farshad_1983
Registered User
به نقل از DariushAgah :این عبارت کاربر حرفه ای موبایل برای من مفهوم نیست ! بهتر است بیشتر توضیح بدید. کاربری که دوربین دیجیتال و ام پی تری پلیر مهمترین ملاک انتخابش است آیا یک کاربر حرفه ایست؟ یا کاربری که از سیمبین گریزان است به خاطر اینکه هیچ برنامه های بدردش نمیخورد و تنها فایده سیستم عامل برایش ویروس گرفتن گوشی است!
من این رو نمیتونم قبول کنم! شاید معنی کاربر حرفه ای عوض شده!
با اجازه ی مدیر
می خوام گوشی چندتا از دوستام و استفاده هایی که می کنن بگم
w800 که دوربین 4 مگا پیکسلی خودشو فروخت تا گوشی بگیره اول خواست k750 بگیره ولی من بهش گفتم w800 یا N70 بگیره که آخرش هم خودش انتخاب کرد الان هم خیلی راضیه هم گوشی نو گرفت هم دوربین دیجیتال هم تونست به جای اون همه نوار کاستی که داشت فقط با یه گوشی هم راحت یشه هم از کیفیت صدا لذت ببره
6260 با رم 256 و کلی برنامه که فروشنده ی رم واسش گذاشته بود که از هیچکدوم استفاده نمی کنه به جز بازی sky force که با بقیه رکورد گیری میکنن و به من میگفت برنامه های اضافی رو پاک کنم
7610 که چند روز پیش بهش یاد دادم با نگه داشتن دکمه قلم می تونه چند تا گزینه رو مارک کنه و طریقه نصب برنامه رو بهش یاد دادم
6630 با رم 256 که قبل از من گوشی خرید و ادعاش این بود که با خریدن این گوشی دیگه از سی دی من و دوربین دیجیتالش استفاده نمی کنه ولی بعد که k750 منو دید ... برنامه هایی هم که استفاده می کنه فقط دیکشنری و بازی dopewar
6600 که اکثر دوستام دارن و عملا در حد یه 1100 ازش استفاده می کنن البته یه چند تایی واسه گوشی theme یا بازی گذاشتن
جالب اینه که یه دفعه که ماشینو واسه تعویض روغن بردم صاحب مغازه وقتی گوشیمو دید گفت: این گوشی ها خیلی خوبن من هم یه 6600 با رم 256 داشتم ولی کاراشو بلد نبودم و حتی نمی تونستم شماره تلفن توش ذخیره کنم!!!
یکی هم هست که با گوشی فیلیپس 755 خودش و قلم نوری گوشی از همه ی اون هایی که گفتم بیشتر استفاده می کنه
یکی هم با p910 خودش فقط آبمیوه نمی گیره
خودم الان k750 دارم با رم 1 گیگ که هم واسم یه دوربین دیجیتاله که همیشه باهام هست هم یه حافظه فلش که واقعا خیلی بهم کمک کرده و تونستم خیلی از کارامو باهاش راه بندازم
چیزهایی که گفتم بدون کم و کاست بود
گوشی های نوکیا بیشتر امکانات رو در حد خوب دارن
ولی گوشی های سونی اریکسون اگه یه چیز(مثلا سیستم عامل) نداشته باشن ولی چیزهای دیگه رو(دوربین و ام پی تری) در حد عالی دارن
اینو به عنوان یه مصرف کننده که هم نوکیا داشته هم سونی اریکسون گفتم
و بدون هیچ گونه تعصب