• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Nokia vs SonyEricsson, قسمت 23967!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به هر حال فعلا که میبینید همون مداد به قول شما به خوبی بازار داره و فروش هم داره ...بازار گوشیهای قلمی هم به اندازه کافی و زیاد مشتری داره که نوکیا اگه میتونست, 100% توش فعالیت میکرد ولی دیدین که با 7710 نتونست ادامه بده و سری 90 رو بی خیال شد

حالا شما هی بیاین بگین یه مداد رو گوشی هست فلانه و فلانه...کسی که با اینا کار کرده و میدونه همون مداد میارزه به کل یه 6681 هیچ موقع مداد رو با 6681 عوض نمیکنه...P990 هم بیاد میره میخره . خودش رو با این اسباب بازیهای نوکیا سرگرم نمیکنه...

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از tintin :
چقدر بحث های بچه گانه دیده میشه !
سونی اریکسون جون دمت گرم . بابا اونا رو ولشون کن !!

قدر زر زرگر شناسد قدر گوهر گوهری...

اره بابا بزار با همون NOXXX :p خوش باشن . کسایی که سونی دارن و میشناسن خودشون میدونن چیکار باید بکنن و هیچ موقع تن به نوکیا نمیدن...اونایی هم که تو خواب خرگوشی هستن بزار ادامه بدن ....بابا به ما چه...بزار پولشون رو بریزن تو جوب...

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از dead_chatter :
ظاهرا هدف شما از ثبت نام در این فروم فقط تمسخر اعضاست اینطور نیست؟

;) دقیقا!
باید یه ایشون گفت که شما که به گفته خودت تو دو راهی نوکیا و سونی اریکسون گیر کردی!!!!:wacko: ( که خیلی هم معلومه!!!) اومدی اینجا درباره گوشیها پرس و جو کنی که چی بخری یا فقط در همین یک تاپیک دنبال گوشی میگردی؟!!:blink:

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از noisymind :
;) دقیقا!
باید یه ایشون گفت که شما که به گفته خودت تو دو راهی نوکیا و سونی اریکسون گیر کردی!!!!:wacko: ( که خیلی هم معلومه!!!) اومدی اینجا درباره گوشیها پرس و جو کنی که چی بخری یا فقط در همین یک تاپیک دنبال گوشی میگردی؟!!:blink:

جهت اطلاع شما دوست محترم و اون دوست دیگه باید بگم من با آی دی دیگه ای حدود سه ماهی هست عضو اینجا هستم و باز هم جهت اطلاع شما عرض میکنم تمامی تاپیک های مشاوره خرید گوشی رو از اغاز به کار فروم تا حالا خوندم (کامل خوندم) و صد البته زیاد هم دیدم چه در این تاپیک چه تاپیک های مشابه که شما طرفداران برند سونی به وفور و به قدر کافی نوکیا و گوشیاش و نظرات طرفداراش رو مسخره کردین.. پس لطفا این تیریپ مقدس بازیا رو در نیارین .. نوکیا نه مال بابای منه که واسش خودمو بکشم نه سونی بهم ضرری زده ! پس اینکه شما خودتون مسخره میکنید و طاقت جواب ندارید خودش گویای این هست که چقد منطق رو در دستور کارتون دارین .. پس بجای نگاه از بالا به بقیه و خصوصا مخالفین عقایدتون بهتره توپ رو تو زمین بقیه نندازین ..ضمن اینکه یادم نمیاد کسی رو مسخره کرده باشم هرچی بوده دز مورد شرکت سونی بوده اینکه شما کجاشو به خودت گرفتی رو من نمیدونم ..

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Sony Ericsson!! :
قدر زر زرگر شناسد قدر گوهر گوهری...

اره بابا بزار با همون NOXXX :p خوش باشن . کسایی که سونی دارن و میشناسن خودشون میدونن چیکار باید بکنن و هیچ موقع تن به نوکیا نمیدن...اونایی هم که تو خواب خرگوشی هستن بزار ادامه بدن ....بابا به ما چه...بزار پولشون رو بریزن تو جوب...

شما درست میفرمایین .. نوکیا اسباب بازی میزنه و فعلا هم با همین اسباب بازیها به اندازه کل فروش چن سال سونی میفروشه و فک میکنم احتمالا همون(33%) کاربرا دارای کمبود عقل هستن که با خرید نوکیا پل توی جوب میریزن ولی طبقه عاقل و اینده نگر جامعه جهانی سونی رو انتخاب میکنن .. کاملا منطقی میفرمایید!

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از dead_chatter :
ظاهرا هدف شما از ثبت نام در این فروم فقط تمسخر اعضاست اینطور نیست؟
خوبه که شما سونی رو مترادف دونستین با اعضا .. شاید من نمیدونستم که سونی هم معنی با اعضا شده .. البته خوبه که تا این حد روی گوشی و شرکت سونی تعصب دارین که هر حرفی که راجب اون زده میشه رو به اعضای فروم ربط میدید ..

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اقا حالا وسط این دعوا!;) حالا که جمع سونی اریکسون ها جمعه به این سوال من جواب بدین پلیز : امروز توی شرکت یکی از همکارا میگفت قابهای رنگهای مختلف برای دبلیو 800 هست ولی تا اونجا که من میدونم دبلیو 800 تک رنگه ( همون سفید نارنجیه!) ایا درسته؟؟ ضمنا اگه اخرین قیمت دقیقش رو دارین بدین لطفا ( SHOP.IR) رو دیدم مال ده رو پیش تقریبا اطلاعاتش ..

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از alireza_juve :
خوبه که شما سونی رو مترادف دونستین با اعضا .. شاید من نمیدونستم که سونی هم معنی با اعضا شده .. البته خوبه که تا این حد روی گوشی و شرکت سونی تعصب دارین که هر حرفی که راجب اون زده میشه رو به اعضای فروم ربط میدید ..
احتمالا طرفداران سونی اریکسون هم اعضای این سایت محسوب میشن!

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Reza364 :
احتمالا طرفداران سونی اریکسون هم اعضای این سایت محسوب میشن!

بله و احتمالا حرفی که راجبه شرکت مذکور زده میشه به طرفداراش برنمیگرده!! مگه اینکه خودشون تمایل داشته باشن ! ما که نفهمیدیم شما بفرمایین معنی اینکه سونی بده مثلا یعنی اینکه طرفداراش بدن؟!! عجب! اقا حالا اینارو بیخیال! بگین بینیم قاب دبلیو 800 تعویض میشه و رنگ بندی هم داره یا نه؟!

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از alireza_juve :
شما درست میفرمایین .. نوکیا اسباب بازی میزنه و فعلا هم با همین اسباب بازیها به اندازه کل فروش چن سال سونی میفروشه و فک میکنم احتمالا همون(33%) کاربرا دارای کمبود عقل هستن که با خرید نوکیا پل توی جوب میریزن ولی طبقه عاقل و اینده نگر جامعه جهانی سونی رو انتخاب میکنن .. کاملا منطقی میفرمایید!
من یه بار دیگه گفته بودم و بازم میگم فپروش نوکیا بیشتر بخاطر قدیمی بودن شرکتش و «واوری ها بوده اما حالا دیگه با ورود برندهای جدید فروش نوکیا کمتر و به فروش بقیه برندها اضافه میشه

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از dead_chatter :
من یه بار دیگه گفته بودم و بازم میگم فپروش نوکیا بیشتر بخاطر قدیمی بودن شرکتش و «واوری ها بوده اما حالا دیگه با ورود برندهای جدید فروش نوکیا کمتر و به فروش بقیه برندها اضافه میشه

قبلا هم گفتید و. جوابتون داده شد. باز این صحبت اشتباهتونو تکرار نکنید. چیزی که ما توی چند وقت اخیر دیدم جلو زدن ال جی از سوتی اریکسون بوده . نوکیا جایگاه خودش رو داره و فعلا سوتی اریکسون رقیبی برای نوکیا محسوب نمیشه. سوتی اریکسون فعلا بیشترین مشکلش با ال جی و سامسونگه

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از alireza_juve :
بله و احتمالا حرفی که راجبه شرکت مذکور زده میشه به طرفداراش برنمیگرده!! مگه اینکه خودشون تمایل داشته باشن ! ما که نفهمیدیم شما بفرمایین معنی اینکه سونی بده مثلا یعنی اینکه طرفداراش بدن؟!! عجب! اقا حالا اینارو بیخیال! بگین بینیم قاب دبلیو 800 تعویض میشه و رنگ بندی هم داره یا نه؟!
تا اونجا که من میدونم عوض نمیشه

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :
قبلا هم گفتید و. جوابتون داده شد. باز این صحبت اشتباهتونو تکرار نکنید. چیزی که ما توی چند وقت اخیر دیدم جلو زدن ال جی از سوتی اریکسون بوده . نوکیا جایگاه خودش رو داره و فعلا سوتی اریکسون رقیبی برای نوکیا محسوب نمیشه. سوتی اریکسون فعلا بیشترین مشکلش با ال جی و سامسونگه
من در مورد فروش نوکیل! گفتم با سونی هم مقایسه ش نکردم چرا اینقد به این سونی بیچاره گیر میدین

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از dead_chatter :
من در مورد فروش نوکیل! گفتم با سونی هم مقایسه ش نکردم چرا اینقد به این سونی بیچاره گیر میدین
برای پوشش دادن به انبوه ضعفهای نوکیا
21.gif

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :

اتفاقا قبلا جواب خود شما داده شده و شما اشتباه نکنید.
سیاست هر شرکت فرق میکنه. در صفحات اولیه همین تاپیک مدیر بخش یه مثال جالبی زد که بد نیست مجددا اونو ببینید;) اون مثال راجع به مقایسه ایران خودرو و سایپا بود. بدین ترتیب که مثلا ایران خودرو امکاناتی شاید 10 برابر سایپا داره و تولیدات خیلی بیشتری نسبت به سایپا داره ولی دیدیم که مثلا پارسال پرفروشترین خودرو سایپا و محبوبترین زانتیا بود که متعلق به سایپا هست;) اینو میگن موفقیت نه اینکه فقط فروش بالا باشه با اون همه امکانت و تبلیغات و تولیدات و ...;)

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از noisymind :
اتفاقا قبلا جواب خود شما داده شده و شما اشتباه نکنید.
سیاست هر شرکت فرق میکنه. در صفحات اولیه همین تاپیک مدیر بخش یه مثال جالبی زد که بد نیست مجددا اونو ببینید;) اون مثال راجع به مقایسه ایران خودرو و سایپا بود. بدین ترتیب که مثلا ایران خودرو امکاناتی شاید 10 برابر سایپا داره و تولیدات خیلی بیشتری نسبت به سایپا داره ولی دیدیم که مثلا پارسال پرفروشترین خودرو سایپا و محبوبترین زانتیا بود که متعلق به سایپا هست;) اینو میگن موفقیت نه اینکه فقط فروش بالا باشه با اون همه امکانت و تبلیغات و تولیدات و ...;)

بااحترام :)
تشبيه به غايت اشتباهي است :rolleyes:
از مثالي ديگر استفاده كنيد ;)

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از 3soot :
بااحترام :)
تشبيه به غايت اشتباهي است :rolleyes:
از مثالي ديگر استفاده كنيد ;)

منم با احترام:) مثالی دیگر میزنم
یه کمپانی هست به اسم نوکیا! و یکی دیگه هست به اسم سونی اریکسون.
کمپانی اول شاید 10 برابر و حتی بیشتر از دومی امکانات و تولیدات داره و همینطور خیلی هم زیاد ادعا داره! و فقط خودشو اول میدونه! چون فروشش به واسطه محصولات رنگارنگ و جور وا جور خیلی زیاده تو مایه های سامسونگ و ال جی .اما کمپانی دوم ادعایی نداره و با همون تولید کم و محصولات خاص خودش مثل p910 !! که از نظر بعضی ها گرونه کار خودشو انجام میده و شایدم براش مشتری خاص خودش مهمه;) نه اینکه با محصولات ارزون بخواد مشتری های ارزان پسند و کم درامد رو هم جذب کنه;) و با توجه به اینکه مثلا فقط در سری p سیمبین تولید کرده انتظار هم نداره که همه بیان و اونو بخرن ولی همین که همین یکی این همه فروش کرده و هنوزم جز بهترین هاست براش امتیازه;) . یا با اینکه فروشش کمتره و تولیداتش کمتره میاد یه k750 و w800 میده بیرون و همینها ( که از نظر دو سه نفر فقط mp3 player و دوربین چینی یا چون سیمبین نیستند به درد نمیخوره و ... که اصلا نظر دو سه نفر در مقابل این همه استقبال مهم نیست) میشن گوشی پرفروش سال;) این رو میگن موفقیت ;) :cool:

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
منم با احترام مثالی دیگر میزنم

لطف ميكنيد :)
یه کمپانی هست به اسم نوکیا! و یکی دیگه هست به اسم سونی اریکسون.

حالا چرا جلوي اسم كمپاني نوكيا علامت تعجب گذاشتيد ؟؟؟ :D ;)

کمپانی اول شاید 10 برابر و حتی بیشتر از دومی امکانات و تولیدات داره و همینطور خیلی هم زیاد ادعا داره! و فقط خودشو اول میدونه! چون فروشش به واسطه محصولات رنگارنگ و جور وا جور خیلی زیاده تو مایه های سامسونگ و ال جی
.

ميزان توليدات كمپاني اول نسبت به كمپاني دوم را مي پذيرم و لي امكانات را خير ، كي گفته امكانات كمپاني سوني و اريكسون كمتر از نوكيا است ؟؟؟ بابا ماشا ء الله كمپاني سوني براي خودش شركت معظميه :)

اما کمپانی دوم ادعایی نداره و با همون تولید کم و محصولات خاص خودش مثل p910 !! که از نظر بعضی ها گرونه کار خودشو انجام میده و شایدم براش مشتری خاص خودش مهمه نه اینکه با محصولات ارزون بخواد مشتری های ارزان پسند و کم درامد رو هم جذب کنه

فكر ميكنم انسانهائي كه توان مالي كم دارند نيز انسان هستند و بايد براي استفاده از تكنولوژي محدوديتي نداشته باشند كمپاني هائي كه به اين قشر توجه ميكنند هر چند كه برنامه شان در راستاي اهداف مالي شركت خودشان است ولي قابل احترام هستند :) نمي دونم يه شركت ميخواد خاص بمونه ( البته بقول شما ) و براي هر قشري گوشي نمي زنه ، آيا اين جاي مباهات داره ؟؟؟

و با توجه به اینکه مثلا فقط در سری p سیمبین تولید کرده انتظار هم نداره که همه بیان و اونو بخرن

فروش زياد در هر محصولي بدونيد آرزوي هر كمپاني است و اگر در اين امر موفق نشوند آگاه باشيد كه دچار شكستي گران شده اند :)

[
]
ولی همین که همین یکی این همه فروش کرده و هنوزم جز بهترین هاست براش امتیازه . یا با اینکه فروشش کمتره و تولیداتش کمتره میاد یه k750 و w800 میده بیرون و همینها ( که از نظر دو سه نفر فقط mp3 player و دوربین چینی یا چون سیمبین نیستند به درد نمیخوره و ... که اصلا نظر دو سه نفر در مقابل این همه استقبال مهم نیست) میشن گوشی پرفروش سال این رو میگن موفقیت[]
بحث سر اين نيست چون گوشي سمبيني نيست بدرد نمي خوره صد البته گوشي هاي غير سمبيني نيز مخاطباني دارند كه قابل احترام نظر و سليقه اونا شايد افرادي امكانات ملتي مدياي قوي شامل دوربين و ... بر .... مقدم تر باشه صد البته اين فرد ميرود ويك K750 مثلا ابتياع ميكند ولي اينكه تصور بفر مائيد و بگوئيد كه اين گوشي از مدلهاي سمبني نوكيا بهتر است خوب من اينو به حساب تعصب ميزارم ;)

موفق باشيد

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از 3soot :
لطف ميكنيد :)

حالا چرا جلوي اسم كمپاني نوكيا علامت تعجب گذاشتيد ؟؟؟ :D ;)
.

:D

فكر ميكنم انسانهائي كه توان مالي كم دارند نيز انسان هستند و بايد براي استفاده از تكنولوژي محدوديتي نداشته باشند كمپاني هائي كه به اين قشر توجه ميكنند هر چند كه برنامه شان در راستاي اهداف مالي شركت خودشان است ولي قابل احترام هستند :) نمي دونم يه شركت ميخواد خاص بمونه ( البته بقول شما ) و براي هر قشري گوشي نمي زنه ، آيا اين جاي مباهات داره ؟؟؟

مگه من گفتم انسان نیستند؟!:f34r: تصور بفرمایید یه کمپانی مثل مرسدس محصولاتی گرونتر از مثلا کمپانی ولف میده بیرون , یعنی اون هم افراد کم درآمد ( مثل ما و بیشتر مردم کشور خودمون!) رو آدم حساب نکرده؟

[
]
بحث سر اين نيست چون گوشي سمبيني نيست بدرد نمي خوره صد البته گوشي هاي غير سمبيني نيز مخاطباني دارند كه قابل احترام نظر و سليقه اونا شايد افرادي امكانات ملتي مدياي قوي شامل دوربين و ... بر .... مقدم تر باشه صد البته اين فرد ميرود ويك K750 مثلا ابتياع ميكند ولي اينكه تصور بفر مائيد و بگوئيد كه اين گوشي از مدلهاي سمبني نوكيا بهتر است خوب من اينو به حساب تعصب ميزارم ;)
موفق باشيد

من نگفتم که بهتر هست:)

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
نویزی مایند
شما هم مثل اینکه عشق ماشین هستی

بابا ای ول حال کردم

ببخشید خارج از موضوع پست زدم

وضعیت
موضوع بسته شده است.