• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Nokia vs SonyEricsson, قسمت 23967!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از dead_chatter :
ظاهرا من یه کم دیر رسیدم اما گفته شده بود سرعت شاترش کمه بد نیست به پراپرتز این عکس نگاهی بندازین
بله سرعت شاتر 1/2048 و سرعت عکسالعمل 1/6400 ثانیه عکس با 4X زوم در ضمن شما گوشی که تو تبلیغاتش ذکر میکنه عکاسیتون رو سرعت ببخشید رو نمیتونین با این مقایسه کنید بقیه گوشهای نوکیا رو اگه نگاه کنین سرعتشو حتی از کی 750 هم کمتره

ببینید اگه اشتباه نکنم تو تبلیغ این گوشی یا دبلیو 800 بود که نشون میداد یه ماهی از اب هی میپره بیرون و این دوربین مرتبا در لحظه انی حرکت ماهی در بیرون اب رو ثبت میکنه! به نظرم این دروغ محضه چون واقعا اینطور نیس .. بله درسته کیفیت رو نمیشه با نوکیا مقایسه کنید ولی منظور من اینه که شما بخاطر این کیفیت زمان رو تا حد زیادی از دست میدید و خوب سرعت تو گرفتن عکس خیلی مهمه .. همیشه شما یه ادم دم دستتون نیس که بهش بگین صب کنه تا عملیت به اتمام برسه که!! در مورد مقایسه سرعت 6630 با کا 750 هم چیزی بود که خودم امتحان کردم چند بار که البته جناب سونی اریکسون توضیح دادند که حرفشون منطقی بود ولی کلا منظور من از این مطلب این بود که حقیقتا شما نمیتونین به هیچ وجه یه کا 750 یا مشابهش رو جایگزین یه دوربین بدونین ...

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Sony Ericsson!! :
نه :)

K750 رو دادم بعد یه W800 گرفتم... اونم الان 3 ماهی هست فروختم :)

منتظر این P990 هستم....

پس احتمالا الان گوشیتون باید نوکیا باشه :p ;)

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از alireza_juve :
ببینید اگه اشتباه نکنم تو تبلیغ این گوشی یا دبلیو 800 بود که نشون میداد یه ماهی از اب هی میپره بیرون و این دوربین مرتبا در لحظه انی حرکت ماهی در بیرون اب رو ثبت میکنه! به نظرم این دروغ محضه چون واقعا اینطور نیس .. بله درسته کیفیت رو نمیشه با نوکیا مقایسه کنید ولی منظور من اینه که شما بخاطر این کیفیت زمان رو تا حد زیادی از دست میدید و خوب سرعت تو گرفتن عکس خیلی مهمه .. همیشه شما یه ادم دم دستتون نیس که بهش بگین صب کنه تا عملیت به اتمام برسه که!! در مورد مقایسه سرعت 6630 با کا 750 هم چیزی بود که خودم امتحان کردم چند بار که البته جناب سونی اریکسون توضیح دادند که حرفشون منطقی بود ولی کلا منظور من از این مطلب این بود که حقیقتا شما نمیتونین به هیچ وجه یه کا 750 یا مشابهش رو جایگزین یه دوربین بدونین ...

منویی داره که میتونید با زدن اون فکر کنم 4 تا عکس پشت سر هم از یه سوژه بگیرید و بعد ببنید کدوم رو میخوایید اونو save کنید و بقیه پاک بشه....

K800 هم همین طوره...9 تا میگیره و از میان اونا میتونید بهترین رو بردارید...

من الان یه K700 دستم هست تا برسیم به P990 :cool: :cool:

MA_KE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از daftarekhaterat :
كشتين بچه مردم رو...
sweatdrop[1].gif
تاييد ميشه :(

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از shazdeh kocholo :
تو اين دو تا گوشي كه شما گفتين من با 6600 كار كردم. بزرگترين مشكلي كه برام ايجاد كرده بود اين بود كه به راحتي نميتونستم فايلهاي pdf يا word رو باز كنم. با برنامه هايي كه ريخته بودم يه كارايي ميكرد اما خيلي كار كردن باهاش برام كند بود.
از طرف ديگه وجود سيستم عامل سيمبيان uiq كه ارتباط لمسي رو با صفحه فراهم ميكنه كار كردن با گوشي رو برام خيلي سريع و راحت كرد.
يه برنامه اي كه زياد ازش استفاده ميكنم quicksheet هست. يه چيزي شبيه اكس خودمونه اما خيلي خيلي ساده تر. باورتون نميشه من كلي از محاسبات و داده هام رو با اين انجام دادم. خيلي راخت بهش فرمول ميدم و اون هم واسم حساب ميكنه. اينجوري پاي پروژه و در همون لحظه همه چي مشخص ميشه . ديگه لازم نيست مثل سابق همه چي رو يادداشت كنم و بعد ببرم دفتر و اونجا باهاش ور برم. با اين حساب ديگه لازم نبود لپ تاپ رو با خودم اينور و اونور بكشم. در كل مي خوام بگم كه گوشيه خوبيه و مطمئنا فقط من يكي نبودم كه ازش كاملا راضي باشم.
قبل از اين هم از نوكيا مدلهاي 8210 و فكر كنم 6220 يا 6020 و 6600 استفاده كردم. بيشتر مشكل رو هم با 6600 داشتم.سنگين بود و فيزيكش خوش دست نبود برام.

باز هم چیزی که روی پی 910 اجرا بشه و روی 6600 نشه ارائه نکردید! quicksheet یک برنامه سیمبینی که روی هر دو گوشی اجرا میشه من روی 6681 دارم . از نظر وزن و خوشدستی هم پی 910 به هیچوجه بهتر از 6600 نیست. در مورد فایلهای WORD و PDF هم برنامه های سیمبینی وجود دارند که همه روی هر دو گوشی اجرا میشن و از این نظر هم فرقی وجود نداره. در مجموع فکر میکنم هر برنامه ای روی پی 910 اجرا بشه برای 6600 هم وجود داره حتی 6600 میشه گفت برنامه هاش بیشتر و فراوانتره

این هم یک نمونه از اینکه هر کسی پی 910 میخره به خاطر امکانات بیشترش نمیخره. چون همون چیزها روی گوشیهای کوچیکتر و ارزونتر دیگه هم هست

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
به نقل از DariushAgah :
باز هم چیزی که روی پی 910 اجرا بشه و روی 6600 نشه ارائه نکردید! quicksheet یک برنامه سیمبینی که روی هر دو گوشی اجرا میشه من روی 6681 دارم . از نظر وزن و خوشدستی هم پی 910 به هیچوجه بهتر از 6600 نیست. در مورد فایلهای WORD و PDF هم برنامه های سیمبینی وجود دارند که همه روی هر دو گوشی اجرا میشن و از این نظر هم فرقی وجود نداره. در مجموع فکر میکنم هر برنامه ای روی پی 910 اجرا بشه برای 6600 هم وجود داره حتی 6600 میشه گفت برنامه هاش بیشتر و فراوانتره

این هم یک نمونه از اینکه هر کسی پی 910 میخره به خاطر امکانات بیشترش نمیخره. چون همون چیزها روی گوشیهای کوچیکتر و ارزونتر دیگه هم هست
نه عزيز جان دل ندادي به صحبت!
من هم ميدونم كه هر برنامه اي(تقريبا) كه روي p910 اجرا ميشه روي ساير گوشي هاي سيمبياني اجراميشه و مهمتر اينه كه تعداد برنامه هايي كه براي سيمبين uiq نوشته شده كمتر از سيستم املهاي سيمبين ديگه هست كه اكثرا روي نوكيا ريخته ميشه.
صحبتهاي من در مورد خودم بود. اگه يه بار ديگه نگاه كني ميبيني كه فقط درباره خودم صحبت كردم و تنها گفتم آدمهايي مثل هم حتما هستند كه از اين گوشي كاملا رضايت داشته باشند.
درباره خوش دستي هم باز نظرم شخصي بود چون واقعا با اين گوشي راحت كار ميكنم و فوق العاده هندفرنده!!
اون چرخدنده 5 جهته واقعا چيزه بدرد بخوريه.
باز هم ميگم كه حرفهام فقط درباره خودم بوده.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
نه عزيز جان دل ندادي به صحبت!
من هم ميدونم كه هر برنامه اي(تقريبا) كه روي p910 اجرا ميشه روي ساير گوشي هاي سيمبياني اجراميشه و مهمتر اينه كه تعداد برنامه هايي كه براي سيمبين uiq نوشته شده كمتر از سيستم املهاي سيمبين ديگه هست كه اكثرا روي نوكيا ريخته ميشه.
صحبتهاي من در مورد خودم بود. اگه يه بار ديگه نگاه كني ميبيني كه فقط درباره خودم صحبت كردم و تنها گفتم آدمهايي مثل هم حتما هستند كه از اين گوشي كاملا رضايت داشته باشند.
درباره خوش دستي هم باز نظرم شخصي بود چون واقعا با اين گوشي راحت كار ميكنم و فوق العاده هندفرنده!!
اون چرخدنده 5 جهته واقعا چيزه بدرد بخوريه.
باز هم ميگم كه حرفهام فقط درباره خودم بوده.

مسلمه که سیمبین بودن چیز کمی نیست و قابلیتهای زیادی به گوشی میده . ولی قیمت بالاتر این گوشی چه امکانات بالاتری به همراه داره؟ منظور من این بود . که خیلی از اونهایی که پی 910 میخرن (منظورم شما نیستی) دنبال مثلا اجرا شدن فلان برنامه خاص نیسند.

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
به نقل از DariushAgah :
مسلمه که سیمبین بودن چیز کمی نیست و قابلیتهای زیادی به گوشی میده . ولی قیمت بالاتر این گوشی چه امکانات بالاتری به همراه داره؟ منظور من این بود . که خیلی از اونهایی که پی 910 میخرن (منظورم شما نیستی) دنبال مثلا اجرا شدن فلان برنامه خاص نیسند.
والله بعضي چيزها علت محكمي نداره. اما مثلا : فريم اين گوشي رو من پارسال دور و بر 50 يا 60 تومن قيمت گرفتم. يعني اگه فريم گوشي خراب بشه يا بشكنه مثل خيلي از گوشي ها نميتوني 7 8 تومن بدي يكي ديگه بندازي جاش.
بعد از اون قيمت صفحه lcd هست. رفيق من گوشيش از دستش افتاد ال سي دي شكست بد رفت 150 تومن داد تا يكي ديگه انداختن روش. تا همين جا شد 200 تومن تقريبا. قيمت برد و سيستم عامل و قطعه هاي سخت افزاري (مثلا كيبردش يا هندزفري و ..) رو هم اگه اضافه كنيم فكر ميكنم قيمت 420 تومن براي آكش مناسب باشه.
اما حالا ملت واسه چي اينقدر سر و دست ميشكونن واسه اين گوشي كه توليدش هم تمام شده و باعث ميشن قيمتش اينقدر مجازي بالا بره و برسه به 550 تومن .. الله و اعلم.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
والله بعضي چيزها علت محكمي نداره. اما مثلا : فريم اين گوشي رو من پارسال دور و بر 50 يا 60 تومن قيمت گرفتم. يعني اگه فريم گوشي خراب بشه يا بشكنه مثل خيلي از گوشي ها نميتوني 7 8 تومن بدي يكي ديگه بندازي جاش.
بعد از اون قيمت صفحه lcd هست. رفيق من گوشيش از دستش افتاد ال سي دي شكست بد رفت 150 تومن داد تا يكي ديگه انداختن روش. تا همين جا شد 200 تومن تقريبا. قيمت برد و سيستم عامل و قطعه هاي سخت افزاري (مثلا كيبردش يا هندزفري و ..) رو هم اگه اضافه كنيم فكر ميكنم قيمت 420 تومن براي آكش مناسب باشه.
اما حالا ملت واسه چي اينقدر سر و دست ميشكونن واسه اين گوشي كه توليدش هم تمام شده و باعث ميشن قيمتش اينقدر مجازي بالا بره و برسه به 550 تومن .. الله و اعلم.

خودتونو توجیه میکنید. در بهترین حالت 100 تومن بیشتر از 6630 جا داره! حداکثر

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
به نقل از DariushAgah :
خودتونو توجیه میکنید. در بهترین حالت 100 تومن بیشتر از 6630 جا داره! حداکثر
راستش من زياد تو مود قيمت نيستم. ولي ميدونم كه قيمتش الان الكي و خيلي زيادي بالا رفته.
6630 چنده اصلا؟

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Sony Ericsson!! :
منویی داره که میتونید با زدن اون فکر کنم 4 تا عکس پشت سر هم از یه سوژه بگیرید و بعد ببنید کدوم رو میخوایید اونو save کنید و بقیه پاک بشه....

K800 هم همین طوره...9 تا میگیره و از میان اونا میتونید بهترین رو بردارید...

من الان یه K700 دستم هست تا برسیم به P990 :cool: :cool:

منظور منو درست متوجه نشدین شایدم من دقیق نگفتم .. اون تبلیغ نشون میداد که شما میتونید هر لحظه ای رو که میخواید حتی اگه خیلی به سرعت اتفاق بیفته ( مثه بیرون پریدن ماهی از اب) ثبت کنید .. یعنی همون سرعت بالای شاتر .. که خوب مسلمه که چرت محض هست // اون قابلیت عکسهای پشت سرهم خوبه ولی یه ماهی انقد بیرون نمیمونه که شما وقت کنی 4 عکس ازش بگیری! .//// پس فعلا به قول معروف کوزه گر از کوزه شکسته اب میخوره ;) کا 700 گوشیه خوبیه ولی فسیله دیگه!! :p ایشالا این پی 990 زودتر بیاد که شما سونیا ! کشتین ملتو با این تاچ اسکرینتون! :D

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
راستش من زياد تو مود قيمت نيستم. ولي ميدونم كه قيمتش الان الكي و خيلي زيادي بالا رفته.
6630 چنده اصلا؟

از 230 تا 240 وكمي بالا و پائين بسته به گارانتي وعشق هندونه فروشهاي پاساژهاي موبايل :lol: :lol: در نوسانه ;)

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از alireza_juve :
دوربینایی که برای موبایل هست معمولا برای شکار صحنه نیست در ضمن اونم تبلیغه خوب تبلیغای همین تاژ خودمونو ببینین یه حرف راست نمیزنن! منم نگفتم جاشو میگیره در ضمن وقتی ما شاتر فشار میدیم عکس با چند دهم ثانیه اختلاف کپ{ر میشه من خودم زیاد امتحان کردم اون بابایی که گفتین لابد فیرم ورش قدیمی بوده در ضمن من کی گفتم جای دوربینو میگیره شاید بقیه گفتن اگه اینطور بود من نمیرفتم دور بین بگیرم اما تو دوربینهای فعلی برای موبایل از تظر کیفیت عکس بهترینه

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از alireza_juve :
منظور منو درست متوجه نشدین شایدم من دقیق نگفتم .. اون تبلیغ نشون میداد که شما میتونید هر لحظه ای رو که میخواید حتی اگه خیلی به سرعت اتفاق بیفته ( مثه بیرون پریدن ماهی از اب) ثبت کنید .. یعنی همون سرعت بالای شاتر .. که خوب مسلمه که چرت محض هست // اون قابلیت عکسهای پشت سرهم خوبه ولی یه ماهی انقد بیرون نمیمونه که شما وقت کنی 4 عکس ازش بگیری! .//// پس فعلا به قول معروف کوزه گر از کوزه شکسته اب میخوره ;) کا 700 گوشیه خوبیه ولی فسیله دیگه!! :p ایشالا این پی 990 زودتر بیاد که شما سونیا ! کشتین ملتو با این تاچ اسکرینتون! :D
اون حالتی که دوستمون گفت برای شکار صحنه بد نیست وقتی فشار میدیم بلافاصله 4 تا عکی وی جی ای میندازه و بعدش شروع میکنه به سیو کردن و برای اون ماهیه مناسبه!

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از dead_chatter :
دوربینایی که برای موبایل هست معمولا برای شکار صحنه نیست در ضمن اونم تبلیغه خوب تبلیغای همین تاژ خودمونو ببینین یه حرف راست نمیزنن! منم نگفتم جاشو میگیره در ضمن وقتی ما شاتر فشار میدیم عکس با چند دهم ثانیه اختلاف کپ{ر میشه من خودم زیاد امتحان کردم اون بابایی که گفتین لابد فیرم ورش قدیمی بوده در ضمن من کی گفتم جای دوربینو میگیره شاید بقیه گفتن اگه اینطور بود من نمیرفتم دور بین بگیرم اما تو دوربینهای فعلی برای موبایل از تظر کیفیت عکس بهترینه

شاید اینطور باشه که فیرم ورش جدید نبوده ولی خوب دو ماهه خریده گوشیو مگه اینکه تو این دو ماهه تغییر خاصی تو فیرم ور کا 750 رخ داده باشه .. اگه اینطوره بگین من درست نمیدونم .. بله خوب تبلیغ که تبلیغه! // اره درسته تو کیفیت و در حد یه گوشی موبایل عالیه و واقعا شکی توش نیست .. اقا ما که گفتیم کیفیت چرا گنده مینویسی ;)

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از dead_chatter :
اون حالتی که دوستمون گفت برای شکار صحنه بد نیست وقتی فشار میدیم بلافاصله 4 تا عکی وی جی ای میندازه و بعدش شروع میکنه به سیو کردن و برای اون ماهیه مناسبه!

جدا؟ اگه اینطور عمل کنه که خوبه یعنی اگه با یک شات بشه 4 تا انداخت بالاخره یکیش ماهیو خفت میکنه حتما :p من فک میکردم اینطوریه که باید 4 بار پشت سر هم شات کنی تا پشت هم بگیره ..

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از alireza_juve :
شاید اینطور باشه که فیرم ورش جدید نبوده ولی خوب دو ماهه خریده گوشیو مگه اینکه تو این دو ماهه تغییر خاصی تو فیرم ور کا 750 رخ داده باشه .. اگه اینطوره بگین من درست نمیدونم .. بله خوب تبلیغ که تبلیغه! // اره درسته تو کیفیت و در حد یه گوشی موبایل عالیه و واقعا شکی توش نیست .. اقا ما که گفتیم کیفیت چرا گنده مینویسی ;)
:D منظورم این بود که با شاتر کاری ندارم بعد بله تو فیرم ور جدید ذکر شده که قبل از شنیده شدن صدای شاتر عکس کپچر میشه

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از dead_chatter :
:D منظورم این بود که با شاتر کاری ندارم بعد بله تو فیرم ور جدید ذکر شده که قبل از شنیده شدن صدای شاتر عکس کپچر میشه

خوبه پس .. خدا شما رو عزت بسیار دهاد! :)

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از alireza_juve :
جدا؟ اگه اینطور عمل کنه که خوبه یعنی اگه با یک شات بشه 4 تا انداخت بالاخره یکیش ماهیو خفت میکنه حتما :p من فک میکردم اینطوریه که باید 4 بار پشت سر هم شات کنی تا پشت هم بگیره ..

اره بابا اونی که من گفتم یعنی همین که با یه بار اشاره 4 تا بندازه نه اینکه 4 بار فشار بدی...تازه تو K800 شده 9 تا ...یه بار فشار میدی 9 تا میگیره بینش هرکدوم بهتر بود رو بر میداری....بلاخره تو تبلیغ زیاد هم بیراه نگفته;)

Moree

Registered User
لایک‌ها
0
آقا من بی طرفم ، سونی اریکسون و نکیا هم ندارم. everex e900 pocket pc دارم
این p910 رو چرا با 6600 یا 6630 مقایسه میکنین؟ اول یه مثال؛
شما اگه شغلتون طوری باشه که نیاز به محاسبات سریع با ماشین حساب مهندسی داشته باشید و هم زمان نیاز به نت برداری هم داشته باشید و بخواین اطلاعات رو تو یه برنامه ثبت کنید از 6600 یا 6630 استفاده میکنین!!!!!!! 100سال طول میکشه که یه متن ساده رو type کنین.

6600 و 6630 هم تمام این کارها رو انجام میده ولی در چه مدتی؟!!!! عصر سرعت!!!!
هر مدلی یه سری نیازها رو جواب میده

داداشم تا قبل عید 3230 داشت ولی اینقدر که گوشی ناراحتی بود عوضش کرد ، w800 خرید و بیخیاله برنامه های متنوع و جالب symbian شد!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا