noisymind
Registered User
- نوشتهها
- 2,994
- لایکها
- 1
به نقل از Sony Ericsson!! :بی خیال بابا...اهمیت ندید...اونایی که دارن و میدونن و باهاش کار کردن اصلا این حرفها رو قبول ندارن...
:happy:
.
به نقل از Sony Ericsson!! :بی خیال بابا...اهمیت ندید...اونایی که دارن و میدونن و باهاش کار کردن اصلا این حرفها رو قبول ندارن...
به نقل از DariushAgah :بعد مشخص میشه حتی کا 750 که اینمه بهش مینازیدید هم در اون سطح نیست!
به نقل از noisymind :یعنی چی در اون سطح نیست؟!!:blink:
من نمیدونم شما فارسی یا نه! با چه زبونی بگیم؟! فارسی که نه! انگلیسی هم نشون دادید بلد نیستید ترکی خوبه؟ آذری؟ کردی؟ پشتو؟ یا ...:blink:
صدای گوشیت فقط بلنده! ولی کیفیت نداره که مثلا بخوای باهاش آهنگ گوش کنی صدای k750 ممکنه کم باشه ولی واضح هست. ( که البته کسی تو پارتی و مهمونی با گوشیش آهنگ نمیذاره که همه بشنون!!:blink: )
حالا اگه فقط بلندی صدا واسه شما ملاک هست! آره تو راست میگی ولی اکثرا گوششون کر نیست!!!! که لازم باشه همه اهالی محل متوجه بشن که گوشی شما زنگ خورده!!
پس گوشی شما کیفیتش در سطح k750 نیست نه برعکس
به نقل از DariushAgah :باشه آقا همون که شما میگی قبول! ولی اول اینو به اون بابایی بگید که میاد میگه صدای گوشی 100 تومنی سونی اریکسون از 6680 بهتره ! بعد مشخص میشه حتی کا 750 که اینمه بهش مینازیدید هم در اون سطح نیست!
فکر هم نکنید فقط شمایید که با گوشیها مختلف کار کردید! مخصوصا که همه میتونند متوجه بشن که صدای رینگتون کا 750 دیگران چقدر معمولی و رو به ضعیفه . این رو میسپارم به گوش خوانندگان فروم و تجربه خودشون
به نقل از Moree :صدا باید Sharp و واضح باشه ، نه اینقدر بلند که Destroy بشه!
به نقل از noisymind :حالا اگه فقط بلندی صدا واسه شما ملاک هست! آره تو راست میگی ولی اکثرا گوششون کر نیست!!!! که لازم باشه همه اهالی محل متوجه بشن که گوشی شما زنگ خورده!!
به نقل از noisymind :یعنی چی در اون سطح نیست؟!!:blink:
من نمیدونم شما فارسی یا نه! با چه زبونی بگیم؟! فارسی که نه! انگلیسی هم نشون دادید بلد نیستید ترکی خوبه؟ آذری؟ کردی؟ پشتو؟ یا ...:blink: s:
به نقل از Sony Ericsson!! :
به نقل از DariushAgah :!
شما دیگه داغ کردی حسابی!
اگر نمیتونی از چیزی دفاع کنی مجبور نیستی! شما اگر سواد داری بسم ا.... در مورد سواد من نمیخواهد نظر بدید
به نقل از alireza_juve :داداش وسط همین بحث قاطعانه اعلام میکنم با اینکه با تمامی نظراتت موافق نیستم ولی به شدت هستمت! عجیب حال میکنم میبینم کسی خلاف جهت آب رایج! شنا میکنه (حالا به هر عنوان) .. خداوند عزت بسیار تو را دهاد .. اگه نبودی اگه یه بنده خدایی میخواس گوشی بگیره با این جو سونی زده حتما دچار توهم میشد!
به نقل از Reza364 :توهم مثبت ، گامی به پیشه
به نقل از DariushAgah :!
شما دیگه داغ کردی حسابی!
اگر نمیتونی از چیزی دفاع کنی مجبور نیستی! شما اگر سواد داری بسم ا.... در مورد سواد من نمیخواهد نظر بدید
به نقل از alireza_juve :(اخرین روش افزایش دادن تعداد پستها!!!!!!!!!! :lol: و شرکت فعالانه در بحث ها!! )
به نقل از noisymind :نه جیگر! خیلی هم سردم دفاع که کردم این همه آدم هم تایید کردن ( هر چند چیز مشخصی هم هست:happy: ) بله دیدیم سواد شما رو ( آغاز برتری دوربینهای نوکیا!!!:lol: )
شما اگه چیز قابل دفاع داری رو کن گفتم صداش واضح هست ولی 6680 نیست! حالا شما بسم ا...
به نقل از noisymind :مثل کار شما!
به نقل از alireza_juve :توپ تانک اریکسون دیگر اثر ندارد!
به نقل از noisymind :نه جیگر! خیلی هم سردم دفاع که کردم این همه آدم هم تایید کردن ( هر چند چیز مشخصی هم هست:happy: ) بله دیدیم سواد شما رو ( آغاز برتری دوربینهای نوکیا!!!:lol: )
شما اگه چیز قابل دفاع داری رو کن گفتم صداش واضح هست ولی 6680 نیست! حالا شما بسم ا...