• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Nokia vs SonyEricsson, قسمت 23967!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از Sony Ericsson!! :
بی خیال بابا...اهمیت ندید...اونایی که دارن و میدونن و باهاش کار کردن اصلا این حرفها رو قبول ندارن...

:happy:

.

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :
بعد مشخص میشه حتی کا 750 که اینمه بهش مینازیدید هم در اون سطح نیست!

یعنی چی در اون سطح نیست؟!!:blink:
من نمیدونم شما فارسی یا نه! با چه زبونی بگیم؟! فارسی که نه! انگلیسی هم نشون دادید بلد نیستید;) ترکی خوبه؟ آذری؟ کردی؟ پشتو؟ یا ...:blink:
صدای گوشیت فقط بلنده! ولی کیفیت نداره که مثلا بخوای باهاش آهنگ گوش کنی;) صدای k750 ممکنه کم باشه ولی واضح هست. ( که البته کسی تو پارتی و مهمونی با گوشیش آهنگ نمیذاره که همه بشنون!!:blink: )
حالا اگه فقط بلندی صدا واسه شما ملاک هست! آره تو راست میگی;) ولی اکثرا گوششون کر نیست!!!! که لازم باشه همه اهالی محل متوجه بشن که گوشی شما زنگ خورده!!

پس گوشی شما کیفیتش در سطح k750 نیست نه برعکس:rolleyes:

se-k750i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از noisymind :
من نمیدونم شما فارسی یا نه! با چه زبونی بگیم؟! فارسی که نه! انگلیسی هم نشون دادید بلد نیستید;) ترکی خوبه؟ آذری؟ کردی؟ پشتو؟ یا ...:blink:
صدای گوشیت فقط بلنده! ولی کیفیت نداره که مثلا بخوای باهاش آهنگ گوش کنی;) صدای k750 ممکنه کم باشه ولی واضح هست. ( که البته کسی تو پارتی و مهمونی با گوشیش آهنگ نمیذاره که همه بشنون!!:blink: )
حالا اگه فقط بلندی صدا واسه شما ملاک هست! آره تو راست میگی;) ولی اکثرا گوششون کر نیست!!!! که لازم باشه همه اهالی محل متوجه بشن که گوشی شما زنگ خورده!!

پس گوشی شما کیفیتش در سطح k750 نیست نه برعکس:rolleyes:

تأييد ميشه...حق با شماست...k750 تو كيفيت كم نمياره!!

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :
باشه آقا همون که شما میگی قبول! ولی اول اینو به اون بابایی بگید که میاد میگه صدای گوشی 100 تومنی سونی اریکسون از 6680 بهتره ! بعد مشخص میشه حتی کا 750 که اینمه بهش مینازیدید هم در اون سطح نیست!

فکر هم نکنید فقط شمایید که با گوشیها مختلف کار کردید! مخصوصا که همه میتونند متوجه بشن که صدای رینگتون کا 750 دیگران چقدر معمولی و رو به ضعیفه . این رو میسپارم به گوش خوانندگان فروم و تجربه خودشون

کیفیت رینگتونش که صد در صد متوسطه البته زنگ ام پی تری .. ولی خوب بلندی صدای زنگش خوبه به نظرم .. این کا 750 همکارم هروقت زنگ میزنه گوشیش خداییش نافرم بلنده! رو اصاب میره! /// اقا ضمنا این کا 750 عجیب داره ارزون میشه! به مرز 240 رسیده!! همینجوری بیاد پایین میخرمش!

Moree

Registered User
لایک‌ها
0
صدا باید Sharp و واضح باشه ، نه اینقدر بلند که Destroy بشه!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از noisymind :

:rolleyes:

:D :D :D :cool:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از noisymind :
من نمیدونم شما فارسی یا نه! با چه زبونی بگیم؟! فارسی که نه! انگلیسی هم نشون دادید بلد نیستید;) ترکی خوبه؟ آذری؟ کردی؟ پشتو؟ یا ...:blink: s:

!

شما دیگه داغ کردی حسابی!
:cool:

اگر نمیتونی از چیزی دفاع کنی مجبور نیستی! شما اگر سواد داری بسم ا.... در مورد سواد من نمیخواهد نظر بدید

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :
!

شما دیگه داغ کردی حسابی!

اگر نمیتونی از چیزی دفاع کنی مجبور نیستی! شما اگر سواد داری بسم ا.... در مورد سواد من نمیخواهد نظر بدید

داداش وسط همین بحث قاطعانه اعلام میکنم با اینکه با تمامی نظراتت موافق نیستم ولی به شدت هستمت! عجیب حال میکنم میبینم کسی خلاف جهت آب رایج! شنا میکنه (حالا به هر عنوان) .. خداوند عزت بسیار تو را دهاد .. اگه نبودی اگه یه بنده خدایی میخواس گوشی بگیره با این جو سونی زده حتما دچار توهم میشد!

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از alireza_juve :
داداش وسط همین بحث قاطعانه اعلام میکنم با اینکه با تمامی نظراتت موافق نیستم ولی به شدت هستمت! عجیب حال میکنم میبینم کسی خلاف جهت آب رایج! شنا میکنه (حالا به هر عنوان) .. خداوند عزت بسیار تو را دهاد .. اگه نبودی اگه یه بنده خدایی میخواس گوشی بگیره با این جو سونی زده حتما دچار توهم میشد!

توهم مثبت ، گامی به پیشه
21.gif

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Reza364 :
توهم مثبت ، گامی به پیشه
21.gif

امان از این جوونا که در ملا عام اکس تبلیغ میکنن!! :wacko: توهم مثبت چیه؟!! با همین حرفا هی به خورد ملت میدین بعد تو جاده چالوس خودشونو به هوای دریا میندازن تو دره دیگه!!! توهم مثبت دیگه چیه!! استغفر الله! :hmm:

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :
!

شما دیگه داغ کردی حسابی!

نه جیگر! خیلی هم سردم:rolleyes: دفاع که کردم این همه آدم هم تایید کردن ( هر چند چیز مشخصی هم هست:happy: ) بله دیدیم سواد شما رو ( آغاز برتری دوربینهای نوکیا!!!:lol: )
شما اگه چیز قابل دفاع داری رو کن;) گفتم صداش واضح هست ولی 6680 نیست! حالا شما بسم ا...:cool:

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از noisymind :
نه جیگر! خیلی هم سردم:rolleyes: دفاع که کردم این همه آدم هم تایید کردن ( هر چند چیز مشخصی هم هست:happy: ) بله دیدیم سواد شما رو ( آغاز برتری دوربینهای نوکیا!!!:lol: )
شما اگه چیز قابل دفاع داری رو کن;) گفتم صداش واضح هست ولی 6680 نیست! حالا شما بسم ا...:cool:

توپ تانک اریکسون دیگر اثر ندارد! :D

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از noisymind :

اره دیگه نمیشه که !! ما هی زحمت میکشیم یه پست میکنیم! شما یه اسمایل میزنی :p اون میشه یه پست! گفتیم یه امتحانی کنیم ببینیم چجوریاس! :D بدم نیستا!

shork

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
شما که ميگين p910 تفاوت کارايی زيادی با 6600 نداره پس نظرتون درباره 7710 نوکيا چيه؟

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
خدایگان موبایل جناب عطا عسگری فرمودند:"از ما نیست کسی که از سونی اریکسون روی گرداند و به سمت ارتداد و شرک(نوکیا) مایل گردد":D
خوش بحال خودم که با همین آلکاتل مافنگی کهنه ام راحتم!!!:lol:
البته منتظر p990 هستم...;) فقط بخاطر تو!!!:lol:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از noisymind :

avaerage sound quality of mp3's ringtone

شما که انگلیسیت مثلا خوبه! این یعنی کیفیت صدای کا 750 خوب نیست! average از بد نیست یک کمی بهتره! بعد شما از رسا بودنش صحبت میکنی؟ صداش هم که خودتون میدونید به بلندی 6680 نیست . رسا بودنش هم که خالی بندیه . پس چیش میمونه؟
کا 750 پخش از بلند گوش خوب نیست. حالا باز ادامه بدید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا