• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Nokia vs SonyEricsson, قسمت 23967!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
به نقل از DariushAgah :
دقیقا
شما قبول کنید دابلیو 900 گوشی بدرد نخوریه من هم قبول میکنم 6111 همینطوره
:cool:
آره w900 واسه طرفدارهای نوکیا بدردنخوره

طرفدارهای نوکیا باید همون 6111 باکیفیتشون رو بگیرن:D

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
ربطی به 6111 نداره که..کلا مگه گوشیهای دیگه نوکیا خراب نمیشه؟؟ اینهمه 6630 خراب چیه؟ یا مثلا تا حال 6681 خراب ندیدی؟؟ فقط 6111 ها خراب میشن؟؟...به حق چیزهای نشنیده.... بقیه مدلهای نوکیا همه 100% خوب کار میکنن نه؟؟؟....

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Sony Ericsson!! :
ربطی به 6111 نداره که..کلا مگه گوشیهای دیگه نوکیا خراب نمیشه؟؟ اینهمه 6630 خراب چیه؟ یا مثلا تا حال 6681 خراب ندیدی؟؟ فقط 6111 ها خراب میشن؟؟...به حق چیزهای نشنیده.... بقیه مدلهای نوکیا همه 100% خوب کار میکنن نه؟؟؟....

دیگه موقع کپی کردن فایل از کامپیوتر به موبایل خراب نمیشن! گوشی خراب میشه ولی این گوشی که میگفتید ژاپنیه و به این گرونی و کلی بهش مینازیدید. هنوز قبول نکردید که گوشی که از سونی اریکسون ترکید همونی بود که توی بوق و کرنا کرده بودید

W900 ام ترکید!

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بحث بیفایده هست...

نتیجه کلی اینه: نوکیا هم گوشیهاش خراب میشن سونی هم خراب میشن موتورلا هم خراب میشن....

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Sony Ericsson!! :
بحث بیفایده هست...

نتیجه کلی اینه: نوکیا هم گوشیهاش خراب میشن سونی هم خراب میشن موتورلا هم خراب میشن....

خرابی نوکیا خیلی خیلی کمتره :rolleyes:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :
دیگه موقع کپی کردن فایل از کامپیوتر به موبایل خراب نمیشن! گوشی خراب میشه ولی این گوشی که میگفتید ژاپنیه و به این گرونی و کلی بهش مینازیدید. هنوز قبول نکردید که گوشی که از سونی اریکسون ترکید همونی بود که توی بوق و کرنا کرده بودید

W900 ام ترکید!
وسط فایل ترانسفر کردن کابلو کشید خراب شد اما ما جرئت ندارین نوکیا رو شارژ کنیم هر بار که تموم شد باید رفت باتری آکبند خرید:f34r:

MA_KE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از DariushAgah :
خرابی نوکیا خیلی خیلی کمتره :rolleyes:
يه نوكيا دارم قلقليه سرخ و سفيد و آبيه ميزنم زمين آخ نميگه نميدوني تا كجا ميره من اي گوشيو نداشتم بابام بهم عيدي داد يه گوشيه قلقلي داد :wacko:

taher007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نظر من این بحث خیلی بی فایده شده و تقریبا به انحراف کشیده شده...
این هم قضیه مقایسه لینوکس و ویندوزٍ، پی ایچ پی و ای اس پی دات نت و.... است. هر کدام طرفدارهای خاص خود را دارند و هر طرفداری هم حتما دلیلی برای خریدش داشته...

به نظر من در یک خط:
با گوشی های سیمبین همیشه میشه در انتظار چیز جدیدی بود...
من از دیکشنری انگلیسی به فارسی، eng-eng و دیکشنری گویای گوشیم واقعا زیاد استفاده میکنم...
برنامه ی نقشه آسمان شب و موقعیت سیارات در آسمان رو هم از برنامه های FAV خود میدونم...
فرستادن flash sms، ساخت اس ام اس تصویری در گوشی، بلاک کردن شماره های خاصی که دیگه ازشون یا مسیج یا تماس یا... دریافت نکنید. برنامه های جالبی مثل Repligo که خیلی وقت ها بکارم اومده... نقشه جهان به همراه جمعیت، مساحت، نقشه کشور و... اسمارت مووی (هر چند که موضوع دیدن فیلم در گوشی را مضحک میدانم!)
فکر نمی کنم گوشی های جاوا انقدر تنوع تیم (theme) داشته باشند، شاید هم در اشتباهم.

و حتی تقویم هجری!
mp3 پلیر گوشی من همین که استریوست کارم رو راه میندازه... هر چند که دوربین های نوکیا اصلا قابل تمجید نیستند ولی باز هم جوابگوست...

البته من با گوشی های جاوای سونی کار نکرده ام. هر چند تعاریف خوبی از دوستانی که دارند شنیده ام و عکس های خوب آنرا اینجا دیده ام :)

آخ آخ!! این یک خط بود؟!

دیگه خراب ترش نکنم. نوروزتان پیروز...

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از taher007 :
این هم قضیه مقایسه لینوکس و ویندوزٍ، پی ایچ پی و ای اس پی دات نت و.... است. هر کدام طرفدارهای خاص خود را دارند و هر طرفداری هم حتما دلیلی برای خریدش داشته...

به نظر من در یک خط:
من از دیکشنری انگلیسی به فارسی، eng-eng و دیکشنری گویای گوشیم واقعا زیاد استفاده میکنم...
برنامه ی نقشه آسمان شب و موقعیت سیارات در آسمان رو هم از برنامه های FAV خود میدونم...
فرستادن flash sms، ساخت اس ام اس تصویری در گوشی، بلاک کردن شماره های خاصی که دیگه ازشون یا مسیج یا تماس یا... دریافت نکنید. برنامه های جالبی مثل Repligo که خیلی وقت ها بکارم اومده... نقشه جهان به همراه جمعیت، مساحت، نقشه کشور و... اسمارت مووی (هر چند که موضوع دیدن فیلم در گوشی را مضحک میدانم!)
فکر نمی کنم گوشی های جاوا انقدر تنوع تیم (theme) داشته باشند، شاید هم در اشتباهم.

و حتی تقویم هجری!
mp3 پلیر گوشی من همین که استریوست کارم رو راه میندازه... هر چند که دوربین های نوکیا اصلا قابل تمجید نیستند ولی باز هم جوابگوست...

البته من با گوشی های جاوای سونی کار نکرده ام. هر چند تعاریف خوبی از دوستانی که دارند شنیده ام و عکس های خوب آنرا اینجا دیده ام :)

آخ آخ!! این یک خط بود؟!

خوش اومدی
گوشی P900 دو سه سال پیش همه ی این برنامه ها بصورت خیلی بهتر روش نصب میشه و می تونی از قلمش هم استفاده کنی
اگرم دوربین خوب می خوای و سیمبین می تونی P990 بگیری
اگر دوربین نمی خوای M600
اگر موزیک می خوای و دوربین نمی خوای W950
انشاالله مدلهای سیمبین دیگر سونی اریکسون هم در راهه
نوکیا هیچ وقت چیز خاصی برای گفتن نداشته و نداره . یک مشت گوشکوب زشت و بی خاصیت که سیمبینشونم با این
مدلهای جدید SE چیز شاهکاری نیست
خوش باشید و عید شما هم مبارک

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
تین تین بگم خدا چیکارت نکنه

اومدی ما رو انداختی تو کف این p990 :rolleyes:

خودت هم باید واسه ما یکی بگیری:D

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از tintin :
خوش اومدی
گوشی P900 دو سه سال پیش
همه ی این برنامه ها بصورت خیلی بهتر روش نصب میشه روش نصب میشه و می تونی از قلمش هم استفاده کنی
اگرم دوربین خوب می خوای و سیمبین می تونی P990 بگیری
اگر دوربین نمی خوای M600
اگر موزیک می خوای و دوربین نمی خوای W950
انشاالله مدلهای سیمبین دیگر سونی اریکسون هم در راهه
نوکیا هیچ وقت چیز خاصی برای گفتن نداشته و نداره . یک مشت گوشکوب زشت و بی خاصیت که سیمبینشونم با این
مدلهای جدید SE چیز شاهکاری نیست
خوش باشید و عید شما هم مبارک

بهتر نصب شدن برنامه یعنی چی؟× باز هم از اون حرفها زدند
ضمن اینکه گیر آوردن برنامه های گوشیهای uiq مثل پی 910 به راحتی کوشیهای سری 60 نوکیا نیست . باید چند برابر وقت گذاشت

از نظر قیمت هم 6630نوکیا خیلی مناسبتره فقط یک قلم تزیینی سری پی رو نداره وگرنه هیچ فرقی نداره قیمتش هم حدودا نصفه اونهاست . پس گوشی خیلی بهتریه

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از taher007 :

به نظر من در یک خط:

و حتی تقویم هجری!

آخ آخ!! این یک خط بود؟!

دقت کنین اینجا مقایسه سیمبین و جاوا نیست بلکه نوکیا و سونی اریکسو جفت برندها هم گئشی جاوا دارند هم سیمبین این نکته هم بدونین
نوکیا مساوی نیست با سیمبین چون بعضیا اینو فراموش میکنن

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ضمن اینکه گیر آوردن برنامه های گوشیهای uiq مثل پی 910 به راحتی کوشیهای سری 60 نوکیا نیست

ضمن تائيد اين صحبت ، به نظر مياد نوكيا روي يرنامه هاي سري 60 خيلي بهتر كاركرده اعم از بحث برنامه نويسي تا ساپورت برنامه نويسان و ..... نوكيا با برنامه در حال حركته :) تصور من اينه كه در اينده سمبين سري 60 قدرت خيلي بيشتري ميگيره

نوکیا هیچ وقت چیز خاصی برای گفتن نداشته و نداره . یک مشت گوشکوب زشت و بی خاصیت

تصور خيلي از مردم اينه كه گوشيهاي سوني اريكسون و بدنبال اون سامسونگ و ..... دوربينهائي هستند كه در عين حال گوشي هم مي باشند ، خيلي از مردم بدنبال يك گوشي مناسب هستند ... دقت كنيد ... يك گوشي :)

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
بله یک گوشی که در کنار امکان حرف زدن سرگرم کننده هم باشه که هم سونی و هم نوکیا در این زمینه موفقند

taher007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
در کنار مزیت سری پی (قلم آن) مشکل بزرگ آن (سایز) را هم در نظر بگیرید!

taher007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از dead_chatter :
دقت کنین اینجا مقایسه سیمبین و جاوا نیست بلکه نوکیا و سونی اریکسو جفت برندها هم گئشی جاوا دارند هم سیمبین این نکته هم بدونین
نوکیا مساوی نیست با سیمبین چون بعضیا اینو فراموش میکنن

بله، پست من در حقیقت جوابی بود که یکی از دوستان در پست های ابتدایی مطرح کرده بودند مبنی بر اینکه " چرا پول اضافه بابت سیمبین بدهیم، اصلا این سیمبیان به چه کار می آید و..."

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از taher007 :
بله، پست من در حقیقت جوابی بود که یکی از دوستان در پست های ابتدایی مطرح کرده بودند مبنی بر اینکه " چرا پول اضافه بابت سیمبین بدهیم، اصلا این سیمبیان به چه کار می آید و..."

این سیمبین سری 60 یکروز یقه نوتبوکهای دل رو میگیره . حالا ببینید

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از 3soot :
ضمن تائيد اين صحبت ، به نظر مياد نوكيا روي يرنامه هاي سري 60 خيلي بهتر كاركرده اعم از بحث برنامه نويسي تا ساپورت برنامه نويسان و ..... نوكيا با برنامه در حال حركته :) تصور من اينه كه در اينده سمبين سري 60 قدرت خيلي بيشتري ميگيره

:)

دقیقا یکی از دلایلی که نوکیا خودش روی این گوشیها برنامه نمیگذاره همینه. نمونه اش آنتی ویروسه که خود نوکیا میتونست روی گوشی قرار بده ولی سعی کرد شرکتهای بزرگ برنامه نویسی به کار کردن روی سیمبین مجبور کنه نمونه اش آنتی ویروسهای مک آفی و نورتن

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا