خوب دوست عزیزم!!!
بنده که تو همان بخش و در همان پست پیش بینی کرده بودم که الان برداشت آزاد از سخنان بنده شروع خواهد شد!!:lol:
برداشت شما کاملا بجای خود محترم..ولی مفهوم جملات من اینی نبود که شما فرمودید!!:happy:
در ضمن اشتپ نشه..منظورم از popular اصلا کلمه عوام و مردم نبود..باید گفت خواهان بیشتر....بین این دو کلمه دقت کنید لطفا تا برداشت شما کمی منطقی تر جلوه کند!!
اصلا هم بحث برتری سونی اریکسون و نوکیا نیست که شبیه بحث اینتل و amd خواهد شد..:lol:
منظورم اینه که باید دید سیاست بازار نوکیا بیشتر معلومه تا سونی اریکسون..باید دید سونی اریکسون چه سیاست هایی در پس پرده دارد..آیا سعی می کند روند نوکیا را یا مشابه با آن را در پیش بگیرد(نه کپی از محصول..بل بازار یابی برای فروش..)یا اینکه از ره یافت دیگری برای توزیع محصولات خود (مثلا احترام به نیاز و سلایق مشتری چه خاص و چه عام)خواهد پرداخت....باید صبر کرد و دید...
تا اینجا که نوکیا نشان داده که باید کاربران به ساز اون برقصند..گرچه بیشتر تظاهر می کند که شدیدا به نیازهای مشتریان پایبند است..من فکر می کنم بیشتر به سیاست های بازار یابی خود پایبند تر است تا احترام به ذائقه مشتری..:lol:
لااقل سونی اریکسون می تواند ثابت کند که به کاربر حرفه ای احترام می گذارد یا خیر؟این یکی دو مدل ارائه داده شده از طرف این برند حداقل این مطلب را نشان داده که سعی در رفع نیازهای کاربران علاقمند به استفاده از یک خصیصه بخصوص(مثلا بقول شما موسیقی)داشته تا اینکه چند خصیصه نصفه نیمه که نه خدا را خوش می آید نه بنده را در یک قالب ناهمگون قرار دهد و بعد هم با هوار و کرار آن را برترین و چند تا ترین بنمایاند...
البته دقت کنید بازهم این سخن دلیل بر تایید سونی اریکسون و رد کامل نوکیا نبوده و نیست...نوکیا بیشتر فعالیت نموده و سیاست های کلی خود را بروز داده و بهمین دلیل راحت تر می توان بحث و بررسی نمود تا سونی اریکسون که اخیرا در حال گسترش سیاست های خود است..
در ضمن یادتان باشد که دل سازنده به حال من و شما نسوخته...آنان در بهترین حالت فکر جیب خود را می کنند...
پس این کاربر است که نباید چشم و گوش بسته اسیر شستشوی مغزی تبلیغات هجمه ای و فراوان آنان شود..
ضمن اینکه توجه داشته باشید که بازار ایران بالقوه و بالفعل بسیار برای فروش گوشی مناسب است...دلیل آن نیز حضور برندهای آنچنانی(ساژم و آلکاتل و....)در این بین برای بهره بردن از این تور بزرگ است..:lol:
کمی واقع بینی بهتر از بروز احساسات عمل می کند دوست جوان و عزیز من!!