضر خدايگان نوكيا :rolleyes: شما باري نيز به راه راست هدايت خواهيد شد و راه مستقيم را در پيش خواهيد گرفت :D

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
آمار خلاف اینو میگه سه سوت جان
23.gif

نوکیا به مانند بتی در زمان جاهلیت است که روزی شکسته خواهد شد
22.gif

بعلاوه اینجا تاپیک مخصوص کل کل بین نوکیا و سونی اریکسون بود دیگه نیازی به تاپیک جدید نبود که!

MA_KE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از 3soot :
در ضمن زيادند توبه كنند گان به محضر خدايگان نوكيا :rolleyes: شما باري نيز به راه راست هدايت خواهيد شد و راه مستقيم را در پيش خواهيد گرفت :D
:lol: خيلي خنديدم عزيزم

به نقل از 3soot :
محضر خدايگان نوكيا :rolleyes: :D
:lol: پس يادمون باشه يه فرقه ديگه رو هم به فرق خداپرست اضافه كنيم * دسته بيل ( و عدهاي از متقربين, گوشكوب ) پرستان:lol:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا