• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Nokia vs SonyEricsson, قسمت 23967!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Sony Ericsson!! :
اگه اینجوریه که نوکیا در ادامه پیشرفتهای خیره کننده ...:p :p اش به اونجا قراره برسه....پس سونی هم به جایی میرسه که نوکیا رو شوت میکنه کنار تا سال 2010 بشین و ببین...:D

بازم که فال گرفتی!
میتونی بگی سوتی اریکسون یکروز به پای دوربین دیجیتال میرسه چون پیشرفتش در زمینه دوربین مشخصه ولی در مورد رقابتش با نوکیا دیگه فال نگیر.

سوتی اریکسون هنوز با ال جی مشکل داره سر رتبه 5 4 و 5 فروش نوکیا که کاملا دور از دسترسه فعلا

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از DariushAgah :
بازم که فال گرفتی!
میتونی بگی سوتی اریکسون یکروز به پای دوربین دیجیتال میرسه چون پیشرفتش در زمینه دوربین مشخصه ولی در مورد رقابتش با نوکیا دیگه فال نگیر.

سوتی اریکسون هنوز با ال جی مشکل داره سر رتبه 5 4 و 5 فروش نوکیا که کاملا دور از دسترسه فعلا

دیدم سر لپ تاپ چه فالی گرفته بودی....:p :p

MA_KE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از DariushAgah :
بازم که فال گرفتی!

فكر نمي كنم توهين كردن به برند و يا هر چيز محبوب شخص ديگر رفتار درستي باشه!:hmm:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از MA_KE :
فكر نمي كنم توهين كردن به برند و يا هر چيز محبوب شخص ديگر رفتار درستي باشه!:hmm:

هر وقت شما دست از عبارتهایی مثل گوشتکوب و کتلت برداشتید ما نیز هم ....!
:cool:

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از MA_KE :

از نظر من اگه كسي به نوكيا توهين كنه هيچ مسئله اي نيست و اينو شوخي قلمداد ميكنم از نظر من شخصيت دوستان من تو اين فروم با اينكه نه ديدمشون نه حتي اسمشونو ميدونم از اين مسائل بالاتره و به مراتب قابل احترام تر و دوستان ديگه هم مطمئنا همچين عقيده اي دارند من درسته كه رو نوكيا تعصب دارم ولي في الواقع احساس دوستان سوني اريكسوني رو هم درك ميكنم چون بعضي اوقات خودمو مي زارم جاي اونا و مي فهمم كه اين احساسي كه من نسبت به نوكيا دارم اونا هم دارن منتها به برندي ديگر پس آنها نيز حق دارند گفتم اينا بر ميگرده به سليقه احساس و تجربه بهرحال هرچند اينجا مباحثي مطرح ميشه ولي قطعا فراتر از روابط دوستانه دوستان نمي رود و بهرحال هر جدلي اگر با ارائه اطلاعات باشه كه دوستان ديگه هم استفاده كنند خيلي بهتره به نظر من دوستان لطف كنند نسبت به هم يه موقع توهين نكنند اين بمراتب مهمتره .

در ضمن سال جديد شده اگر هم دوستان من در هر دو برند از هم گلايه اي دارند خواهشا اين مسائل را كناري بنهند وفر اموش كنند و البته باز با هم بحث كنند ولي بروش صحيح .
ممنون از شما

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از 3soot :
به نقل از tin tin :

به نقل از dead_chatte

سوتي اريكسون :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
دلیل خندو تونو نمیفهمم فکر کنم تا حالا باید متوجه باشین که من دیگه از هیچ برندی دفاع نمیکنم و حرفی رو زدم که درباره همه صادقه و حتی درباره منهم همینطوره نمیدونم چرا بنظرتون خنده دار اومده

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از dead_chatter :
دلیل خندو تونو نمیفهمم فکر کنم تا حالا باید متوجه باشین که من دیگه از هیچ برندی دفاع نمیکنم و حرفی رو زدم که درباره همه صادقه و حتی درباره منهم همینطوره نمیدونم چرا بنظرتون خنده دار اومده

دوست عزيز جسارت نشه ولي فكر ميكنم دچار سوءتفاهم شديد من اصلا به حرف شما نخنديدم اگه دقت ميكرديد خنده من بعد از واژه سوتي بود كه برام جالب بود و خنده دار .
اتفاقا جمله شما بسيار صحيح بود و جمله شما رو در جواب دوست ديگه اي استفاده كردم اين دال بر جامع بودن جواب شما است كه كار بردش اينجا مشخص شد .:)

و به نشانه حسن نيت امضامو حذف ميكنم

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
اگر قرار باشه به سونی اریکسون بگین سوتی اریکسون خوب ما هم در برند نامتبرک نوکیا جای کاف و نون رو عوض می کنیم
انشاالله که ناراحت نشین چون خیلی جالب میشه . طرفداران کو*یا !!!

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از tintin :
اگر قرار باشه به سونی اریکسون بگین سوتی اریکسون خوب ما هم در برند نامتبرک نوکیا جای کاف و نون رو عوض می کنیم
انشاالله که ناراحت نشین چون خیلی جالب میشه . طرفداران کو*یا !!!

:lol: :lol: :lol: :thumbsup: :guitar:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
هموطن آنلاين - شرکت Dataviz به علت ساخت نرم‌افزاری که امکان مشاهده و ویرایش اسناد Office را در تلفن همراه هوشمند مجهز به سیستم عامل Palm فراهم می‌آورد شهرت دارد اعلام کرد که بزودی نسخه سازگار با سیستم عامل Symbian این محصول را هم روانه بازار خواهد کرد.
قرار است نسخه جدید نرم‌افزار Dataviz در قالب محصولی به نام Roadsync در دسترس علاقه‌مندان قرار بگیرد. این اقدام در حالی انجام می‌شود که بررسی‌ها حاکی است سیستم عامل Symbian پرفروش‌ترین سیستم عامل تلفن‌های همراه در جهان است.
Dataviz اعلام نکرده که محصول جدید خود را چه زمانی روانه بازار می‌کنند.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
مثل اینکه فکر کردین هرجا اسم سیمبین اومد یعنی نوکیا!!!!

نه بابا... سونی اریکسون هم سیمبین داره و بیشتر برنامه های سری 60 نسخه UIQ هم دارن برای سونی اریکسون

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Sony Ericsson!! :
مثل اینکه فکر کردین هرجا اسم سیمبین اومد یعنی نوکیا!!!!

نه بابا... سونی اریکسون هم سیمبین داره و بیشتر برنامه های سری 60 نسخه UIQ هم دارن برای سونی اریکسون

البته که داره ولی از اونجایی که قیمتش کاذبه و مدلهاش محدود میشه فرض کرد که سوتی اریکسون گوشی سیمبینی نداره!
این جمله سیمبین بدرد نمیخوره هم از جملات معروف سوتی اریکسونیهاست
:D

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اره شما میتونی فرض کنی سونی سیمبین نداره....ولی اونایی که میدونن و باهاش کار کردن میدونن که همون 910 هنوز بعد 1.5 سال به غیر از دوربین تمام گوشیهای نوکیا رو میزاره تو جیبش هم از نظر کارایی و سرعت و سازگاری برنامه ها و قدرت گوشی و....

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان .. اول باید بگم که من در طی این چن روز تعطیلی هروقت اومدم نت اول اینجا و بحثای جالب این تاپیک نوکیا-سونی اریکسون رو خوندم . همشو خوندم! و چون خودمم تو همون یکی دو ماه میخوام گوشیمو عوض کنم اینور اونور زیاد سر زدم و اکثر سایتای معروف رو هم به همرا فروم های داخلی و خارجی خوندم .. بین دوستا و همینطور همکارای خودم هم نوکیا باز هم سونی باز هست! 3230 و کا 750 و پی-910 رو هم دارن // خودم هم تا حالا نه نوکیا داشتم نه سونی / تا الان هرچی گوشی داشتم سامسونگ بوده و حالمو دیگه اسمش بهم میزنه! // شاید بشه قبول کرد الان دیگه مثه قبل بحث آنتندهی یه اختلاف بزرگ نباشه ولی من از چنتا از دوستاییم که هم نوکیا داشتن و هم سونی ( به طور مثال این همکارم که سه ماهه کا-750 خریده و قبلش نوکیا باز بوده همش) معتقد بودن که همچنان ( نه به طور فاحش) نوکیا بهترین انتن رو میده // و اما من با اون دسته او دوستانی که میگن سیمبین بودن برتری خاصی در مورد یه گوشی نیست موافق نیستم .. ببینید به نظر من فیوچرز یه گوشی خیلی مهمه یعنی اینکه چقدر یه گوشی میتونه تو بازار رقابت باقی بمونه و به اصطلاح از رده خارج نشه .. چطور ممکنه به طور کلی ادعا کنیم ( من تو بحثای این تاپیک خیلی دیدم) بیش از %90 برنامه های تحت سیمبین به درد بوخور نیستن؟؟ واقعا معیار ما از کاربرد فقط ادیت عکس یا پخش فیلم یا منشی تلفنی و اینجور امکاناته؟ یه گوشی که هر روز قدرت اینو داره که دست کاربر رو واسه نیازهای جدیدش بازتر کنه خیلی بیشتر ارزش داره .. اینکه به صرف دوربین بهتر یا پخش موسیقی بهتر یا اندازه کوچکتر مثلا کا-750 رو به 6681 برتری بدیم نمیتونه درست باشه .. الان همه میدونن حتی بهترین کیفیتای عکس تو یه موبایل با یه دوربین خیلی ساده تر و ارزونتر قابل قیاس نیست .. پس هیچوقت یه گوشی با دوربین 2 مگا پیکسلی نمیتونه جای یه دوربین رو بگیره همونطور که یه گوشی با 1.3 مگا پیکسل هم نمیتونه .. در مورد کیفیت و مدت پخش ام پی تری هم همینطوره .. ولی ایا کسی هست که منکر بتونه بشه میدون عملی که یه سیمبین به کاربر میده( بسته به نیازش) چقدر میتونه با ارزشتر و مهمتر باشه؟؟؟

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
خیلی نمی تونه
ویندوز موبایل خیلی قویتر از سیمبینه ولی برای سیمبین هم برنامه هایی هست که بدرد یک عده بخوره
اما در مورد دوربین و mp3 با شما موافق نیستم
شما نباید دوربین K750 رو با Canon EOS 1D Mark II مقایسه کنید . همچنین پخش mp3 گوشی W800 رو با Apple I-Pod
بلکه باید ببینید یک mp3 پلیر حدودا 70 تومنی و یک دوربین ساده ی 100 - 120 تومنی چه جوری عمل می کنن . در این
صورت مشاهده می کنید که گوشی های واقعا خوبی هستند

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ببینید! الان طرفدارای سونی هرجا که در مورد سیمبین کم میارن مثال پی 910 رو میزنن که همچنان رو بورسه .. قبول دارم ولی چرا؟؟ اونکه دوربیش افتضاحه و سایزش هم که بزرگه!(یکی از ایراداتی که مرتبا به اسمارت فونهای نوکیا میچسبونن) ولی به نظر من سیمبین بودن یکی از دلایل خیلی مهمیه که باعث شده هنوز رو بورس بمونه وگرنه اگه تاچ اسکرین رو بذاریم کنار تفاوت زیادی نمیبینیم.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
سلام دوستان .. اول باید بگم که من در طی این چن روز تعطیلی هروقت اومدم نت اول اینجا و بحثای جالب این تاپیک نوکیا-سونی اریکسون رو خوندم . همشو خوندم! و چون خودمم تو همون یکی دو ماه میخوام گوشیمو عوض کنم اینور اونور زیاد سر زدم و اکثر سایتای معروف رو هم به همرا فروم های داخلی و خارجی خوندم .. بین دوستا و همینطور همکارای خودم هم نوکیا باز هم سونی باز هست! 3230 و کا 750 و پی-910 رو هم دارن // خودم هم تا حالا نه نوکیا داشتم نه سونی / تا الان هرچی گوشی داشتم سامسونگ بوده و حالمو دیگه اسمش بهم میزنه! // شاید بشه قبول کرد الان دیگه مثه قبل بحث آنتندهی یه اختلاف بزرگ نباشه ولی من از چنتا از دوستاییم که هم نوکیا داشتن و هم سونی ( به طور مثال این همکارم که سه ماهه کا-750 خریده و قبلش نوکیا باز بوده همش) معتقد بودن که همچنان ( نه به طور فاحش) نوکیا بهترین انتن رو میده // و اما من با اون دسته او دوستانی که میگن سیمبین بودن برتری خاصی در مورد یه گوشی نیست موافق نیستم .. ببینید به نظر من فیوچرز یه گوشی خیلی مهمه یعنی اینکه چقدر یه گوشی میتونه تو بازار رقابت باقی بمونه و به اصطلاح از رده خارج نشه .. چطور ممکنه به طور کلی ادعا کنیم ( من تو بحثای این تاپیک خیلی دیدم) بیش از %90 برنامه های تحت سیمبین به درد بوخور نیستن؟؟ واقعا معیار ما از کاربرد فقط ادیت عکس یا پخش فیلم یا منشی تلفنی و اینجور امکاناته؟ یه گوشی که هر روز قدرت اینو داره که دست کاربر رو واسه نیازهای جدیدش بازتر کنه خیلی بیشتر ارزش داره .. اینکه به صرف دوربین بهتر یا پخش موسیقی بهتر یا اندازه کوچکتر مثلا کا-750 رو به 6681 برتری بدیم نمیتونه درست باشه .. الان همه میدونن حتی بهترین کیفیتای عکس تو یه موبایل با یه دوربین خیلی ساده تر و ارزونتر قابل قیاس نیست .. پس هیچوقت یه گوشی با دوربین 2 مگا پیکسلی نمیتونه جای یه دوربین رو بگیره همونطور که یه گوشی با 1.3 مگا پیکسل هم نمیتونه .. در مورد کیفیت و مدت پخش ام پی تری هم همینطوره .. ولی ایا کسی هست که منکر بتونه بشه میدون عملی که یه سیمبین به کاربر میده( بسته به نیازش) چقدر میتونه با ارزشتر و مهمتر باشه؟؟؟

تایید میشه.

هر جا صحبت از سیمبین بود دوستان از بدرد نخور بودنش میگفتند . ضمن اینکه الان اون پی 910 با قیمت کذایی که داره کاملا از رده خریدهای منطقی خارجه. به نظر من 180 پول 6600 دادن خیلی بهتره تا 500 پول پی 910 دادن. آدم باید پول چیزی رو بده که بدست میاره. 500 تومن دادن برای پی 910 استباه بزرگیه

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از alireza_juve :
ببینید! الان طرفدارای سونی هرجا که در مورد سیمبین کم میارن مثال پی 910 رو میزنن که همچنان رو بورسه .. قبول دارم ولی چرا؟؟ اونکه دوربیش افتضاحه و سایزش هم که بزرگه!(یکی از ایراداتی که مرتبا به اسمارت فونهای نوکیا میچسبونن) ولی به نظر من سیمبین بودن یکی از دلایل خیلی مهمیه که باعث شده هنوز رو بورس بمونه وگرنه اگه تاچ اسکرین رو بذاریم کنار تفاوت زیادی نمیبینیم.

من زیاد با این حرفتون موافق نیستم که سیمبین بودن عامل از رده خارج نشدن باشه . شما لیست پرفروشترین گوشیهای پارسال بعلاوه همین یکی دو ماه امسال رو نگاه کنید . همین k750 , w800 که به قول شما فقط دوربین دارند و سیمبین نیستند و فیوچر ندارن , میبینین که پرفروشترین پارسال و هیمنطور دو ماه اول امسال هستند ( این ماه رو نمیدونم ) رده دوم پرفروشترینها مربوط به 6230 و 6230i هست که 6230 که قدیمی هم هست و هیچ کدون سیمبین نیستند ولی به باز هم به خاطر امکانات مولتی مدیای نسبتا خوب و همینطور دیزاین فروش داشتند و رده سوم در اختیار v3 هست که اون هم اسمارت نیست .

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
میگین که قیمت p900 خیلی بالاست ولی خب در حد یه گوشی حرفه ای امتحانشو پس داده و بحث دوربینشم چون قدیمی هست اینطوره.
ولی حلا به دور از این حرفها , اکثرا کسانی که گوشیهای سیمبین دارن ( این ارزون قیمتها ) بیشتر از امکانات بازی اون استفاده میکنن ;) و مسلما کسانی که به طور حرفه ای این رو دنبال میکنن یا پاکت پی سی دارن یا هم میرن دنبال سری n نوکیا , اون هم بیشتر n80 , n92 , ... و یا p990 یا حتی هیمن p910 ;) ( البته با اومدن گوشیهای جدید سونی انتخاب بیشتر هم میشه مثل p990 و ...) ولی این افراد کمتر سراغ گوشیهایی مثل 6600 و 7610 و 6670 و 6630 و ... میرن;) ( همونطور که مثلا دست راننده وانت 7610 میبینید , دلیل بر این نیست که اون گوشی رو گرفته چون از سیمبین بودنش داره استفاده میکنه!:blink: )
پس نگید p910 گرونه و 6600 ارزون;) پس مثلا من که سیمبین میخوام میرم 6600 میگیرم:cool: بله گوشیهای حرفه ای نوکیا هم مثل n80 که افراد حرفه ای رو جذب میکنه قیمتی خیلی بالا داره;) پس طرف بره 7610 بگیره؟!:blink: یا همین n90 به این گنده ای و بدون ویبره که باطریشم خیلی وحشتناک زود خالی میشه قیمتش چنده؟!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا