• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Nokia vs SonyEricsson, قسمت 23967!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بابا این بحثها فایده ای نداره که....ما که سونی رو ول نمی کنیم...طرفدارهای نوکیا هم نوکیا رو ول نمیکنن...

بهتره هرکسی هرچی رو دوست داره بره بخره و باهاش حال کنه...

موسی به دین خود ...عیسی هم به دین خود....

من خودم 2 سال پیش فقط و فقط نوکیا رو میخریدم و بقیه رو اصلا نگاه نمی کردم ...ولی الان نه...با مقایسه ای که توی کمپانیهای مختلف کردم دیدم نه بابا به غیر از نوکیا گوشیهای بهتری هم هست...

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
مگه برای کل کل این ایکس پلاد بنده خدا تاپیک نزد؟
32.gif

دیگه اینکارا چیه؟
32.gif

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از cesoot :
شكي نيست :rolleyes: البته اين دو تا كمپاني تا اونجائي كه من اطلاع دارم مسئول فروشاشون موقع فروش جنسشون به ملت توصيه نمي كنند كه حتما يه كاور از جنس پلكسي گلاس يا يه كيف آنچناني براي ماشينشون بگيرن و اونو بزارن توش تا كه مبادا سه سوت روش خط بيفته :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
من دیگه بیخیال شدو اما دیگه تحمل دروغو ندارم من خودم 4و5 ماهه کی750 دارم اما صفحه اشخط که هیچی نقطه هم نیفنتاده و این که میگن صفحه اش مرغوب نیست دروغه با یکم تحقیق حرف بزنید

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
منم روی k750 ام یه دونه خط نیوفتاده بود...

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از كلوپ سوني اريكسون :
behnam_wk8]عزیزان ... همسنگران سنگر سونی اریکسون ... ما شنبه ( به قول بچه ها شمبه :D ) میریم اهواز ... گوشیمم که درست نشد :( ... میره بعد عید ... بدن گوشی رفتیم اهواز ... دعامون کنید ...
بعد 13 میام ... برای W990 هم دعا کنید :(
یا علی ...

فوق العاده ناراحت شدم :( :( هر چند كه هم سنگر شما نيستم :eek: فكر ميكردم گوشي رو طرف رديف كنه :( بهرحال اينو بدونيد شخصا از پيش آمدن مشكلات براي دوستان بهيچ عنوان خوشحال نمي شم ( در جواب عزيزي كه گفته بود آيا ما خوشحال شديم ؟) درسته كه منطق شما و كمپاني سوني اريكسون رو قبول ندارم ولي جدا ميگم واقعا احساس كردم جاي شما هستم :( اميدوار بودم كه سلامتي گوشيتون رو با خبر رديف شدنش امروز بشنوم كه متاسفانه اينطور نشد :(
و دوست داشتم ميتونستن كاري براتون بكنم .
سفر بخير :)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از DariushAgah :
امیدوازم زیاد برداشت منفی نکنید. ولی حرفهاتون یکجوری من رو یاد صحبت بعضیها توی فرومهای سیاسی فیلتر شده میندازه. صحبتهایی مثل:
اکثر مردم نمیفهمند. خواص باید برای عوام تصمیم بگیرند . دموکراسی خوب نیست.و رای اکثریت غلط است . نیاز به نظارت خواص بر عوام هست و نظارت استثوابی هست. کسی که بیشترین رای رو بیاره بهترین شخص برای حکومت نیست و ...
به هر صورت بعید میدونم کسانیکه برای یکذره کیفیت بهتر ام پی تری پلیر گوشی 500 هزارتومنی میخرند رو بشه خواص جامعه نامید (خواص نه به معنای اقلیت البته) ولی همونطوری که فکر میکنم کسیکه بالاترین رای رو در شرایط آزاد میاره بهترین فرد برای حکومته . برندی هم که در رقابت آزاد و بدون سفسطه هایی مثل خواص میفهمند و عوام نمیفهمند بقیه برند ها رو کنار میزنه برترینه
:cool:
خوب دوست عزیزم!!!:D بنده که تو همان بخش و در همان پست پیش بینی کرده بودم که الان برداشت آزاد از سخنان بنده شروع خواهد شد!!:lol:
برداشت شما کاملا بجای خود محترم..ولی مفهوم جملات من اینی نبود که شما فرمودید!!:happy:
در ضمن اشتپ نشه..منظورم از popular اصلا کلمه عوام و مردم نبود..باید گفت خواهان بیشتر....بین این دو کلمه دقت کنید لطفا تا برداشت شما کمی منطقی تر جلوه کند!!;)
اصلا هم بحث برتری سونی اریکسون و نوکیا نیست که شبیه بحث اینتل و amd خواهد شد..:lol:
منظورم اینه که باید دید سیاست بازار نوکیا بیشتر معلومه تا سونی اریکسون..باید دید سونی اریکسون چه سیاست هایی در پس پرده دارد..آیا سعی می کند روند نوکیا را یا مشابه با آن را در پیش بگیرد(نه کپی از محصول..بل بازار یابی برای فروش..)یا اینکه از ره یافت دیگری برای توزیع محصولات خود (مثلا احترام به نیاز و سلایق مشتری چه خاص و چه عام)خواهد پرداخت....باید صبر کرد و دید...
تا اینجا که نوکیا نشان داده که باید کاربران به ساز اون برقصند..گرچه بیشتر تظاهر می کند که شدیدا به نیازهای مشتریان پایبند است..من فکر می کنم بیشتر به سیاست های بازار یابی خود پایبند تر است تا احترام به ذائقه مشتری..:lol:
لااقل سونی اریکسون می تواند ثابت کند که به کاربر حرفه ای احترام می گذارد یا خیر؟این یکی دو مدل ارائه داده شده از طرف این برند حداقل این مطلب را نشان داده که سعی در رفع نیازهای کاربران علاقمند به استفاده از یک خصیصه بخصوص(مثلا بقول شما موسیقی)داشته تا اینکه چند خصیصه نصفه نیمه که نه خدا را خوش می آید نه بنده را در یک قالب ناهمگون قرار دهد و بعد هم با هوار و کرار آن را برترین و چند تا ترین بنمایاند...
البته دقت کنید بازهم این سخن دلیل بر تایید سونی اریکسون و رد کامل نوکیا نبوده و نیست...نوکیا بیشتر فعالیت نموده و سیاست های کلی خود را بروز داده و بهمین دلیل راحت تر می توان بحث و بررسی نمود تا سونی اریکسون که اخیرا در حال گسترش سیاست های خود است..
در ضمن یادتان باشد که دل سازنده به حال من و شما نسوخته...آنان در بهترین حالت فکر جیب خود را می کنند...
پس این کاربر است که نباید چشم و گوش بسته اسیر شستشوی مغزی تبلیغات هجمه ای و فراوان آنان شود..
ضمن اینکه توجه داشته باشید که بازار ایران بالقوه و بالفعل بسیار برای فروش گوشی مناسب است...دلیل آن نیز حضور برندهای آنچنانی(ساژم و آلکاتل و....)در این بین برای بهره بردن از این تور بزرگ است..:lol:
کمی واقع بینی بهتر از بروز احساسات عمل می کند دوست جوان و عزیز من!!;)

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از cesoot :
به نقل از كلوپ سوني اريكسون :
یا علی ...

فوق العاده ناراحت شدم :( :( هر چند كه هم سنگر شما نيستم :eek: فكر ميكردم گوشي رو طرف رديف كنه :( بهرحال اينو بدونيد شخصا از پيش آمدن مشكلات براي دوستان بهيچ عنوان خوشحال نمي شم ( در جواب عزيزي كه گفته بود آيا ما خوشحال شديم ؟) درسته كه منطق شما و كمپاني سوني اريكسون رو قبول ندارم ولي جدا ميگم واقعا احساس كردم جاي شما هستم :( اميدوار بودم كه سلامتي گوشيتون رو با خبر رديف شدنش امروز بشنوم كه متاسفانه اينطور نشد :(
و دوست داشتم ميتونستن كاري براتون بكنم .
سفر بخير :)
بسیار خوشحالم که کسانی هستند که مشکلات رو عَلَمی واسه ضربه زدن به مخالف نمیکنند!
20.gif

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از esfandiyar2002 :
خوب دوست عزیزم!!!:D بنده که تو همان بخش و در همان پست پیش بینی کرده بودم که الان برداشت آزاد از سخنان بنده شروع خواهد شد!!:lol:
برداشت شما کاملا بجای خود محترم..ولی مفهوم جملات من اینی نبود که شما فرمودید!!:happy:
در ضمن اشتپ نشه..منظورم از popular اصلا کلمه عوام و مردم نبود..باید گفت خواهان بیشتر....بین این دو کلمه دقت کنید لطفا تا برداشت شما کمی منطقی تر جلوه کند!!;)
اصلا هم بحث برتری سونی اریکسون و نوکیا نیست که شبیه بحث اینتل و amd خواهد شد..:lol:
منظورم اینه که باید دید سیاست بازار نوکیا بیشتر معلومه تا سونی اریکسون..باید دید سونی اریکسون چه سیاست هایی در پس پرده دارد..آیا سعی می کند روند نوکیا را یا مشابه با آن را در پیش بگیرد(نه کپی از محصول..بل بازار یابی برای فروش..)یا اینکه از ره یافت دیگری برای توزیع محصولات خود (مثلا احترام به نیاز و سلایق مشتری چه خاص و چه عام)خواهد پرداخت....باید صبر کرد و دید...
تا اینجا که نوکیا نشان داده که باید کاربران به ساز اون برقصند..گرچه بیشتر تظاهر می کند که شدیدا به نیازهای مشتریان پایبند است..من فکر می کنم بیشتر به سیاست های بازار یابی خود پایبند تر است تا احترام به ذائقه مشتری..:lol:
لااقل سونی اریکسون می تواند ثابت کند که به کاربر حرفه ای احترام می گذارد یا خیر؟این یکی دو مدل ارائه داده شده از طرف این برند حداقل این مطلب را نشان داده که سعی در رفع نیازهای کاربران علاقمند به استفاده از یک خصیصه بخصوص(مثلا بقول شما موسیقی)داشته تا اینکه چند خصیصه نصفه نیمه که نه خدا را خوش می آید نه بنده را در یک قالب ناهمگون قرار دهد و بعد هم با هوار و کرار آن را برترین و چند تا ترین بنمایاند...
البته دقت کنید بازهم این سخن دلیل بر تایید سونی اریکسون و رد کامل نوکیا نبوده و نیست...نوکیا بیشتر فعالیت نموده و سیاست های کلی خود را بروز داده و بهمین دلیل راحت تر می توان بحث و بررسی نمود تا سونی اریکسون که اخیرا در حال گسترش سیاست های خود است..
در ضمن یادتان باشد که دل سازنده به حال من و شما نسوخته...آنان در بهترین حالت فکر جیب خود را می کنند...
پس این کاربر است که نباید چشم و گوش بسته اسیر شستشوی مغزی تبلیغات هجمه ای و فراوان آنان شود..
ضمن اینکه توجه داشته باشید که بازار ایران بالقوه و بالفعل بسیار برای فروش گوشی مناسب است...دلیل آن نیز حضور برندهای آنچنانی(ساژم و آلکاتل و....)در این بین برای بهره بردن از این تور بزرگ است..:lol:
کمی واقع بینی بهتر از بروز احساسات عمل می کند دوست جوان و عزیز من!!;)

خوب گفتم امیدوارم زیاد برداشت منفی نکنید ولی نشد!

اما سعی میکنم به جای این بحثها به همون بحث مدلها بپردازم تا کمپانیها
حالا اینکه سونی نوکیا دنبال بازار هست نه مشتری(هر چند که جمله متناقضیه) ولی بحثش هم فایده ای نداره اما فکر میکنم میشه راحت تر بحث کرد که وقتی پی 910 گوشی سیمبینی اریکسون 500 تومنه و گوشیهاش سیمبینی نوکیا از 180 تومن هم موجوده میشه خیلی چیزها رو فهمید وقتی کارایی + کیفیت + قیمت رو کنار هم بگذاریم و در موقعیت خرید و پول خرج کردن قرار بگیریم ارزش کار نوکیا معلوم میشه ولی وقتی برای اینکه به بقیه بگیم گوشی من ام پی تری پلیرش یکذره از مال شما بهتره دابلیو 900 رو روز اول میخریم 900 تومن و فکر میکنیم از خواص هستیم شاید برای این افراد بهترین گوشی همان دابلیو 900 باشه

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
کمککککککککک . ... به دادم برسید ...
W900 م پکید !!

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
به نقل از DariushAgah :
کمککککککککک . ... به دادم برسید ...
W900 م پکید !!
دوست عزیز نمی دونم منظورت چیه و از اینکه پکید یا نپکید چه سودی عاید شما میشه

همون طور که اگه یه نوکیا بترکه هیچ فایده ای واسه بقیه نداره

من خودم 3660 داشتم البته هنوز هم دارم ولی دادم به دامادم
اون موقع که 3660 داشتم حتی حاضر نبودم اسم مدل های سونی اریکسون رو یاد بگیرم نه اینکه ازش متنفر باشم
باهاش حال نمیکردم
اوایلی هم که هنوز 6630 coming soon بود خیلی تو کفش بودم و حتی بعد از اومدنش منتظر پایین اومدن قیمتش بودم حتی واسه خریدنش هم رفتم ولی چون دوربین واسم خیلی مهم بود و فروشنده بهم k750 رو(که تقریبا تو یه رنج قیمت بودن) بهم پیشنهاد کرد تصمیم گرفتم در موردش تحقیق کنم

و آخر سر هم k750 خریدم و با اینکه خیلی سیمبین دوست داشتم اصلا از تصمیمم پشیمون نیستم

ولی از نوکیا متنفر نشدم و نیستم

و از اینکه یه نوکیا خراب بشه خوشحال نمیشم و تو بوق نمی کنم

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من فکر می کنم بیشتر به سیاست های بازار یابی خود پایبند تر است تا احترام به ذائقه مشتری..

[جناب اسفندياري عزيز :) در دنياي امروز اين دو فاكتور كاملا لازم و ملزوم يكديگر هستند :) ودقيقا اين دو رو نمي توان از هم تفكيك كرد :) روي همين اصل صحبت شما از منظر خوتان ممكن است صحيح باشد ، در حقيقت ذائقه مشتري ايجاب ميكند كه كمپاني ها سياست بازاريابي خود را شكل دهند :)
نوكيا اينچنين است ;)

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از farshad_1983 :
دوست عزیز نمی دونم منظورت چیه و از اینکه پکید یا نپکید چه سودی عاید شما میشه

همون طور که اگه یه نوکیا بترکه هیچ فایده ای واسه بقیه نداره

من خودم 3660 داشتم البته هنوز هم دارم ولی دادم به دامادم
اون موقع که 3660 داشتم حتی حاضر نبودم اسم مدل های سونی اریکسون رو یاد بگیرم نه اینکه ازش متنفر باشم
باهاش حال نمیکردم
اوایلی هم که هنوز 6630 coming soon بود خیلی تو کفش بودم و حتی بعد از اومدنش منتظر پایین اومدن قیمتش بودم حتی واسه خریدنش هم رفتم ولی چون دوربین واسم خیلی مهم بود و فروشنده بهم k750 رو(که تقریبا تو یه رنج قیمت بودن) بهم پیشنهاد کرد تصمیم گرفتم در موردش تحقیق کنم

و آخر سر هم k750 خریدم و با اینکه خیلی سیمبین دوست داشتم اصلا از تصمیمم پشیمون نیستم

ولی از نوکیا متنفر نشدم و نیستم

و از اینکه یه نوکیا خراب بشه خوشحال نمیشم و تو بوق نمی کنم

وقتی دابلیو 900 تون میترکه مهربون میشید

یک نگاهی به پستهای قبلی طرفداران سونی ارییکسون بکنید همه چیز دستتون میاد .

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اره w900 خراب شده...بهتر از اون نوکیا ها بود که تو دست ادم یا تو جیب شلوار ادم واقعا میترکید که:p :p

این حداقل امنیت داره...:f34r:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از DariushAgah :
خوب گفتم امیدوارم زیاد برداشت منفی نکنید ولی نشد!

اما سعی میکنم به جای این بحثها به همون بحث مدلها بپردازم تا کمپانیها
حالا اینکه سونی نوکیا دنبال بازار هست نه مشتری(هر چند که جمله متناقضیه) ولی بحثش هم فایده ای نداره اما فکر میکنم میشه راحت تر بحث کرد که وقتی پی 910 گوشی سیمبینی اریکسون 500 تومنه و گوشیهاش سیمبینی نوکیا از 180 تومن هم موجوده میشه خیلی چیزها رو فهمید وقتی کارایی + کیفیت + قیمت رو کنار هم بگذاریم و در موقعیت خرید و پول خرج کردن قرار بگیریم ارزش کار نوکیا معلوم میشه ولی وقتی برای اینکه به بقیه بگیم گوشی من ام پی تری پلیرش یکذره از مال شما بهتره دابلیو 900 رو روز اول میخریم 900 تومن و فکر میکنیم از خواص هستیم شاید برای این افراد بهترین گوشی همان دابلیو 900 باشه
نه دوست من چه برداشت منفی!!:D
اصلا اینطور نیست که فقط دنبال بازاره و نه مشتری..منظورم اینه که در تعادل بین این دو گاه می بینید که شاقول ترازو به یک طرف در هر ادوار خم می شه و چنان ظریف عمل می کنه که در نهایت کاربران چیزی نفهمند..مگر کاربران حرفه ای..اصولا یکی از اهداف هر شرکتی هم جدا کردن نیازها و خواسته های کاربران معمولی و کاربران حرفه ای است....خوب به عینه می بینیم که نوکیا بیشتر بر فروش تاکید دارد و ضمن بالابردن کیفیت گوشی های خود سعی در تنوع بخشی به مدل های مختلف و ارائه آن با ریز قیمت های مختلف با کاربران متنوع دارد..در حالیکه سونی اریکسون سعی می کند با پرهیز از چند جانبه نگری در مسیر مشخصی گام بردارد..نمونه آن نیز تنوع محصولاتی است که اگرچه به پای نوکیا نمی رسد ولی گویای این است که می خواهد کمی کتفاوت تر از نوکیا گام بردارد چراکه نمی تواند در بازار فروش حریف این قدر شود...لذا با هدف قرار دادن کاربران خاص و گاه حرفه ای می کوشد تا فروش خود را بعنوان یک برند با کیفیت ولی مختص به ارائه چند سری خاص محدود نماید..درنظر داشته باشید که شما و من تعیین کننده سیاست های این برندها نیستیم....بلکه این سهامداران این دو شرکت هستند که کوچکترین ریز فعالیت آن را در نظر می گیرند...هدف سهام داران نیز سود پیاپی و هرچه بیشتر خواهد بود..من و شما که سهام دار نیستیم..در بهترین حالت یک مصرف کننده هستیم..منتها فرق است بین مصرف کننده منفعل که سینه چاک کرده و متعصبانه در راستای اهداف یک شرکت می کوشد و مصرف کننده ای که واقعا در این رقابت تنگاتنگ و گیج کننده برندهایی که گوشی های با کیفیت و متنوع ارائه می دهند قادر به تشخیص نیازهای واقعی خود بوده و بتوناد صحت و سقم ماجرا را بخوبی تشخیص دهد و در این برهه احتیاج خود را بخوبی تامین نماید...یادتان باشد که نیم نگاهی به اخبار اقتصادی بی بی سی و بخصوص اخبار سهام آن در باب برندهای تلفنهای همراه بسیار راهگشای ما دوستان خواهد بود..فقط کافی است که چندی بیش به آن دقت کنید..کلی مطلب مفید اخذ خواهید نمود و خود نیک می دانید که داشتن اطلاعات خوب و پردازش صحیح آن یکی از ملزومات مصرف کننده نهایی ولی آگاه به بازی ها و ترفندهای تولید کنندگان برندهای گوشیهای مختلف خواهد بود..
دقت کنید که بازهم منظورم اصلا طرفداری ار یک برند و تخریب دیگری نوبده و نیست..با این کار من تنها خودم را نزد اهل فن کوچک کرده ام..درحالیکه نه سهامدار هستم نه تعیین کننده سیاست شرکت های مزبور..من تنها در بهترین حالت همان مصرف کننده نهایی این بازار هستم..ولی چه عالی اگر نسبت به آن اشراف و آگاهی کاملی داشته باشم..;)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از cesoot :
[جناب اسفندياري عزيز :) در دنياي امروز اين دو فاكتور كاملا لازم و ملزوم يكديگر هستند :) ودقيقا اين دو رو نمي توان از هم تفكيك كرد :) روي همين اصل صحبت شما از منظر خوتان ممكن است صحيح باشد ، در حقيقت ذائقه مشتري ايجاب ميكند كه كمپاني ها سياست بازاريابي خود را شكل دهند :)
نوكيا اينچنين است ;)
از یادآوری شما متشکرم..:) فکر می کنم پاسخ لازم را در پست پیشین داده ام..به هر حال ممنون..:happy:

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
به نقل از DariushAgah :
وقتی دابلیو 900 تون میترکه مهربون میشید

یک نگاهی به پستهای قبلی طرفداران سونی ارییکسون بکنید همه چیز دستتون میاد .
یه جوری می گی که انگار من از پشت یه جبهه دیگه واست نارنجک پرت کردم

جنگی در کار نیست ما دوستت داریم عزیز همونطور که بقیه رو

شاید طرفدار یه برند خاص باشیم ولی دلیل نمیشه از بقیه برندها یا طرفدارانش متنفر باشیم

من خودم علاوه بر موبایل عشق ماشین هم هستم و اکثر ماشین ها رو دوست دارم

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از farshad_1983 :
یه جوری می گی که انگار من از پشت یه جبهه دیگه واست نارنجک پرت کردم

جنگی در کار نیست ما دوستت داریم عزیز همونطور که بقیه رو

شاید طرفدار یه برند خاص باشیم ولی دلیل نمیشه از بقیه برندها یا طرفدارانش متنفر باشیم

من خودم علاوه بر موبایل عشق ماشین هم هستم و اکثر ماشین ها رو دوست دارم

منظورم شخص خاصی نبود

خوشبختانه یا متاسفانه شما پستهای زیادی رو که الان پاک شده نمیبینید درسته که پاک شده از فروم ولی از ذهن من که پاک نشده به هر حال اونهایی که باید بدونند خوب میدونند

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
به نقل از DariushAgah :
منظورم شخص خاصی نبود

خوشبختانه یا متاسفانه شما پستهای زیادی رو که الان پاک شده نمیبینید درسته که پاک شده از فروم ولی از ذهن من که پاک نشده به هر حال اونهایی که باید بدونند خوب میدونند
اگه اینجوری هم باشه باز مقابله به مثل زیاد منطقی به نظر نمی رسه

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از esfandiyar2002 :
نه دوست من چه برداشت منفی!!:D
اصلا اینطور نیست که فقط دنبال بازاره و نه مشتری..منظورم اینه که در تعادل بین این دو گاه می بینید که شاقول ترازو به یک طرف در هر ادوار خم می شه و چنان ظریف عمل می کنه که در نهایت کاربران چیزی نفهمند..مگر کاربران حرفه ای..اصولا یکی از اهداف هر شرکتی هم جدا کردن نیازها و خواسته های کاربران معمولی و کاربران حرفه ای است....خوب به عینه می بینیم که نوکیا بیشتر بر فروش تاکید دارد و ضمن بالابردن کیفیت گوشی های خود سعی در تنوع بخشی به مدل های مختلف و ارائه آن با ریز قیمت های مختلف با کاربران متنوع دارد..در حالیکه سونی اریکسون سعی می کند با پرهیز از چند جانبه نگری در مسیر مشخصی گام بردارد..نمونه آن نیز تنوع محصولاتی است که اگرچه به پای نوکیا نمی رسد ولی گویای این است که می خواهد کمی کتفاوت تر از نوکیا گام بردارد چراکه نمی تواند در بازار فروش حریف این قدر شود...لذا با هدف قرار دادن کاربران خاص و گاه حرفه ای می کوشد تا فروش خود را بعنوان یک برند با کیفیت ولی مختص به ارائه چند سری خاص محدود نماید..درنظر داشته باشید که شما و من تعیین کننده سیاست های این برندها نیستیم....بلکه این سهامداران این دو شرکت هستند که کوچکترین ریز فعالیت آن را در نظر می گیرند...هدف سهام داران نیز سود پیاپی و هرچه بیشتر خواهد بود..من و شما که سهام دار نیستیم..در بهترین حالت یک مصرف کننده هستیم..منتها فرق است بین مصرف کننده منفعل که سینه چاک کرده و متعصبانه در راستای اهداف یک شرکت می کوشد و مصرف کننده ای که واقعا در این رقابت تنگاتنگ و گیج کننده برندهایی که گوشی های با کیفیت و متنوع ارائه می دهند قادر به تشخیص نیازهای واقعی خود بوده و بتوناد صحت و سقم ماجرا را بخوبی تشخیص دهد و در این برهه احتیاج خود را بخوبی تامین نماید...یادتان باشد که نیم نگاهی به اخبار اقتصادی بی بی سی و بخصوص اخبار سهام آن در باب برندهای تلفنهای همراه بسیار راهگشای ما دوستان خواهد بود..فقط کافی است که چندی بیش به آن دقت کنید..کلی مطلب مفید اخذ خواهید نمود و خود نیک می دانید که داشتن اطلاعات خوب و پردازش صحیح آن یکی از ملزومات مصرف کننده نهایی ولی آگاه به بازی ها و ترفندهای تولید کنندگان برندهای گوشیهای مختلف خواهد بود..
دقت کنید که بازهم منظورم اصلا طرفداری ار یک برند و تخریب دیگری نوبده و نیست..با این کار من تنها خودم را نزد اهل فن کوچک کرده ام..درحالیکه نه سهامدار هستم نه تعیین کننده سیاست شرکت های مزبور..من تنها در بهترین حالت همان مصرف کننده نهایی این بازار هستم..ولی چه عالی اگر نسبت به آن اشراف و آگاهی کاملی داشته باشم..;)

این عبارت کاربر حرفه ای موبایل برای من مفهوم نیست ! بهتر است بیشتر توضیح بدید. کاربری که دوربین دیجیتال و ام پی تری پلیر مهمترین ملاک انتخابش است آیا یک کاربر حرفه ایست؟ یا کاربری که از سیمبین گریزان است به خاطر اینکه هیچ برنامه های بدردش نمیخورد و تنها فایده سیستم عامل برایش ویروس گرفتن گوشی است!
من این رو نمیتونم قبول کنم! شاید معنی کاربر حرفه ای عوض شده!

اما در مورد سونی اریکسون و نوکیا دقیقا برعکس شما فکر میکنم . سیاست سونی اریکسون مبتنی بر بازاره آنهم بطور کلی . سونی اریکسونیها سعی میکنند یک گوشی رو بسازند که برای اکثریت کاربرد داشته باشه . کاربر حرفه ای و غیره هم براشون مطلقا معنایی نداره . شمای مشتری رو هم به عنوان یکی از هزارن نفر دیگه میبینند و همه رو به یک چشم نگاه میکنند و بعد مثلا یک گوشی میدن بیرون مثل کا 750 که گوشی پر فروشی میشه چون نگاه فله ای به مردم دارند.
اما نوکیا اینطور نیست نگاه نوکیا به مشتری نگاهی طبقه بندی شده است. برای یکدسته گوشیهای ارزون با کیفیتا مکالمه خوب میزنه و برای عده گوشی سیمبینی با امکانات برنامه ریزی و اینترنت و برای یک عده گوشیهای غیر سیمبینی تاشو یا کشویی. برای نمونه وقتی 6680 رو میسازه کنارش یک 6681 هم میزنه برای کسانیکه واقعا به اون امکانات اضافه احتیاج ندارند. و این یعنی اصلا نگاه فله ای به مردم و مشتری نداره . الان هم میبینید برای اونهایی که دنبال امکانات و اینتر نت وایرلس هستند سری ای رو داده برای موزیک بازها ان 91 و برای تلوزیون بازها ان 92 برای طرفداران گوشیهای زیبا و فشنی 8800 و 73.. و یک ان 80 برای طرفدارن مخلوطی از اینها . بر ای همین درسته که مشتری یک گوشی نوکیا مثل کا 750 زیاد نمیشه ولی در رده بندی کلی فروش اوله. چه ارزشی داره که 6681 و 6680 یک گوشی بودند و در رده بندی فروش ، فروششون جمع میشد و چند پله بالاتر میرفت؟ هیچ ولی حالا با در نظر گرفتن مشتری و سلایق مختلف میتونه فروش بیشتری داشته باشه. خوبه وقتی میگید کا 750 پرفروش ترین گوشیه لیست 20 گوشی پرفروش دنیا رو هم بگذارید و ببینید چند تاش از نوکیاست ببینید تعداد مدلهای در حال تولید نوکیا چند تاست و سونی اریکسون چند تا ببینید گوشیهای سیمبینی سونی اریکسون چند تاست و توی چه رنج قیمتی و نوکیا چطور

درست قضیه برعکس چیزی است که میفرمایید . سونی اریکسون گوشی رو برای اکثریت و برای بازار به طور کلی درست میکنه و این گوشی در جدول فروش به رتبه اول میزنه و اینجا این مشتریه که باید نیازهاشو مطابق این گوشی پرطرفدار تنظیم کنه و چیزی رو استفاده کنه که اکثریت میخواهند مثلا چون خیلیها از منشی تلفنی استفاده نمیکنند شما هم نباید استفاده کنید. ولی نوکیا با تنوع محصول برای گروهای بیشتری جذابیت ایجاد میکنه و نیاز گروههای وسیعتری رو در نظر میگیره و مشتری قادره گوشی رو انتخاب کنه که بیشتر به نیازهاش نزدیکه

اگر به ماهیگیری تشبیه کنیم . سونی اریکون یک ماهیگیریه که میگه بریم هر جا ماهی بیشتر بود یک تور بزرگ پهن کنیم هر ماهی گیر اومد بگیریم ولی نوکیا چند تا تور کوچیک جاهای مختلف پهن میکنه

نه من نه کاربر حرفه ای توی طرفدار سونی اریکسون میبینم و نه احترام به مشتری از جانب سونی اریکسون. این یک رقابت آزاده که نوکیا فعلا پیشه و این مشتریه که باید نیازهاشو تشخیص بده و گوشی رو انتخاب کنه و به این هم توجه کنه که قیمتی که بابت گوشی میپردازه به صرفه هست یا نه مگر اونهایی که پول براشون علف خرسه و راحت هدر میدن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا