برای نمونه هنوز ماجرای انفجار باطری بعضی گوشیها در سالهای گذشته از یادها نرفته(البته حکما نوکیا نبودن)
به نقل از cesoot :براي نمونه كاشكي يه مثال ميزدي كه ملت ندونن قضيه چي بوده :lol: :lol: اما در مورد باتري هاي مربوطه :
در سالهاي گذشته معدودي باتري دچار اين مشكل شدن كه البته ربطي به كمپاني نوكيا نداشت اين باتريها ريمارك بودند و احتمال بسيار زياد توسط رقباي نوكيا به بازار فرستاده شده بودند بعد از اون اگه دقت كنيد ميبينيد كه نوكيا باتريهاشو با برچسب مخصوص هلوگرام و همچنين شماره اي بر روي باتري ( زير اون رنگ مشكي كه بايد پاك كنيد ) به بازار ارائه ميدهد كه شما براي مطمئن از اصل بودن باتري شماره رو ميتونيد از طريق اينترنت اعتبارشو بسنجيد و تائيديه بگيريد
به نقل از DariushAgah :برای بار چندم :
فال قهوه نگیرید!
از آینده برای ما خبر ندهید . وضع حال حاضر سونی رو توجیه و ماست مالی بفرمایید بهتر است
عجب , پيكان هم ماشين محكمي بودبه نقل از DariushAgah :خداوکیلی نوکیا رو بدون گارانتی هم که میگیری توی حوض آب هم بیوفته بعد که خشک شد مثل روز اول کار میکنه
تازه خوبه دابلیو 900 مثلا ساخت ژاپنه اگر چینی بود چی میشد.
واقعا سونی اریکسون از نظر کیفیت ساخت به نوکیا و موتورولا نمیرسه
به نقل از MA_KE :عجب , پيكان هم ماشين محكمي بود
پس ملت يه عمر سوار بهترين ماشين دنيا :lol: بودن و نمي دونستن
نه جونم مگه به محكمي و اب حوضه ؟!!!
يه كلام ختم كلام خيال همه رو راحت كنم , نوكيا پيكان توي ايرانه , يعني ( علاوه بر اينكه توي اب حوض هم بيفته اخ نميگه :lol: ) توي بورسه و مي دوني كه بورس خدايي مي كنه اما خدا رو شكر SE داره يواش يواش شناخته ميشه
داربي تهران هم گواه همين مطلبه ( تبليغات استاديوم )
به هر حال از دوستان خواهش مي كنم كه اگه دليلي بر برتري كمپاني مورد علاقشون ندارن و خيلي دوست دارن ازش حمايت كنن لزومي نداره كه به اب حوض پناه ببرن و خب مثلا مي تونن بگن كه فلان كمپاني در زمينه ساخت انواع گوشكوب ( حالا اعم از برقي , بلوتوث دار , دوربين دار و ... ) از ديگر كمپاني هاي عرضه كننده محصولات خانگي پيشه!!!
تازه من قربون اون كيفيت ساخت نوكيا بشم كه مو لا درزش نميره !!!
خوش باشين
به نقل از MA_KE :عجب , پيكان هم ماشين محكمي بود
يه كلام ختم كلام خيال همه رو راحت كنم , نوكيا پيكان توي ايرانه , يعني ( علاوه بر اينكه توي اب حوض هم بيفته اخ نميگه :lol: ) توي بورسه و مي دوني كه بورس خدايي مي كنه اما خدا رو شكر SE داره يواش يواش شناخته ميشه
به هر حال از دوستان خواهش مي كنم كه اگه دليلي بر برتري كمپاني مورد علاقشون ندارن و خيلي دوست دارن ازش حمايت كنن لزومي نداره كه به اب حوض پناه ببرن و خب مثلا مي تونن بگن كه فلان كمپاني در زمينه ساخت انواع گوشكوب ( حالا اعم از برقي , بلوتوث دار , دوربين دار و ... ) از ديگر كمپاني هاي عرضه كننده محصولات خانگي پيشه!!!
خوش باشين
دمت گرم . خیلی خوب و کامل حرف زدیبه نقل از esfandiyar2002 :جدا اون زمینه آبی رنگی که در عکس های نوکیا هست..منو به تعجب می اندازه..:blink:
خوب نوکیا هم خیلی popular هست ولی شاید نظر خواص فرق کنه...
باید اینطور دید که یک شرکت سازنده گوشی های همراه هم در حال رقابت با سایر برندها هست و هم اینکه می خواد سهم خود از بازار را افزایش بده..
طبیعتا در این بین یک سری سیاست ها فدا خواهد شد..
مثلا شما می بینین که تنوع گوشی های نوکیا کمی بیشتر از مابقی است...خوب هرکدام هم یک سری نقاط قوت و ضعف دارند...نوکیا هم سیاست های بازار یابی خوبی انجام می ده...نمونه اون هم انواع اقسام شرکت های وارد کننده و گارانتی های مختلفی هستند که گاه مفت هم اون گارانتی ها نمی ارزند..
سیاست نوکیا بیشتر بر این استوار بوده که تنوع در تولید و ارائه امکانات نامتساوی در گوشی های خود را بگونه ای عرضه کنه که مشتریان بیشتری جذب اون بشوند...بدین ترتیب می توان نتیجه گرفت که کمتر به فکر سلایق مشتریان فکر می کنه(منظورم خواص)و بیشتر درصدد جهت دهی بازار هستش..
حالا این مسئله دلیل این نشد که بگم سونی اریکسون خیلی عالی بوده ...(چون دوستان چنین نتیجه گیری هایی زیاد می کنن)
حالا باید دید که نظر خواص با سونی اریکسون تامین خواهد شد؟!
درضمن منظورم از خواص اون دسته افرادی هستند که کاربران حرفه ای محسوب می شوند...کیفیت گوشی و کارایی اون بیشتر از مدل و اسم و برند و قیمت و امکاناتی که ممکنه اصلا براشون کارساز نباشه براشون مهمه تا چیزای دیگه..
انگاری برم تو بخش خودم بپستم بهتره!!!:lol: الانه که دعوا شروع بشه..
به نقل از esfandiyar2002 :جدا اون زمینه آبی رنگی که در عکس های نوکیا هست..منو به تعجب می اندازه..:blink:
خوب نوکیا هم خیلی popular هست ولی شاید نظر خواص فرق کنه...
باید اینطور دید که یک شرکت سازنده گوشی های همراه هم در حال رقابت با سایر برندها هست و هم اینکه می خواد سهم خود از بازار را افزایش بده..
طبیعتا در این بین یک سری سیاست ها فدا خواهد شد..
مثلا شما می بینین که تنوع گوشی های نوکیا کمی بیشتر از مابقی است...خوب هرکدام هم یک سری نقاط قوت و ضعف دارند...نوکیا هم سیاست های بازار یابی خوبی انجام می ده...نمونه اون هم انواع اقسام شرکت های وارد کننده و گارانتی های مختلفی هستند که گاه مفت هم اون گارانتی ها نمی ارزند..
سیاست نوکیا بیشتر بر این استوار بوده که تنوع در تولید و ارائه امکانات نامتساوی در گوشی های خود را بگونه ای عرضه کنه که مشتریان بیشتری جذب اون بشوند...بدین ترتیب می توان نتیجه گرفت که کمتر به فکر سلایق مشتریان فکر می کنه(منظورم خواص)و بیشتر درصدد جهت دهی بازار هستش..
حالا این مسئله دلیل این نشد که بگم سونی اریکسون خیلی عالی بوده ...(چون دوستان چنین نتیجه گیری هایی زیاد می کنن)
حالا باید دید که نظر خواص با سونی اریکسون تامین خواهد شد؟!
درضمن منظورم از خواص اون دسته افرادی هستند که کاربران حرفه ای محسوب می شوند...کیفیت گوشی و کارایی اون بیشتر از مدل و اسم و برند و قیمت و امکاناتی که ممکنه اصلا براشون کارساز نباشه براشون مهمه تا چیزای دیگه..
انگاری برم تو بخش خودم بپستم بهتره!!!:lol: الانه که دعوا شروع بشه..
واقعا اينجوري فكر مي كني؟!!!به نقل از DariushAgah :قیاس باطل!
فروش پیکان و نوکیا اصلا دو موضوع جداگانه هستند
پیکان خودرو ملی ایران بود و در داخل ایران و به خاطر حمایتهای مستقیم و غیر مستقیم دولت(مثل ممنوعیت و محدودیت واردات خودرو و خریدهای دولتی و ...) فقط و فقط در داخل کشور بیشترین فروش رو داشت
فکر کنید 6681 اسمارت فون فنلاندی نوکیا و کا750 غیر سیمبینی چینی سونی تقریبا یک قیمت دارند، قاعدتا کمپانی که نمیوتونه گوشی باقیمت مناسب تولید کنه نمیتونه در جدول کلی فروش اول باشه
ورشكستگي؟!!!:lol: :lol: :lol: يه دنيا خنديدم , مرسي كسالت:wacko: داشتم برطرف شد نميدونم شماها كي مي خواهين اين واقعيت رو بپذيريد( هر چند كه با پذيرش شما و يا عدم اون واقعيت تغيير نخواهد كرد) كه SE محبوبترين گوشي دنياست. ديگه اين رو كه نمي تونين منكر بشين. تازه حرف من هم نيست. تو اگه توي سايتي جايي خلافه اين رو ديدي حتما اعلام كن چون من هم خسته شدم از بسكه سنگ اين SE رو به سينه زدم:lol: :happy:به نقل از DariushAgah :نوکیا در بازارهای جهانی رتبه اول فروش است و در رقابتی آزاد کمپانیهایی مثل اریکسون و زیمنس رو به ورشکستگی کشانده و حالا هم با وجود بیرون آمدن کمپانیهای ترکیبی مثل سونی-اریکسون و بنکیو-زیمنس گوشی اول بازار است
اما هيچكس تاحالا در هيچ جا اين جرات رو نداشته به اين دو ماشين رويايي ايراد محسوسي بگيره
به نقل از MA_KE :واقعا اينجوري فكر مي كني؟!!!
خب ببينم اين رو كه همه مي دونن كه بنز و تويوتا بزرگترين و دست نيافتني ترين كمپاني هاي طراحي و ساخت و عرضه اتوموبيل هستند اما سوال اينجاست كه ايا بيشترين فروش رو هم دارند؟ البته و صد البته كه نه, و نه تنها بيشترين فروش رو ندارند چه بسا در رده نه چندان مناسبي در سطح فروش هم باشند اما هيچكس تاحالا در هيچ جا اين جرات رو نداشته به اين دو ماشين رويايي ايراد محسوسي بگيره و هيچوقت هم اون فروش نه چندان بسيارشون باعث ورشكستگيشون نخواهد شد و اين رو مطمئن باش چون هميشه سود بر محور فروش زياد نيست ... تازه نكنه كه پرايد هم خودرو مليه و ما خبر نداشتيم!
ورشكستگي؟!!!:lol: :lol: :lol: يه دنيا خنديدم , مرسي كسالت:wacko: داشتم برطرف شد نميدونم شماها كي مي خواهين اين واقعيت رو بپذيريد( هر چند كه با پذيرش شما و يا عدم اون واقعيت تغيير نخواهد كرد) كه SE محبوبترين گوشي دنياست. ديگه اين رو كه نمي تونين منكر بشين. تازه حرف من هم نيست. تو اگه توي سايتي جايي خلافه اين رو ديدي حتما اعلام كن چون من هم خسته شدم از بسكه سنگ اين SE رو به سينه زدم:lol: :happy:
قربون همگي
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:به نقل از MA_KE :عجب , پيكان هم ماشين محكمي بود
خوش باشين