DariushAgah
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 2,850
- لایکها
- 5
به نقل از shazdeh kocholo :مشكل اينجاست كه ما اون فرض اوليه رو فراموش كرديم.
p910 در درجه اول يه موبايل در كلاس اسمارت فون ها. حالا امكانات و ويژگيهاي اون باعث ميشه كه كارهاي ديگه اي هم انجام بده كه همه ميدونيم اين صحبت در مورد همه گوشي ها مصداق داره.
اما هيچوقت نميشه لپتاپ رو با اين مقايسه كرد. حتي پاكت pc هم در مقام مقايسه با يه كامپيوتر شخصي يا لپتاپ نيست. يعني كاربردشون فرق داره.
حالا بحث اصلا اين بود كه چرا سوني اريكسون و چرا نه نوكيا. بعد شد p910 و بعد قيمت بالاي اون تو ايران. خب من نميدونم ظاهر اين گوشي زيبايي زيادي داره يا پخش mp3 اش و يا اون دوربينش كه هيچ وقت ازش استفاده نكردم! كه باعث شده قيمتش بالا بره اما فكر ميكنم دلالان بازار موبايل بيشتر از اين صحبتها به فكر باد كردن جيب خودشون هستند تا بحث و برهان علمي براي كارهاشون.
در كنار اين توقف توليد اين برند و احتكار اون و بالا بردن قيمت اون و در كنار اينها علاقه عجيب و غريب مردم براي خريد اين گوشي باعث بالا رفتن و بالا موندن قيمت اين گوشي شد.
اما درباره P910 .من موافق نيستم كه بياييم به فرض اين گوشي رو بپرستيم و بگيم نوت بوك يا اينقدر خوردش كنيم كه بگيم اصلا يه ماشين حساب هم نيست. مثل همه گوشي ها اين هم يه گوشيه كه يك سري امكانات داره كه صرفا منحصر به اين نيست و ديگر گوشي ها هم دارن.
شايد حرفهاي من در پستهاي قبلي باعث اين شد كه دوستمون بگن داريم با نوك بوت مقايسه اش ميكنيم.
من باز حرفهام همه شخصي و استنباط خودم هستند.
ا
من نگفتم پی 910 یک ماشین حساب هم نیست!
ولی اون وضعی که ایشون تعریف کردند . یعنی کسی که حرفه ای به محاسبات نیاز داره حتما باید از ماشین حساب مهندسی استفاده کنه نه یک موبایل . این دو موضوع با هم فرق دارند