xPlod
مدیر بازنشسته
- نوشتهها
- 2,314
- لایکها
- 8
مگه شک داشتین؟به نقل از tintin :من فکر کنم اگر در این تاپیک بیشتر فعالیت می کردم می تونستم کاربر فعال موبایل بشم !!!
منظور من مقایسه نوکیا و سونی بود، نه سونی اریکسون. جایی دیدم که دوستی ادعا کرده بودن که کمپانی معظم سونی خیلی بزرگتر از نوکیاس، اما اصلن این طور نیست. نوکیا بزرگترین کمپانی حال حاضر اروپا محسوب میشه و ارزش برندش با %10 افزایش به بیش از 26.4 میلیارد دلار در سال 2005 رسیده. در این رده بندی نوکیا بالاتر از غول هایی مثل مک دونالد، دیزنی، تویوتا، مرسدس، بی ام و ، سیسکو، فورد و بسیاری کمپانی های عظیم دیگه ایستاده.به نقل از DariushAgah :منظورم درصد کلی از فروش بازار بود. نوکیا حدودا 33% و سونی اریکسون 5 درصد. که سهم نوکیا از بازار 6 برابر سونی اریکسون میشه
این در حالی ست که ارزش برند سونی در سال 2005 با %16 درصد کاهش نسبت به سال قبل به عدد 10.7 میلیارد دلار کاهش پیدا کرده. این آمار نشون دهنده ی اختلاف فاحش نوکیا با سونی ـه، سونی اریکسون که دیگه جای خود داره.
خب برای اینکه طرفدارای مباحث خودرو یه مقدار همت شون کم شده، منتظرن یکی یه تاپیک در مورد خودرو بزنه تا بریزن خودنمایی کنن. اگه فعالیت بچه ها یه کم بیشتر بود الان بخشی تحت عنوان اتومبیل هم در پی تی داشتیم.به نقل از farshad_1983 :راستی چرا پی تی درباره اتومبیل هیچ جایی بحث نمیشه