• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Nokia vs SonyEricsson, قسمت 23967!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از radian :
به نظر این حقیر به عنوان سوم شخص mobile review معتبر تره !!!! ( دوستان سونی شماره حساب که هست خدمتتون )

نه این سایت روسیه و این توطئه ها به انرژی هسته ای و اینها برمیگرده
:cool:

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
خواهش می کنم دیگه موبایل-ریویو رو زیر سوال نبرین
من که تابحال در عمر نسبتا بلند اینترنتیم حتی اسم mobiletrax رو هم نشنیده بودم
سرچ کردن عباراتی مثل Best Cell Phone : Nokia در گوگل یا عبارات مشابه هزاران سایت و وبلاگ رو برای ما میاره
که حالا این mobiletrax از توشون شیکتر در اومده !!!
اشکالی که نداره . خدا رو چه دیدی شاید سال دیگه یک نوکیا شد Bestseller . ما میاییم به شما تبریک میگیم
حالام چیزی از شما کم نمیشه به ما تبریک بگین !

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از tintin :
خواهش می کنم دیگه موبایل-ریویو رو زیر سوال نبرین
من که تابحال در عمر نسبتا بلند اینترنتیم حتی اسم mobiletrax رو هم نشنیده بودم
سرچ کردن عباراتی مثل Best Cell Phone : Nokia در گوگل یا عبارات مشابه هزاران سایت و وبلاگ رو برای ما میاره
که حالا این mobiletrax از توشون شیکتر در اومده !!!
اشکالی که نداره . خدا رو چه دیدی شاید سال دیگه یک نوکیا شد Bestseller . ما میاییم به شما تبریک میگیم
حالام چیزی از شما کم نمیشه به ما تبریک بگین !

موبایل ریوو هم یک سایت است کسی هم قصد زیر سوال بردنش را ندارد . اگر گفتن اینکه موبایل ریوو سایت روسی است زیر سوال بردن است پس خود روسی بودن دیگر چیست. اما مکوضوع این نیست موضوع اینست که چرا یک سایتی را باید معتبر یا معتبر ترین بخوانیم؟ اینکه بگیمم من نشنیدم دلیل نمیشود

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از DariushAgah :
موبایل ریوو هم یک سایت است کسی هم قصد زیر سوال بردنش را ندارد . اگر گفتن اینکه موبایل ریوو سایت روسی است زیر سوال بردن است پس خود روسی بودن دیگر چیست. اما مکوضوع این نیست موضوع اینست که چرا یک سایتی را باید معتبر یا معتبر ترین بخوانیم؟ اینکه بگیمم من نشنیدم دلیل نمیشود
:lol: :lol: :lol:
بابا اصلا Mobile Trax معتبر تر :p
راضی شدی
:lol: :lol: :lol:

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اقا این mobile-review سایته توپیه دعوا نکنید سایتشم اصلیتش روسیه البته فرقیم نداره کجایی باشه مهم اینه که سایت خوبیه

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
از هر سه گوشي كه در بازار جهاني فروخته مي شود يكي محصول نوكيا است
به نقل از خبرگزاری آفتاب:
شركت نوكيا پيش‌‏بيني كرد ؛ رشد بازار جهاني همراه در سال آينده ميلادي بيشتر از ميزان برآورد شده از سوي بسياري از كارشناسان باشد. در حال حاضر ، از هر سه گوشي كه در بازار جهاني فروخته مي شود يكي محصول نوكيا است و اين شركت اميدوار است در سال آينده ميلادي با عرضه مدل‌‏هاي جديد با قابليت‌‏هاي بالا و قيمت پايين ، سهم خود از بازار را افزايش دهد.
نوكيا بر آورد كرد ؛ بخش عمده‌‏اي از رشد بازار همراه در سال آينده از بازار پر كاربر چين ناشي شود ، چين يكي از كشورهايي است كه نوكيا از بيشترين رشد سهم بازار در آن برخوردار است.

چين در حال حاضر ، حدود 380 ميليون مشترك همراه دارد.
نوكيا در 9 ماه اول 2005 ، حدود 23 ميليون دستگاه گوشي در چين , تايوان , هنگ كنك و ماكائو به فروش رساند كه در مقايسه با سال گذشته 77 درصد رشد نشان مي‌‏دهد.

طبق برآوردهاي نوكيا ، تا پايان سال جاري 780 ميليون دستگاه گوشي به فروش خواهد رفت و انتظار مي رود اين رقم در سال آينده به طور قابل توجهي افزايش يابد.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خب پس می خواستی یه همچین کمپانیی با این دم و دستگاه و تشکیلات انقدر هم نفروشه!!!

مهم اینه که گوشیهای سونی توی اکثر سایتها و اکثر review ها بهتر شناخته میشن حالا از لحاظ کمیت و تعداد ,توان تولید سونی کمتره اگه نه از لحاظ کیفیت حرف اول رو میزنه

باید خدا رو شکر کنید که سونی اریکسون 3/1 نوکیا کارمند و خط تولید داره اگه اندازه نوکیا بود که تا حالا نسل نوکیا رو از رو زمین برداشته بود

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از DariushAgah :
یعنی سونی اینقدر کوچیکه؟

فعلا که میبینی سونی با اینکه 3/1 نوکیا کارمند و خط تولید داره و تعداد گوشیهایی هم که به بازار میده نصف نوکیا هست داره حال نوکیا رو بد جور میگیره برو حساب کن ببین اگه اندازه نوکیا بود و توان تولید 20 تا گوشی تو سال رو داشت دیگه چیزی از نوکیا باقی نمی موند رسما ورشکست میشد میرفت تو کار تولید کیف و قاب برای گوشیهای سونی اریکسون :p

samuraii40

Registered User
لایک‌ها
0
فعلا که میبینی سونی با اینکه 3/1 نوکیا کارمند و خط تولید داره و تعداد گوشیهایی هم که به بازار میده نصف نوکیا هست داره حال نوکیا رو بد جور میگیره برو حساب کن ببین اگه اندازه نوکیا بود و توان تولید 20 تا گوشی تو سال رو داشت دیگه چیزی از نوکیا باقی نمی موند رسما ورشکست میشد میرفت تو کار تولید کیف و قاب برای گوشیهای سونی اریکسون
واقعا که گل گفتی.

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
به نقل از samuraii40 :
واقعا که گل گفتی.
لطف کنید وقتی تاپیک می زنید اگه حرفی دارید بزنید وگر نه ملت بیکار نیستن تا یید حضرت عالی رو بخونن !!!! :f34r:
اینجا مثل اون طوی.... نیست که مدیرش باهاتون بریزه رو هم که هر چی بر خلاف میلتون گفتم و پاک کنه ! منظورم phalls
بود !!!!! :p

:lol:

samuraii40

Registered User
لایک‌ها
0
اشتباه کردم تایید کردم اقا اصلا گل نگفتی نوکیا بهترین در جهان.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
خوب کوچیک بودن شرکت و توانایی پیشرفت نداشتن هم خودش افتخاریه. پارس خودرو هم یک ده هزارم تویوتاست ولی یکصدمش تویلید داره پس پارسخودرو بهتره به همین سادگی

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
آره عزیزم اون نوکیا هست که انقدر بزرگ شده دیگه صاحاب نداره و معلوم نیست می خواد چیکار کنه و چی تولید کنه و سیاستش مشخص نیست

اگه نه سونی اوضاعش معلومه یه شرکت متوسط با سیاست های عالی توی تمام زمینه ها

هم اسمارت فون هم جاوا بیس و...

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
نوکیا و موتورولا، پیشتاز فروش موبایل

موسسه پژوهشی گارتنر اعلام کرد که از آوریل تا ژوئن، ۱۹۰ میلیون دستگاه موبایل در دنیا به فروش رفته که نسبت به دوره مشابه سال پیش بیش از ۲۱ درصد رشد را نشان می‏دهد.

هر دو شرکت نوکیا و موتورولا سهم خود را در این بازار افزایش داده اند. در حالی که نوکیا حدود ۳۲ درصد کل فروش موبایل جهان را در اختیار دارد، موتورولا با ۹/۱۷ درصد دوم است.

عمده رشد فروش نوکیا افزایش تقاضا در بازار آمریکای شمالی و آمریکای لاتین اعلام شده که این شرکت فنلاندی توانست جایگاه نخست را تصاحب کند.

شرکت آمریکایی موتورولا در عوض توانسته است سهم خود در بازار اروپای غربی را افزایش دهد و اکنون دومین تولید کننده بزرگ است. این شرکت سال گذشته پنجم بود.

از سوی دیگر سامسونگ و ال جی کره جنوبی نیز با عقب راندن سونی اریکسون و زیمنس توانسته اند سهم خود در بازار گوشی موبایل را به ترتیب حدود ۱۳ درصد و شش و نیم درصد افزایش دهند.

سهم سونی اریکسون و زیمنس حدود شش و چهار و نیم درصد است:happy: .

در اوایل ژوئن اعلام شد که شرکت زیمنس می‌خواهد واحد تولید تلفن همراه خود را به شرکت تایوانی بن کیو بفروشد. این غول مخابرات راه دور آلمان می‏گوید که فروش این واحد در سال جاری ۴۳۰ میلیون دلار برایش هزینه دربرخواهد داشت.

گوشی‌ها‌ی موبایل زیمنس زمانی در زمره پنج گوشی برتر جهان قرار داشت، ولی مشکلات مربوط به کیفیت و رقابت شدید بر سر قیمتها موقعیت این شرکت آلمانی را تضعیف کرده است.

http://sharifnews.ir/?13627

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خبر تون خیلی قدیمیه !!!الان سونی اومده تو رده چهارم

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
لینک بدید . ادعا از خودتون در نکنید. فعلا میبینید که حتی ال جی هم از سونی پیش افتاده . حالا چهارم و پنجم زیاد هم فرق نمیکنه

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
درصد بازار موبایل در سال 2005:
1.نوکیا
2.موتورولا
3.سامسونگ
4.ال جی
5.سونی اریکسون

The ranking of vendors by market share stayed relatively the same in 2005 but fifth place Sony Ericsson Mobile Communications crept closer to fourth place LG Electronics. In the fourth quarter, LG Electronics shipped 100,000 more phones than Sony Ericsson, compared to 1.6 million more phones in the previous quarter.
http://www.arnnet.com.au/index.php/id;1702952356;fp;8;fpid;0

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سونی اریکسون رقابت سختی با ال جی خواهد داشت

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا