• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Nokia vs SonyEricsson, قسمت 23967!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
احتمالا شما مدعی هستین که برای نوکیا هیچ اتفاقی نمیوفته!؟
برای نمونه هنوز ماجرای انفجار باطری بعضی گوشیها در سالهای گذشته از یادها نرفته(البته حکما نوکیا نبودن)

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
ضمنا از کی تا حالا گوشی500 تومنی گرونترین گوشی سونی اریکسونه؟

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
برای نمونه هنوز ماجرای انفجار باطری بعضی گوشیها در سالهای گذشته از یادها نرفته(البته حکما نوکیا نبودن)

براي نمونه كاشكي يه مثال ميزدي كه ملت ندونن قضيه چي بوده :lol: :lol: اما در مورد باتري هاي مربوطه :
در سالهاي گذشته معدودي باتري دچار اين مشكل شدن كه البته ربطي به كمپاني نوكيا نداشت اين باتريها ريمارك بودند و احتمال بسيار زياد توسط رقباي نوكيا به بازار فرستاده شده بودند :) بعد از اون اگه دقت كنيد ميبينيد كه نوكيا باتريهاشو با برچسب مخصوص هلوگرام و همچنين شماره اي بر روي باتري ( زير اون رنگ مشكي كه بايد پاك كنيد ) به بازار ارائه ميدهد كه شما براي مطمئن از اصل بودن باتري شماره رو ميتونيد از طريق اينترنت اعتبارشو بسنجيد و تائيديه بگيريد ;)

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از cesoot :
براي نمونه كاشكي يه مثال ميزدي كه ملت ندونن قضيه چي بوده :lol: :lol: اما در مورد باتري هاي مربوطه :
در سالهاي گذشته معدودي باتري دچار اين مشكل شدن كه البته ربطي به كمپاني نوكيا نداشت اين باتريها ريمارك بودند و احتمال بسيار زياد توسط رقباي نوكيا به بازار فرستاده شده بودند :) بعد از اون اگه دقت كنيد ميبينيد كه نوكيا باتريهاشو با برچسب مخصوص هلوگرام و همچنين شماره اي بر روي باتري ( زير اون رنگ مشكي كه بايد پاك كنيد ) به بازار ارائه ميدهد كه شما براي مطمئن از اصل بودن باتري شماره رو ميتونيد از طريق اينترنت اعتبارشو بسنجيد و تائيديه بگيريد ;)

بیخیال فقط با دابلیو 900 پکید حال در وکن
:cool:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خوشحالین نه؟؟؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
می خوای با xplod صحبت کنم برات ...بگم یه اعلامیه بزنه سر فروم که همه ببینن؟؟؟ یه چند تا جا دیگه هم میگفتی ...

خوب معلوم میشه که با یه همچین موردی که دیدی حالا از 1 در 1000 پیش میاد اونم برای رعایت نشدن تذکرات ...انقدر تو بوق و کرنا کردین که مثلا معلوم بشه نوکیا خوبه؟؟؟

نه بابا با این جور چیزها سونی خراب نمیشه...

amir@

Registered User
لایک‌ها
2
کاملا تایید میشه!

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از DariushAgah :
برای بار چندم :

فال قهوه نگیرید!

از آینده برای ما خبر ندهید . وضع حال حاضر سونی رو توجیه و ماست مالی بفرمایید بهتر است

توضیح خاصی نداره.... یه کمپانی عالی با محصولات خوب و طرفداران بی شمار...

برم براش یه اسفند دود کنم...چش نخوره یه موقع...حسود زیاده...

MA_KE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از DariushAgah :
خداوکیلی نوکیا رو بدون گارانتی هم که میگیری توی حوض آب هم بیوفته بعد که خشک شد مثل روز اول کار میکنه
تازه خوبه دابلیو 900 مثلا ساخت ژاپنه اگر چینی بود چی میشد.
واقعا سونی اریکسون از نظر کیفیت ساخت به نوکیا و موتورولا نمیرسه
عجب , پيكان هم ماشين محكمي بود
پس ملت يه عمر سوار بهترين ماشين دنيا :lol: بودن و نمي دونستن :D
نه جونم مگه به محكمي و اب حوضه ؟!!!
يه كلام ختم كلام خيال همه رو راحت كنم , نوكيا پيكان توي ايرانه , يعني ( علاوه بر اينكه توي اب حوض هم بيفته اخ نميگه :lol: ) توي بورسه و مي دوني كه بورس خدايي مي كنه اما خدا رو شكر SE داره يواش يواش شناخته ميشه
داربي تهران هم گواه همين مطلبه ( تبليغات استاديوم ;) )
به هر حال از دوستان خواهش مي كنم كه اگه دليلي بر برتري كمپاني مورد علاقشون ندارن و خيلي دوست دارن ازش حمايت كنن لزومي نداره كه به اب حوض :cool: پناه ببرن و خب مثلا مي تونن بگن كه فلان كمپاني در زمينه ساخت انواع گوشكوب ( حالا اعم از برقي , بلوتوث دار , دوربين دار و ... ) از ديگر كمپاني هاي عرضه كننده محصولات خانگي پيشه!!!
تازه من قربون اون كيفيت ساخت نوكيا بشم كه مو لا درزش نميره !!!
خوش باشين

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از MA_KE :
يه كلام ختم كلام خيال همه رو راحت كنم , نوكيا پيكان توي ايرانه , يعني ( علاوه بر اينكه توي اب حوض هم بيفته اخ نميگه :lol: ) توي بورسه و مي دوني كه بورس خدايي مي كنه اما خدا رو شكر SE داره يواش يواش شناخته ميشه
به هر حال از دوستان خواهش مي كنم كه اگه دليلي بر برتري كمپاني مورد علاقشون ندارن و خيلي دوست دارن ازش حمايت كنن لزومي نداره كه به اب حوض :cool: پناه ببرن و خب مثلا مي تونن بگن كه فلان كمپاني در زمينه ساخت انواع گوشكوب ( حالا اعم از برقي , بلوتوث دار , دوربين دار و ... ) از ديگر كمپاني هاي عرضه كننده محصولات خانگي پيشه!!!
خوش باشين
107.gif
107.gif
107.gif
107.gif
107.gif

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
جدا اون زمینه آبی رنگی که در عکس های نوکیا هست..منو به تعجب می اندازه..:blink:
خوب نوکیا هم خیلی popular هست ولی شاید نظر خواص فرق کنه...
باید اینطور دید که یک شرکت سازنده گوشی های همراه هم در حال رقابت با سایر برندها هست و هم اینکه می خواد سهم خود از بازار را افزایش بده..
طبیعتا در این بین یک سری سیاست ها فدا خواهد شد..
مثلا شما می بینین که تنوع گوشی های نوکیا کمی بیشتر از مابقی است...خوب هرکدام هم یک سری نقاط قوت و ضعف دارند...نوکیا هم سیاست های بازار یابی خوبی انجام می ده...نمونه اون هم انواع اقسام شرکت های وارد کننده و گارانتی های مختلفی هستند که گاه مفت هم اون گارانتی ها نمی ارزند..
سیاست نوکیا بیشتر بر این استوار بوده که تنوع در تولید و ارائه امکانات نامتساوی در گوشی های خود را بگونه ای عرضه کنه که مشتریان بیشتری جذب اون بشوند...بدین ترتیب می توان نتیجه گرفت که کمتر به فکر سلایق مشتریان فکر می کنه(منظورم خواص)و بیشتر درصدد جهت دهی بازار هستش..
حالا این مسئله دلیل این نشد که بگم سونی اریکسون خیلی عالی بوده ...(چون دوستان چنین نتیجه گیری هایی زیاد می کنن)
حالا باید دید که نظر خواص با سونی اریکسون تامین خواهد شد؟!
درضمن منظورم از خواص اون دسته افرادی هستند که کاربران حرفه ای محسوب می شوند...کیفیت گوشی و کارایی اون بیشتر از مدل و اسم و برند و قیمت و امکاناتی که ممکنه اصلا براشون کارساز نباشه براشون مهمه تا چیزای دیگه..
انگاری برم تو بخش خودم بپستم بهتره!!!:lol: الانه که دعوا شروع بشه..:D

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از MA_KE :
خوش باشين

قیاس باطل!

فروش پیکان و نوکیا اصلا دو موضوع جداگانه هستند
پیکان خودرو ملی ایران بود و در داخل ایران و به خاطر حمایتهای مستقیم و غیر مستقیم دولت(مثل ممنوعیت و محدودیت واردات خودرو و خریدهای دولتی و ...) فقط و فقط در داخل کشور بیشترین فروش رو داشت
نوکیا در بازارهای جهانی رتبه اول فروش است و در رقابتی آزاد کمپانیهایی مثل اریکسون و زیمنس رو به ورشکستگی کشانده و حالا هم با وجود بیرون آمدن کمپانیهای ترکیبی مثل سونی-اریکسون و بنکیو-زیمنس گوشی اول بازار است. فکر کنید 6681 اسمارت فون فنلاندی نوکیا و کا750 غیر سیمبینی چینی سونی تقریبا یک قیمت دارند، قاعدتا کمپانی که نمیوتونه گوشی باقیمت مناسب تولید کنه نمیتونه در جدول کلی فروش اول باشه

توی همین تاپیک سعی میکنید نشان بدید پی 990 بهتر از نوکیا ان80 است در حالیکه ان 80 علاوه بر امکانات مناسب دیزاین بسیار عالیی داره و مشتریانش هرگز به طرف پی 990 نمیروند. فقط کسانیکه بالاترین امکانات براشون مهمترین باشه ممکنه پی 990 رو با گوشیهایی مثل سری ای نوکیا یا تا حدی ان 91 مقایسه کنند. ان 80 به خاطر زیبایی بیشتر تا حدی از یکسری مسایل گذشته ولی گوشی که اسمارت نباشه و زیبایی هم نداشته باشه هرگز نمیتونه وارد بازار مشتریهای ان 80 بشه. برای دیفید پی 990 هم سری ای نوکیا به بازار میاد که به همراه ان 91 و هندزفریهای جدید نوکیا و قیمت مناسبشون و همینطور قیمت بالایی که طبق روال گوشیهای سری پی سونی اریکسون دارند بازار همچنان در دست نوکیا خواهد بود.

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از esfandiyar2002 :
باید اینطور دید که یک شرکت سازنده گوشی های همراه هم در حال رقابت با سایر برندها هست و هم اینکه می خواد سهم خود از بازار را افزایش بده..
مثلا شما می بینین که تنوع گوشی های نوکیا کمی بیشتر از مابقی است...خوب هرکدام هم یک سری نقاط قوت و ضعف دارند...نوکیا هم سیاست های بازار یابی خوبی انجام می ده...نمونه اون هم انواع اقسام شرکت های وارد کننده و گارانتی های مختلفی هستند که گاه مفت هم اون گارانتی ها نمی ارزند..
سیاست نوکیا بیشتر بر این استوار بوده که تنوع در تولید و ارائه امکانات نامتساوی در گوشی های خود را بگونه ای عرضه کنه که مشتریان بیشتری جذب اون بشوند...بدین ترتیب می توان نتیجه گرفت که کمتر به فکر سلایق مشتریان فکر می کنه(منظورم خواص)و بیشتر درصدد جهت دهی بازار هستش..
حالا این مسئله دلیل این نشد که بگم سونی اریکسون خیلی عالی بوده ...(چون دوستان چنین نتیجه گیری هایی زیاد می کنن)
درضمن منظورم از خواص اون دسته افرادی هستند که کاربران حرفه ای محسوب می شوند...کیفیت گوشی و کارایی اون بیشتر از مدل و اسم و برند و قیمت و امکاناتی که ممکنه اصلا براشون کارساز نباشه براشون مهمه تا چیزای دیگه..
دمت گرم . خیلی خوب و کامل حرف زدی

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از esfandiyar2002 :

امیدوازم زیاد برداشت منفی نکنید. ولی حرفهاتون یکجوری من رو یاد صحبت بعضیها توی فرومهای سیاسی فیلتر شده میندازه. صحبتهایی مثل:
اکثر مردم نمیفهمند. خواص باید برای عوام تصمیم بگیرند . دموکراسی خوب نیست.و رای اکثریت غلط است . نیاز به نظارت خواص بر عوام هست و نظارت استثوابی هست. کسی که بیشترین رای رو بیاره بهترین شخص برای حکومت نیست و ...
به هر صورت بعید میدونم کسانیکه برای یکذره کیفیت بهتر ام پی تری پلیر گوشی 500 هزارتومنی میخرند رو بشه خواص جامعه نامید (خواص نه به معنای اقلیت البته) ولی همونطوری که فکر میکنم کسیکه بالاترین رای رو در شرایط آزاد میاره بهترین فرد برای حکومته . برندی هم که در رقابت آزاد و بدون سفسطه هایی مثل خواص میفهمند و عوام نمیفهمند بقیه برند ها رو کنار میزنه برترینه

MA_KE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از DariushAgah :
قیاس باطل!

فروش پیکان و نوکیا اصلا دو موضوع جداگانه هستند
پیکان خودرو ملی ایران بود و در داخل ایران و به خاطر حمایتهای مستقیم و غیر مستقیم دولت(مثل ممنوعیت و محدودیت واردات خودرو و خریدهای دولتی و ...) فقط و فقط در داخل کشور بیشترین فروش رو داشت
فکر کنید 6681 اسمارت فون فنلاندی نوکیا و کا750 غیر سیمبینی چینی سونی تقریبا یک قیمت دارند، قاعدتا کمپانی که نمیوتونه گوشی باقیمت مناسب تولید کنه نمیتونه در جدول کلی فروش اول باشه
واقعا اينجوري فكر مي كني؟!!!
خب ببينم اين رو كه همه مي دونن كه بنز و تويوتا بزرگترين و دست نيافتني ترين كمپاني هاي طراحي و ساخت و عرضه اتوموبيل هستند اما سوال اينجاست كه ايا بيشترين فروش رو هم دارند؟ البته و صد البته كه نه, و نه تنها بيشترين فروش رو ندارند چه بسا در رده نه چندان مناسبي در سطح فروش هم باشند اما هيچكس تاحالا در هيچ جا اين جرات رو نداشته به اين دو ماشين رويايي ايراد محسوسي بگيره و هيچوقت هم اون فروش نه چندان بسيارشون باعث ورشكستگيشون نخواهد شد و اين رو مطمئن باش چون هميشه سود بر محور فروش زياد نيست ... تازه نكنه كه پرايد هم خودرو مليه و ما خبر نداشتيم!

به نقل از DariushAgah :
نوکیا در بازارهای جهانی رتبه اول فروش است و در رقابتی آزاد کمپانیهایی مثل اریکسون و زیمنس رو به ورشکستگی کشانده و حالا هم با وجود بیرون آمدن کمپانیهای ترکیبی مثل سونی-اریکسون و بنکیو-زیمنس گوشی اول بازار است
ورشكستگي؟!!!:lol: :lol: :lol: يه دنيا خنديدم , مرسي كسالت:wacko: داشتم برطرف شد:p نميدونم شماها كي مي خواهين اين واقعيت رو بپذيريد( هر چند كه با پذيرش شما و يا عدم اون واقعيت تغيير نخواهد كرد) كه SE محبوبترين گوشي دنياست. ديگه اين رو كه نمي تونين منكر بشين. تازه حرف من هم نيست. تو اگه توي سايتي جايي خلافه اين رو ديدي حتما اعلام كن چون من هم خسته شدم از بسكه سنگ اين SE رو به سينه زدم:lol: :happy:
قربون همگي

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اما هيچكس تاحالا در هيچ جا اين جرات رو نداشته به اين دو ماشين رويايي ايراد محسوسي بگيره

شكي نيست :rolleyes: البته اين دو تا كمپاني تا اونجائي كه من اطلاع دارم مسئول فروشاشون موقع فروش جنسشون به ملت توصيه نمي كنند كه حتما يه كاور از جنس پلكسي گلاس يا يه كيف آنچناني براي ماشينشون بگيرن و اونو بزارن توش تا كه مبادا سه سوت روش خط بيفته :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از MA_KE :
واقعا اينجوري فكر مي كني؟!!!
خب ببينم اين رو كه همه مي دونن كه بنز و تويوتا بزرگترين و دست نيافتني ترين كمپاني هاي طراحي و ساخت و عرضه اتوموبيل هستند اما سوال اينجاست كه ايا بيشترين فروش رو هم دارند؟ البته و صد البته كه نه, و نه تنها بيشترين فروش رو ندارند چه بسا در رده نه چندان مناسبي در سطح فروش هم باشند اما هيچكس تاحالا در هيچ جا اين جرات رو نداشته به اين دو ماشين رويايي ايراد محسوسي بگيره و هيچوقت هم اون فروش نه چندان بسيارشون باعث ورشكستگيشون نخواهد شد و اين رو مطمئن باش چون هميشه سود بر محور فروش زياد نيست ... تازه نكنه كه پرايد هم خودرو مليه و ما خبر نداشتيم!

ورشكستگي؟!!!:lol: :lol: :lol: يه دنيا خنديدم , مرسي كسالت:wacko: داشتم برطرف شد:p نميدونم شماها كي مي خواهين اين واقعيت رو بپذيريد( هر چند كه با پذيرش شما و يا عدم اون واقعيت تغيير نخواهد كرد) كه SE محبوبترين گوشي دنياست. ديگه اين رو كه نمي تونين منكر بشين. تازه حرف من هم نيست. تو اگه توي سايتي جايي خلافه اين رو ديدي حتما اعلام كن چون من هم خسته شدم از بسكه سنگ اين SE رو به سينه زدم:lol: :happy:
قربون همگي

1
حرفتون هم در مورد اتومبیل کاملا نادرسته . جدول فروش رو ندارم ولی فکر میکنم تویوتا رتبه اول فروش دنیا باشه سال گذشته 9 میلیون دستگاه فروخته . اگر هم نباشه مطمئنم یکی از 3 کمپانی برتره . مشکل شما اینه که میخوایید پیکان و پراید و شرایط انحصاری کشورمون رو به دنیا ارتقا بدید بعد هم نتیجه بگیرید که نوکیا بده که کلا در اشتباه هستید
چیزی رو که نمیدونید نگید

2
سونی اریکسون نه عزیزم. اریکسون ورشکسته بود که توسط سونی خریداری شده و حالا اسمشون شده سونی اریکسون و تکنولوژی دوربین دیجیتال و ام پی تری پلیر سونی بهش اضافه شده که اگر اونی بگیری هیچی نداره

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
اینجا دوباره داره به کل کل کشیده میشه

roje_aria79

Registered User
لایک‌ها
19
به نقل از MA_KE :
خوش باشين
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
منم اولش یه گوشکوب داشتم ولی بعدش بیخیال شدم چونکه از بس بزرگ بود موقع کوهنوردی از اون بالا پرت شد و خورد سر دوستم را شکست(البته خودش هیچیش نشد).:lol: :lol:
منم رفتم یه SEخوشگل خریدم.
در زمینه فروش هم امسال پرفروشترین گوشی دنیاK750و W800بوده.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا