• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Nokia vs SonyEricsson, قسمت 23967!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Sony Ericsson!! :
آره مگه نمی دونین نوکیا دکترای چماق سازی داره؟؟
:happy: :happy: :happy:
چماغهایی با میزان فروش بالا !!!!

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
شرمنده كه پريدم وسط دعواتون!
نظريه ها در مورد اين Nokia N80 چيه؟
امكانات قابلي داره طراحيش هم بظاهر زيبا مياد

images

images

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از tintin :
:happy: :happy: :happy:
چماغهایی با میزان فروش بالا !!!!

چماقهای smart با سیستم سیمبین:D :D

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :
خوب چماقیه که میشه زد سر بعضیها

من اگه جای احسان یا xPLOD بودم به شما عنوان " کاربر نوکیا " رو میدادم! تمام دوستانی که اینجا دارن بحث میکنن , در بحثهای مهم دیگه و تاپیکهای دیگه کلی به من و دیگران کمک کردن و در خیلی از جاها از برند محبوب شما هم دفاع کردن و مزیت اونها رو گفتن . مثل جناب Sony Ericsson !! , tintin , ... حتی خود من تاپیک گوشیهای N92 , N71 , N80 رو زدم و همه اومدن مثلا از N80 کلی هم تمجید کردن و تعصب روی مارک و این چیزها اون موقع ها کم بود . ولی از وقتی این تاپیک به وجود اومده:wacko: به خاطر کل کل تو این تاپیک , دوستان دو دسته شدن , یا طرفدار سونی و یا طرفدار نوکیا . و اگر هم قبلا از یک مدل برندی که خوششون هم نمی اومد صادقانه تعربف میکردن , حالا به خاطر کل کل با شما!! هم که شده تو همه تاپیکها , همین کل کل های اینجا ادامه پیدا کرده!! و این دستاورد را به نظر من میگن به گند کشیده شدن فروم موبایل!!:f34r:

شما به پستهایی که تاحالا زدی و مخصوصا این یک ماه نگاه کن ببین چیز بدرد بخوری که دیگران ازش استفاده کنن نوشتی؟!!;) ببین جز اینکه تعداد پستهاتو الکی ببری بالا کار دیگه هم کردی؟;)
اگر هم مثلا من میام اینجا دو تا پست میزنم , لاقل تو یه قسمت و یه تاپیک دیگه 4تا چیز به درد بخور هم گذاشتم;)
ببین من چند تا پست زدم و بعضی از اخبار حتی NOKIA رو نوشتم و چند تا مدل نوکیا رو معرفی کردم و مزایا و معایبشونو از چند تا سایت خارجی حتی در اوردم برا اینجا ؟ ;)

rhcp_fan98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Nokia bayad biad jolo tarhaye jadie sonyericsson long bendaze!l

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از noisymind :
من اگه جای احسان یا xPLOD بودم به شما عنوان " کاربر نوکیا " رو میدادم! تمام دوستانی که اینجا دارن بحث میکنن , در بحثهای مهم دیگه و تاپیکهای دیگه کلی به من و دیگران کمک کردن و در خیلی از جاها از برند محبوب شما هم دفاع کردن و مزیت اونها رو گفتن . مثل جناب Sony Ericsson !! , tintin , ... حتی خود من تاپیک گوشیهای N92 , N71 , N80 رو زدم و همه اومدن مثلا از N80 کلی هم تمجید کردن و تعصب روی مارک و این چیزها اون موقع ها کم بود . ولی از وقتی این تاپیک به وجود اومده:wacko: به خاطر کل کل تو این تاپیک , دوستان دو دسته شدن , یا طرفدار سونی و یا طرفدار نوکیا . و اگر هم قبلا از یک مدل برندی که خوششون هم نمی اومد صادقانه تعربف میکردن , حالا به خاطر کل کل با شما!! هم که شده تو همه تاپیکها , همین کل کل های اینجا ادامه پیدا کرده!! و این دستاورد را به نظر من میگن به گند کشیده شدن فروم موبایل!!:f34r:

شما به پستهایی که تاحالا زدی و مخصوصا این یک ماه نگاه کن ببین چیز بدرد بخوری که دیگران ازش استفاده کنن نوشتی؟!!;) ببین جز اینکه تعداد پستهاتو الکی ببری بالا کار دیگه هم کردی؟;)
اگر هم مثلا من میام اینجا دو تا پست میزنم , لاقل تو یه قسمت و یه تاپیک دیگه 4تا چیز به درد بخور هم گذاشتم;)
ببین من چند تا پست زدم و بعضی از اخبار حتی NOKIA رو نوشتم و چند تا مدل نوکیا رو معرفی کردم و مزایا و معایبشونو از چند تا سایت خارجی حتی در اوردم برا اینجا ؟ ;)

من مطلب منصفانه ای از اینها ندیدم مخصوصا وقتی صحبت مقایسه بوده. از تمام سایتهای اینترنتی هم فقط یک سایت روسی طرفدار سونی اریکسون ملاکشونه
به فروم یکطرفه عادت کرده بودید حالا تحمل حرف مخالف ندارید. اگر جدول خالی بندی اینجا میزنید کسی نباید بگه نه!!؟ نمونه اش همون جدولی که برای 6681و6630 زده بویدید و دیدم که چقدر نادرست بود حتی غلط املایی هم داشت

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
هدف اولیه ای که من از ایجاد این تاپیک ( و شاید به اشتباه) دنبال می کردم این بود که بحث های بی سرانجام "این بهتره یا اون" تاپیک های دیگه رو منحرف نکنه و هر کس در این مورد نظری داره در همین تاپیک مطرح کنه. وگرنه بی پایان بودن این قبیل بحث ها به همه مون ثابت شده اس. اوایل بحث داشت خوب پیش می رفت تا جایی که تمام گوشی ها به صورت کامل و دقیق (!) مقایسه شدن و ظاهرن کسی دیگه حرفی نداشت و روند تاپیک کم کم از بحث به سمت جدل متمایل شد.
حالا هم اگه فکر می کنید که همه ی مقایسه های فنی انجام شده و حرف نزده ای جز رنگ لوگوی برند ها و اسم مادرزن مدیران عامل دو کمپانی نمونده، بگید تا من پایان بحث رو اعلام کنم، البته تا اومدن محصولات جدید. با این روند فعلی، تاپیک به ناکجاآباد هم نخواهد رسید.

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
بنظرم شما هر جور صلاح می دونی رفتار کن ولی اگه تا اومدن گوشیهای جدید این بحث تموم بشه
خیلی بهتره

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از radian :
بابا این گوشی یه کم از حد معمول بزرگتره از سونی اریکسون دیگه بعیده ...1!!!!!

کدوم گوشی؟؟ M600 اگه منظورته که اندازه اش هست 107x57x15 تازه خیلی هم نازک هست فقط 15 میلی متر و اصلا هم بزرگ حساب نمیشه تازه صفحه اش هم 2.6 اینچی هست مثل اینکه ها

از E61 نوکیا که خیلی بهتره: 117x69.7x14 :blink:

E60 هم که هست 115x49x17

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از radian :
بابا این گوشی یه کم از حد معمول بزرگتره از سونی اریکسون دیگه بعیده ...1!!!!!

w900 , p910 هم همچین کوچیک نیستن. گوشی اسمارت کوچیک باید صبر کنید تا ان 80 بیاد

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :
w900 , p910 هم همچین کوچیک نیستن. گوشی اسمارت کوچیک باید صبر کنید تا ان 80 بیاد
منم موافقم n80 یه چیز دیگست.;)

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
همكاري نوكيا و سوني در زمينه‌ي تلفن‌ همراه

--------------------------------------------------------------------------------

شركت فنلاندي نوكيا و شركت ژاپني سوني اعلام كردند كه قصد دارند به منظور گسترش آينده‌ي بهتر براي تلفن همراه، با يكديگر همكاري داشته باشند .

هدف اصلي از اين همكاري ساخت تلفن‌هاي جديد براي استاندارد CDMA است كه بر بازار ايالات متحده‌ي احاطه دارد.

اين همكاري به نوكيا كمك خواهد كرد كه در كنار بازار پررونق اروپا، تجارت در بازارهاي ضعيف نيز خود را تقويت كند.

سال گذشته سوني اعلام كرد كه قصد دارد براي جلوگيري از كاهش درآمد و پرداخت بدهي‌هاي خود، 15 درصد از نيروهاي كاري خود را اخراج كند.

هم اكنون نوكيا كنترل 34 درصد از بازار جهاني تلفن‌هاي همراه را تحت كنترل خود دارد و استقبال ويژه‌اي از محصولات اين شركت در منطقه‌ي آمريكايي شمالي و ژاپن شده است كه در اين بازارهاي توجه خاصي به تلفن‌هاي نسل سوم مي‌شود .

نوكيا پيش‌بيني كرده است كه تلفن‌هاي CDMA امسال 20 درصد از بازار را به خود اختصاص مي‌دهد و به طور كلي احتمالا 150 ميليون دستگاه به ارزش 28 ميليارد و دلار فروخته خواهد شد.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سال گذشته سوني اعلام كرد كه قصد دارد براي جلوگيري از كاهش درآمد و پرداخت بدهي‌هاي خود، 15 درصد از نيروهاي كاري خود را اخراج كند.

:lol:

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
فكرشو كنيد 50 سال ديگه كه تكنولوژي هم پيشرفت قابل توجهي كرده شايد چيزي به اسم موبايل به اين شكل نباشه ، واقعا اگر اين صفحات زرد رو اون موقع يكي ببينه اولين عكس العملش چيه ؟

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
مگه استقلال پرسپولیه ؟؟؟
Nokia VS Sony Ericsson:blush:

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :

:lol:
خودتون اشاره کردید سال گذشتهاما نه حالا با گوشیهای جدید

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از dead_chatter :
خودتون اشاره کردید سال گذشتهاما نه حالا با گوشیهای جدید

تولید گوشی جدید خرج داره اگر گوشیهای جدید فروش خوبی نداشته باشه و بدیهی های سونی اریکسون پاس نشه چه بسا کلا تعطیل بشه ورشکست که هست

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا