• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Nokia vs SonyEricsson, قسمت 23967!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
به نقل از DariushAgah :
این عبارت کاربر حرفه ای موبایل برای من مفهوم نیست ! بهتر است بیشتر توضیح بدید. کاربری که دوربین دیجیتال و ام پی تری پلیر مهمترین ملاک انتخابش است آیا یک کاربر حرفه ایست؟ یا کاربری که از سیمبین گریزان است به خاطر اینکه هیچ برنامه های بدردش نمیخورد و تنها فایده سیستم عامل برایش ویروس گرفتن گوشی است!
من این رو نمیتونم قبول کنم! شاید معنی کاربر حرفه ای عوض شده!

با اجازه ی مدیر

می خوام گوشی چندتا از دوستام و استفاده هایی که می کنن بگم

w800 که دوربین 4 مگا پیکسلی خودشو فروخت تا گوشی بگیره اول خواست k750 بگیره ولی من بهش گفتم w800 یا N70 بگیره که آخرش هم خودش انتخاب کرد الان هم خیلی راضیه هم گوشی نو گرفت هم دوربین دیجیتال هم تونست به جای اون همه نوار کاستی که داشت فقط با یه گوشی هم راحت یشه هم از کیفیت صدا لذت ببره

6260 با رم 256 و کلی برنامه که فروشنده ی رم واسش گذاشته بود که از هیچکدوم استفاده نمی کنه به جز بازی sky force که با بقیه رکورد گیری میکنن و به من میگفت برنامه های اضافی رو پاک کنم

7610 که چند روز پیش بهش یاد دادم با نگه داشتن دکمه قلم می تونه چند تا گزینه رو مارک کنه و طریقه نصب برنامه رو بهش یاد دادم

6630 با رم 256 که قبل از من گوشی خرید و ادعاش این بود که با خریدن این گوشی دیگه از سی دی من و دوربین دیجیتالش استفاده نمی کنه ولی بعد که k750 منو دید ... برنامه هایی هم که استفاده می کنه فقط دیکشنری و بازی dopewar

6600 که اکثر دوستام دارن و عملا در حد یه 1100 ازش استفاده می کنن البته یه چند تایی واسه گوشی theme یا بازی گذاشتن
جالب اینه که یه دفعه که ماشینو واسه تعویض روغن بردم صاحب مغازه وقتی گوشیمو دید گفت: این گوشی ها خیلی خوبن من هم یه 6600 با رم 256 داشتم ولی کاراشو بلد نبودم و حتی نمی تونستم شماره تلفن توش ذخیره کنم!!!

یکی هم هست که با گوشی فیلیپس 755 خودش و قلم نوری گوشی از همه ی اون هایی که گفتم بیشتر استفاده می کنه

یکی هم با p910 خودش فقط آبمیوه نمی گیره

خودم الان k750 دارم با رم 1 گیگ که هم واسم یه دوربین دیجیتاله که همیشه باهام هست هم یه حافظه فلش که واقعا خیلی بهم کمک کرده و تونستم خیلی از کارامو باهاش راه بندازم

چیزهایی که گفتم بدون کم و کاست بود

گوشی های نوکیا بیشتر امکانات رو در حد خوب دارن
ولی گوشی های سونی اریکسون اگه یه چیز(مثلا سیستم عامل) نداشته باشن ولی چیزهای دیگه رو(دوربین و ام پی تری) در حد عالی دارن

اینو به عنوان یه مصرف کننده که هم نوکیا داشته هم سونی اریکسون گفتم
و بدون هیچ گونه تعصب

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از farshad_1983 :
با اجازه ی مدیر

می خوام گوشی چندتا از دوستام و استفاده هایی که می کنن بگم

w800 که دوربین 4 مگا پیکسلی خودشو فروخت تا گوشی بگیره اول خواست k750 بگیره ولی من بهش گفتم w800 یا N70 بگیره که آخرش هم خودش انتخاب کرد الان هم خیلی راضیه هم گوشی نو گرفت هم دوربین دیجیتال هم تونست به جای اون همه نوار کاستی که داشت فقط با یه گوشی هم راحت یشه هم از کیفیت صدا لذت ببره

6260 با رم 256 و کلی برنامه که فروشنده ی رم واسش گذاشته بود که از هیچکدوم استفاده نمی کنه به جز بازی sky force که با بقیه رکورد گیری میکنن و به من میگفت برنامه های اضافی رو پاک کنم

7610 که چند روز پیش بهش یاد دادم با نگه داشتن دکمه قلم می تونه چند تا گزینه رو مارک کنه و طریقه نصب برنامه رو بهش یاد دادم

6630 با رم 256 که قبل از من گوشی خرید و ادعاش این بود که با خریدن این گوشی دیگه از سی دی من و دوربین دیجیتالش استفاده نمی کنه ولی بعد که k750 منو دید ... برنامه هایی هم که استفاده می کنه فقط دیکشنری و بازی dopewar

6600 که اکثر دوستام دارن و عملا در حد یه 1100 ازش استفاده می کنن البته یه چند تایی واسه گوشی theme یا بازی گذاشتن
جالب اینه که یه دفعه که ماشینو واسه تعویض روغن بردم صاحب مغازه وقتی گوشیمو دید گفت: این گوشی ها خیلی خوبن من هم یه 6600 با رم 256 داشتم ولی کاراشو بلد نبودم و حتی نمی تونستم شماره تلفن توش ذخیره کنم!!!

یکی هم هست که با گوشی فیلیپس 755 خودش و قلم نوری گوشی از همه ی اون هایی که گفتم بیشتر استفاده می کنه

یکی هم با p910 خودش فقط آبمیوه نمی گیره

خودم الان k750 دارم با رم 1 گیگ که هم واسم یه دوربین دیجیتاله که همیشه باهام هست هم یه حافظه فلش که واقعا خیلی بهم کمک کرده و تونستم خیلی از کارامو باهاش راه بندازم

چیزهایی که گفتم بدون کم و کاست بود

گوشی های نوکیا بیشتر امکانات رو در حد خوب دارن
ولی گوشی های سونی اریکسون اگه یه چیز(مثلا سیستم عامل) نداشته باشن ولی چیزهای دیگه رو(دوربین و ام پی تری) در حد عالی دارن

اینو به عنوان یه مصرف کننده که هم نوکیا داشته هم سونی اریکسون گفتم
و بدون هیچ گونه تعصب

به خدا اگر به داستان نویسی باشه من از شما بهتر داستان مینویسم.

دو تا پسر جوون همسایه بودن که با هم کل داشتند یکی 7610 نوکیا داشت یک سونی اریکسون کا 750 گوشی سونی اریکسنیه از دستش افتاد پر از خش و خط شد پسره دم در آپارتمان نشسته بودو زانوی غم بغل گرفته بود در این حین اون یکی پسر قصه و قهرمان داستان از پنجره اتاقشون پایینو نگاه کرد و چشمش به پسر همسایه ناراحت افتاد تا آمد از پنجره صداش کنه گوشی 7610 از دستش افتا پایین و گوروپی خود تو سر پسره. خلاصه پسره که میره پایین ببینه چی شده دید هم گوشی سونی اریکسون طرف له شده هم همسایشون عمرشو داده به باقالیا ولی گوشی نوکیای خودش داره زنگ میخوره: الو سلام ساناز!....

ولی تو رو خدا یکی بیاد بگه این داستانهایی که از خودتون بافتید چه ربطیه به سوال من داره که پرسیدم این کاربر حرفه ای موبایل!!!!! یعنی چه؟؟؟
:lol:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
قصه خوبی بود....

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :
این عبارت کاربر حرفه ای موبایل برای من مفهوم نیست ! بهتر است بیشتر توضیح بدید. کاربری که دوربین دیجیتال و ام پی تری پلیر مهمترین ملاک انتخابش است آیا یک کاربر حرفه ایست؟ یا کاربری که از سیمبین گریزان است به خاطر اینکه هیچ برنامه های بدردش نمیخورد و تنها فایده سیستم عامل برایش ویروس گرفتن گوشی است!
من این رو نمیتونم قبول کنم! شاید معنی کاربر حرفه ای عوض شده!

اما در مورد سونی اریکسون و نوکیا دقیقا برعکس شما فکر میکنم . سیاست سونی اریکسون مبتنی بر بازاره آنهم بطور کلی . سونی اریکسونیها سعی میکنند یک گوشی رو بسازند که برای اکثریت کاربرد داشته باشه . کاربر حرفه ای و غیره هم براشون مطلقا معنایی نداره . شمای مشتری رو هم به عنوان یکی از هزارن نفر دیگه میبینند و همه رو به یک چشم نگاه میکنند و بعد مثلا یک گوشی میدن بیرون مثل کا 750 که گوشی پر فروشی میشه چون نگاه فله ای به مردم دارند.
اما نوکیا اینطور نیست نگاه نوکیا به مشتری نگاهی طبقه بندی شده است. برای یکدسته گوشیهای ارزون با کیفیتا مکالمه خوب میزنه و برای عده گوشی سیمبینی با امکانات برنامه ریزی و اینترنت و برای یک عده گوشیهای غیر سیمبینی تاشو یا کشویی. برای نمونه وقتی 6680 رو میسازه کنارش یک 6681 هم میزنه برای کسانیکه واقعا به اون امکانات اضافه احتیاج ندارند. و این یعنی اصلا نگاه فله ای به مردم و مشتری نداره . الان هم میبینید برای اونهایی که دنبال امکانات و اینتر نت وایرلس هستند سری ای رو داده برای موزیک بازها ان 91 و برای تلوزیون بازها ان 92 برای طرفداران گوشیهای زیبا و فشنی 8800 و 73.. و یک ان 80 برای طرفدارن مخلوطی از اینها . بر ای همین درسته که مشتری یک گوشی نوکیا مثل کا 750 زیاد نمیشه ولی در رده بندی کلی فروش اوله. چه ارزشی داره که 6681 و 6680 یک گوشی بودند و در رده بندی فروش ، فروششون جمع میشد و چند پله بالاتر میرفت؟ هیچ ولی حالا با در نظر گرفتن مشتری و سلایق مختلف میتونه فروش بیشتری داشته باشه. خوبه وقتی میگید کا 750 پرفروش ترین گوشیه لیست 20 گوشی پرفروش دنیا رو هم بگذارید و ببینید چند تاش از نوکیاست ببینید تعداد مدلهای در حال تولید نوکیا چند تاست و سونی اریکسون چند تا ببینید گوشیهای سیمبینی سونی اریکسون چند تاست و توی چه رنج قیمتی و نوکیا چطور

درست قضیه برعکس چیزی است که میفرمایید . سونی اریکسون گوشی رو برای اکثریت و برای بازار به طور کلی درست میکنه و این گوشی در جدول فروش به رتبه اول میزنه و اینجا این مشتریه که باید نیازهاشو مطابق این گوشی پرطرفدار تنظیم کنه و چیزی رو استفاده کنه که اکثریت میخواهند مثلا چون خیلیها از منشی تلفنی استفاده نمیکنند شما هم نباید استفاده کنید. ولی نوکیا با تنوع محصول برای گروهای بیشتری جذابیت ایجاد میکنه و نیاز گروههای وسیعتری رو در نظر میگیره و مشتری قادره گوشی رو انتخاب کنه که بیشتر به نیازهاش نزدیکه

اگر به ماهیگیری تشبیه کنیم . سونی اریکون یک ماهیگیریه که میگه بریم هر جا ماهی بیشتر بود یک تور بزرگ پهن کنیم هر ماهی گیر اومد بگیریم ولی نوکیا چند تا تور کوچیک جاهای مختلف پهن میکنه

نه من نه کاربر حرفه ای توی طرفدار سونی اریکسون میبینم و نه احترام به مشتری از جانب سونی اریکسون. این یک رقابت آزاده که نوکیا فعلا پیشه و این مشتریه که باید نیازهاشو تشخیص بده و گوشی رو انتخاب کنه و به این هم توجه کنه که قیمتی که بابت گوشی میپردازه به صرفه هست یا نه مگر اونهایی که پول براشون علف خرسه و راحت هدر میدن
در مورد فروش اولا که سخت افزار اکثر گوشی های نوکیا تقریبا یکیه(گوشیهای سیمبین)و قاب احیانا زیباش مشتریو میکشونه سمت خودش اینکه فروشش بالاست اگه شما سواره تاکسی بشین میبینین حتی بعضیاشون ان90 دارن و فقط برای کلاس گذاری خریدن چون نوکیا یکی از اولین گوشیها بود که وارد ایران شد و همه گفتن آنتن دهیش توپهو... و بعدش که نوکیا گوشیهای سری 60 رو داد بیرون بخاطر اینکه هیولاست و مثلا کلاسش بالاست از همه اقشار جامعه رفتن یدونه واسه خودشون خریدن در حالی که مزیتهای سیمبینو نمیدونستن و حتی نمیدونستن سیستم عامل چیه

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
و در بقیه جاهای جهان فروش بالاش بخاطر تنوع محصول و قدیمی بودن در زمینه ساخت موبایله

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از DariushAgah :
این عبارت کاربر حرفه ای موبایل
خوب..:D خیلی خوشحالم که با یک کاربر فهیم طرفم که واقعا نقد را با نقد منصفانه جواب می ده..من از بحث منطقی واقعا لذت می برم..دست مریزاد..:D
و اما!!!
ببینید بنده همانطوری که قبلا هم گفتم نه طرفدار سونی اریکسون هستم نه عاشق نوکیا...سعی بر این بوده که تا جایی که مطالعات و فهم بنده اجازه میده در اینجا به شرح و بسط مطلب بپردازیم تا هم گفته های من صیقل بخوره و هم مطلب جدیدی را تجرب کرده و احیانا به معلومات خود اضافه کنیم..:happy:
و حالا...
من مطلب شما را بخوبی خواندم و البته برای خواندن آن نیز وقت کافی گذاشتم..خوب تقریبا با تمامی بندهای آن موافقم..واقعا رعایت انصاف را نموده اید..ومی توان جهت یابی بحث را به سمتی کشاند که رعایت تمامی جوانب آن بخوبی شده باشد....
در اینکه نوکیا گاه بین رعایت نیازمندی های مشتریان و سیاست های بازار یابی خود در نوسان است هیچ شک نکنید...ضمن اینکه می خواهد بگفته شما رعایت نیاز مشتری را بظاهر نماید وای نکته مستتر اینجاست که نوکیاه می خواهد به هر نحو ممکن تسلط خود را و سهمی که در بازار دارد بخوبی حفظ کرد و یا آن را افزایش دهد...اگر نگاهی واقع بینانه به میزان و درصد فروش جهانی نوکیا بیندازید در ابتدا فکر خواهید کرد که مثلا 70 الی 80 در صد فروش جهانی از آن نوکیاست..در حالیکه چنین نیست و تنها یه رقم بین 10 الی بیست درصد کل فروش جهانی را داراست...(رقم دقیق اکنون بخوبی یادم نیست)افزایش فروش نوکیا را در منطقه خاور میانه را نمی توان کتمان نمود و شاهد آن نیز مغازه های موبایل فروشی و نمایندگی هایی است که گاه گارانتی های بسیار خوش رنگ و لعاب نیز برایتان فراهم می آورند و حال چگونه به آن متعهد هستند الله اعلم!!!:D
ضمن اینکه تمامی امکانات گوشی های جدید نوکیا در ایران کاربرد ندارد..درست مثل اینکه شما آخرین مدل یک ماشین بنز را در یک جاده شوسه می رانید!!:D اگرچه این قیاس غلط است ولی برای فهم مطلب لازم بود..حال دریاید میزان اسفاده ای که یک کاربر از گوشی خود می کند..منظورم از کاربر حرفه ای این است که گوشی برای خود تهیه می کند که واقعا از تمامی امکانات آن بنحو احسن استفاده خواهد کرد..نه اینکه در بهترین حالت یک برنامه ضد پشه روی سیستم عامل سیمبین خود نصب نموده و بگوید:"خوب ببینید اگر من یک موبایل غیر سیمبین می داشتم..الان پشه ها داغانم کرده بودند!!.."
این میزان فهم در خرید گوشی از نظر من مطرود است..گرچه به صاحب آن بسیار خوشایند است و ممکن است چنین تصور نماید که بنده حتی قصد حسادت داشته ام..
مسئله گوش کردن به موسیقی بتنهایی نشانه حرفه ای بودن کاربر نیست..مسئله این است که چنین کاربری که تنها قصد مشخص داشتن یک تلفن همراه بدون mp3 پلیر و در قالب یک تلفن همراه داشته..حتما به نیاز خود بخوبی واقف بوده که بر اساس آن همین انتخاب را کرده..کاری که معمولا کاربر ایرانی بهنگام خرید اصلا به تنها چیزی که معمولا توجهی نمی کند همین نیاز اساسی وی می باشد...
کمی به فوروم phalls نظری بیفکنید..در آن صورت منظور مرا درخواید یافت..واقعا فکر می کنید چند نفر کاربر واقعا حرفه ای در آن فوروم در حال انتخاب و یا راهنمایی برای انتخاب کاربران در گوشی مورد نیاز خویش بر اساس الویت های خود می باشند؟!
سونی اریکسون تنها نکته نسبتا بارزی که از خود نشان داده این بوده که سعی کرده راه و روش جدا از سیستم بازار یابی و فروش نوکیا در پیش بگیرد..حال این روش چقدر موفق عمل خواهد نمود و چگونه در آینده نزدیک کاربران را بخود جلب خواهد کرد سوالی است که پاسخ آن بزودی داده خواهد شد...
در ضمن از وقتی که گذاشتید و پاسخ دادید سپاس!!:happy: واقعا لذت بردم..نکات بدیع و جالبی دراین بین بود..:)

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از esfandiyar2002 :
خوب..:D خیلی خوشحالم که با یک کاربر فهیم طرفم که واقعا نقد را با نقد منصفانه جواب می ده..من از بحث منطقی واقعا لذت می برم..دست مریزاد..:D
و اما!!!
ببینید بنده همانطوری که قبلا هم گفتم نه طرفدار سونی اریکسون هستم نه عاشق نوکیا...سعی بر این بوده که تا جایی که مطالعات و فهم بنده اجازه میده در اینجا به شرح و بسط مطلب بپردازیم تا هم گفته های من صیقل بخوره و هم مطلب جدیدی را تجرب کرده و احیانا به معلومات خود اضافه کنیم..:happy:
و حالا...
من مطلب شما را بخوبی خواندم و البته برای خواندن آن نیز وقت کافی گذاشتم..خوب تقریبا با تمامی بندهای آن موافقم..واقعا رعایت انصاف را نموده اید..ومی توان جهت یابی بحث را به سمتی کشاند که رعایت تمامی جوانب آن بخوبی شده باشد....
در اینکه نوکیا گاه بین رعایت نیازمندی های مشتریان و سیاست های بازار یابی خود در نوسان است هیچ شک نکنید...ضمن اینکه می خواهد بگفته شما رعایت نیاز مشتری را بظاهر نماید وای نکته مستتر اینجاست که نوکیاه می خواهد به هر نحو ممکن تسلط خود را و سهمی که در بازار دارد بخوبی حفظ کرد و یا آن را افزایش دهد...اگر نگاهی واقع بینانه به میزان و درصد فروش جهانی نوکیا بیندازید در ابتدا فکر خواهید کرد که مثلا 70 الی 80 در صد فروش جهانی از آن نوکیاست..در حالیکه چنین نیست و تنها یه رقم بین 10 الی بیست درصد کل فروش جهانی را داراست...(رقم دقیق اکنون بخوبی یادم نیست)افزایش فروش نوکیا را در منطقه خاور میانه را نمی توان کتمان نمود و شاهد آن نیز مغازه های موبایل فروشی و نمایندگی هایی است که گاه گارانتی های بسیار خوش رنگ و لعاب نیز برایتان فراهم می آورند و حال چگونه به آن متعهد هستند الله اعلم!!!:D
ضمن اینکه تمامی امکانات گوشی های جدید نوکیا در ایران کاربرد ندارد..درست مثل اینکه شما آخرین مدل یک ماشین بنز را در یک جاده شوسه می رانید!!:D اگرچه این قیاس غلط است ولی برای فهم مطلب لازم بود..حال دریاید میزان اسفاده ای که یک کاربر از گوشی خود می کند..منظورم از کاربر حرفه ای این است که گوشی برای خود تهیه می کند که واقعا از تمامی امکانات آن بنحو احسن استفاده خواهد کرد..نه اینکه در بهترین حالت یک برنامه ضد پشه روی سیستم عامل سیمبین خود نصب نموده و بگوید:"خوب ببینید اگر من یک موبایل غیر سیمبین می داشتم..الان پشه ها داغانم کرده بودند!!.."
این میزان فهم در خرید گوشی از نظر من مطرود است..گرچه به صاحب آن بسیار خوشایند است و ممکن است چنین تصور نماید که بنده حتی قصد حسادت داشته ام..
مسئله گوش کردن به موسیقی بتنهایی نشانه حرفه ای بودن کاربر نیست..مسئله این است که چنین کاربری که تنها قصد مشخص داشتن یک تلفن همراه بدون mp3 پلیر و در قالب یک تلفن همراه داشته..حتما به نیاز خود بخوبی واقف بوده که بر اساس آن همین انتخاب را کرده..کاری که معمولا کاربر ایرانی بهنگام خرید اصلا به تنها چیزی که معمولا توجهی نمی کند همین نیاز اساسی وی می باشد...
کمی به فوروم phalls نظری بیفکنید..در آن صورت منظور مرا درخواید یافت..واقعا فکر می کنید چند نفر کاربر واقعا حرفه ای در آن فوروم در حال انتخاب و یا راهنمایی برای انتخاب کاربران در گوشی مورد نیاز خویش بر اساس الویت های خود می باشند؟!
سونی اریکسون تنها نکته نسبتا بارزی که از خود نشان داده این بوده که سعی کرده راه و روش جدا از سیستم بازار یابی و فروش نوکیا در پیش بگیرد..حال این روش چقدر موفق عمل خواهد نمود و چگونه در آینده نزدیک کاربران را بخود جلب خواهد کرد سوالی است که پاسخ آن بزودی داده خواهد شد...
در ضمن از وقتی که گذاشتید و پاسخ دادید سپاس!!:happy: واقعا لذت بردم..نکات بدیع و جالبی دراین بین بود..:)

خوب این عبارت کاربر حرفه ای موبایل خیلی برام جدید بود. ولی چیزی که من دستگیرم شد انتخاب عاقلانه موبایل بود . یعنی گوشی مطابق با نیازها. البته شما فاکتور قیمت رو در نظر نگرفتید چیزی که خیلی مهمه دقیقا به همون اندازه امکانات گوشی. و گرنه به هر کسی میشه گفت برو آیمیت جس جار بخر.

اما هنوز با بکار بردن این عبارت کاربر حرفه ای موبایل مشکل دارم! میدونید میشه گفت اینطوری خیل کسانیکه از گوشی فقط مکالمه خوب و اس ام اس میخواهند و میرن 1100 نوکیا رو میخرند کاربر حرفه ای موبایلند! بدون اینکه قرونی اضافه تر بدن گوشی میگیرند منطبق با خواستشون تعداشون هم کم نیست.

اما به هر حال نکته بعدی اینکه باز نمیتونم حرفتون رو در این مورد قبول کنم که سونی اریکسون بیشتر کاربران حرفه ای موبایل رو جذب میکنه! نقطه قدرت سونی اریکسون ام پی تی پلیر و دوربین خوبشه روی همین اصل بهتر بود میگفتید سونی بیشتر کاربران حرفهای ای موبایلی رو جذب میکنه که دنبال ام پی تی پلیر و کیفیت دوربینند!
من هیچ کاربر حرفه ای موبایلی نمیبینم که نیاز اصلیش سیمبین باشه ولی سونی اریکسون بخره . پی 910 گوشی خوبیه ولی بیشتر از اینکه گوشی خوبی باشه کلاس و افه اشه که عده ای به سمتش میرن وگر نه تو رده گوشیهای سیمبینی نوکیا گوشیهایی داره با کیفیت و قدرت بهتر یا برابر و قیمت خیلی کمتر.
یکی از دوستام کا 750 داشت بهش گفتم هندزفریتو بده گوشیتو امتحان کنم گفت همونجوری امتحان کن گفتم اگر از هندزفریش استفاده نمیکنی و آهنگ نمیگذاری چرا رفتی این گوشی رو گرفتی میگه خیلی توپه میگم خوب چیش توپه ام پی تریش توپه که تو گذاشتی تو خونه! حالا جدا اینها کاربران حرفه ای موبایلند؟
من اینطور فکر نمیکنم و هیچ تقسیم بندی رو هم نمیشه دید که مثلا اونهایی که سونی خریدند اکثرا از روی تحقیق و نیاز خریدند و خریداران سایر برندها خیر! فقط نکته همینه که کسی که به تعریف شما کاربر حرفه ای موبایله با نیاز دوربین دیجیتال و ام پی تری پلیر درسته بیشتر جذب سونی اریکسون میشه . ولی بقیه مردم چی؟ اونهایی که کیفیت مکالمه و ساخت و بدنه و زنگ و عمر مفید گوشی آنتن دهی و سیستم عامل توانایی ایجاد تغییر و اضافه کردن امکانات گوشی و ... رو مهمتر میدونند؟
من خودم تا بحال توی رده موبایل دوربینی ندیدم که منو از یک دوربین دیجیتال بینیاز کنه و اگر نیاز به عکاسی داشتیم از دوربین دیجیتال اسفاده کردیم خوبه شما هم سری به تالار دوربین دیجیتال و نمونه عکسهایی که میگیرند بزنید تا زیاد به دوربین کا 750 غره نشید. این دوربین موبایل تا بوده فقط کاربردش خنده و شوخی بوده حداقل 98% مواقع! ام پی تری پلیر هم موضوع مهمیه اما اینطور نیست که روی سایر برندها وجود نداره گاهی یکطوری صحبت میشه انگار فقط سونی اریکسونه که ام پی تی پلیر داره! فقط یکمقدار کیفیت بهتره و اون یکمقدار کیفیت بهتر ام پی تی پلیر سونی اریکسون برای کسی که مهمترین ملاکش این نیست تغییری در انتخابش ایجاد نمیکنه. من همین ام پی تی پلیر 6681 رو هم معمولا تا آخر بلند نمیکنم که حالا به خاطرش از برنامه های سیمبینی که به خیلی هاشون عادت کردم بگذرم
در مجموع میخواستم بگم که برتری دوربین و mp3 player سونی بر کسی پوشیده نیست ولی آیا اینها تنها ملاک انتخابه بر هر کسی؟ خیر و کاربر حرفه ای موبایل به تعبیر شما میتواند در دسته ای باشد که شما در ننظر نگرفتید و این دسته با وجود اشراف به دوربین خوب سونی اریکسون و ام پی تی پلیر ترجیح میدهند گوشی مطابق نیازهای خودشون و با قیمت مناسب خریداری کنند
روی همین اصل همیشه هم به کسانیکه دنبال ام پی تی پلیر و دوربینند سونی اریکسون رو پیشنهاد میکنم البته این رو هم میگم که آنتن دهی و کیفیت ساختش پایینتر از نوکیاست که بعدا از من شاکی نشن ولی در ادامه مثال پست قبلیم(ماهیگیری) بگم که حالا که از ماهیگیری به اسم سونی اریکسون ماهی میخرید فکر نکینید ماهیهای هفت دریا هم همین مزه رو میدن نه :rolleyes:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
خوبو سیاست های بازار یابی خود در نوسان است هیچ شک نکنید...ضمن اینکه می.اگر نگاهی واقع بینانه به میزان و درصد فروش جهانی نوکیا بیندازید در ابتدا فکر خواهید کرد که مثلا 70 الی 80 در صد فروش جهانی از آن نوکیاست..در حالیکه چنین نیست و تنها یه رقم بین 10 الی بیست درصد کل فروش جهانی را داراست...(رقم دقیق اکنون بخوبی یادم نیست)افزایش فروش نوکیا را در منطقه خاور میانه را نمی توان کتمان نمود و شاهد آن نیز مغازه های موبایل فروشی و نمایندگی هایی است که گاه گارانتی های بسیار خوش رنگ و لعاب نیز ود..:)

راستی اینم بگم که فروش نوکیا حدود 32% کل فروش موبایل در جهانه. سونی اریکسون هم بین 4 تا 5 درصد از فروش رو داره
موتورولا هم که رتبه دومه حدود 17%
فروش نوکیا دو برابر موتورولا و حدودا 6 بربر سونی اریکسونه

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از DariushAgah :
راستی اینم بگم که فروش نوکیا حدود 32% کل فروش موبایل در جهانه. سونی اریکسون هم بین 4 تا 5 درصد از فروش رو داره
موتورولا هم که رتبه دومه حدود 17%
فروش نوکیا دو برابر موتورولا و حدودا 6 بربر سونی اریکسونه
اوه!!!:D کاملا درسته...مرسی از رقم دقیق..;)
خوب بازم یه اشتپ دیگه!!:D من نگفتم که کاربران حرفه ای میرن دنبال سونی اریکسون و عوام می رن دنبال نوکیا..:D صحبت در اینجاست که کاربران حرفه ای (که شما با اون مشکل دارین):D حداقل بر آوردی و ارزیابی از گوشی که براشنو لازمه و امکانات اون را در ذهن خود دارند و می گردند دنبال چیزی که واقعا نیاز اونا را برطرف کنه..حتی اون نوکیا 1100 هم خارج از این بحث نیست..خوب اگر کاربری در همین دو نیاز ساده کارش راه می افته نمی شه بهش خرده گرفت..;)
نوجه کنیم که الان در سطح دنیا مردم دارند به گوشی های ساده تر توجه بیشتری نشان می دهند..(در بخش اخبار موبایل)و جوانان هم اکثرا دنبال یک کاربری خاص و برجسته در گو شی های همراه هستند و بر همین اساس می بینید که سبک و سیاق تولید گوشی توسط برندهای معتبر خیلی متفاوت تر از گذشته شده و اگر روند تولید را در نظر داشته باشین بخوبی به این حرف می رسید..:)
در باره اون دوربین دیجیتالی هم کاملا موافقم..پیداست که شما از این زاویه با دید یک کاربر حرفه ای به وسیله مورد استفاده خود نگاه می کنید...
در ضمن کلمه حرفه ای کمی در منطق ما با خارج فرق داره..در غرب این کلمه یعنی کسی که بواسطه داشتن مهارت خاص کسب شغل و معاش نماید..ولی در ایران ظاهرا یعنی خوره اون کار..:D
از دید من در این بحث همانطور که شما اشاره کردین این کلمه حرفه ای یعنی کسی که اولا بخوبی به نیازهای اساسی خودش واقفه..به نقاط قوت و ضعف و قوت هر وسیله ای که می خواد از اون استفاده کنه تا حدود بسیار آگاه هست و در کنار اینها سعی می کنه با در نظر گرفتن توان پرداخت خرید یک وسیله بهترین اسفاده از تمامی امکانات اون وسیله را بر اساس نیازهای خودش که از قبل تعریف کرده بکنه..:happy:
سعی کردم تعریف مناسبی ارائه کنم..ایمن مطلب واقعا مهمه..
مثلا من در بخش خودم و در مبحث نوت بوک همیشه این گرفتاری را دارم..عیب کار اینجاست که متاسفانه ما بیشتر بر اساس ظاهر قضاوت می کنیم(اکثرا)و درک درستی از چیزی که می خوایم استفاده کنیم نداریم...تازه بعد تهیه اون وسیله خاص هستش که به مشکلات اون واقف می شیم و دیگر پشیمانی سودی ندارد!!:D .....
خیلی مهمه که من خریدار اون آگاهی زمینه و قبلی را داشته باشم که چرا و بر اساس چه نیاز تعریف شده ای می خواهم این وسیله را تهیه کنم..باور کنید همین اصل بدیهی در بیشتر مواقع بسادگی نادیده گرفته می شود..:eek:
"وقتی کسی نتواند برای خود تصمیم گیری کند این دیگران هستند که برای وی تصمیم گیری می کنند..منتها تصمیم گیری آنان در جهت اهداف خودشان است".."اومبرتو اوکو":happy:
حالا همین قضیه ما است..باید بیشتر در این باره دقت کرد..;)

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
:D :D :D به نقل از تاپیک همه چیز درباره نوکیا 6111:

سلام دوستان
یک مشکلی پیش اومده .. گوشی پدرم باطریش تمام شد و خاموش شد . پدرم گوشی رودر همون حالت خاموش زدند تو شارژ
من خودم دیدم که گوشی خاموش بود ولی روی صفحه نمایشش حالت باطری در حال شارژ نمایان بود ...
بعد از 1 ساعت گوشی رو برداشتم که روشن کنم . دیدم که اون آیکون باطری در حال شارژ روی صفحه نیست . درحالیکه گوشی توی شارژ بود . به خودم گفتم شاید وقتی گوشی شارژش کامل شده این آیکون حذف شده ( این مدلیه واقعا ؟ ) اما مشکل اونجایی شروع شد که من خواستم گوشی رو روشن کنم
و گوشی اصلا روشن نشد ... هیچ عکس العملی بعد از فشار دادن دکمه خاموش روشن ایجاد نشد .
یکبار صفحه روشن شد اما فقط به رنگ سفید بدون هیچ چیز دیگه . یعنی کل نمایشگر به صورت یک نور سفید بود . بعد از اونم دیگه اصلا روشن نشد . هرچی هم زدیم تو شارژ انگار نه انگار

بنظر شما مشکل چیه ؟
ممکن ویروس باشه ؟ اما بلوتوث گوشی که خاموش بوده ...
البته گوشی یکهفته نیست خریده شد ه و گارانتی داره اما الان آخر ساله و تعطیلاته . ترجیحا نمی خواهیم کارمون به نمایندگی های بیوفته . آیا این مشکل درمان سرپایی داره ؟

خیلی جالب بود.... کجان اونایی که دم از قطعات عالی و کیفیت ساخت بالای نوکیا میزدن؟؟

:p :p :p واقعا که نوکیا گل کاشته....باز خوبه اون w900 به خاطر رعایت نکردن یه تذکر خراب شد...این 6111 که همین جوری با زدن به برق دیگه بالا نمیاد....:p :p . دیگه فکر کنم این مشکل نه تذکر میخواسته نه رعایت موردهایی... دیگه یه شارژ ساده که این حرفا رو نداره بابا...

اره بابا برید نوکیا بگیرید قطعاتش خیلی کیفیتش بالاست....:p :p

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از Sony Ericsson!! :

خیلی جالب بود.... کجان اونایی که دم از قطعات عالی و کیفیت ساخت بالای نوکیا میزدن؟؟

:p :p :p واقعا که نوکیا گل کاشته....باز خوبه اون w900 به خاطر رعایت نکردن یه تذکر خراب شد...این 6111 که همین جوری با زدن به برق دیگه بالا نمیاد....:p :p . دیگه فکر کنم این مشکل نه تذکر میخواسته نه رعایت موردهایی... دیگه یه شارژ ساده که این حرفا رو نداره بابا...

غلط نكنم اين سوني اريكسون و سي پي يو با هم تباني كردن :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اوه!!!:D کاملا درسته...مرسی از رقم دقیق..;)
خوب بازم یه اشتپ دیگه!!:D من نگفتم که کاربران حرفه ای میرن دنبال سونی اریکسون و عوام می رن دنبال نوکیا..:D صحبت در اینجاست که کاربران حرفه ای (که شما با اون مشکل دارین):D حداقل بر آوردی و ارزیابی از گوشی که براشنو لازمه و امکانات اون را در ذهن خود دارند و می گردند دنبال چیزی که واقعا نیاز اونا را برطرف کنه..حتی اون نوکیا 1100 هم خارج از این بحث نیست..خوب اگر کاربری در همین دو نیاز ساده کارش راه می افته نمی شه بهش خرده گرفت..;)
نوجه کنیم که الان در سطح دنیا مردم دارند به گوشی های ساده تر توجه بیشتری نشان می دهند..(در بخش اخبار موبایل)و جوانان هم اکثرا دنبال یک کاربری خاص و برجسته در گو شی های همراه هستند و بر همین اساس می بینید که سبک و سیاق تولید گوشی توسط برندهای معتبر خیلی متفاوت تر از گذشته شده و اگر روند تولید را در نظر داشته باشین بخوبی به این حرف می رسید..:)
در باره اون دوربین دیجیتالی هم کاملا موافقم..پیداست که شما از این زاویه با دید یک کاربر حرفه ای به وسیله مورد استفاده خود نگاه می کنید...
در ضمن کلمه حرفه ای کمی در منطق ما با خارج فرق داره..در غرب این کلمه یعنی کسی که بواسطه داشتن مهارت خاص کسب شغل و معاش نماید..ولی در ایران ظاهرا یعنی خوره اون کار..:D
از دید من در این بحث همانطور که شما اشاره کردین این کلمه حرفه ای یعنی کسی که اولا بخوبی به نیازهای اساسی خودش واقفه..به نقاط قوت و ضعف و قوت هر وسیله ای که می خواد از اون استفاده کنه تا حدود بسیار آگاه هست و در کنار اینها سعی می کنه با در نظر گرفتن توان پرداخت خرید یک وسیله بهترین اسفاده از تمامی امکانات اون وسیله را بر اساس نیازهای خودش که از قبل تعریف کرده بکنه..:happy:
سعی کردم تعریف مناسبی ارائه کنم..ایمن مطلب واقعا مهمه..
مثلا من در بخش خودم و در مبحث نوت بوک همیشه این گرفتاری را دارم..عیب کار اینجاست که متاسفانه ما بیشتر بر اساس ظاهر قضاوت می کنیم(اکثرا)و درک درستی از چیزی که می خوایم استفاده کنیم نداریم...تازه بعد تهیه اون وسیله خاص هستش که به مشکلات اون واقف می شیم و دیگر پشیمانی سودی ندارد!!:D .....
خیلی مهمه که من خریدار اون آگاهی زمینه و قبلی را داشته باشم که چرا و بر اساس چه نیاز تعریف شده ای می خواهم این وسیله را تهیه کنم..باور کنید همین اصل بدیهی در بیشتر مواقع بسادگی نادیده گرفته می شود..:eek:
"وقتی کسی نتواند برای خود تصمیم گیری کند این دیگران هستند که برای وی تصمیم گیری می کنند..منتها تصمیم گیری آنان در جهت اهداف خودشان است".."اومبرتو اوکو":happy:
حالا همین قضیه ما است..باید بیشتر در این باره دقت کرد..;)

تایید میشه

سال نو مبارک
:D

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5

6111 نوکیا رو با دابلیو 900 پنج میلیون ریالی آخرین مدل سونی اریکسون مقایسه میکنید؟
گوشی خراب میشه ولی گوشی گرون قیمت و گل سر سبد سونی اریکسون کجا و 6111 کجا

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از 3soot :
غلط نكنم اين سوني اريكسون و سي پي يو با هم تباني كردن :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

آره وقتی پی 990 اومد منم یگکیشو میخرم مطمئن باش روز اول خراب میشه
منتظر خبرش باشید
:D

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از DariushAgah :
6111 نوکیا رو با دابلیو 900 پنج میلیون ریالی آخرین مدل سونی اریکسون مقایسه میکنید؟
گوشی خراب میشه ولی گوشی گرون قیمت و گل سر سبد سونی اریکسون کجا و 6111 کجا

دیگه خراب شدن خراب شدنه دیگه...فرق نمیکنه...شما مدعی کیفیت بالای قطعات نوکیا :p بودین که میبینین اونم همین جوری شده....

پس بهتره قبول کنید که هر کمپانی بلاخره تو هر 1000تا گوشی یدونه خرابی میده....و دنبال تو بوق و کرنا کردن w900 نباشید...چون نوکیا هم با اون همه اهن وتلپ که داره با 33 درصد بازار جهانی:p میبینی که گوشیهاش خراب میشه

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
دیگه خراب شدن خراب شدنه دیگه...فرق نمیکنه...شما مدعی کیفیت بالای قطعات نوکیا :p بودین که میبینین اونم همین جوری شده....

پس بهتره قبول کنید که هر کمپانی بلاخره تو هر 1000تا گوشی یدونه خرابی میده....و دنبال تو بوق و کرنا کردن w900 نباشید...چون نوکیا هم با اون همه اهن وتلپ که داره با 33 درصد بازار جهانی:p میبینی که گوشیهاش خراب میشه
کاملا درسته

من هم یکی از دوستام 6630 داشت 2 ماه نشده مموریش سوخت
نمی خوام بگم گوشی های نوکیا فقط اینطوری هستن گوشی خودم هم یه بار موقع آپدیت سر اشتباه خودم خراب شد و فلشش کردم
موضوع اینه که خرابی تو همه چیز هست

حتی مثلا تو محصولات ایران خودرو:D شوخی کردم

فقط نکته اینه که همونطور که قبلا هم گفتم نباید کرد تو بوق

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5

این دابلیو 900 که ترکید همونیه که همه جا جار میزنید گوشی خوبیه و فلانه و به همه توصیه میکنید اگر پول دارند بخرند. این 6111 کهیک گوشی معمولیه تازه فکر کنم فنلاندی هم نداره

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
توجیه خوبی هست برای فرار از کوتاهی نوکیا تو نظارت بر کیفیت قطعات...

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
توجیه خوبی هست برای فرار از کوتاهی نوکیا تو نظارت بر کیفیت قطعات...

دقیقا
شما قبول کنید دابلیو 900 گوشی بدرد نخوریه من هم قبول میکنم 6111 همینطوره
:cool:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا