• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Nokia vs SonyEricsson, قسمت 23967!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
جالبه فکر کنم شما اولین نفری هستی که برعکس عمل می کنی

خیلی از طرفدارهای سونی اریکسون (از جمله خودم) اول از برند نوکیا استفاده می کردند

البته نه اینکه الان از نوکیا متنفر باشم

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :
ضعفها بیشتر از اینه مخصوصا ضعفهایی که توی اینترنت میشه به راحتی پوشوند. مثل جنس نامربوب مستعد خرابی بدنه و روی صفحه نمایش. مثل آنتن دهی ضعیفتر و ... که توی اینترنت به راحتی میشه گفت نه. جنسش عالیه آنتن دهیش هم حرف نداره!

تا حدی با حرف شما در مورد انتن دهی موافق نیستم .. شرکت ما هم موقعیتی داره که توش اصلا انتن نمیده یا حداکثر دو سه خط .. حداقلش اینی که من دیدم 6630 و کا 750 و 3230 و پی 910 و کا 700 مثه هم انتن میدن! ( حداکثر دو خط) یعنی اینطور نیس که همکارم که 6630 داره بتونه صحبت کنه و کا 750 نه! جفتشون میرن بیرون موقه زنگ زدن! و البته حتی گاهی توی شرکت دیدم در یه جای مشابه کا 750 انتن بهتری نسبت به 6630 داشته ..

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از Sony Ericsson!! :
ببخشید ها مثل اینکه یه دوربین 2 رو دارین با 1.3 مقایسه میکنین ها....هم جزییات بیشتر هست هم حجم پردازش و در نهایت حجم کلی فایل...عکسهایی من انداخته بودم باهاش حدود 750 کیلو بایت ....به نظرم زمان 1.5 ثانیه برای save یه عکس با این حجم خیلی هم خوبه

در مورد نحوه عکس گرفتن هم خدمتتون بگم این دوربینش دو مرحله ای هست اول دکمه رو تا نصف فشار میدی اتو فوکوس میکنه بعد تا اخر و عکس رو میگیره

خب نوکیا که از این چیزها نداره....فقط یه دکمه رو فشار میدی و عکس میندازه....البته به درد کسایی میخوره که زیاد از این چیزها سر در نمیارن

چون دوربین K750 با اون نحوه عکس گرفتن مثل یه دوربین دیجیتال عمل میکنه....ولی نوکیا نه...همون جوری که 3650 میانداخت الان هم N70 همون جوری میندازه..فقط کافیه دکمه رو فشار بدین....ممکنه در نگاه اول خوب باشه ولی باید به کیفیت نهایی توجه کنید که بهتون ارایه میده

با اينكه نوكيائي هستم دربست :D ولي اين جواب رو منطقي دونستم :rolleyes:
تائيد ميشه ;)

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
آقا بياين يه كاري بكنيم :D :
نوكيا كه تكليفش معلومه يه سر و گردن از همه اين كمپاني ها بالاتره و اينكه نوكيا رو داريم با اينا مقايسه ميكنيم خدائيش ظلمه به نوكيا :D شركت به اين عظمت و برنامه ريزي حساب شده داره سيستمهاي مخابراتيشو تقويت ميكنه و موبايل رو كم كم به يه هند هلد تبديل ميكنه ( نگين فال چون n80 پيشقراول اين قضيه است ) .
ولي آدم واقع بينانه بنگره ميبينه كه سامسونگ و سوني اريكسون خطشون يكيه هي دارن مگاپيكسل زياد ميكنند و هي رم ميچپونن تو گوشيشون :lol: تازه به نظر من اينجا سامسونگ از سوني اريكسون هم پيش افتاده :rolleyes:
در نتيجه بياين سامسونگ و سوني اريكسون رو ديگه مقايسه كنيد كه بهم بيشتر ميان :lol:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
تا حدی با حرف شما در مورد انتن دهی موافق نیستم .. شرکت ما هم موقعیتی داره که توش اصلا انتن نمیده یا حداکثر دو سه خط .. حداقلش اینی که من دیدم 6630 و کا 750 و 3230 و پی 910 و کا 700 مثه هم انتن میدن! ( حداکثر دو خط) یعنی اینطور نیس که همکارم که 6630 داره بتونه صحبت کنه و کا 750 نه! جفتشون میرن بیرون موقه زنگ زدن! و البته حتی گاهی توی شرکت دیدم در یه جای مشابه کا 750 انتن بهتری نسبت به 6630 داشته ..

گول خطهای آنتن روی گوشی رو نخورید اونها نشونه هیچی نیستند. 2 تای گوشی شما اصلا با 2 تای گوشی دیگه برابر نیست . چه بسا یک گوشی با 5 خط آنتن نمیده یک گوشی با یک خط آنتن میده.
قبلا هم صحبت شده فکر نکنید بهتر بودن آنتن دهی یعنی اینکه یکجایی نوکیا آنتن میده و سونی اریکسون اصلا در دسترس نیست!
یکی از دوستای ما سامسونگ داشت چند بار زنگ میزد تا بالاخره یکبار صداش قطع و وصل نشه و بفهمیم چی میگه بهش میگفتم سامسونگ خوب آنتن نمیده بفروشش نوکیا بگیر میگفت نه از مخابراته 5 خط آنتنش پره!!! میگفتم بابا آنتن موبایلت تعطیله به خرجش نمیرفت! اصلا نوفهمید! آخر هم سونی اریکسون گرفت! حقشه اصلا!
موضوع اینه که کیفیت مکالمه خیلی بهتر شما باید به رفتار سونی اریکسونیها موقع حرف زدن دقت کنید. چپ و راست شدن صدا رو بالا بردن قطع و وصل شدن دم پنجره رفتن
به تجربه مردم ایران به این نتیجه رسیدند که نوکیا بهترین آنتن دهی رو داره . در حال حاضر نوکیا و موتورولا در این زمینه از همه بهترند و سامسونگ از همه بدتر . سونی اریکسون هم متوسطه. ولی روی کاغذ و اینترنت همه یکی هستند چون آنتندهی رو روی انترنت نمیشه نشون داد فقط یک لینکی بود از موبایل ریوو که خیلی از آنتن دهی و کیفیت مکالمه 6680 تعریف کرده بود چون واقعا در این زمینه از همه برتره. ولی لزومی به اثبات نیست تجربه همگانی ثابت کرده نوکیا تفاوت محسوسی با بقیه داره و سامسونگها و پنتکها هم با وضع فجیعی ضعیفند

MA_KE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه قول بده برگرده میتونیم براش یه تخفیفی قایل بشیم ....جای اعدام حبس ابد بخوره بهش با اعمال شاقه شامل:

استفاده از گوشی های زیر:

6630 به مدت یک سال سپس استفاده از 6111 برای مدت 6 ماه بعد هم استفاده از 6020 تا اخر عمر...سیر نزولی هم برا گوشیهای گذاشتم که حسابی ادب بشه....:D :D :D
:lol: مرسي از لطفتون
بابا سوني اريكسون هم خوبه من كه نخواستم تو سر مال بزنم فقط نظر خودم رو گفتم:happy:

arashpour

Registered User
لایک‌ها
0
به عنوان مثال سري به هدست ها و هندزفري هاش بزنيد ميبينيد كه چقدر متنوع و از چه ديزاين هاي نو و جالب و كارايي بهره برده درحاليكه SE بعد از سالها (چون من خودم بسيار وسايل سوني داشتم) ديزاين هدستش رو عوض كرد و به اين شكل( W800 و 900 ) در اورد و شايد حالا حالاها هم بخواد همين رو نگه داره اما نوكيا بسيار متنوع و كارا هدست چه ساده و چه بلوتوث داره ...
اگه دنبال قیافه هستید چرا نمیری سراغ سامسونگ یا..... پنتک
246.gif
177.gif

MA_KE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از arashpour :
اگه دنبال قیافه هستید چرا نمیری سراغ سامسونگ یا..... پنتک
246.gif
177.gif
نه اشتباه نشه من دنبال قيافه هم هستم:happy:

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :
گول خطهای آنتن روی گوشی رو نخورید اونها نشونه هیچی نیستند. 2 تای گوشی شما اصلا با 2 تای گوشی دیگه برابر نیست . چه بسا یک گوشی با 5 خط آنتن نمیده یک گوشی با یک خط آنتن میده.
قبلا هم صحبت شده فکر نکنید بهتر بودن آنتن دهی یعنی اینکه یکجایی نوکیا آنتن میده و سونی اریکسون اصلا در دسترس نیست!
یکی از دوستای ما سامسونگ داشت چند بار زنگ میزد تا بالاخره یکبار صداش قطع و وصل نشه و بفهمیم چی میگه بهش میگفتم سامسونگ خوب آنتن نمیده بفروشش نوکیا بگیر میگفت نه از مخابراته 5 خط آنتنش پره!!! میگفتم بابا آنتن موبایلت تعطیله به خرجش نمیرفت! اصلا نوفهمید! آخر هم سونی اریکسون گرفت! حقشه اصلا!
موضوع اینه که کیفیت مکالمه خیلی بهتر شما باید به رفتار سونی اریکسونیها موقع حرف زدن دقت کنید. چپ و راست شدن صدا رو بالا بردن قطع و وصل شدن دم پنجره رفتن
به تجربه مردم ایران به این نتیجه رسیدند که نوکیا بهترین آنتن دهی رو داره . در حال حاضر نوکیا و موتورولا در این زمینه از همه بهترند و سامسونگ از همه بدتر . سونی اریکسون هم متوسطه. ولی روی کاغذ و اینترنت همه یکی هستند چون آنتندهی رو روی انترنت نمیشه نشون داد فقط یک لینکی بود از موبایل ریوو که خیلی از آنتن دهی و کیفیت مکالمه 6680 تعریف کرده بود چون واقعا در این زمینه از همه برتره. ولی لزومی به اثبات نیست تجربه همگانی ثابت کرده نوکیا تفاوت محسوسی با بقیه داره و سامسونگها و پنتکها هم با وضع فجیعی ضعیفند

بله من در حالت کلی حرف شما رو در مورد اینکه مردم به تجربه (حالا یا بخاطر تجهیزات مخابرات یا سابقه ذهنی) معتقدند نوکیا بهترین انتن رو میده رو قبول دارم.. این رو هم قبول دارم که خطی که روی گوشی نشون میده اصلا تضمین کننده بهتر بودن انتن نیس ولی خوب من اینو هم از اون همکارم که کا 750 داره پرسیدم گفت قطع و وصل صدا تو این چن ماه نداشته و تقریبا همه جا هم کیفیت مکالمش خوب بوده( خودش قبل اون نوکیا داشت) البته میگه که نوکیا یه مقدار کمی انتنش بهتره ولی اینجوری نبوده که جایی لنگ گوشی بمونه با سونیش! ولی خوب تو محل کار من وضعیت همه یکسانه! البته خداییش وضعیت من با این سامسونگ اشغال آ 800 از همه بدتره ولی سونی و نوکیا چه در خطوط روی صفه چه کیفیت چه کمیت با هم مساوی و همگی خارج از دسترس هستند تقریبا!!! ( اقلا این یه جا با این سامسونگ اشغالیمون ضایه نشدیم جلوی نوکیا و سونیا!! :p )

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
اشکالی نداره
اگر طرفداران SE صد برابر نوکیا باشند یا بلعکس فرقی به حال کمپانی نمی کنه
اونها فقط پول می خوان . ولی پیشنهاد می کنم یک مدت از این گوشی هایی که مازیار گفت استفاده کنی تا دیگه هوس
رفتن به Nokia.com به سرت نزنه !

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
جدیدا که انتن دهی زیاد اصلا فرقی نداره...همین D600 رو یکی از رفیقام داره .سامسونگ هست ولی من که هرجا با هم بودیم دیدم راحت حرف زده...قطع و وصل هم نداشته...خدایی داره خوب انتن میده

حتی در مورد سونی من خودم زمانی که K750 داشتم واقعا راضی بودم...جایی نشده بود برم که نوکیا انتن بده و این انتن نده...با هردو هم امتحان کردم و با هر دو هم تونستن حرف بزنم..

کلا الان دیگه کمپانیهایی مثل سونی و نوکیا و موتورلا و حتی سامسونگ انتن دهی گوشیهاشون تقریبا مثل هم شده و همه خوب انتن میدن

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
جدیدا که انتن دهی زیاد اصلا فرقی نداره...همین D600 رو یکی از رفیقام داره .سامسونگ هست ولی من که هرجا با هم بودیم دیدم راحت حرف زده...قطع و وصل هم نداشته...خدایی داره خوب انتن میده

حتی در مورد سونی من خودم زمانی که K750 داشتم واقعا راضی بودم...جایی نشده بود برم که نوکیا انتن بده و این انتن نده...با هردو هم امتحان کردم و با هر دو هم تونستن حرف بزنم..

کلا الان دیگه کمپانیهایی مثل سونی و نوکیا و موتورلا و حتی سامسونگ انتن دهی گوشیهاشون تقریبا مثل هم شده و همه خوب انتن میدن

شما الان کا 750 نداری؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از alireza_juve :
شما الان کا 750 نداری؟

نه :)

K750 رو دادم بعد یه W800 گرفتم... اونم الان 3 ماهی هست فروختم :)

منتظر این P990 هستم....

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
همه ما تو زندگي دنبال لذت بردن هستيم ولي اگر روزي برسه ايران هم يه گام 100 ساله بر داره و صنعت الكترونيكش احياء بشه اونوقت چه حالي ميده بري يكسري كامل از لوازم ايراني تهيه كني و بشي آقا بالاسر !
END لذته مگه نه ؟

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
only P990
83.gif
170.gif

یه چیزی هم در مورد آنتن دهی تو همین فروم خونده بودم

اون قدیما گوشی سونیZ5 واقعا معرکه بود بیشترش هم به خاطر آنتن دهی بود که هنوز هم عالیه
گوشی های جدید سونی اریکسون هم مثل اون از آنتن دهی خوبی برخوردار هستند ولی خوب نوکیا اسمش در رفته و این ملاکی برای آنتن دهی بد گوشی های دیگه نیست

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
ظاهرا من یه کم دیر رسیدم اما گفته شده بود سرعت شاترش کمه بد نیست به پراپرتز این عکس نگاهی بندازین
بله سرعت شاتر 1/2048 و سرعت عکسالعمل 1/6400 ثانیه عکس با 4X زوم در ضمن شما گوشی که تو تبلیغاتش ذکر میکنه عکاسیتون رو سرعت ببخشید رو نمیتونین با این مقایسه کنید بقیه گوشهای نوکیا رو اگه نگاه کنین سرعتشو حتی از کی 750 هم کمتره

فایل های ضمیمه

• DSC01297.JPG
    325.9 KB · نمایش ها: 1

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از noisymind :
نه دوست عزیز:)
ببینید ( مخصوصا طرفداران نوکیا!) حتما این دوستمون برداشتشون به خاطر این بوده که در برخی از پستها من از نوکیا تعریف کردم و یا در برخی از سونی انتقاد کردم;) خب من اینو به حساب این میذارم که تعصب روی مارک ندارم:cool:
مثلا من 3 تا از گوشیهام زیمنس بوده و هنوزم که هنوزه با زیمنس حال میکنم:happy: و حتی وقتی میخواستم گوشیمو عوض کنم روی 6230i , N70 , 6680 نظر داشتم ولی خب بعد از تحقیق از همین فروم و کسانی که این گوشیها رو داشتن نهایتا K750 رو انتخاب کردم:happy: یعنی میبینید که انتخاب رو برا خودم محدود نکردم که چون دیگه زیمنس گوشی نمیزنه و من هم از سونی بیشتر از نوکیا خوشم میاد حتما باید سونی بگیرم!! نه , اتفاقا نزدیک بود N70 بگیرم که دیدم اون چیزی که من از گوشی میخوام نیست ( تاکید میکنم من!;) ) یعنی که درسته که من از سونی بیشتر خوشم میاد ولی اگه روی همین k750 مارک نوکیا هم نوشته بود میگرفتمش!;) چون کارایی, نیازم رو برآورده میکنه نه برند;) امیدوارم هر دو دوستان طرفدار نوکیا و سونی اریکسون هم اینطوری باشن که نیستن!!:D
اگرم اینجا چند تا پست زدم و ... هم بیشتر جنبه شوخی داشته و هم اینکه میدیدم بعضیا مثلا میگن چون فلان گوشی اسمارت نیست بدرد نمیخوره !!! یا ....:wacko:
و در اینجا اعلام میکنم با اینکه طرفدار سونی هستم ولی اگه ببینم n80 اون چیزی که من میخوام باشه, شاید بگیرمش. ولی خب عمرا اگه مثلا 6680 یا چیزی شبیه اون بگیرم!!:D امیدوارم شما هم دیگه اینقدر در سال نو تو سر و کله هم نزنید:rolleyes: توصیه میکنم ( همونطور که تاحالا 1000 بار از بزرگان توصیه شده!) روی مدلها مقایسه کنید , مثلا k750 v 6230i یا w810 v 3250 , ...:rolleyes:
باور کنید اگه مسئولان این دو شرکت پستهای مارو ببینن کلی به ما بخندن!!! ( کار به بیمارستان هم شاید بکشه!!!)
از این رو بالا برین پایین بیاین " انرژی هسته ای حق مسلم ماست" !!!:D
من از نظر انحراف تاپیک عرض کردم به برند چیکار دارم من که یزید نیستم بگم الا بلا سونی:blink:

Sunboy454

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چه بحث های مسخره ای ، به جای دفاع های الکی ؛ مزیت ها و معایب گوشی رو بگین ؛ با بزرگ نشون دادن گوشی شخصیت شما بزرگ نمیشه ، همینطور برعکس ؛

به نظر من :
SE از لحاظ پیشتازی تو طراحی ( مدار داخلی گوشی ) ( بیشتر به خاظر سری P ) از Nokia جلوتره ؛ البته کیفیت قطعاتشو نمیدونم ؛ ولی فکر میکنم Nokia کیفیتش بهتر باشه ؛ چون خودم 2 مورد Nokia داشتم و زیاد از دستم میوفتادن ( یکیش همین 6680 که الان دارم ) ولی مشکلی تا حالا واسش پیش نیومده ؛ شنیدم گوشی Nokia یکی از دوستام هم از پله های پارک ملت پرت شده بود پایین و مشکلی نداشت ؛
اما SE به خاطر طراحی ظریفتر ( مدارات داخلی ) امکان آسیبش بالاتره ( بیشتر در مورد گوشی های سری جدیدش و سری P ) ؛
مساله ی بعدی که وجود داره اینه که اینجا ایرانه و اطلاعات کسانیکه تو گارانتی به عنوان متخصص نشستن خیلی پایینه ( اینو خودم به شخصه تجربه کردم ، با چند تا گارانتی مختلف ) و با توجه به اینکه SE زیاد تو ایران جا نیوفتاده ، خریدنش تا حدودی ریسک محسوب میشه ، و به درد افرادی مثل من که راه به راه گوشی از دستم میوفته زمین نمیخوره ؛

و در مورد قیمت هم ؛ قیمت خرید Nokia تا حدودی پایین تر از سری های مشابهش تو SE به نظر میرسه ( اگه قیمت مجازی گوشی رو بزاریم کنار ، تا چند ماه اول ورود گوشی به ایران قیمت های نوکیا سرسام آوره ، اما معمولا بعد از چند ماه به سمت قیمت واقعیشون میرن ) ؛ و این وقتی خودشو مشخص میکنه که گوشی شما مشکلی واسش بوجود بیاد و ....

فروش راحتتر گوشی های دسته 2 نوکیا ، نیست به SE یه مزیت محسوب میشه ؛

اما

کیفیت تصویر و صدا ، همینطور کیفیت فیلم برداری SE و نحوه ی ترکیب رنگش رو ، نوکیا نداره ؛ چند ماره پیش موقعی که w900 و سری N نوکیا تازه اومده بودن ( ایران رو نمیگم ) یه سایت خارجی w900 رو با N92 نوکیا تو کیفیت عکس مقایسه کرده بود ؛ عکس ها رو هم گذاشته بود ، یه عکس سوم هم از منظره با ترکیب رنگ واقعی گذاشته بود که عکسشو با دوربین دیجیتال انداخته بود ؛
تو ترکیب رنگ ، w900 از N92 جلوتر بود و تصاویر رو به تصویر واقعیش نزدیکتر نشون میداد ؛ نوکیا تو رنگ قرمرش از SE عقب بود ؛
البته تو عکس و فیلم برداری تو شب که نوکیا هیچ حرفی جلوی SE نداره ؛ اینو خودم هم تجربه کردم ؛ نوکیا تو تاریکی مطلق تقریبا میشه گفت که هیچی نشون نمیده ، حتی با فلاش ؛ اما SE واضحه ؛

کیفیت صدا هم که معلومه ؛ اسپیکر های SE قویتر از نوکیا هستن ، ( البته N9x رو نمیدونم )

تو سیستم عامل و بحث پشتیبانی از پسوند های مختلف ، نوکیا برتره ؛ اما SE با گوشی w950 خودش رو دست نوکیا بلند شد ؛ میشه گفت 2 تا سیستم عامل داره ؛ چون علاوه بر پشتیبانی کامل از فایلهای همگام با Symbian معمولی ، فایلهای Symbian UIQ که سیستم عامل سری SE ، P هست رو هم کاملا پشتیبانی میکنه و این یه مزیته ، اگه با همین وضعیت پیش بره ؛

در کل هر دوی این گوشی ها ، با توجه به موارد بالا خوبن ( اما هیچ کدوم کامل نیستن ) ، البته با توجه به موارد استفاده و شخص استفاده کننده ، نحوه ی کار و انتظاری که از یه گوشی میره و مقدار بودجه فرق میکنه ؛
اگه بودجش واستون مهم نیست و امکانات بالا رو ترجیح میدین ، SE بگیرین ؛
اما اگه قیمتهای پایین تر ، ریسک پذیری کمتر و کیفیت بهتر رو تو قیمت های پایین میخواین ، نوکیا فراموش نشه ؛

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
به نقل از DariushAgah :
خوشحال میشیم بدونیم با این پی 910 چه کردید که مثلا با 6630 ی حتی 6600 نمیشد!؟
تو اين دو تا گوشي كه شما گفتين من با 6600 كار كردم. بزرگترين مشكلي كه برام ايجاد كرده بود اين بود كه به راحتي نميتونستم فايلهاي pdf يا word رو باز كنم. با برنامه هايي كه ريخته بودم يه كارايي ميكرد اما خيلي كار كردن باهاش برام كند بود.
از طرف ديگه وجود سيستم عامل سيمبيان uiq كه ارتباط لمسي رو با صفحه فراهم ميكنه كار كردن با گوشي رو برام خيلي سريع و راحت كرد.
يه برنامه اي كه زياد ازش استفاده ميكنم quicksheet هست. يه چيزي شبيه اكس خودمونه اما خيلي خيلي ساده تر. باورتون نميشه من كلي از محاسبات و داده هام رو با اين انجام دادم. خيلي راخت بهش فرمول ميدم و اون هم واسم حساب ميكنه. اينجوري پاي پروژه و در همون لحظه همه چي مشخص ميشه . ديگه لازم نيست مثل سابق همه چي رو يادداشت كنم و بعد ببرم دفتر و اونجا باهاش ور برم. با اين حساب ديگه لازم نبود لپ تاپ رو با خودم اينور و اونور بكشم. در كل مي خوام بگم كه گوشيه خوبيه و مطمئنا فقط من يكي نبودم كه ازش كاملا راضي باشم.
قبل از اين هم از نوكيا مدلهاي 8210 و فكر كنم 6220 يا 6020 و 6600 استفاده كردم. بيشتر مشكل رو هم با 6600 داشتم.سنگين بود و فيزيكش خوش دست نبود برام.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا