alireza_juve
کاربر تازه وارد
به نقل از dead_chatter :ظاهرا من یه کم دیر رسیدم اما گفته شده بود سرعت شاترش کمه بد نیست به پراپرتز این عکس نگاهی بندازین
بله سرعت شاتر 1/2048 و سرعت عکسالعمل 1/6400 ثانیه عکس با 4X زوم در ضمن شما گوشی که تو تبلیغاتش ذکر میکنه عکاسیتون رو سرعت ببخشید رو نمیتونین با این مقایسه کنید بقیه گوشهای نوکیا رو اگه نگاه کنین سرعتشو حتی از کی 750 هم کمتره
ببینید اگه اشتباه نکنم تو تبلیغ این گوشی یا دبلیو 800 بود که نشون میداد یه ماهی از اب هی میپره بیرون و این دوربین مرتبا در لحظه انی حرکت ماهی در بیرون اب رو ثبت میکنه! به نظرم این دروغ محضه چون واقعا اینطور نیس .. بله درسته کیفیت رو نمیشه با نوکیا مقایسه کنید ولی منظور من اینه که شما بخاطر این کیفیت زمان رو تا حد زیادی از دست میدید و خوب سرعت تو گرفتن عکس خیلی مهمه .. همیشه شما یه ادم دم دستتون نیس که بهش بگین صب کنه تا عملیت به اتمام برسه که!! در مورد مقایسه سرعت 6630 با کا 750 هم چیزی بود که خودم امتحان کردم چند بار که البته جناب سونی اریکسون توضیح دادند که حرفشون منطقی بود ولی کلا منظور من از این مطلب این بود که حقیقتا شما نمیتونین به هیچ وجه یه کا 750 یا مشابهش رو جایگزین یه دوربین بدونین ...