• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Nokia vs SonyEricsson, قسمت 23967!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Reza364 :
و دقیقا به همین دلیلی که فرمودین اسمارت فون هم نمیتونه جای پی سی رو بگیره
23.gif

و به همین دلیله که یه اسمارت فون رو کسی میخره که بلده با پی سی به جز گوش دادن اهنگ و دیدن فیلم و بازی کردن کارای مهمتری بکنه .. !!

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از alireza_juve :
و به همین دلیله که یه اسمارت فون رو کسی میخره که بلده با پی سی به جز گوش دادن اهنگ و دیدن فیلم و بازی کردن کارای مهمتری بکنه .. !!
چه کاری مهمتر از منشی و ادیتور؟
21.gif

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از alireza_juve :
تمام امکانات مولتی مدیایی که با هم جمع بشن باز هم یه قرون به مغز گوشی اضافه نمیکنن! اینجور تکامل امکانات مثه تکامل یه آتاری به سگا و بعد کمودور بعد فوق فوقش میشه پلی استیشن!!! ولی یه اسمارت فون مینیمم ارزشش یه پنتیوم هست!!!( حالا هی سونی بیاد مگا مگا پیکسل بذاره رو دوربینش و ساعت ساعت موسیقی بذاره رو ام پی تری پلیرش!) اگه پلی استیشن تونست جای یه پی سی رو بگیره یه چندکاره! سونی هم میتونه جای یه اسمارت فون نوکیا رو بگیره ..!

نظر شماست و محترم ;) ولی کسی که هیچ علاقه و کاری با اسمارت فون نداره , حالا اگه نوکیا پردازنده پنتوم 4 رو هم رو گوشیش بذاره بازم به کارش نمیاد و ارزشی برا اون نداره! ;)
یعنی جملتون رو از دیدگاه کسی که نمیخواد گوشی اسمارت داشته باشه تصحیح میکنم :
تمام امکانات سیمبین و برنامه و بازی و ... اگه با هم جمع بشن باز هم یه قرون به درد فردی که اینو نمیخواد نمیخوره!! و ...

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
خودم هم تا حالا نه نوکیا داشتم نه سونی / تا الان هرچی گوشی داشتم سامسونگ بوده و حالمو دیگه اسمش بهم میزنه! // شاید بشه قبول کرد الان دیگه مثه قبل بحث آنتندهی یه اختلاف بزرگ نباشه ولی من از چنتا از دوستاییم که هم نوکیا داشتن و هم سونی ( به طور مثال این

ضمنا جالب اینجاست که شما که تاحالا جز سامسونگ چیزی دستتون نگرفتین و اصلا نه با نوکیا و نه با سونی کار کردین چطور اینهمه یکی رو تایید و یکی رو نفی میکنید؟!؟!:cool: حالا راجه به سامسونگ و منشی داشتنش میگفتین یه چیزی!
ضمنا برای بار چندم! سونی هم گوشی سیمبیان داره و این مخصوص نوکیا نیست . پس نوکیا هم بره بقیه گوشیهاشو جمع کنه چون سیمبین ندارن!!
الان به خاطر اطلاع رسانی دوستان نوکیا! و علاقه محض به سیمبین!! فقط اینجا همه از نوکیا , 6600 و 6630 و 6680و n90 , ... رو میشناسن;) و انگار نه انگار بدبخت گوشی غیر سیمبین هم داره!!!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اصلا بحث سر خوب یا بد بودن سیمبین نیست ...سونی هم به اندازه خودش و کافی گوشی سیمبین خوب داره مساله اینه که هرکی با توجه به نیاز و جیبش میره خرید میکنه

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
ضمنا نگید که نوکیا فقط به سیمبین فکر میکنه و مولتی مدیا اصلا براش مهم نیست!!:eek: :f34r:
با عرضه مدل جدید از سری نا موفق 3230 به اسم 3250 و همینطور N91 و ... داره بد جوری دست و پا میزنه که تو این زمینه هم یه جایگاهی به دست بیاره!

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
یه چیز دیگه هم هست که هرکی اسم سیمبین رو میشنوه فکر میکنه مخصوص نوکیا هست نه بابا هم سونی اریکسون داره هم موتورلا ..حتی سامسونگ هم یه مدلش بود که سیمبین بود...الان اسمش یادم نیست....پس بهتره انقدر سیمبین سیمبین نکنید و اون رو مترادف با نوکیا!! ندونید

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از noisymind :
ضمنا نگید که نوکیا فقط به سیمبین فکر میکنه و مولتی مدیا اصلا براش مهم نیست!!:eek: :f34r:
با عرضه مدل جدید از سری نا موفق 3230 به اسم 3250 و همینطور N91 و ... داره بد جوری دست و پا میزنه که تو این زمینه هم یه جایگاهی به دست بیاره!

:D :D 3250 که دنباله ابروریزی 3230 هست ....با اون دوربین ضعیف که داره اگرچه 2 هست ولی تو مایه های 3.1 میندازه...

نوکیا با N91 بد جوری افتاده تو هچل....نه اخه اینم شد گوشی با این قیافه ضایع....هاردش هم که HDD هست و قاتل باتری....نکرده مثل سونی تو W950 حداقل هاردش رو از نوع فلش بزاره که باتری رو قورت نده :p

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از noisymind :
ضمنا جالب اینجاست که شما که تاحالا جز سامسونگ چیزی دستتون نگرفتین و اصلا نه با نوکیا و نه با سونی کار کردین چطور اینهمه یکی رو تایید و یکی رو نفی میکنید؟!؟!:cool: حالا راجه به سامسونگ و منشی داشتنش میگفتین یه چیزی!
ضمنا برای بار چندم! سونی هم گوشی سیمبیان داره و این مخصوص نوکیا نیست . پس نوکیا هم بره بقیه گوشیهاشو جمع کنه چون سیمبین ندارن!!
الان به خاطر اطلاع رسانی دوستان نوکیا! و علاقه محض به سیمبین!! فقط اینجا همه از نوکیا , 6600 و 6630 و 6680و n90 , ... رو میشناسن;) و انگار نه انگار بدبخت گوشی غیر سیمبین هم داره!!!

خوب دوست عزیز این چه ربطی داره"؟؟ اولا که درسته که نخوردیم نون گندم ولی دیدیم که دست مردم!!! دوما به جز من بقیه اعضای خانوادم و همینطور بیشتر دوستام و اشناهام و همکارام که زیاد باهاشون در ارتباط هستم همه نوکیا دارن و چن نفری فقط هستن که سونی دارن پس اینکه چون خودم نداشتم دلیل بر کم بودن اطلاعاتم نیس .. سوما من چون نزدیک یه دو ماهه قصد دارم گوشیمو عوض کنم تمام فورومهای داخلی و خارجی و اکثر نظرات کاربرای خارجی و همینطور مقایسه های فنی مختلف رو خوندم و به جمع بندی این نظرام رسیدم!! رو هوا که حرف نمیزنم داداشه من!------> ضمن اینکه این مدل استدلال شما مثه اون حرف معروف میمونه که چطور یه نفر میتونه مدیر یه باشگاه فوتبال باشه در حالیکه همه عمرش یه بار هم توپ به پاش نخورده و شورت ورزشی نپوشیده!!!!!!!!!/// و دیگه اینکه من سونی رو نفی نکردم . اون هم خوبه ولی در جای خودش! من از اول هم گفتم اصولا مقایسه یه گوشیه اسمارت(مثه 6680) با یه گوشی مثه کا 750 غلطه! ( چیزی که من زیاد تو این فوروم دیدم)

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از noisymind :

اتفاقا همین نشون میده نوکیا یه سازنده چن بعدیه که محصولش رو با توجه به نیاز کابرا مودیفای میکنه نه اینکه یه مداد!! بذاره رو گوشیش(پی910) بعد 500 تومن به خورد مردم بده! هر گوشی رو با امکانات نسبتا کامل و با انواع بودجه ها عرضه میکنه ..

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Sony Ericsson!! :
یه چیز دیگه هم هست که هرکی اسم سیمبین رو میشنوه فکر میکنه مخصوص نوکیا هست نه بابا هم سونی اریکسون داره هم موتورلا ..حتی سامسونگ هم یه مدلش بود که سیمبین بود...الان اسمش یادم نیست....پس بهتره انقدر سیمبین سیمبین نکنید و اون رو مترادف با نوکیا!! ندونید

درسته واقعا هم از سونی تعجبه چطور همچنان گوشیهای سیمبین رو هم در دستور کار داره!؟ در حالیکه خودش هم میدونه اونایی که اهل اسمارت فون باشن عمرا سراغ سونی نمیان! قضیه پی 910 هم یه استثنا هست که البته با اون قیمت کذایی یه جور پول اتیش زدنه خریدنش! که البته شاید اگه همون مدادش! رو هم برداره نصف خریدراشو هم از دست بده!

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از DariushAgah :
تایید میشه
سال نو مبارک
:D
ببخشين ميخوام يه خورده اظهار فضل كنم!!!:D
اصولا وقتي يكي يه جنسي توليد ميكنه (فرض كنيد همين 6630 ) يه چيزي براش تعريف ميشه به اسم product life cycle
اولش كه جنسش رو ميده به بازار برو بچ ريسك پذير تر اون رو مي خرن قيمتش هم بالاست. به اين آدما ميگن innovators
بعدش اونا از جنس تعريف مي كنن برو بچي كه كمتر دنبال ريسك هستن اما با جنساي جديد حال ميكنن اونو مي خرن كه بهشون ميگن early adapters
بعد قيمتش مياد يك كم پايين تر و عمومي ميشه و اونايي مي خرن كه مي خوان به روز باشن (توجه كنيد: به روز باشن. نه جديد و جلو دار) به اينا ميگن majourities
بعد قيمتش خيلي مياد پايين چون قيمت تكنولوژي و R&D توليد كننده مستهلك شده و محصول جديد به بازار داده. داره زورهاي آخرش برا فروش محصولش رو مي زنه. حالا كسايي مي خرن كه اون اول حاضر نبودن قيمت بالاي جنس رو بدن اما حالا براشون كارايي و رضايت ايجاد ميكنه. به اينا ميگن late majourities
تو بازاريابي ميگن اگه يه توليد كننده مي خواد برنده باشه بايد هميشه توي همه اين بخشها يه محصول داشته باشه.
بعد از اين ديگه تصميم با خود خريدار هستش كه كدوم رو بخره يا خودش رو جزو كدوم دسته بدونه. چون واضح هستش كه تا قبل از مرحله اخر هر چي بيشتر صبر كنيم قيمت هم پايين تر مياد
ببخشيد زيادي خالي بستم! آخه يه جورايي بايد نشون ميدادم marketing بلدم ديگه!

به نقل از DariushAgah :
نگفتم که نوکیا بهتره چون 10 سال دیگه گوشیهاش از نوت بوک بیشتر کارایی دارند!
:blink: :blink: :blink:

به نقل از DariushAgah :
این سیمبین سری 60 یکروز یقه نوتبوکهای دل رو میگیره . حالا ببینید
:blink: :blink: :blink:
به نقل از DariushAgah :
مهم نیست . مهم اینه که 6630 از جدی ترین و بهترین موبایلهای بازاره حالا 2 نفر هم بگن جدی نگیردش چیزی عوض نمیشه
:rolleyes:
کاملا موافقم و اتفاقا دقیقا مثال همون مطلبی بود که همین بالا نوشتم...(البته یکی از مثالاش);)

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از alireza_juve :
درسته واقعا هم از سونی تعجبه چطور همچنان گوشیهای سیمبین رو هم در دستور کار داره!؟ در حالیکه خودش هم میدونه اونایی که اهل اسمارت فون باشن عمرا سراغ سونی نمیان! قضیه پی 910 هم یه استثنا هست که البته با اون قیمت کذایی یه جور پول اتیش زدنه خریدنش! که البته شاید اگه همون مدادش! رو هم برداره نصف خریدراشو هم از دست بده!

اتفاقا اونایی که میخوان یه گوشی سیمبین درست و حسابی کار درست بگیرن دستشون میان سراغ سونی...نه از این اسباب بازی های سیمبین نوکیا....همون P910 هنوز بعد 1.5 سال به جز دوربین هیچ مشکلی که نداره هیچ از خیلی از این اسباب بازیهای نوکیا مثل 6670 و 6630 و 6681 و...بهتره هم از نظر قدرت هم از نظر سازگاری نرم افزار و...

به زودی با ورود W950 ,M600 ,P990 سونی سه مدل گوشی سیمبین برا اساس نیاز های کار بر خواهد داشت و باز هم گوشیهای سیمبین دیگه ای به غیر از این سه مدل تو راه هستن...تا 3 ماه دیگه با ورود این ها میخوام ببینم فروش نوکیا رو تو سیمبین چجوری کم میکنه:p :p

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اتفاقا اونایی که میخوان یه گوشی سیمبین درست و حسابی کار درست بگیرن دستشون میان سراغ سونی...نه از این اسباب بازی های سیمبین نوکیا....همون P910 هنوز بعد 1.5 سال به جز دوربین هیچ مشکلی که نداره هیچ از خیلی از این اسباب بازیهای نوکیا مثل 6670 و 6630 و 6681 و...بهتره هم از نظر قدرت هم از نظر سازگاری نرم افزار و...

به زودی با ورود W950 ,M600 ,P990 سونی سه مدل گوشی سیمبین برا اساس نیاز های کار بر خواهد داشت و باز هم گوشیهای سیمبین دیگه ای به غیر از این سه مدل تو راه هستن...تا 3 ماه دیگه با ورود این ها میخوام ببینم فروش نوکیا رو تو سیمبین چجوری کم میکنه:p :p

خوب البته اگه باز نخواد ملت رو با مداد و پاک کن رو گوشیاش گول بزنه شاید بتونه خودشو تو جدول رده بندی بیاره بالا .. البته اینکه اظهر من الشمس هست که نه فقط سونی بلکه سامسونگ - ال جی- موتورولا و...! فقط میتونن برای مقام نایب قهرمانی با هم بجنگن! // البته عقیده شخصی من اینه که ام 600 میتونه گوشی قابل رقابتی باشه البته باید قیمتش مشخص بشه تا بعد بشه مقایسش کرد ولی همچنان معتقدم اگه کسی اسمارت فون بخواد و پولش هم زا پارو بالا نره میتونه خیلی راحت یه گوشی خدا از بین مدلای نوکیا انتخاب کنه .. چیزی که شما دوست عزیز بهش توجه نمیکنی همینه! اینکه هنر نیس سونی اسمارت فون بزنه ولی با قیمتای 500 به بالا( این سه مدل هم خیلی بالاتر از این حرفا گرون خواهند بود) هنر اینه که شما یه اسمارت فونه نوکیا رو همین الان میتونی به راحتی زیر 200 تومن ( 6600) بگیری و نیازت رو هم براورده کنه .. نه اینکه یه گوشی رو با یه مداد اضافه 500 تومن بالاش پول بدی! همه ممکنه انقد پول نداشته باشن ..

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از alireza_juve :
اینکه هنر نیس سونی اسمارت فون بزنه ولی با قیمتای 500 به بالا( این سه مدل هم خیلی بالاتر از این حرفا گرون خواهند بود) هنر اینه که شما یه اسمارت فونه نوکیا رو همین الان میتونی به راحتی زیر 200 تومن ( 6600) بگیری و نیازت رو هم براورده کنه .. نه اینکه یه گوشی رو با یه مداد اضافه 500 تومن بالاش پول بدی! همه ممکنه انقد پول نداشته باشن ..

هنر اینه که N90 بزنیم که ویبره هم نداره قیمت 1200000 که تازه الان شده 500 تومن نه:p ؟؟؟ میشه بگی N90 نسبت به 6630 مزایاش چیه؟؟ cpu اش که ضعیف تره ..ویبره هم که نداره...بر اساس اکثر review های خارجی هم که هیچ امتیاز و نکته مثبتی توش نیست جز دوربینش که w800 هم بهتر از اونه تو عکس ....فلسفه N90 رو بگی ما هم بفهمیم خوبه...

یا مثلا هنر اینه که N91 بزنه باتریش نصف روز خالی کنه نه...با اون قیافه ای که براش درست کرده...تازه قیمت هم باشه مثلا 1000000 این جوری چطور خوبه؟؟؟ ولی یه P910 که خیلی خیلی میارزه به اینها 500 تومن براش زیاده؟؟:p

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
واقعا نوکیا با این N91 بد جوری گیر کرده....از یه طرف نمی تونه cancel بکنه...ابروریزی میشه ...از طرف دیگه پشت سر هم بهش تاخیر میخوره...حاضر نمیشه..سیستم عامل مورد داره...اینم که از قیافه اش وقتی flip باز میشه این چیه گذاشته:blink: :blink: ؟؟ میتونست حداقل روی این سیمها رو بپوشونه که این شکلی در نیاد از اب...واقعا من که باشم روم نمیشه flip رو باز کنم جلوی کسی...میگن 1000000 پول دادی این *** خریدی؟؟:p

واقعا یعنی نمیتونست قیافه ظاهری رو یکم بهتر کنه حداقل ادم روش بشه بگیره دستش!!:p

kkkk3.jpg

اینم که از وضع بدنه اش هست بعد 3 ماه کار ببین به چه روزی افتاده...کجان اونایی که مدعی کیفیت بالای :p قطعات نوکیا هستن...حداقل نکرده استیلش رو یه صیقل بده که زرتی روش خط نیوفته:

pic09.jpg

واقعا یعنی همچین گوشی که نوکیا زیرش زاییده ارزش خرید داره ...نه خودتون کلاهتون رو قاضی کنید

نگاه کنید به P990 در برابر این واقعا یه چیز دیگه است:

pic20.jpg

فایل های ضمیمه

• pic09.jpg
    pic09.jpg
    26.5 KB · نمایش ها: 2
  • pic20.jpg
    pic20.jpg
    45.1 KB · نمایش ها: 2
  • kkkk3.jpg
    kkkk3.jpg
    25.8 KB · نمایش ها: 2

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
بابا ببندین در اینجا رو دیگه
شما ها کی می خواین بکشین از اوپوزیسیون ما بیرون !!!!
سامسونگ اومد همرو خورد !
موتورولا ترکوند
حالا شما ها از اون زمانی که من یادمه !!!! سر این p990 اتون دارین به هم پز م یدین !!!!!
آقا بسسسسسه !

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
هنر اینه که N90 بزنیم که ویبره هم نداره قیمت 1200000 که تازه الان شده 500 تومن نه:p ؟؟؟ میشه بگی N90 نسبت به 6630 مزایاش چیه؟؟ cpu اش که ضعیف تره ..ویبره هم که نداره...بر اساس اکثر review های خارجی هم که هیچ امتیاز و نکته مثبتی توش نیست جز دوربینش که w800 هم بهتر از اونه تو عکس ....فلسفه N90 رو بگی ما هم بفهمیم خوبه...

یا مثلا هنر اینه که N91 بزنه باتریش نصف روز خالی کنه نه...با اون قیافه ای که براش درست کرده...تازه قیمت هم باشه مثلا 1000000 این جوری چطور خوبه؟؟؟ ولی یه P910 که خیلی خیلی میارزه به اینها 500 تومن براش زیاده؟؟:p

ببینید! شما بجای جواب دادن به سوال مساله رو پیچوندی! یادم نمیاد گفته باشم ان-90 یه پروژه خدا بوده باشه .. یا در مورد ان-91 گفته باشم .. من گفتم شما دستت بازه اگه 200 تومن داری .. اگه 300 تومن داری ... و اگه بیشتر داری و میخوای اسمارت فون بگیری قدرت انتخاب داری .. شما برمیگردی اشکال ( وارد یا ناوارد) یه مدل دیگه رو میگیری!؟ فک کنم به این بگن سفسطه! خلاصه حرف من اینه :: شما محبت کن به منی که ندارم 500 تومن بدم به یه گوشی با مدادش! یه اسمارت فون معرفی کن در حد 300 تومن؟؟ ببینم تو چنتا اسمارت فون سونی پیشنهاد میدی که به بودجه من ( و خیلیی دیدم که اینجا اومدن و گفتن 300 تومن دارن نه 500 تومن نه بیشتر) بوخوره؟؟ من گفتم هنره الانم میگم واقعا هنره که نوکیا اسمارت فون میده بیرون که با 200 میشه خریدش(6600) .. با 250 یه مدل دیگه(6630).. با 300 میشه خرید(6680 و 6681) و ... ولی سونی چی ؟؟ میگه من یه گوشی بهت میدم با مداد 500 تومن! میخوای بخوا نمیخوای هم بخوا!!! این چه جور هنره؟؟ لطفا بجای دور زدن موضوع جواب اینو به من بدین!

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
شما از قیمت بالا صحبت کردی منم جوابش رو دادم....اگه نه همه میدونن که سونی اریکسون نسبت به نوکیا یه کمپانی کوچیک تری هست و تولیداتش هم محدود تره نمی تونه سالی 40 مدل بزنه ...سالی 20 مدل میزنه....منتها موضوع اینه که با همین وضع و توانایی تولید داره گوشیهایی میزنه که هر کدومشون به نوعی تو دوره زمانی عمرشون یکی از بهترین های بازار میشن مثل T630 یا K700 یا K750 یا P900 و....بحث کمیت نیست که....بحث کیفیت مطرحه

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
شما از قیمت بالا صحبت کردی منم جوابش رو دادم....اگه نه همه میدونن که سونی اریکسون نسبت به نوکیا یه کمپانی کوچیک تری هست و تولیداتش هم محدود تره نمی تونه سالی 40 مدل بزنه ...سالی 20 مدل میزنه....منتها موضوع اینه که با همین وضع و توانایی تولید داره گوشیهایی میزنه که هر کدومشون به نوعی تو دوره زمانی عمرشون یکی از بهترین های بازار میشن مثل T630 یا K700 یا K750 یا P900 و....بحث کمیت نیست که....بحث کیفیت مطرحه

بله دقیقا همینطوره! بحث کیفیت مطرحه .. من میگم شما با یه بودجه معقول یه گوشی اسمارت کامل با با امکانات خوب مولی مدیایی ( نه عالی) میتونی بگیری --( مثلا 6680) ولی در مقابل برای تهیه یه اسمارت فون شرکت سونی باید کلی پیاده بشی اونم واقعا بدون توجیه اقتصادی اونهمه پولی که میدی بابتش.. بله در این شکی نیس که دوربین کا 750 یا پخش موسیقی دبلیو 800 بهتره ولی ما بحثمون رو یه اسمارت فون هست و یه قیمت معقول .. من خیلیا رو میشناسنم که از کیفیت 6600 و 6630 و حتی 3230 خودشون راضی هستن .. شما چن نفرو سراغ دارین که بگن اسمارت فون خواستیم رفتیم 300 به 6680 پول دادیم و پولمون حروم شد؟؟ اتفاقا کیفیت فوق العاده این مدل گوشیهای با قیمت معقول و کارایی خوب باعث شده بازارشونو حفظ کنن .. بله من رد نمیکنم که 500 تومن دادن به ان-90 هم اشتباه خیلی بزرگیه ولی شما مجبور نیستی بخریش چون انتخابای متعدد و بهتری داری ولی در مورد سونی به هیچوجه اینجوری نیس .. اگه شما یه طرفدار برند سونی باشی و اسمارت فونش رو هم بخوای هیچ قدرت انتخابی نداری که به جیبت هم بخوره! فقط باید مایه دار باشی!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا