• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Nokia vs SonyEricsson, قسمت 23967!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از dead_chatter :
مگه میخوای منو بگیری بزنی که هستی خدمتم بابا با صلح! چرا آش دهن سوزی نبوده از سری 60 که بالاتره
پیشگیری:برای جلوگیری از جبهه گیری قیمت بالا دلیلش اینه که تولیدش متوقف شده چرا؟ نییدونم! سود نداشته؟ چرا محبوبترین گوشی سونی بود زمان خودش نوکیا فروشش بیشتره؟ بله 6600 از کیفیت بالایی برخوردار بود هنوز به بازار داده میشه چون نوکیا کیفیتش دیگه بالاتر نرفت که هیچ تقلبیش اومد و کیفیتش پایینتر اومد

با گفتن اینکه از سری 60 بهتره چیزی عوض نمیشه . مگر اینکه بتونید دلیلی در بهتر بودنش بیارید

کیفیت نوکیا هیچوقت پایین نیومده. فقط یک مورد 3230 بود که اونهم نسبت به گوشیهای دیگه نوکیا خوب در نیومد نه هر گوشیی. کیفیت بدنه و ساخت نوکیا الان از همه نظر از گوشیهای دیگه بالاتره. این قضیه گوشیهای تقلبی رو هم توضیح بدید یک چیزی نگید برید!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از dead_chatter :
با آپدیت فیرم ور صدا بلند تر و کیفیتش بهتر میشه مشکلش اینه:avaerage sound quality of mp3's ringtone

فقط برای رینگتون نه برای پخش ام پی 3 چون برای پخش از برنامه مدیا پلیر کمک میگیره و کیفیت بهتری ارائه میده!

منظور همون رینگتون بود. این بهتر شدن صدا هم ادعایی که شده ولی گوشیهایی که من دیدم همه صدای رینگتون ضعیفی داشتند مخصوصا توی ماشین که اصلا صداشی زنگشون در نمیاد

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :
با گفتن اینکه از سری 60 بهتره چیزی عوض نمیشه . مگر اینکه بتونید دلیلی در بهتر بودنش بیارید

کیفیت نوکیا هیچوقت پایین نیومده. فقط یک مورد 3230 بود که اونهم نسبت به گوشیهای دیگه نوکیا خوب در نیومد نه هر گوشیی. کیفیت بدنه و ساخت نوکیا الان از همه نظر از گوشیهای دیگه بالاتره. این قضیه گوشیهای تقلبی رو هم توضیح بدید یک چیزی نگید برید!
حتی اگه از نظر برنامه هم بهتر نباشه قابلیت کار راحتتر با قلم مزیتشه
اونطور که من دیدم سرعتش بیشتره
هوشمندتره(به دلیل تشخیص دست نوشته)
کار باهاش راحتتره به خاطر همون قلم مشهوره
!

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :
منظور همون رینگتون بود. این بهتر شدن صدا هم ادعایی که شده ولی گوشیهایی که من دیدم همه صدای رینگتون ضعیفی داشتند مخصوصا توی ماشین که اصلا صداشی زنگشون در نمیاد
:blink: اتفاقا صداش نسیت به فیرمهای قدیمی زیادتر شده اون آقا لابد صدای رینگتونو زیاد نکرده بوده یا اینکه رینگتون مشکل داشته یعنی صداش کم بوده بابا سونی مال بابام نیست الکی ازش تعریف کنم خوب مزیت داره دیگه:hmm:

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :
آقا دیگه صدای بلند گوی6680 از سونی اریکسون کا 750 و دابلیو 800 بهتره . اینها هم گوشیهای 100 تومنی نیستند. فقط صداش از دابلیو 550 و 900 ضعیفتره

کی گفته؟!!:eek: لینک نمیخواد! بیا جلو هم امتحان کنیم:happy: فقط صدای شما بلندتر هست ولی رسا نیست:cool:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از dead_chatter :
حتی اگه از نظر برنامه هم بهتر نباشه قابلیت کار راحتتر با قلم مزیتشه
اونطور که من دیدم سرعتش بیشتره
هوشمندتره(به دلیل تشخیص دست نوشته)
کار باهاش راحتتره به خاطر همون قلم مشهوره
!

اگر ممکنه از قول یک سایتی چیزی بیارید بهتره. سرعت بیشتر و هوشمندتر بودن ادعای کمی نیست. . البته گاهی قلم راحتی بیشتری داره. نه همیشه .
اگر هم از سایتی نقل قول میکنید ترجیحا این سایت روسی موبایل ریوو نباشه

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :
اگر ممکنه از قول یک سایتی چیزی بیارید بهتره. سرعت بیشتر و هوشمندتر بودن ادعای کمی نیست. . البته گاهی قلم راحتی بیشتری داره. نه همیشه .
اگر هم از سایتی نقل قول میکنید ترجیحا این سایت روسی موبایل ریوو نباشه
فکر کنم تجربه شخصی تا از تو سایت اووردن دلیل موجه تری باشه همینکه میفهمه چی نوشته یعنی هوشمندی سرعتش تجربه شخصی بوده اگه راست میگی شما برای ادعاتون از سایت مطلب بیارین

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :

هیچوقت؟!!!!:eek: :blink: همین 6630 هم آش دهن سوزی نبود.

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
Originally Posted by noisymind
کی گفته؟!! لینک نمیخواد! بیا جلو هم امتحان کنیم فقط صدای شما بلندتر هست ولی رسا نیست

به نقل از DariushAgah :

میبینم که از اینکه صدای بلندگوی گوشیتون مثل بلندگوهای سبزی فروشهای دوره گرد هست لبخند رضایت میزنید!:D
خب رضایت شما باعث خوشنودی ماست:happy: :rolleyes:

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ای بابا! اقا گفتیم از دست این مداد پی 910 خلاص شدیما! اینجا هم که بجث حول محور مداد پاک کن میچرخه که!! // اقا اینارو ول کنین فقط بچسبین 6680 دار ارزون میشه .. روز قبل عید 330 بود حالا 290 شده .. میگن بازم ارزون میشه.. ایول! :cool:

Moree

Registered User
لایک‌ها
0
نرود میخ آهنین در سنگ.....
خودتونرو ناراحت نکنید ، ایشون به هیچ صراطی مستقیم نیست
اعصاب من ار فولاد نیست که با این اقا بحث کنم!

عملیات فرسایش مغز

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از dead_chatter :
فکر کنم تجربه شخصی تا از تو سایت اووردن دلیل موجه تری باشه همینکه میفهمه چی نوشته یعنی هوشمندی سرعتش تجربه شخصی بوده اگه راست میگی شما برای ادعاتون از سایت مطلب بیارین

آخه عکس که نیست بگین این بهتره یا اون! بحث سیستم عامل خیلی تخصصی میشه ولی به راحتی نمیشه قبول کرد s60 بهتره یا uiq

استدلال آوردن بر گردن مدعیه! شما هر جا صحبت سیستم عامله میگید uiq بهتره پس شما باید مطلب بیارید! نه من

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از noisymind :
میبینم که از اینکه صدای بلندگوی گوشیتون مثل بلندگوهای سبزی فروشهای دوره گرد هست لبخند رضایت میزنید!:D
خب رضایت شما باعث خوشنودی ماست:happy: :rolleyes:

آخرین خبری که از صدای رینگتون کا 750 داریم ضعیف بودن صدا و کیفیت متوسطشه . حالا ادعا میکنید درست شده ولی آخرین مطلب رسمی همونه که بود. کا 750 های توی بازار هم در همون سطحند

لبخند از اینه که یکی میاد میگه صدای 6680 از صدای گوشی های 100 تومنی سونی اریکسون کمتره بعد معلوم میشه صداش از کا 750 و دابلیو 800 هم بهتره. لبخند هم از رضایت نیست از ....

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :
آخرین خبری که از صدای رینگتون کا 750 داریم ضعیف بودن صدا و کیفیت متوسطشه . حالا ادعا میکنید درست شده ولی آخرین مطلب رسمی همونه که بود. کا 750 های توی بازار هم در همون سطحند

لبخند از اینه که یکی میاد میگه صدای 6680 از صدای گوشی های 100 تومنی سونی اریکسون کمتره بعد معلوم میشه صداش از کا 750 و دابلیو 800 هم بهتره. لبخند هم از رضایت نیست از ....
مسئله اینجاست که من در مورد هر گوشیی حرف میزنم باهاش کار کردم اما شما برای مثال تا حالا چند بار کی750 یا پی 910 دستتون گرفتین و باهاش کار کردین فقط دارین از روی تعصبتون ایراد میگیرین اما من به شخصه تا حالا با هرگوشیی که کار کردم مثال اووردم

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :

کیفیت متوسط قبول اما ضعیفی صدا خیر:
MP3 ringtones of average quality
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k750-review-41.php
مگر اینکه gsmarena رو هم قبول ندارین اینجا فقط ذکر شده کیفیت متوسط نه صدای ضعیف نمیدونم این اخبار کجا بوده که هیچ کس ندیده

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بی خیال بابا...اهمیت ندید...اونایی که دارن و میدونن و باهاش کار کردن اصلا این حرفها رو قبول ندارن...

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از dead_chatter :
کیفیت متوسط قبول اما ضعیفی صدا خیر:
MP3 ringtones of average quality
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k750-review-41.php
مگر اینکه gsmarena رو هم قبول ندارین اینجا فقط ذکر شده کیفیت متوسط نه صدای ضعیف نمیدونم این اخبار کجا بوده که هیچ کس ندیده

باشه آقا همون که شما میگی قبول! ولی اول اینو به اون بابایی بگید که میاد میگه صدای گوشی 100 تومنی سونی اریکسون از 6680 بهتره ! بعد مشخص میشه حتی کا 750 که اینمه بهش مینازیدید هم در اون سطح نیست!

فکر هم نکنید فقط شمایید که با گوشیها مختلف کار کردید! مخصوصا که همه میتونند متوجه بشن که صدای رینگتون کا 750 دیگران چقدر معمولی و رو به ضعیفه . این رو میسپارم به گوش خوانندگان فروم و تجربه خودشون

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
اوف نموم شد!راحت شدم خسته شده بودم دیگه
261.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا