:happy: :happy: :happy:به نقل از Sony Ericsson!! :آره مگه نمی دونین نوکیا دکترای چماق سازی داره؟؟
چماغهایی با میزان فروش بالا !!!!
:happy: :happy: :happy:به نقل از Sony Ericsson!! :آره مگه نمی دونین نوکیا دکترای چماق سازی داره؟؟
به نقل از tintin ::happy: :happy: :happy:
به نقل از tintin ::happy: :happy: :happy:
به نقل از DariushAgah :خوب چماقیه که میشه زد سر بعضیها
به نقل از noisymind :من اگه جای احسان یا xPLOD بودم به شما عنوان " کاربر نوکیا " رو میدادم! تمام دوستانی که اینجا دارن بحث میکنن , در بحثهای مهم دیگه و تاپیکهای دیگه کلی به من و دیگران کمک کردن و در خیلی از جاها از برند محبوب شما هم دفاع کردن و مزیت اونها رو گفتن . مثل جناب Sony Ericsson !! , tintin , ... حتی خود من تاپیک گوشیهای N92 , N71 , N80 رو زدم و همه اومدن مثلا از N80 کلی هم تمجید کردن و تعصب روی مارک و این چیزها اون موقع ها کم بود . ولی از وقتی این تاپیک به وجود اومده:wacko: به خاطر کل کل تو این تاپیک , دوستان دو دسته شدن , یا طرفدار سونی و یا طرفدار نوکیا . و اگر هم قبلا از یک مدل برندی که خوششون هم نمی اومد صادقانه تعربف میکردن , حالا به خاطر کل کل با شما!! هم که شده تو همه تاپیکها , همین کل کل های اینجا ادامه پیدا کرده!! و این دستاورد را به نظر من میگن به گند کشیده شدن فروم موبایل!!:f34r:
شما به پستهایی که تاحالا زدی و مخصوصا این یک ماه نگاه کن ببین چیز بدرد بخوری که دیگران ازش استفاده کنن نوشتی؟!! ببین جز اینکه تعداد پستهاتو الکی ببری بالا کار دیگه هم کردی؟
اگر هم مثلا من میام اینجا دو تا پست میزنم , لاقل تو یه قسمت و یه تاپیک دیگه 4تا چیز به درد بخور هم گذاشتم
ببین من چند تا پست زدم و بعضی از اخبار حتی NOKIA رو نوشتم و چند تا مدل نوکیا رو معرفی کردم و مزایا و معایبشونو از چند تا سایت خارجی حتی در اوردم برا اینجا ؟
به نقل از radian :بابا این گوشی یه کم از حد معمول بزرگتره از سونی اریکسون دیگه بعیده ...1!!!!!
به نقل از radian :بابا این گوشی یه کم از حد معمول بزرگتره از سونی اریکسون دیگه بعیده ...1!!!!!
منم موافقم n80 یه چیز دیگست.به نقل از DariushAgah :w900 , p910 هم همچین کوچیک نیستن. گوشی اسمارت کوچیک باید صبر کنید تا ان 80 بیاد
خودتون اشاره کردید سال گذشتهاما نه حالا با گوشیهای جدیدبه نقل از DariushAgah :سال گذشته سوني اعلام كرد كه قصد دارد براي جلوگيري از كاهش درآمد و پرداخت بدهيهاي خود، 15 درصد از نيروهاي كاري خود را اخراج كند.
:lol:
به نقل از dead_chatter :خودتون اشاره کردید سال گذشتهاما نه حالا با گوشیهای جدید