• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Nokia vs SonyEricsson, قسمت 23967!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از shazdeh kocholo :
مشكل اينجاست كه ما اون فرض اوليه رو فراموش كرديم.
p910 در درجه اول يه موبايل در كلاس اسمارت فون ها. حالا امكانات و ويژگيهاي اون باعث ميشه كه كارهاي ديگه اي هم انجام بده كه همه ميدونيم اين صحبت در مورد همه گوشي ها مصداق داره.
اما هيچوقت نميشه لپتاپ رو با اين مقايسه كرد. حتي پاكت pc هم در مقام مقايسه با يه كامپيوتر شخصي يا لپتاپ نيست. يعني كاربردشون فرق داره.
حالا بحث اصلا اين بود كه چرا سوني اريكسون و چرا نه نوكيا. بعد شد p910 و بعد قيمت بالاي اون تو ايران. خب من نميدونم ظاهر اين گوشي زيبايي زيادي داره يا پخش mp3 اش و يا اون دوربينش كه هيچ وقت ازش استفاده نكردم! كه باعث شده قيمتش بالا بره اما فكر ميكنم دلالان بازار موبايل بيشتر از اين صحبتها به فكر باد كردن جيب خودشون هستند تا بحث و برهان علمي براي كارهاشون.
در كنار اين توقف توليد اين برند و احتكار اون و بالا بردن قيمت اون و در كنار اينها علاقه عجيب و غريب مردم براي خريد اين گوشي باعث بالا رفتن و بالا موندن قيمت اين گوشي شد.
اما درباره P910 .من موافق نيستم كه بياييم به فرض اين گوشي رو بپرستيم و بگيم نوت بوك يا اينقدر خوردش كنيم كه بگيم اصلا يه ماشين حساب هم نيست. مثل همه گوشي ها اين هم يه گوشيه كه يك سري امكانات داره كه صرفا منحصر به اين نيست و ديگر گوشي ها هم دارن.
شايد حرفهاي من در پستهاي قبلي باعث اين شد كه دوستمون بگن داريم با نوك بوت مقايسه اش ميكنيم.
من باز حرفهام همه شخصي و استنباط خودم هستند.
ا

من نگفتم پی 910 یک ماشین حساب هم نیست!
ولی اون وضعی که ایشون تعریف کردند . یعنی کسی که حرفه ای به محاسبات نیاز داره حتما باید از ماشین حساب مهندسی استفاده کنه نه یک موبایل . این دو موضوع با هم فرق دارند

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از shazdeh kocholo :
گر من گفتم ازش راضيم به خاطر اين بود كه :
- يكسال پيش به قيمت 330 تومن آكش رو خريدم. و اگه بيشتر بود نميخريدم.
- تا حالا مشكل نرم افزاري و هنگ كردن و كند شدن و اينها نداشتم. اين يه مزيته كه البته خيلي از گوشي ها دارن و خيلي ها هم ندارن.
- دسترسي آسان و سريع به منو ها .
- داشتن كي پد و قابليت جدا كردن آن. اين از اون چيزهايي بود كه بعضي وقتها خوب بود و بعضي وقتها بد. داشتن كي پد باعث ميشه كه گاهي وقتها بدون تماس با صفحه سريعتر به منوي دلخواه برسي و براي شماره گيري خيلي مفيده. اما برداشتن كي پد باعث ميشه كه روزهايي كه با صفحه زياد كار داري مثل وقتي كه ميخوام يادداشت هام رو مقايسه كنم يا يه متني رو بنويسم و از اين كارها. (البته اين وقتهاييه كه ميخواهي يه نگاه كلي به اطلاعات بندازي و طبيعتا منابع سريعتري مثا كامپيوتر وجود نداره. مثلا وسط خط توليد كارخونه).
- باطري قوي و بادوامش. اين يكي رو اغراق نميكنم واقعا دوام و ماندگاريه خوبي داره.
من واسم دوربين و قدرت و كيفيت mp3 و اين چيزها اصلا مهم نبود . در كل فقط همون اوايل كه خريده بودم چندتا موزيك روش ريختم كه به عنوان زنگ بگذارم و همون ها تا حالا مونده. دوربين هم همون موقع تست كردم. و اين باعث شد كه بهتر و راحت تر انتخاب كنم. چون ديدم كه خيلي از دوستانم مثلا به خاطر دوربين مجبور به انتخاب گوشي شدن كه اصلا ارزش پرداخت هزينه اش رو نداشته.
- صفحه لمسي . اين اوايل دردسر بود چون مثلا دستم به يه جا ميخورد و يه منو ديگه باز ميشه اما بعد كه باهاش بيشتر كار كردم اين مشكل به مزيت تبديل شد .چرا كه خيلي راحت ميتوني با قلم يا حتي ناخن(كه هميشه همراهته) با گوشي كار كني. كارهايي كه من ميكنم وارد كردن يك سري اعداد .نوشتن يك سري يادداشتهاي كوچيك و يا خوندن يكسري اطلاعات كم حجم و كوچك در غالب ورد يا اكسل يا pdf.

شايد اين نكته ها فقط براي من احساس رضايت رو موجب بشه.

مخالفتی با رضایت شما ندارم. مخصوصا که330 تومن بابتش پول دادید.

اما بحث بر سر امکانات گوشی بود و کاربردهاش که بیشتر از 6600 نیست. و کارایی هایی که اسم بردید از برکت سیمبین است و این امتیازات رو همه گوشیهای سیمبینی دارند و نه فقط پی 910. میماند فقط قلم و صفحه لمسی که باید دید چقدر میتونه کاربرد داشته باشه

Moree

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از DariushAgah :
وقتی پنگلیش مینویسید حداقل کوتاه بنویسید!

من کامل نخوندم چی نوشتی چون پنگلیش خوندن سخته ولی یک جاش گویا گفته بودید اون دوستتون توی کار پخش مواد غذایی به بقالیها هستش! من فکر کردم شاید توی سایت انرژی اتمی کار میکنه که در اینصورت پی910 حق مسلمشه! ولی برای بقالی پی 910!!؟ بعد فاکتور رو هم لابد امضای دیجیتالی میکنه!

اما خوبه بالاخره این قلم پی 910 یک جایی به درد خورده این نکته جدیدی بود

I can just say: feel sorry 4 u

منطقت منو مرده!!!!!

ببینم من کی و کجا گفتم که پی 910 مثل نت بوک هست؟ که شما هرجا کم اوردی اینو چماق کنی بزنی تو سر من؟!!!!!!!!1:hmm:

شما داشتی پی910 رو با 6600 و6630 مقایسه میکردی!!!!!:lol: و پافشاری میکردی که حتی 6600 بهتره:lol:
بعد به من میگی که میخواستم پی910 رو نت بوک جا بزنم؟!!!1:blink:

اگه دقت کرده باشی من اصلآ به نوکیا بدو بی را نگفتم و شما بودی که هرجا کم اوردی شروع کردی مسخره کردن

البته از کسی که سریP رو با 6600 مقایسه میکنه و اصرار داره که 6600 بهتره چون ارزون تره ، بیش از این انتظار نمیره:lol:

Moree

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از DariushAgah :

اما بحث بر سر امکانات گوشی بود و کاربردهاش که بیشتر از 6600 نیست. و کارایی هایی که اسم بردید از برکت سیمبین است و این امتیازات رو همه گوشیهای سیمبینی دارند و نه فقط پی 910. میماند فقط قلم و صفحه لمسی که باید دید چقدر میتونه کاربرد داشته باشه

اینکه شما 6600 یا 6630 داشته باشی باعث نمیشه امکانات پی910 بی ارزش بشه یا touchscreen بی کاربرد بشه!

بحث بر سر امکاناتت هم جالبه. مثل اینه که بگیم چرا CD MAN؟ از Walkman استفاده کنید همون امکانات رو داره و ارزونتره!

*نتیجه گیریه اخلاقی: پی910ه بی مصرفه مخصوصآ قلم و صفحه لمسیش و 6600 عالیه با جواستیکش 5way

shankimout

Registered User
لایک‌ها
3
ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
منم به تازگی به SE روی اوردم . گوشی 100 تومنی SE کیفیت صداش از گوشی 400 تومنی من بیشتره . از اولشم تمام گوشی ها se همین بودن . 6680 دسته دو چند میخرن الان ؟

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :

282.gif
پس کاربرد ان 80 هم از 6600 بیشتر نیست

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از Moree :
اینکه شما 6600 یا 6630 داشته باشی باعث نمیشه امکانات پی910 بی ارزش بشه یا touchscreen بی کاربرد بشه!

بحث بر سر امکاناتت هم جالبه. مثل اینه که بگیم چرا CD MAN؟ از Walkman استفاده کنید همون امکانات رو داره و ارزونتره!

*نتیجه گیریه اخلاقی: پی910ه بی مصرفه مخصوصآ قلم و صفحه لمسیش و 6600 عالیه با جواستیکش 5way

ایشون همینجوریه!!! ( 6600 بهتر از همه سونی اریکسونها هست!!:lol: )
شما خودتونو ناراحت نکنین!!:D ما که اهمیت نمیدیم:cool:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Moree :
I can just say: feel sorry 4 u
شما داشتی پی910 رو با 6600 و6630 مقایسه میکردی!!!!!:lol: و پافشاری میکردی که حتی 6600 بهتره:lol:
بعد به من میگی که میخواستم پی910 رو نت بوک جا بزنم؟!!!1:blink:

اگه دقت کرده باشی من اصلآ به نوکیا بدو بی را نگفتم و شما بودی که هرجا کم اوردی شروع کردی مسخره کردن

البته از کسی که سریP رو با 6600 مقایسه میکنه و اصرار داره که 6600 بهتره چون ارزون تره ، بیش از این انتظار نمیره:lol:

هنوز سر حرفم هستم! امکانات اضافه ای که شمردید مثل برنامه ماشین حساب مهندسی و اینها امتیازات سیمبینه و نه گوشی از این رو پس چیزی برای پی 910 بیش از 6600 نتونستید معرفی کنید.
تاچ اسکرین رو به عنوان یک مزیت بر 6600 قبول میکنم ولی این تنها مزیتشه . به جای دعوا و تمسخر یک چیزی نام ببرید جز اون قلمه که پی 910 داره و گوشیهای سیمبینی 200 تومنی ندارند!
فقط بلدید جلو.ی 6600 علامت تعجب بگذارید؟؟؟؟! خوب آقایان منطقی از برتریهای این گوشی بگید

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از dead_chatter :
282.gif
پس کاربرد ان 80 هم از 6600 بیشتر نیست

باید صبر کرد و برنامه های سیمبین 9 رو دید بعد قضاوت کرد. همینطور امکانات اینترنت و ....

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از shankimout :
منم به تازگی به SE روی اوردم . گوشی 100 تومنی SE کیفیت صداش از گوشی 400 تومنی من بیشتره . از اولشم تمام گوشی ها se همین بودن . 6680 دسته دو چند میخرن الان ؟

آقا دیگه صدای بلند گوی6680 از سونی اریکسون کا 750 و دابلیو 800 بهتره . اینها هم گوشیهای 100 تومنی نیستند. فقط صداش از دابلیو 550 و 900 ضعیفتره

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
به نقل از DariushAgah :

تنها سرعت بخشيدن به نوشتن يا باز كردن منو ها. فكر ميكنم براي همين كارها ساخته شده.نه؟

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من نمی دونم چرا جو این فروم سونی اریکسون زده است!:blink:

گوشی های نوکیا روی هم رفته گوشی ترن! گوشی های سونی اریکسون یه نقطه قوت دارن و اونم جوی استیکشونه. نوکیا این مزیت رو نداره، در دیگر زمینه ها نوکیا بهتره. البته از نوآوری ها و خلاقیتهای سونی اریکسون هم نمیشه گذشت. نوکیا مقداری از نظر به کارگیری امکانات نرم افزاری تازه و خلاقانه کم کاری میکنه که اگر در این زمینه تغییر رویه بده بهتره. از نظر سخت افزاری کاملا برتری با نوکیا است.
روی هم رفته نوکیا پدر جان، نوکیا ... نوکیا فرزندم ...

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :
آقا دیگه صدای بلند گوی6680 از سونی اریکسون کا 750 و دابلیو 800 بهتره . اینها هم گوشیهای 100 تومنی نیستند. فقط صداش از دابلیو 550 و 900 ضعیفتره
برای این حرفتون اثباتی هم دارین؟

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :
باید صبر کرد و برنامه های سیمبین 9 رو دید بعد قضاوت کرد. همینطور امکانات اینترنت و ....
یعنی شما میگه کاربرد این سیمبینه از یو آی کیو بیشتره به قول خودتون جل الخالق:blink:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از dead_chatter :
برای این حرفتون اثباتی هم دارین؟

لینکشو قبلا گذاشته بودم . صدای ضعیف زنگ کا 750 از نکات منفی گوشی محسوب میشه . ضمنا میتونید امتحان کنید. کا 750 و دابلیو 800 از هدست صدای خوبی دارند نه از بلند گو

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :
لینکشو قبلا گذاشته بودم . صدای ضعیف زنگ کا 750 از نکات منفی گوشی محسوب میشه . ضمنا میتونید امتحان کنید. کا 750 و دابلیو 800 از هدست صدای خوبی دارند نه از بلند گو
با آپدیت فیرم ور صدا بلند تر و کیفیتش بهتر میشه مشکلش اینه:avaerage sound quality of mp3's ringtone

فقط برای رینگتون نه برای پخش ام پی 3 چون برای پخش از برنامه مدیا پلیر کمک میگیره و کیفیت بهتری ارائه میده!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از dead_chatter :
یعنی شما میگه کاربرد این سیمبینه از یو آی کیو بیشتره به قول خودتون جل الخالق:blink:

حالا بگذارید بیاد ببینید. البته شاید چون امکانات نسل سوم توی ایران نیست این برتریها حس نشه ولی صبر کن پی 990 سونی هم بیاد سری ای نوکیا هم بیاد ان 80 هم بیاد بعد هستیم خدمتتون عجله نکنید. تا الانش که uiq آش دهن سوزی هم نبوده

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :
حالا بگذارید بیاد ببینید. البته شاید چون امکانات نسل سوم توی ایران نیست این برتریها حس نشه ولی صبر کن پی 990 سونی هم بیاد سری ای نوکیا هم بیاد ان 80 هم بیاد بعد هستیم خدمتتون عجله نکنید. تا الانش که uiq آش دهن سوزی هم نبوده
مگه میخوای منو بگیری بزنی که هستی خدمتم بابا با صلح! چرا آش دهن سوزی نبوده از سری 60 که بالاتره
پیشگیری:برای جلوگیری از جبهه گیری قیمت بالا دلیلش اینه که تولیدش متوقف شده چرا؟ نییدونم! سود نداشته؟ چرا محبوبترین گوشی سونی بود زمان خودش نوکیا فروشش بیشتره؟ بله 6600 از کیفیت بالایی برخوردار بود هنوز به بازار داده میشه چون نوکیا کیفیتش دیگه بالاتر نرفت که هیچ تقلبیش اومد و کیفیتش پایینتر اومد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا