• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Nokia vs SonyEricsson, قسمت 23967!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از noisymind :
البته بد نبود که کیفیت پخش اون آهنگ رو از هدست های هر دو گوشی هم امتحان میکردید و اگه امکانش بود اونو با حتی آی-پاد هم مقایسه میکردید;) اون وقت متوجه تعریفی که شنیده بودید میشدید.
فکر نمیکنم گوش کردن به آهنگ از speaker گوشی همچین خوشایند باشه ( هر چند speaker قوی هم باشه) و اصلا مهم هم باشه;)

من دیدم چنین مقایسه هایی رو ولی زیاد درست نیست مخصوصا که آی پد رو متخصصان برای گوش مضر میدونند حتی یکجا خوندم آی پاد رو نباید صداش رو از 60% قدرتش بیشتر گوش کرد

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از xPlod :
تا قبل از نسخه ی R1L002 بلندی صدای زنگش معمولی بود، ولی این طور که خاطرم هست در دو نسخه ی بعدی firmware که منتشر شد در هر کدوم صدای بلندگوی خارجی ش بلندتر شد. یادمه اون موقعی که این گوشی رو داشتم یه آهنگ از تاتو روش داشتم به اسم "All The Things She Said" (نسخه ی روسی) که هر وقت کسی می گفت بلندی صدای گوشیت کمه اون رو براش می ذاشتم تا حرفش رو پس بگیره، یادش سبز:cool:

امیدوارم این طور نباشه.

یکچیزهایی بستگی به بلند گو و خود آهنگ داره . بعضی آهنگها خودشون تن بالاتری دارند. ضمن اینکه بعضی آهنگها روی بعضی گوشیها بهتر جواب میدن
مثلا 6681 آهنگهایی که تن زیر دارند رو بهتر پخش میکنه. یا مثلا آهنگهایی با صدای گیتار رو از آهنگهای تکنو و دی جی ها بهتر پخش میکنه

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از saeid_2001 :
خب قبل از هر کاری میخوام اون بحث اینده گوشیها رو که نا تمام موند ادامه بدم و روی گوشیهای نوکیا هم یه review و اینده نگری انجام بدم.
برای بدست اوردن اطلاعات کامل وارد سایت نوکیا شدم تا گوشیهای coming soon نوکیا رو ببینم و کمی اینده نگری کنیم وقتی وارد قسمت coming soon شدم متوجه شدم که نوکیا بسیار سال پر کاری رو در پیش رو داره و تعداد زیادی گوشی coming soon برای ورود به بازار داره من خودم بشخصه تا حالا ندیده بودم نوکیا انقدر پر کار شده باشه بدون شک یکی از دلایل اصلی ورود سری n نوکیا به جمع خانواده نوکیاست .

nokia-soon.jpg

چون تعداد گوشهای نوکیا زیاد بود تصمیم گرفتم به review سه گوشی از نوکیا بسنده کنم پس دو گوشی از سری N یعنی N80 و N92 و یک گوشی هم از سری E یعنی E61 رو مورد بررسی قرار میدم.
اولین گوشی , گوشی رویایی n80 .n80 بدون شک یکی از امیدوار کننده ترین محصولات نوکیا در اینده خواهد بود . n80 در اصل پسر مدل رویایی 7650 نوکیا بود که 7650 به عنوان اولین گوشی اسمارت فون سری 06 نوکیا موفقیتی بزرگ برای نوکیا به حساب میامد در اصل 7650 شروعی برای اسمارت فونها بود و حالا n80 ته اسمارت فونها تا این زمان است واقعا امکانات n80 هر علاقه مند به گوشی و دنیای دیجیتال رو وجد میاورد n80 رو اصل میتوان گوشی با قابلیتهای منحصر بفرد .

7650-n80.jpg

در اولین دید به گوشی بدون شک اندازه کوچک ان (در حالت در بسته) شما رو شگفت زده میکند n80 با اندازه 95.4 x 50 x 23.4 mm به عنوان کوچکترین گوشی در خانواده گوشیهای سری 60 نوکیاست (برای اینکه اندازه تقریبیش بیاد دستتون میتوانید با k750 مقایسه کنید که این گوشی به اندازه 5 mm ارتفاعش از k750 کمتر است ولی به اندازه 4 mm از عرض بزرگتر است) و این شاید برای کسانی که همیشه از بزرگی (گوشکوبی) گوشیهای سری 60 نوکیا رنج میبردند جای خوشحالی داشته باشد.(خودمم یکیشون)

nsize.jpg

n80 یک دوربین 3 مگا پیکسلی با 20x زوم دارد که فاقد auto focus است که برای همچین دوربینی کمی جای تعجب باقی مگذارد ولی با این حال دو حالت focus برای دوربین این گوشی در نظر گرفته شده است که برای حالت نزدیک و حالت معمولی عکاسی است با اینکه این حالت به مقدار زیادی میتواند در عکاسی تاثیر داشته باشد ولی بدون شک جای auto focus را نمیگیرد از دیگر نکات میتوان به عکاسی در حالت افقی و تمام صفحه اشاره کرد که کار عکاسی را دلچسبتر و اسانتر میکند و امکان اتصال مستقیم به پرینتر از طریق بلوتوت یا شبکه بیسیم و یا usb.
استفاده از wlan در استاندارد 802.11g. که در گوشیهای جدید دو کمپانی wlan جای خود را باز کرده است .
استفاده از سیمبین ورژن 9.1 و همچنین استفاده از S60 3rd Edition که رزولوشن بالاتر و همچنین نمای افقی به همراه بهبود اینترفس اصلی پشتیبانی میکند البته حالت نمای افقی فقط برای دوربین بکار میرود که در E60 که بعدا بررسی خواهیم کرد اپشنی برای دوباره جهت یابی هم وجود دارد .رزولوشن بالاتر در اصل اندازه صفحه مونیتور را تغییر نداده بلکه میزان حجم پیکسل را در صفحه افزایش داده و این باعث خواناتر شدن نوشتها و عکسها شده کلا کیفیت رفته بالا.

Nland.jpg

n80 در اصلی قسمتی از Nokia XpressMusic که میتوان کاربرد اصلی ان در upnp که در مورد ان توضیح خواهیم داد .از دیگر نکات در n80 میتوان به استفاده ان به عنوان USB Mass Storage در زمان اتصال از طریق usb دانست .
از نکات جالب دیگه پخش فایلهای wma محافظت شده ویا همون licence داره خودمون که با drm محافظت میشن و به اشتراک گذاری اونها اشاره کرد .
انقدر در مورد n80 میشه گفت که خودش یه مقاله n صفحهای میشه ولی برای اثبات قدرت n80 به همین مطالب و البته مطلب پایین در مورد upnp بسنده میکنم
***نوکیا با بکار گیری wlan در این گوشی امکان استفاده از تکنولوژی Upnp را در گوشی را فراهم کرده در اصل upnp نقطه عطفی برای گوشیهای موبایل است و یکی از بزرگترین دلایل برتری n80 نسبت به سایر گوشیهای اسمارت فون همین تکنولوژی است این تکنولوژی برای اولین بار در گوشیهای موبایل در n80 بکار میرود و از این طریق نوکیا کمی خود را از دیگر رقبا جلو میاندازد فقط برای اینکه کمی با اهمیت این تکنولوژی اشنا بشید توضیح مختصری در این مورد میدم.در اصل این تکنولوژی برای ارتباط اسان و راحت برای به اشتراک گذاری انواع نسخهای مولتی مدیا در یک خانه دیجیتال است در نگاه اول همه میگن خب خانه دیجیتالمون کجا بود ولی در اصل با این تکنولوژی میشه هر گونه فایل مولتی مدیا و غیره را در یک شبکه بیسیم به اشتراک گذاشت یا از فایل به اشتراک گذاشته شده استفاده کرد برای مثال شما از طریق این تکنولوژی میتونید فایل اهنگ خود را در موبایل n80 خود در تلویزبونتان پخش کنید و یا با کامپیوتر خود یک شبکه بیسیم راه اندازی کنید و با دستگاه موبایلتان در هر جای خانه از فایلهای اهنگ به اشتراک گذاشته شده استفاده کنید ویا از ان به جای کنترل استفاده کنید (در خانه دیجیتال) (واقعا ته تهشه دیگه)
این تکنولوژی از پروتوکل tcp/ip استفاده میکند و سیستم عاملهای امروزی (xp) همگی از ان پشتیبانی میکنند.
البته اگر بخواهیم در مورد این تکنولوژی بحث کنیم خودش مطلبی خیلی طولانی میشود من توصیه میکنم خودتون بیشتر تحقیق کنید تا بیشتر از اهمیت این تکنولوژی با خبر شید .

upnp.jpg

در پایان در قالب یه طرفدار نوکیا باید اینو بگم که این گوشی فراتر از انتظارات هست و به عنوان یه فرد بیطرف میگم خیلی گوشی خوبیه

تعدد گوشیهای جدید و مخصوصا متفاوت بودنشون انتخابهای زیادی رو برای طرفدارن نوکیا به همراه داره در مقایسه با برندهای دیگه که 2 یا 3 پلتفرم بیشتر ندارند و گوشیهای جدیدشون هم در یکی از اون دو یا سه دسته جا میگیرند مثلا دابلیو 900 روی همان پلاتفرم اس 700 ساخته شده

در حالیکه ان 80 یک گوشی کوچیک و زیباست و پرطرفدار گوشیهایی مثل ان 91 و ای 70 و ای 61 من رو بیشتر جذب میکنه. قابلیتهای خوب و قدرت باطری خوب به همراه سیمبین دوست داشتنی

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از DariushAgah :
مثلا دابلیو 900 روی همان پلاتفرم اس 700 ساخته شده

اینو بگم که w900 روی پلت فرم w800 , K750 ولی با امکانات بهتر ساخته شده;)

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از xPlod :
منم به عنوان یه طرفدار
se.gif
اینو بگم که تا قبل از مطالعه ی Preview ی Mobile-Review از N80، به این گوشی به عنوان گوشی بعدیم نگاه می کردم. امیدوارم تا هنگام عرضه ش، ایراداتش (مخصوصن باتری ش) برطرف شده باشه.

البته xplod جان با مطالعه review سایت mobile-review به 2-3 تا مشکل اساسی اشاره شده تو N80

1- باتری
2- کیفیت دوربین که میگن با این که 3 هست ولی انگار فقط تعداد پیکسلها بیشتر شده و کیفیت اصلا چنگی به دل نمی زنه البته اون اقای Eldar گفته که نسخه ما prototype بوده که انتظار میره تو نسخه اصلی بهتر بشه

3- مشکلات سیمبین 9.1 که خوب اونم در حال تست هست دیگه در آخر بهتر میشه

کلا به عنوان یه طرفدار سونی از این N80 خیلی خوشم اومد گوشی خوبی هست;)

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
این صحبتم به چند صفحه قبل بر میگرده
الحمدالله دانشگاهم جز بهترین سراسری ها هستش و با فحش دادن به دانشگاه آزاد و دانشجوهاش چیزی از بنده کم
و کسر نمیشه بلکه بیشتر احساس غرور می کنم که به آزاد نرفتم
اما در مورد صحبت های چند صفحه ی آخر :
اولا ممنون از رییس که صحبت هایی رو که ما داشتیم ( و احیانا داریم ) رو خیلی بهتر بیان می کنند و ما جز تایید کاری رو
صلاح نمی دونیم
ضمن اینکه N80 گوشی خوبیه و کسی منکرش نیست
صدای w800 و k750 در حد خوبی هست و با نصب فریم ور های جدید قویتر هم میشه با این وجود در اکثر ریویوها
از صدای این دو گوشی به خوبی یاد شده . منظور هم از صدای گوشی معمولا هندزفری یا ear Phone اون گوشی هست
تا اسپیکر . با این حال اسپیکرهای این دو گوشی از نظر من خیلی قوی بودند و کاملا شبیه به هم . چون من هر دوشون
رو تست کردم

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از xPlod :
منم به عنوان یه طرفدار
se.gif
اینو بگم که تا قبل از مطالعه ی Preview ی Mobile-Review از N80، به این گوشی به عنوان گوشی بعدیم نگاه می کردم. امیدوارم تا هنگام عرضه ش، ایراداتش (مخصوصن باتری ش) برطرف شده باشه.
دقیقا منم همین دید رو نسبت به n80 دارم البته اینم باید در نظر بگیریم که نسخهای که الان تست میکنن همه prototype (نسخه ازمایشی) هست و بدون شک نوکیا نسخه اصلی گوشی رو با این مشکلات عرضه نمیکنه و شاید وجود همچین ایراداتی تا حدودی غیر طبیعی هم نباشه هر گوشی در نسخه ازمایشی میتونه مشکلات زیادی داشته باشه

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از saeid_2001 :
دقیقا منم همین دید رو نسبت به n80 دارم البته اینم باید در نظر بگیریم که نسخهای که الان تست میکنن همه prototype (نسخه ازمایشی) هست و بدون شک نوکیا نسخه اصلی گوشی رو با این مشکلات عرضه نمیکنه و شاید وجود همچین ایراداتی تا حدودی غیر طبیعی هم نباشه هر گوشی در نسخه ازمایشی میتونه مشکلات زیادی داشته باشه
همه ی موارد 50 - 50 هستش
نسخه ی آزمایشی بیشتر برای شناخت امکانات گوشیه اما احتمال اینکه یکهو آزمایشی با اصلی زمین تا آسمون فرق کنه
خیلی کمه

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از tintin :
همه ی موارد 50 - 50 هستش
نسخه ی آزمایشی بیشتر برای شناخت امکانات گوشیه اما احتمال اینکه یکهو آزمایشی با اصلی زمین تا آسمون فرق کنه
خیلی کمه
در هر صورت اینکه نوکیا این گوشی رو با این ایرادهای بدیهی وارد بازار کنه خیلی جای تعجب داره و تقریبا غیر ممکنه چون یکی بزرگترین اعتبارات نوکیا مخصوصا در بازار داخلی اینه که درصد میزان خرابی گوشیها و اینکه مشکل داشته باشند نسبت به بقیه کمپانیها کمتره و بلواقع هم میشه در بازار خودمون دید که همیشه میزان برگشتی گوشیهای نوکیا خیلی کمتر از برندهایی مثل سونی یا دیگر برندها است پس اینکه بخواد گوشی رو در همان ابتدای فروش با مشکلات زیاد وارد بازار کنه خیلی دور از انتظار و غیر ممکن به نظر میرسه

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از saeid_2001 :
در هر صورت اینکه نوکیا این گوشی رو با این ایرادهای بدیهی وارد بازار کنه خیلی جای تعجب داره و تقریبا غیر ممکنه چون یکی بزرگترین اعتبارات نوکیا مخصوصا در بازار داخلی اینه که درصد میزان خرابی گوشیها و اینکه مشکل داشته باشند نسبت به بقیه کمپانیها کمتره و بلواقع هم میشه در بازار خودمون دید که همیشه میزان برگشتی گوشیهای نوکیا خیلی کمتر از برندهایی مثل سونی یا دیگر برندها است پس اینکه بخواد گوشی رو در همان ابتدای فروش با مشکلات زیاد وارد بازار کنه خیلی دور از انتظار و غیر ممکن به نظر میرسه

به هر حال چیزی که مسلمه اینه که هر دو گوشی N80 و P990 از سیمبین 9.1 می خوان استفاده کنن و فعلا هم که این نسخه سیمبین به درستی کامل نشده و باگ زیاد داره

دلیل تاخیر P990 هم همین بوده :(

حالا باید صبر کنیم ببینیم چی میشه;)

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
لطفا لینکی که آمار شما رو تایید کنه بذارین
من خونده بودم میزان برگشتی سامسونگ خیلی کمه ولی نوکیا رو ندیده بودم
البته بنظرمن ایراد بیشتر از سیمبین 9.1 هست

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از tintin :
لطفا لینکی که آمار شما رو تایید کنه بذارین
من خونده بودم میزان برگشتی سامسونگ خیلی کمه ولی نوکیا رو ندیده بودم
البته بنظرمن ایراد بیشتر از سیمبین 9.1 هست

تن تن جان برادر شما هم بدجوری به این بندگان خدا گیر دادی بگذار یه کم هم اینا تو رویا بمونن:happy:

راستی اون قضیه سامسونگ تو ایران منتفیه . این حرف رو از جاییم در نیووردم . بنده 2 سال در دفتر مرکزی سامسونگ (IRAN LIASION OFFICE) با این چشم بادمی ها سر کردم و اتفاقا همین 4 ماه پیش بود که استعفا دادم . وقتی میگم دفتر مرکزی منظورم نه سام هست نه پارس قائم . این شرکت ها زیر نظر ما بودن و فقط شرکت هایی بودن که سرمایه کلفتی داشتن و پارتی کلفت تر ( حالا لازم هم نیست بگم که دمشون به کجا بنده و رییسشون کیه :D ) اما چیزی که مهمه اینه که همین چشم بادمی های کوتوله ( که دیگه کوتوله هم نیستن) تنها موبایل های LOW END و صد البته درجه 2 شون رو که تنها در پلنت چین تولید میشه و به جز ایران فقط در دو-سه کشور عقب مونده دیگه صادر میشه رو به دست من و شما میدن .

بهتر حالیت کنم : موبایلی که از دبی ( با مارک سامسونگ) میگیری زمین تا آسمون با اونی که تو ایران میگیری فرق داره و اصلا قابل مقایسه نیست و آمار خرابی این موبایل ها زیاده اما سودشون هم بسیار بالاست (به طوری که کسی مثل حریر پوش که پولش از پارو بالا میره با پارس قائم در میوفته و یه قسمت از سهم بازار رو تصاحب میکنه !!)

پس اصلا روی خرابی کم سامسونگ حساب نکن که در ایران رویاست . اما در عوض خدمات پس از فروش خوبی داره که اونم از سیاست های کره ای هاست و لاغیر ( اگه این کارو نمیکردن که کاسه کوزشون رو باید جمع می کردن:D )

از اوضاع بازار و سامسونگ و رقیباش و چیزایی که دیدم حرف واسه گفتن زیاده اما برای امروز بسه:happy:

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
واسه هر کی که بر بوده ! واسه ما که خوب بوه تا حالا با 3 تا samsung سر و کار داشتم که هر کدوم یه 2-3 سالی کار کردن و هنوزم دارن کار می کنن !!!!!!!!!!!!!

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
البته به نظر بنده ی حقیر سایر مارک ها رو هم مثل نوکیا یا سونی گواتمالییها یا بنگلادشیها تو ایرن پخش نمی کنن بکه مثلا پارس همراه مجری این طرحه ... پس این مساله ای فراگیر است که این شرکت از دم به فلانی و اون شرکت از سر به فلانی وصلند ... بنابراین این مساله راجع به همه ی برند ها مطرح است ....
حالا شما مال سامسونگشو دیدی ...
اصلا به نظرم این روز ها قبل از خرید گوشی باسد یه توصل زد به 14 معصوم بعدم توبه از تمام گناهان ... و دو دور تلاوت کلام الهی و بعد با توکل به خدا بری واسه گوشی خریدن تا دچار مشکل نشی ... !

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خب اینم نتایج بهترین گوشیهای 2005 از دید سایت mobile-review:

http://www.mobile-review.com/articles/2006/awards2005-en.shtml

همون طور که انتظار می رفت و طرفدار های نوکیا نمی خوان قبول کنن k750i شده bestseller

نتایج ایناست:

A: bestseller

1- SE K750i

2- Motorola Razr V3

3-Samsung D500/D600

اون اخر هم یه اشاره شده به 6681 و N70 که بله گوشیهای خوبی بودن:p ولی مقامی نیاوردن

بقیه هم به این شکل هست:

B:price/Quality nomination

1- siemens C75

2- SE K500i

3- Motorola C650

C:Image nomination

1-Motorola PEBL and Motorola SLVR

2-Nokia 8800

3- Samsung E530

D:Mass and Innovative nomination

1- Samsung D600

2- SE W800i

3-Samsung E750/E760

خب 1 مقام اولی و دو تا مقام دومی برای سونی:cool: دیگه چی می خواین؟ یه شرکت هست که یک سوم نوکیا کارمند داره و با خط تولید محدودتر

نوکیای بیچاره چی داره؟ فقط یه مقام دومی همین:p با این دک و پوز مقامی که آورده عالیه باید بهتون تسلیت بگم!!

بازم حرف و حدیث دارین؟؟

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Sony Ericsson!! :
خب اینم نتایج بهترین گوشیهای 2005 از دید سایت mobile-review:

http://www.mobile-review.com/articles/2006/awards2005-en.shtml

همون طور که انتظار می رفت و طرفدار های نوکیا نمی خوان قبول کنن k750i شده bestseller

نتایج ایناست:

A: bestseller

1- SE K750i

2- Motorola Razr V3

3-Samsung D500/D600

اون اخر هم یه اشاره شده به 6681 و N70 که بله گوشیهای خوبی بودن:p ولی مقامی نیاوردن

بقیه هم به این شکل هست:

B:price/Quality nomination

1- siemens C75

2- SE K500i

3- Motorola C650

C:Image nomination

1-Motorola PEBL and Motorola SLVR

2-Nokia 8800

3- Samsung E530

D:Mass and Innovative nomination

1- Samsung D600

2- SE W800i

3-Samsung E750/E760

خب 1 مقام اولی و دو تا مقام دومی برای سونی:cool: دیگه چی می خواین؟ یه شرکت هست که یک سوم نوکیا کارمند داره و با خط تولید محدودتر

نوکیای بیچاره چی داره؟ فقط یه مقام دومی همین:p با این دک و پوز مقامی که آورده عالیه باید بهتون تسلیت بگم!!

بازم حرف و حدیث دارین؟؟

رده بندی کلی فروش رو قرار بدید ببینیم نوکیا چندمه

:cool:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اسمارت فونها هیچوقت بست سلر نبوده اند دلیلش هم اینه که این گوشیها برای افراد مبتدی و کسانیکه آشنایی با برنامه های موبایل ندارند ساخته نمیشه مورد امسال هم چیز عجیبی نبود

اما سایر جایزه ها فقط از دید سایت روسی موبایل ریوو است که گرایشش به سونی اریکسون کاملا مشخصه و سایتهای دیگه هم ستند که از این رده بندیها دارند مثلا سایتموبایل ترکس

اما اگر درصد کل فروش سال رو کسی لینکشو پیدا کرد قرار بده اینجا که ثواب داره

Cell Phones
Motorola RAZR – The fashion cell phone of 2006. Hit product has remade Motorola as a major cell phone player. Flip open clamshell design, quad band cellular (GSM 850/900/1800/1900) plus standard features in most GSM phones.
Nokia N90 – Multimedia hit product from Nokia that includes 2.1 megapixel (1600 x 1200 pixels) camera with Carl Zeiss Optics, autofocus and 20x digital zoom, high res display (352 x 416 pixels), video capturing in MP4 format (MPEG-4 video, AAC-LC audio) CIF resolution (352x288 pixels), MMC expansion slot, tri-band phone using Series 60 software.
LG The V – Smart clamshell design with small but useable QWERTY keyboard, VCAST compatible (Verizon Wireless service on top of EV-DO), 1.3 megapixel camera, MP3 player, mini-SD,

http://www.mobiletrax.com/mobaward/mobaward.html

موتورولا . نوکیا ان 90 و الجی

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از DariushAgah :
اسمارت فونها هیچوقت بست سلر نبوده اند دلیلش هم اینه که این گوشیها برای افراد مبتدی و کسانیکه آشنایی با برنامه های موبایل ندارند ساخته نمیشه مورد امسال هم چیز عجیبی نبود

اما سایر جایزه ها فقط از دید سایت روسی موبایل ریوو است که گرایشش به سونی اریکسون کاملا مشخصه و سایتهای دیگه هم ستند که از این رده بندیها دارند مثلا سایتموبایل ترکس

آره دیگه حالا چون نوکیا رو تحویل نگرفته داری اینو میگی؟

می بینی که اگه گرایشش به سونی بود نه سامسونگ نه موتورلا رو نمیذاشت تو عناوین اول تا سومش

فقط یعنی با نوکیا مشکل داره سایته؟؟

بهتره که واقعیتها رو قبول کنید و بی خود هم سفسطه نکنید;)

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Sony Ericsson!! :
آره دیگه حالا چون نوکیا رو تحویل نگرفته داری اینو میگی؟

می بینی که اگه گرایشش به سونی بود نه سامسونگ نه موتورلا رو نمیذاشت تو عناوین اول تا سومش

فقط یعنی با نوکیا مشکل داره سایته؟؟

بهتره که واقعیتها رو قبول کنید و بی خود هم سفسطه نکنید;)

واقعیت؟ مگر فقط سایت موبایل ریووه که رده بندی داره؟ یکیشو خودم لینکشو گذاشتم که میبینید اثری از سونی توش نبود. اگر واقعیت ایه که رده بندی سایت موبایل ریوو از دیگران معتبرتره این شمایید که دارید اشتباه میکنید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا