• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Nokia vs SonyEricsson, قسمت 23967!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از radian :
بابا ببندین در اینجا رو دیگه
شما ها کی می خواین بکشین از اوپوزیسیون ما بیرون !!!!
سامسونگ اومد همرو خورد !
موتورولا ترکوند
حالا شما ها از اون زمانی که من یادمه !!!! سر این p990 اتون دارین به هم پز م یدین !!!!!
آقا بسسسسسه !

اپوزیسون:p :p ای بابا نوکیا طرفدارش کجا بود که اپوزیسون هم داشته باشه:D :D

یه نیگا به رای گیری بالای این تاپیک بندازی دستت میاد تو این فروم چه اپوزیسون بزرگ و معظمی!!:p داره نوکیا:

53 به 4 :lol: :lol:

http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=614922#post614922

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از radian :
بابا ببندین در اینجا رو دیگه
شما ها کی می خواین بکشین از اوپوزیسیون ما بیرون !!!!
سامسونگ اومد همرو خورد !
موتورولا ترکوند
حالا شما ها از اون زمانی که من یادمه !!!! سر این p990 اتون دارین به هم پز م یدین !!!!!
آقا بسسسسسه !

فراتر از همه این بحثها فکر میکنم همه باید به ریسمان الهی چنگ زده و یک صدا شعار انرژی هسته ای حق مسلم ماست رو فریاد کنیم!

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Sony Ericsson!! :
اپوزیسون:p :p ای بابا نوکیا طرفدارش کجا بود که اپوزیسون هم داشته باشه:D :D

یه نیگا به رای گیری بالای این تاپیک بندازی دستت میاد تو این فروم چه اپوزیسون بزرگ و معظمی!!:p داره نوکیا:

53 به 4 :lol: :lol:

http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=614922#post614922

داداش همین الان شد : 53 به 5 ! درسته که ظاهرا نوکیا تو اقلیته ( البته تو زمین حریف!) ولی این اقلیت با ایمان به خدا و تکیه بر استعدادهای شناخته و ناشناختش میترکونه هر حریفی با هر اسمی رو!!!! ;)

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از alireza_juve :
داداش همین الان شد : 53 به 5 ! درسته که ظاهرا نوکیا تو اقلیته ( البته تو زمین حریف!) ولی این اقلیت با ایمان به خدا و تکیه بر استعدادهای شناخته و ناشناختش میترکونه هر حریفی با هر اسمی رو!!!! ;)

اولا که منظور از زمین طرف چیه؟؟:blink: :blink: اینجا یه فروم آزاده و هرکسی میتونه طرفدار هر برندی باشه و میبینی که فعلا نوکیا آبروش رفته:p

بعد هم....بله انشاالله در 100 سال آینده با تکیه بر سیمبین و استعدادهای شناخته شده تو تولید انواع و اقسام گوشیهای بی ریخت هر حریفی میترکه:p

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سامسونگ اومد همرو خورد !

اين ديگه خيلي جوك بود :lol: :lol: :lol: ميشه گفت دروغ سيزده حسابش كنيم بهتره :lol: :lol:
در مورد طرفدارهاي نوكيا :) ....... من اينجام :lol: :lol:

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اولا که منظور از زمین طرف چیه؟؟:blink: :blink: اینجا یه فروم آزاده و هرکسی میتونه طرفدار هر برندی باشه و میبینی که فعلا نوکیا آبروش رفته:p

بعد هم....بله انشاالله در 100 سال آینده با تکیه بر سیمبین و استعدادهای شناخته شده تو تولید انواع و اقسام گوشیهای بی ریخت هر حریفی میترکه:p

زمین حریف یعنی همون انجن طرفدارای سونی اریکسون که توش رای گیری کردین!! ضمنا هیهات من الذله! یعنی ما هیچوقت حاضر نمیشیم به یه مداد و یه پاک کن که همرا یه گوشی سونی هست تن بدیم و دست از نوکیای خود بکشیم!! :f34r:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
واقعا نوکیا با این N91 بد جوری گیر کرده....از یه طرف نمی تونه cancel بکنه...ابروریزی میشه ...از طرف دیگه پشت سر هم بهش تاخیر میخوره...حاضر نمیشه..سیستم عامل مورد داره...اینم که از قیافه اش وقتی flip باز میشه این چیه گذاشته:blink: :blink: ؟؟ میتونست حداقل روی این سیمها رو بپوشونه که این شکلی در نیاد از اب...واقعا من که باشم روم نمیشه flip رو باز کنم جلوی کسی...میگن 1000000 پول دادی این *** خریدی؟؟:p
:

pic20.jpg

خوبه که حافظه ان 91 از نوع فلش نیست! اولا سرعتش بیشتری دوما مثل اون دوستمون وقتی دست بر اتفاق سیمش موقع انتقال اطلاعات کشیده بشه گوشی واجب الگارانتی نمیشه! مثئله قیمت هم مهمه ببینیم این سونی اریکسون چند قراره در بیاد

ولی کلا خیلی زحمت کشیدید ولی این عکس همه چیز رو میشخص میکنه. کاملا مشخصه کدوم گوشی تو دل برو
تره
این سری پی همون هست که بود! یک گوشی با طرح فرقون مخصوصا از نیمرخ وقتی کیبیردش را میاری جلو!
اگر چرخ هم داشت که یک مینی فرقون عالی بود! با حاظفه نوع فلش!
خداوکیلی از نظر طراحی ان 91 صد برابر بهتره
:D

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :
خوبه که حافظه ان 91 از نوع فلش نیست! اولا سرعتش بیشتری دوما مثل اون دوستمون وقتی دست بر اتفاق سیمش موقع انتقال اطلاعات کشیده بشه گوشی واجب الگارانتی نمیشه! مثئله قیمت هم مهمه ببینیم این سونی اریکسون چند قراره در بیاد

ولی کلا خیلی زحمت کشیدید ولی این عکس همه چیز رو میشخص میکنه. کاملا مشخصه کدوم گوشی تو دل برو
تره
این سری پی همون هست که بود! یک گوشی با طرح فرقون مخصوصا از نیمرخ وقتی کیبیردش را میاری جلو!
اگر چرخ هم داشت که یک مینی فرقون عالی بود! با حاظفه نوع فلش!
خداوکیلی از نظر طراحی ان 91 صد برابر بهتره
:D

:D :D :lol: :lol: :lol: عجب تشبیه زیبایی کردی داداش حالا که خوب نیگا کردم میبینم حقیقتا فقط چرخ کم داره! :lol:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بله اقا خوش باشید ....تعصب بیجا رو مارک بعضی موقعها بد جور کار دست آدم میده...پولش رو که میریزه دور هیچی یه N91 دستش میاد که پشتش مثل این وسایل قدیمی الکتریکی مال دهه 80 سیم هاش رو نپوشوندن ..میزنه تو ذوق...

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
"اليوم استعمال سوني اريكسون باي نحو كان حرام و در حكم مبارزه با امام زمان است " ... ميرزا 3 سوت ...
:lol: :lol: :lol:

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از alireza_juve :
زمین حریف یعنی همون انجن طرفدارای سونی اریکسون که توش رای گیری کردین!! ضمنا هیهات من الذله! یعنی ما هیچوقت حاضر نمیشیم به یه مداد و یه پاک کن که همرا یه گوشی سونی هست تن بدیم و دست از نوکیای خود بکشیم!! :f34r:

خب شما هم میتونید یه انجمن بزنید و اونجا رای بدید . اگه فکر میکنید اونجا رای تون بیشتر میشه!:D :p

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از alireza_juve :
ببینید! شما بجای جواب دادن به سوال مساله رو پیچوندی! یادم نمیاد گفته باشم ان-90 یه پروژه خدا بوده باشه .. یا در مورد ان-91 گفته باشم .. من گفتم شما دستت بازه اگه 200 تومن داری .. اگه 300 تومن داری ... و اگه بیشتر داری و میخوای اسمارت فون بگیری قدرت انتخاب داری .. شما برمیگردی اشکال ( وارد یا ناوارد) یه مدل دیگه رو میگیری!؟ فک کنم به این بگن سفسطه! خلاصه حرف من اینه :: شما محبت کن به منی که ندارم 500 تومن بدم به یه گوشی با مدادش! یه اسمارت فون معرفی کن در حد 300 تومن؟؟ ببینم تو چنتا اسمارت فون سونی پیشنهاد میدی که به بودجه من ( و خیلیی دیدم که اینجا اومدن و گفتن 300 تومن دارن نه 500 تومن نه بیشتر) بوخوره؟؟ من گفتم هنره الانم میگم واقعا هنره که نوکیا اسمارت فون میده بیرون که با 200 میشه خریدش(6600) .. با 250 یه مدل دیگه(6630).. با 300 میشه خرید(6680 و 6681) و ... ولی سونی چی ؟؟ میگه من یه گوشی بهت میدم با مداد 500 تومن! میخوای بخوا نمیخوای هم بخوا!!! این چه جور هنره؟؟ لطفا بجای دور زدن موضوع جواب اینو به من بدین!

البته نوکیا اون موقع که مثلا همین 6600 رو داد بیرون قیمتش 400 تومان بود! ( تازه مداد و پاک کن هم نداشت!:lol: ) ولی قیمتش بالا بود . الانم که میبینی قیمتش کم شده چون 1000 تا مدل هر روز میده بیرون و این مدلها رو بیشتر تو یه کشورهای جهان سومی و ضعیف اقتصادی مثل اینجا میان میبرن هنوز!;) ( البته به جای مداد و پاک کن , گرز داده بیرون!:lol: ) یا در مدلهای بعدی برای تزیین دکوراسیون خانگی , گلابی مصنوعی داده بیرون!!:lol: :lol:

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از 3soot :
"اليوم استعمال سوني اريكسون باي نحو كان حرام و در حكم مبارزه با امام زمان است " ... ميرزا 3 سوت ...
:lol: :lol: :lol:

تکبیر!!!:lol: :lol: :lol: :D

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از alireza_juve :
فراتر از همه این بحثها فکر میکنم همه باید به ریسمان الهی چنگ زده و یک صدا شعار انرژی هسته ای حق مسلم ماست رو فریاد کنیم!

خب اینکه صد البته. یه امر بدیهی هست این!:D

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان! ( منظور نیروهای خودی هست!:D ) بخورید و بیاشامید و آسوده استراحت کنید ( آسوده 13 به در کنید!) من خودم از وسط 13 به در! سنگر رو حفظ میکنم!!:D نمیذارم دشمنان اسلام و استکبار جهانی بهش دست درازی کنن!!:D :D :D

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از alireza_juve :
ببینید! شما بجای جواب دادن به سوال مساله رو پیچوندی! یادم نمیاد گفته باشم ان-90 یه پروژه خدا بوده باشه .. یا در مورد ان-91 گفته باشم .. من گفتم شما دستت بازه اگه 200 تومن داری .. اگه 300 تومن داری ... و اگه بیشتر داری و میخوای اسمارت فون بگیری قدرت انتخاب داری .. شما برمیگردی اشکال ( وارد یا ناوارد) یه مدل دیگه رو میگیری!؟ فک کنم به این بگن سفسطه! خلاصه حرف من اینه :: شما محبت کن به منی که ندارم 500 تومن بدم به یه گوشی با مدادش! یه اسمارت فون معرفی کن در حد 300 تومن؟؟ ببینم تو چنتا اسمارت فون سونی پیشنهاد میدی که به بودجه من ( و خیلیی دیدم که اینجا اومدن و گفتن 300 تومن دارن نه 500 تومن نه بیشتر) بوخوره؟؟ من گفتم هنره الانم میگم واقعا هنره که نوکیا اسمارت فون میده بیرون که با 200 میشه خریدش(6600) .. با 250 یه مدل دیگه(6630).. با 300 میشه خرید(6680 و 6681) و ... ولی سونی چی ؟؟ میگه من یه گوشی بهت میدم با مداد 500 تومن! میخوای بخوا نمیخوای هم بخوا!!! این چه جور هنره؟؟ لطفا بجای دور زدن موضوع جواب اینو به من بدین!
البته میبینیم که سونی داره به فکر گوشیهاای ارزون قیمتم میفته که ظاهرا یک گوشی مثل ام600 نمیتونه خیلی گرون باشه و کسی که سیمبین براش مهمه و امکانات مولتی مدیا در سطح عالی به غیر از دوربین با 300 تومن پول به جای اینکه پای 6680 بریزه ام 600 میخره با سیمبینی به مراتب جدیدتر و قویتر و 80 مگ حافظه نه 10 مگ

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
و همینطور مجبور نیست با 9 تا دکمه تایپ کنه بلکه قلم میگیره دستش با سرعتی بسیار بیشتر مینیویسه

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از noisymind :
دوستان! ( منظور نیروهای خودی هست!:D ) بخورید و بیاشامید و آسوده استراحت کنید ( آسوده 13 به در کنید!) من خودم از وسط 13 به در! سنگر رو حفظ میکنم!!:D نمیذارم دشمنان اسلام و استکبار جهانی بهش دست درازی کنن!!:D :D :D

ایول:D :D شما یکی از سربازان بر حق sony ericsson می باشید....به زودی طی صجبتی که با مقام ارشد بخش سونی در خاور میانه داشتم برای شما یک لوح تقدیر و سپاس به همراه یه عدد گوشی ٌW900 فرستاده خواهد شد:D :D

باشد که دیگران هم عبرت بگیرند:happy: :happy:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
همون قلم گوشیهایی مثل P990 یا M600 یا W950 میارزه به کل یه گوشی مثل 6681

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ایول:D :D شما یکی از سربازان بر حق sony ericsson می باشید....به زودی طی صجبتی که با مقام ارشد بخش سونی در خاور میانه داشتم برای شما یک لوح تقدیر و سپاس به همراه یه عدد گوشی ٌW900 فرستاده خواهد شد:D :D

باشد که دیگران هم عبرت بگیرند:happy: :happy:

ما طرفداران نوكيا هيچ موقع فريفته زور وزر نخواهيم شد :cool:
و به عشوه و رشوه سنگر مقدس نوكيا را خالي نخواهيم كرد :D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا