• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Nokia vs SonyEricsson, قسمت 23967!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از tintin :
من فکر کنم اگر در این تاپیک بیشتر فعالیت می کردم می تونستم کاربر فعال موبایل بشم !!!
مگه شک داشتین؟ :D

به نقل از DariushAgah :
منظورم درصد کلی از فروش بازار بود. نوکیا حدودا 33% و سونی اریکسون 5 درصد. که سهم نوکیا از بازار 6 برابر سونی اریکسون میشه
منظور من مقایسه نوکیا و سونی بود، نه سونی اریکسون. جایی دیدم که دوستی ادعا کرده بودن که کمپانی معظم سونی خیلی بزرگتر از نوکیاس، اما اصلن این طور نیست. نوکیا بزرگترین کمپانی حال حاضر اروپا محسوب میشه و ارزش برندش با %10 افزایش به بیش از 26.4 میلیارد دلار در سال 2005 رسیده. در این رده بندی نوکیا بالاتر از غول هایی مثل مک دونالد، دیزنی، تویوتا، مرسدس، بی ام و ، سیسکو، فورد و بسیاری کمپانی های عظیم دیگه ایستاده.
این در حالی ست که ارزش برند سونی در سال 2005 با %16 درصد کاهش نسبت به سال قبل به عدد 10.7 میلیارد دلار کاهش پیدا کرده. این آمار نشون دهنده ی اختلاف فاحش نوکیا با سونی ـه، سونی اریکسون که دیگه جای خود داره.

به نقل از farshad_1983 :
راستی چرا پی تی درباره اتومبیل هیچ جایی بحث نمیشه
خب برای اینکه طرفدارای مباحث خودرو یه مقدار همت شون کم شده، منتظرن یکی یه تاپیک در مورد خودرو بزنه تا بریزن خودنمایی کنن. اگه فعالیت بچه ها یه کم بیشتر بود الان بخشی تحت عنوان اتومبیل هم در پی تی داشتیم.

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از tintin :
من فکر کنم اگر در این تاپیک بیشتر فعالیت می کردم می تونستم کاربر فعال موبایل بشم !!!
اما بحث در اینجا خیلی مهم نیست چون بحث صفحات 15 تا 20 تموم شده و الان فقط بحث های بیهوده ایست که داره
از طرف طرفداران دو کمپانی به هم پرتاب میشه . بهتره این صحبت ها رو ول کنیم .
باور کنید صاحبان اون دو کمپانی هم انقدر متعصب نیستند . انقدر سعی ندارند رو محصولش تبلیغ کنند . اونها فقط به فکر
جیبشونن . ما هم بهتره نگاهی به خودمون بندازیم . اینجا نه از لحاظ مادی چیزی به ما میرسه ( که کم میشه : با احتساب
پول برق - اینترنت - تلفن ) و نه از لحاظ معنوی چیزی به ما می رسه ( که این هم کم میشه : ناراحتی کوچک روانی )
پس بیخیال شین .

خب بله . من که چند صفحه قبل گفتم که این تاپیک گند زده به بخش موبایل!!!:D این آخرا هم که اینجا پست زدم گفتم یه حالی داده باشم!!!:D :D

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
شرق: موسسه تحقيقاتى ميلوارد براون در آمريكا ليست خود از گران ترين و باارزش ترين شركت هاى دنيا را اعلام كرد. در اين ليست كه پنجشنبه منتشر شد شركت هايى كه مجموع دارايى هاى آنها بيشتر از بقيه است ذكر شده اند و صد شركت برتر دنيا در اين زمينه را شامل مى شود. در اين ليست شركت مايكروسافت با ۶۲ ميليارد دلار در صدر است. مكان هاى دوم و سوم هم از آن دو شركت ديگر آمريكايى است. جنرال الكتريك- سازنده محصولات صنعتى- با ۸/۵۵ ميليارد دلار دوم و كوكاكولاى نوشابه ساز نيز با ۴/۴۱ ميليارد دلار سوم است. جالب است كه مكان چهارم را يك شركت چينى به دست آورده است. به عبارت ديگر هيچ شركت اروپايى و يا اصلاً غيرآمريكايى به اندازه اين شركت چينى ارزش مالى ندارد. شركت مذكور «چاينا موبايل» نام دارد و ارزش آن بيش از ۳۹ ميليارد دلار ذكر شده است. فعاليت آن نيز همان گونه كه از اسمش پيدا است در زمينه موبايل است. از آنجايى كه رشد فزاينده تعداد مشتركان موبايل در چين بيش از هر كشور ديگرى است، لذا رشد دارايى ها و ارزش چاينا موبايل بسيار سريع است. مكان پنجم ليست از آن مارلبورو- سيگارساز معروف باز هم آمريكايى- است.جايگاه ششم به وال مارت- مجموعه عظيم فروشگاه هاى زنجيره اى- تعلق دارد؛ با حدود ۵/۳۷ ميليون دلار. گوگل- جست وجوگر بزرگ اينترنت- با ۴/۳۷ ميليارد دلار هفتم است. تويوتاى ژاپنى با ۲/۳۰ ميليارد دلار مكان دهم را به خود اختصاص داده. مك دونالد با ۹/۲۸ ميليارد دلار پس از آن پله يازدهم را در اختيار دارد. جالب است بگوييم كه اولين اروپايى در اين ليست تنها در خانه چهاردهم است. به عبارتى ديگر بزرگترين شركت اروپايى ها به لحاظ ارزش تنها توانسته جايگاه چهاردهم جهانى را به خود اختصاص دهد. اين شركت كه نوكيا - موبايل ساز معروف فنلاندى ها- است، با ۵/۲۶ ميليارد دلار توانسته چنين مقامى را به دست آورد. بدين ترتيب در ميان ده شركت باارزش دنيا فقط يك چينى و يك ژاپنى هستند و بدون حضور حتى يك اروپايى بقيه آنها در انحصار آمريكايى ها است. از جمله نام هاى مشهور ديگر در اين ليست صدگانه مى توان به موارد زير اشاره كرد: خودروسازى بى ام و آلمان (با ۸/۲۳ ميليارد دلار جايگاه هفدهم)، كمپانى فيلمسازى والت ديسنى (با ۲/۲۲ ميليارد دلار مكان هجدهم)، شركت رايانه اى هيولت پاكارد يا همان HP (۷/۱۹ ميليارد دلار و مكان بيست ويكم)، شركت ژاپنى هوندا (۳/۱۴ ميليارد دلار- سى وسوم)، موتور جست وجوگر اينترنتى ياهو (۱/۱۴ ميليارد دلار- سى وچهارم)، شركت حراج اينترنتى eBay (۱/۱۳ ميليارد دلار- سى وهشتم)، شركت كره اى سامسونگ (۱۲ ميليارد دلار- چهل وسوم)، نوشابه سازى پپسى (۴/۱۱ ميليارد دلار- چهل وهفتم)، بانك UBS سوئيس كه چندى پيش قطع همكارى آن با ايران سروصدا به پا كرد (۵/۹ ميليارد دلار- شصت ويكم)، شركت ژاپنى سونى (۳/۹ ميليارد دلار- شصت وسوم)، موبايل سازى موتورولا (۹ميليارد دلار- شصت وچهارم)، خودروسازى فولكس واگن (۷/۶ ميليارد دلار- هفتاد و يكم)، زيمنس (۷/۶ ميليارد دلار- هفتاد و دوم)، بريتيش پتروليوم (۴/۵ ميليارد دلار- هشتاد و سوم) و خودروسازى رنو (۱/۵ ميليارد دلار- هشتادوششم).

روزنامه شرق

جايگاه چهاردهم جهانى نوكيا با 26.6 ميليارد دلار
شركت ژاپنى سونى (9.3ميليارد دلار- شصت وسوم)
سامسونگ (۱۲ ميليارد دلار- چهل وسوم)
موبايل سازى موتورولا (۹ميليارد دلار- شصت وچهارم)

MA_KE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
مي دونم با اين تاپيك و از اين به بعد بايد خيلي بد و بيراه ها بشنوم و مي دونم كه خيليهام از دستم ناراحت ميشن
اما
اما من خيلي تحقيق گردم و اين بار به جاي اينكه مثل هميشه به سايت رسمي SE برم يه سري به سايت NOKIA زدم و از اينجا بود كه نظر و فكرم كاملا عوض شد
پيش از اين فكر مي كردم نوكيا بايد يه كمپاني تكراريه عقب مونده فقط گوشي مردم پسند توليد كن هسش و كيفيتش به گوشي هاي SE نمي رسه ولي وقتي سايت رو با دقت از نظر مي گذروندم ديدم اصلا اينطور كه من و خيلي ها فكر مي كنن نيست و واقعا و انصافا كه از لحاظ تكنولوژي برتر و نواوري و خلاقيت و تناسب قيمت با گوشي هيچ كاستي نداره
به عنوان مثال سري به هدست ها و هندزفري هاش بزنيد ميبينيد كه چقدر متنوع و از چه ديزاين هاي نو و جالب و كارايي بهره برده درحاليكه SE بعد از سالها (چون من خودم بسيار وسايل سوني داشتم) ديزاين هدستش رو عوض كرد و به اين شكل( W800 و 900 ) در اورد و شايد حالا حالاها هم بخواد همين رو نگه داره اما نوكيا بسيار متنوع و كارا هدست چه ساده و چه بلوتوث داره ...
اين فقط ماله هدست بود اما در بسياري از جهات هم بسيار پيشرفت و خلاقيت داشته البته نمي خوام SE رو زير سوال ببرم چون سوني شركتي نيست كه بشه بهش ايراد گرفت و دنياي صوت و تصويره و موفقيتش انكار ناپذيره اما حرف من فقط اينه كه نوكيا اونجوري كه خيلي از ماها فكر ميكنيم نيست و واقعا و انصافا مخصوصا در سري N سنگ تموم گذاشته و نميشه ازش ناديده گذشت
به هر حال من فكر مي كنم گرچه SE فوقالعادس اما نوكيا چند قدم جلوتره
شايد, خدا مي دونه

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
میبینم که در اثر بحث ها و تبلیغات مسموم شما هم داری متمایل به جبهه مقابل میشی...

اگه فکر کردی که نوکیا خیلی تو هندزفری ها و بلوتوثهاش نواوری داره بد نبود یه سری هم به سایت سونی میزدی میدیدی طرحهای جدیدش رو...

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
چه جالب. چون من هم که میخواستم گوشیمو عوض کنم همش اولش تو سایت نوکیا میرفتم ولی وقتی تو سایت سونی اریکسون رفتم نظرم عوض شد!:D

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :
به نقل از dead_chatter :
چرا قبول نمیکنیم! اگر نوکیا نتونه در مقابل گوشیهای رقیب چیز بهتری ارائه کنه حتما بازار رو از دست میده . ولی شما ها فال قهوه میگیرید . سونی اریکسون یک گوشی معرفی میکنه که 6 ماه بعد قراره بیاد شما از الان فال میگیرید که بله اگر این گوشی بیاد نوکیا بیچاره میشه!نمیدونید که اگر این گوشی خوب فروش نره این خود سونی اریکسونه که بیچاره میشه . ملاک تحلیل وضعیت حال حاضره. آینده بینی و فال قهوه و آینه بینی روی گوشیهایی که عنوان coming soon روشونه هیچوقت نتیجه نداده.
اینترید رو مطالعه کردین؟

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
آقای داریوش منظورتون از این خبر جی بود در اینکه نوکیا بزرکتر شکی نیست در ضمن ربطی نداره میزان سرمایه به خوب بودن یا بد بودن محصولات در ضمن سونی خیلی کوچکتر از نوکیا اگر قیاس بگیریم سرمایه سونی بیشتر از نوکیا هم میشه!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از dead_chatter :
آقای داریوش منظورتون از این خبر جی بود در اینکه نوکیا بزرکتر شکی نیست در ضمن ربطی نداره میزان سرمایه به خوب بودن یا بد بودن محصولات در ضمن سونی خیلی کوچکتر از نوکیا اگر قیاس بگیریم سرمایه سونی بیشتر از نوکیا هم میشه!

راستش تا دیروز یه بابایی میگفت سونی یک شرکت معظمه که نوکیا انگشت کوچیکش نمیشه!
:D

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
من از اولش میرفتم سایت SE ... الانم هر چی میرم سایت Nokia نظرم هی بیشتر عوض میشه .... که SE با چه سرعتی داره از nokia رد میشه !!!

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از شايان :
من از اولش میرفتم سایت SE ... الانم هر چی میرم سایت Nokia نظرم هی بیشتر عوض میشه .... که SE با چه سرعتی داره از nokia رد میشه !!!
ایول رئیس
15.gif

البته هرکسی در دنیا جایز الخطا هست و این دوستمون هم انشاالله که به راه راست هدایت خواهند شد
21.gif

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :
راستش تا دیروز یه بابایی میگفت سونی یک شرکت معظمه که نوکیا انگشت کوچیکش نمیشه!
:D
شما چرا وسط بحث سنگ میندازی حالا یه بابایی عصبانی بوده یه چیزی گفته واقعیت رو در نظر بگیرین

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
به نقل از شايان :
گوشی شما چیه؟

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بابا این بچه بازی ها چیه؟؟

این بحث تا ابد هم که ادامه پیدا بکنه نتیجه فرق نداره...طرفداران هر برندی خودشون رو بهتر میدونن...به اندازه کافی و زیاد تر از حد لازم هم بحث شده...هرکی عقل داشته باشه خودش میدونه چی کار باید بکنه....

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از شايان :

آره دقيقا داره رد ميشه :D ولي دنده عقب :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
دوست عزيز خوشحالم كه آگاه شدي كه نوكيا واقعا يه كمپاني برنامه ريز و خوش فكريه كه با حساب و برنامه داره ميره جلو :)
دوستان ديگر هم از اين دوستمون ياد بگيريد باشد كه رستگار شويد :D

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از Sony Ericsson!! :
بابا این بچه بازی ها چیه؟؟

این بحث تا ابد هم که ادامه پیدا بکنه نتیجه فرق نداره...طرفداران هر برندی خودشون رو بهتر میدونن...به اندازه کافی و زیاد تر از حد لازم هم بحث شده...هرکی عقل داشته باشه خودش میدونه چی کار باید بکنه....

بالا برین پایین برین , به هر حال اونچه معلومه اینه که انرژی هسته ای حق مسلم ماست!!!:D :D :D

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
این حرف یعنی مخالفت با ادامه کار فروم باید سر یه چیزی بحث بشه ما تو فروم عضو شدیم که بحث کنیم دیگران هم استفاده کنن هر کی داره مزیتهای شرکتها رو بیان میکنه مردم هم این وسط با توجه به اینا تصمیم میگیرن اگه نگاه کنید به تریدهای جدید چندین نفر با استفاده از بحثا طرفدار یه برند خاص شدن البته اگه بعضی دوستان رعایت کنن و منحرف سازی نکنن(منظورم شما نبودی)

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از noisymind :
بالا برین پایین برین , به هر حال اونچه معلومه اینه که انرژی هسته ای حق مسلم ماست!!!:D :D :D
اما فکر کنم شما جز اون دوستانی که گاهی اوقات شیطون گولشون میزنه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا