• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Nokia vs SonyEricsson, قسمت 23967!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=846&idPhone1=1318

ضمنا برای اینکه متوجه بشید تغییر OS چقدر تاثیر گذار بوده می تونید به سایت mobile-review.com برین و ریویوی مربوط
به 990 رو بخونید . نه تنها ورژن سیمبین 9.1 هست بلکه ورژن اینترفیس UIQ هم به 3 ارتقاء یافته

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از tintin :
ممنون از رییس
خیلی خوب بود . راستی من یک نظری هم درباره ی این DVB-H رو N92 دارم و اون اینه که اگر کسی مصصم به دیدن
TV روی موبایل باشه می تونه با سرویس هایی مثل GPRS یا اصلا همین شبکه ی نسل سوم ( که من نمی دونم چرا
ازش هیچ یادی نشده ) به سایتهایی رفت که تلویزیون پخش می کنند .
بعدشم شما فکر کردی میشینی پای موبایل TV نگاه کنی ؟ شاید روزی 10 دقیقه .
ضمن اینکه مثلا N92 نسبت به N90 چه چیزه شاهکاری داره ؟
همونه فقط یک قابلیت DVB-H اضافه شده و صفحشم شده 16میلیون رنگ . طراحیش همونه . دوربین همونه . OS همونه
اما تغییرات 990 به 910 از سیستم عامل خیلی قویتر و دوربین 2 مگاپیکسل بگیر تا چیزهای کوچکی مثل رادیو
از نظر من در طراحی 990 کمی سهل انگاری شده ولی ابدا من این محصول رو زشت نمی بینم .
بگذریم . جز تایید صد باره ی حرف های xPlod خان جان ! کار دیگه ای نمی بینم که انجام بدم

خوب شما عادت داری هر چیزی که بدرد خودت نمیخوره رو بگی بدرد نمیخوره و در مورد پیشرفتها هم نظر منفی بدی هر چند اون اسیلون برتری کا 750 تو موزیک رو تو بوق و کرنا میکنید ولی اینها اولا ارائه گوشهایب مختلفه برای نیازهای مختلف و افراد مختلف و همین بازار نوکیا رو موفق کرده ضمن اینکه پیشرفت در هر صورت مثبته معلوم نیست با ان 92 چند دقیقه بشه تلوزیون نگاه کرد ولی این یک حرکت رو به جلوه برای گوشیهای آینده که به کاربران آینده امکان میده هرچقدر که خواستند تلوزیون نگاه کنند و مخالفت و زیر سوال بردن پیشرفتها خود به خود شکست میخورد

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از DariushAgah :
خوب شما عادت داری هر چیزی که بدرد خودت نمیخوره رو بگی بدرد نمیخوره و در مورد پیشرفتها هم نظر منفی بدی هر چند اون اسیلون برتری کا 750 تو موزیک رو تو بوق و کرنا میکنید ولی اینها اولا ارائه گوشهایب مختلفه برای نیازهای مختلف و افراد مختلف و همین بازار نوکیا رو موفق کرده ضمن اینکه پیشرفت در هر صورت مثبته معلوم نیست با ان 92 چند دقیقه بشه تلوزیون نگاه کرد ولی این یک حرکت رو به جلوه برای گوشیهای آینده که به کاربران آینده امکان میده هرچقدر که خواستند تلوزیون نگاه کنند و مخالفت و زیر سوال بردن پیشرفتها خود به خود شکست میخورد
نه جانم قبلا سامسونگ و الجی گوشی تلویزیون دار زیاد داشتند و این اولیش و یک حرکت نبوده
من منکر پیشرفت نیستم . نمیگم هم که TV روی موبایل بده . خود من هم اگر داشته باشم شاید روزی 1 ساعت نگاه
کنم ولی دوست خوبمون سعید خان که میگه 990 تفاوت چندانی با 910 نداره خودشون بیان بگن حالا 92 علاوه بر اینکه
یک تلویزیون گذاشته روی موبایل چه چیز خاصی داره ؟
هر چند خیلی از تفاوت های 990 با 910 در اون پست نگفته بودن

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
باز که شما ها رفتین تو رویا ، اون یکی میگه W1000 فلانه ... نفر بعدی از تاب میفته میگه K800i بهمانه ...
آخه بابا جون مگه مجبورین از برند محبوبتون با محصولاتی که هنوز نیومده دفاع کنید .... یعنی k750 با اون همه ابوهت (!!!!!) دیگه حرفاش ته کشید ...
خوب اگه رسم اینطوریه که همه باید جمع شن ، یکی با samsung i300 که روش هارد گیگابایتی داره یا اون یکی که دوربین 7 مگاپیکسل داره ... یکی با nokia 888 که تا 2-3 سال پوز تکتولوژی و زده !!!! بعد اونوقت آیا بازم جایی برای محصولاتی که در چین تولید میشن (!!!!) باقی میمونه که چیزی خارق العاده ارایه بدن !!!
نه من که فکر نمی کنم ....
پس بهتره به نتیجه گیری رو همون مدلهای حقیقی w800 و k750 و 60s و Ns بپردازیم ...
اما من دیگه به اینجام رسیده از این داستان های شما
شمایی که با علم مطلق میگی symibin که اصلا مهم نیست ! از اون طرف داری خودتو می کشی واسه p990
با کمال احترام اگه java واقعا اینقدر نیازها رو برآورده میکنه فکر نمی کنم نیازی میموند که این p990 یا سیسنم عامل symbin 9.1 به بازار ارایه بشه .... نه خیر ... داستا ن اینجاست ... که designer های این برند ، دنبال فتح بازارن و اگه بخوان چشماشونو ببندن و از هر مزخرفی صرف SE بودنش دفاع کنن ، نخواهند تونست به اهدافشون برسن ... اونها هم مجبورن تکنولوژی برتر رو به خدمت بگیرن ! که البته هم این کارو کردن ....
یا اون یکب دوستمنون که از اسم کتلت استفاده کردن !!! من در عجبم که با این ترتیب لابد سری p سونی خود ماهیتابه ان دیگه ! ( عنوانی که بچه های فنی امیر کبیر آنرا اطلاق میکنند )
از همه اینها که بگزریم w800 حتی نتوانست عنوان بهترین دوربین 2005 را نیز به دست آورد ، عنوانی که آنرا N90 ربود ... و عنوان بهترین mp3 player عنوانی نیست که منه خریدار به خاطرش پول بدم به گوشی که در چین تولید شده باشه ...
بازهم اضافه میکنم که سونی اریکسون بیشتر مدیون اسم خود است تا کیفیتش ... از پروجکشن و سینمای خانگی آن گرفته تا گوشش موبایل ...

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
مرسی رییس عالی بود

البته من خودم به شخصه نکته منفی تو طراحی P990 نمی بینم و به نظرم گوشی خوشگلی هم هست مضاف بر اینکه میشه کی برد رو هم جدا کرد و بدون کی برد باهاش کار کرد که خیلی زیباتر هم میشه

بعد هم می دونین که سونی اریکسون یه شرکت کوچکتری نسبت به نوکیا هست و نباید ازش توقع سالی 20 تا گوشی به بازار داشت ولی خب این نکته رو باید در نظر بگیریم که همین تولیدات محدود سونی نسبت به نوکیا همیشه براش خوش یمن بوده و اکثر گوشیهای سونی اریکسون همیشه مدت زیادی رو بورس بودن و همیشه هم خریدار داشتن ببینید الان 1 سال میشه K750 به بازار معرفی شده ولی هنوز هم تو ایران هم خارج ایران خیلی ها دنبالشن که بخرن یا w800 هم همین طور

چیزی که من فکر میکنم اینه که سونی همیشه روی گوشیهاش فکر میکنه و سعی میکنه یه محصولی رو بده به بازار که براش فروش خوبی رو داشته باشه چون به هر حال از نظر خط تولید و کارمند نسبت به نوکیا که برای خودش یه غول هست کمبود داره ولی با این وضعیت اگه بخوایم مقایسه کنیم کارنامه شرکت سونی نسبت به نوکیا پر بار تر هست و گوشیهایی که به بازار معرفی کرده تاثیرات زیادی روی سلیقه خریدار گذاشته

کاری که نوکیا با تمام عظمت و بزرگی خط تولید و کار منداش نتونسته که انجام بده

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
با این که پاک کردن پست رو بی احترامی به خودم و سایرین می دونم اما من 11 پست آخر که سرشار از در و گوهر بود رو پاک کردم. باز هم تکرار می کنم، اگه در مورد مقایسه ی برندها، گوشی ها و تکنولوژی ها شون مطلبی دارید بنویسید وگرنه اینجا جای نقد شخصیت و شعور اشخاص نیست.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از radian :
آخه بابا جون مگه مجبورین از برند محبوبتون با محصولاتی که هنوز نیومده دفاع کنید .... یعنی k750 با اون همه ابوهت (!!!!!) دیگه حرفاش ته کشید ...
خوب اگه رسم اینطوریه که همه باید جمع شن ، یکی با samsung i300 که روش هارد گیگابایتی داره یا اون یکی که دوربین 7 مگاپیکسل داره ... یکی با nokia 888 که تا 2-3 سال پوز تکتولوژی و زده !!!! بعد اونوقت آیا بازم جایی برای محصولاتی که در چین تولید میشن (!!!!) باقی میمونه که چیزی خارق العاده ارایه بدن !!!
نه من که فکر نمی کنم ....
پس بهتره به نتیجه گیری رو همون مدلهای حقیقی w800 و k750 و 60s و Ns بپردازیم ...

اولا که ما اگه حرفی زدیم از W900 یه مدلی هست که اومده تو بازار اگه نمی دونین یه سر بزنین اینجا ببینین w900 دو ماه هست که تو بازاره :D

http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=525244#post525244

بعد هم مثلا نوکیا فکر کردی مونتاژ کجا هست؟ یا مجارستان هست یا اینکه زده Made by nokia

تعداد اونایی که زده باشه Made in Finland خیلی کمه

بعد هم تمام گوشیهای سونی که چین نیست سری P که کلا تولید فرانسه هست و یه تعدادی هم مثل همین w900 ساخت ژاپن هست ;)

تازه اینم بدونین که چین هم جنس درجه 1 داره هم جنس درجه 2 هم جنس درجه 3

کمپانی بزرگی مثل سونی هیچ وقت نمیاد محصولاتی رو که تو چین براش می زنن اجازه بده با جنس درجه 2و3 زده بشه تمام محصولات چینی سونی همه درجه 1 هستن و تو کل دنیا و اروپا وآمریکا هم توزیع میشن

بعد هم قطعات اصلی مثل مادربرد گوشی و مدول دوربین و... تولید خود ژاپن یا sweden هست که میاد اونجا سوار میشه

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از xPlod :
با این که پاک کردن پست رو بی احترامی به خودم و سایرین می دونم اما من 11 پست آخر که سرشار از در و گوهر بود رو پاک کردم. باز هم تکرار می کنم، اگه در مورد مقایسه ی برندها، گوشی ها و تکنولوژی ها شون مطلبی دارید بنویسید وگرنه اینجا جای نقد شخصیت و شعور اشخاص نیست.

دستت درست رئیس !
83.gif

ولی افسوس !!!!!!!!!!
80.gif

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Sony Ericsson!! :
اولا که ما اگه حرفی زدیم از W900 یه مدلی هست که اومده تو بازار اگه نمی دونین یه سر بزنین اینجا ببینین w900 دو ماه هست که تو بازاره :D

http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=525244#post525244

بعد هم مثلا نوکیا فکر کردی مونتاژ کجا هست؟ یا مجارستان هست یا اینکه زده Made by nokia

تعداد اونایی که زده باشه Made in Finland خیلی کمه

بعد هم تمام گوشیهای سونی که چین نیست سری P که کلا تولید فرانسه هست و یه تعدادی هم مثل همین w900 ساخت ژاپن هست ;)

تازه اینم بدونین که چین هم جنس درجه 1 داره هم جنس درجه 2 هم جنس درجه 3

کمپانی بزرگی مثل سونی هیچ وقت نمیاد محصولاتی رو که تو چین براش می زنن اجازه بده با جنس درجه 2و3 زده بشه تمام محصولات چینی سونی همه درجه 1 هستن و تو کل دنیا و اروپا وآمریکا هم توزیع میشن

بعد هم قطعات اصلی مثل مادربرد گوشی و مدول دوربین و... تولید خود ژاپن یا sweden هست که میاد اونجا سوار میشه

نوکیا علاوه بر فنلاند توی آلمان و مجارستان هم گوشی میسازه که هر دو از چین بهترند و خریدار معمولا حق انتخاب داره و مثلا بهش نمیگن که کا 750 فقط چینی داره شما میتونی بپسری بعد اگر با مجارستان حال نمیکنی نخری . خود سونی هم گوشیهای خوبش مثل همونایی که گفتید رو توی چین نمیزنه چون احتمالا امکان تولیدش در چین نیست
چین جیزی از خودش نداره شرکتهای خارجی خط ها تولید قدیمیشونو میبرند به چین و اونجا تولید میکنند . خوب خط تولید 10 سال پیش سونی هم خط تولید خوبیه و میتونه محصول با کیفیت تولید کنه اما چون خط تولید خط تولید روز نیست کیفیت پایینتری داره همینطور چون خط تولید مال خود چینی ها نیستت و مال خارجیهاست اونها آخرین تکنولوزیشونو به چین نمیارند. مسلما وقتی بنز توی چین میخواهد تولید کنه نمیاد بهترین دستگاهاشو ببره اونجا مستقر کنه بلکه دستگاهای قدیمی رو میبره و خط تولید خودش رو نو میکنه . اینه که تولیدات چینی خوبند اما مانده تا به اروپا و ژاپن برسند

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از xPlod :

ولی کاش اونی که لازم بود جوابشو میگرفت ;)

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از DariushAgah :
نوکیا علاوه بر فنلاند توی آلمان و مجارستان هم گوشی میسازه که هر دو از چین بهترند و خریدار معمولا حق انتخاب داره و مثلا بهش نمیگن که کا 750 فقط چینی داره شما میتونی بپسری بعد اگر با مجارستان حال نمیکنی نخری . خود سونی هم گوشیهای خوبش مثل همونایی که گفتید رو توی چین نمیزنه چون احتمالا امکان تولیدش در چین نیست
چین جیزی از خودش نداره شرکتهای خارجی خط ها تولید قدیمیشونو میبرند به چین و اونجا تولید میکنند . خوب خط تولید 10 سال پیش سونی هم خط تولید خوبیه و میتونه محصول با کیفیت تولید کنه اما چون خط تولید خط تولید روز نیست کیفیت پایینتری داره همینطور چون خط تولید مال خود چینی ها نیستت و مال خارجیهاست اونها آخرین تکنولوزیشونو به چین نمیارند. مسلما وقتی بنز توی چین میخواهد تولید کنه نمیاد بهترین دستگاهاشو ببره اونجا مستقر کنه بلکه دستگاهای قدیمی رو میبره و خط تولید خودش رو نو میکنه . اینه که تولیدات چینی خوبند اما مانده تا به اروپا و ژاپن برسند

نه اینطور نیست مثلا یه گوشی مثل 6230i فقط مجارستانی داره خوب اینجا خریدار چه حق انتخابی داره؟؟؟

بعد هم دلیل تولید گوشی تو چین دستمزد کمتر کارگر و بقیه عوامل مثل مالیات و ... هست که رو قیمت گوشی تاثیر میزاره نه اینکه خط تولید ده سال پیش بره اونجا

خب ده سال پیش که K750 ی نبوده که خط تولیدش باشه و بره اونجا بخواد تولید شه بهتره رو اصول حرف بزنین

خود نوکیا هم اگه براش این کار سود نداشت خط تولیدش رو نمی برد مجارستان . تازه رو بعضی از گوشیهاش که اصلا نمی نویسه کجایی هست فقط می نویسه Made by nokia که حتما تولید تایوان یا اندونزی هست که روش نمیشه بنویسه کجا! فقط می نویسه تولید نوکیا;)

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
در ضمن یه نگاه هم اینجا بندازین تو وسط صفحه به most popular یه نگاه بکنین چیا هست:

http://asia.cnet.com/reviews/mobilephones/

1- sony ericsson w900i

2-motorola razr v3x

3- Nokia N70

4- Sony Ericsson W810i

5- Sony Ericsson P990i

6- Sony Ericsson W550i

میبینید که از 6 تا بهترین گوشی ها از نظر مردم : 1 دونه موتورلا هست 1 دونه نوکیا و 4 تا سونی اریکسون

یعنی میشه چیزی حدود 66.6 درصد :D :D :happy:

اینم بگم که این یه سایت خیلی معروف و معتبر تو موبایل هست و نتایجش هم قابل قبوله همه جا و در ضمن این نتایج بستگی به مردم داره و به طور مداوم عوض میشه یعنی تا دیروز w900 دوم بود امروز اومده اول همین طور N70 تا دیروز دوم بود امروز شده سوم والی آخر...

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
خوب این w900 دو ماه به قول شما اومده تو بازار فکر نمی کنین که یه کم زوده بخوایم تو رده بندی most populer شرکتش بدیم ... لا اقل یه مدت بگزده بابا ! یا آخع چطوری p990 که هنوز نیومده POPULER باشه !!!!!!!!!:blink:
( در ضمن مشوش جان خودتو زیاد ناراحت نکن ، شما کارآموزا رو داشته باش فعلا ، من راجع به مقایسه دانشگاه آزاد با امیر کبیر حرفی ندارم ! چون هر احمقی میدونه اونجا با 160 می گیره اونیکی با 16000 ،حالا من بفهمم یا نه مهم اینه که تو اگه می خواستی ...... :f34r: )

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از radian :
خوب این w900 دو ماه به قول شما اومده تو بازار فکر نمی کنین که یه کم زوده بخوایم تو رده بندی most populer شرکتش بدیم ... لا اقل یه مدت بگزده بابا ! یا آخع چطوری p990 که هنوز نیومده POPULER باشه !!!!!!!!!:blink:
:[/QUOTE

فعلا که میبینید اوضاع اینجوریه و نوکیا هم فقط 16.6 درصد تو این فهرست داره در مقابل 66.6 درصد سونی:p

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از xPlod :
سری P همواره کامل ترین گوشی های
se.gif
از نظر تکنولوژی بوده، اما لزومن نقطه ی قوت کمپانی نیست. به نظر من نقطه ی قوت کمپانی ساختن گوشی های Best Seller ـه که نشون میده می تونه بدون اینکه تعداد گوشی هایی که در هر سال معرفی می کنه بالاتر از 10 بره، با یک یا دو مدل این عنوان رو کسب کنه. سال 2003 که T610 تونست عنوان Best Seller رو به دست بیاره. سال بعد K700 عنوان دوم رو کسب کرد و در سال 2005 رتبه ی اول به K750 اختصاص داشت. برای کمپانی ای که از لحاظ حجم تولید و نیروی انسانی در بهترین شرایط به ¼ نوکیا هم نمی رسه این بزرگترین نقطه ی قوت محسوب میشه.
سلام.
البته نظر شما محترمه.
با این حال با توجه به تمام چیزهایی که شما گفتید باز هم نوکیا فروشی خیلی بیشتر از سونی داشته هم در سال 2003 هم در 2004 پس اینجا به یه تناقض میرسیم ؟ و این نکته خیلی ضروری که بدونید هیچ وقت تک عامل پیروزی نمیشه ولی یه مجموعه چرا .
P900 اواخر 2003 معرفی و از اوایل 2004 وارد بازار شد. P910 هم اواسط 2004 معرفی و از اواخر 2004/اوایل 2005 وارد بازار شد. قرار بود که همین منوال برای P990 هم ادامه داشته باشه که متاسفانه به خاطر مشکلات فنی نسخه ی سوم uiq ، یه وقفه ی 3 ماهه به وجود اومد. وگرنه این گوشی شب ژانویه در بازار موجود می بود. این ها رو به خاطر این گفتم که مشخص بشه فاصله ی زمانی بین P910 و P990 چندان هم زیاد نبوده. اما همه ی این ها باعث نمی شه که در مورد ظاهر نه چندان دلچسب P990 با شما هم عقیده نباشم. انتظار من به شخصه از
se.gif
خیلی بیشتر از این حرفا بود.
خب اخره 2004 (دقیقا 3Q 2004) گوشی p910 اومده حالا هم قرار اواسط امسال و p990 با یه جمع تفریق ساده میشه فهمید حداقل فاصله بین ورود گوشیها حداقل یک سالو نه ماهه خب میشه بگید این کجاش پیچیده بود مشکلتون رو یکی دو ماهشه در ضمن اگه جمله منو درست میخوندید گفتم فرض کنید دو سال
164.gif

اول اینکه بر خلاف روال قبلی،
se.gif
تصمیم گرفته ی تا چند ماه دیگه گوشی دیگه ای از سری P رو با امکاناتی در حد P990 و کمی پایین تر و ظاهری متفاوت عرضه بکنه. P970/P980 دقیقن وظیفه اش پر کردن فاصله ی بین P990 و P910 و همچین ارضای سلیقه ی بخش دیگه ای از کاربرهای highEnd ـه.
نکته دوم هم اینه که گوشی جایگزین P990 اواسط سال آینده معرفی میشه تا این قاعده ی فاصله ی یک سال بین دو نسل اسمارت فون باز هم حفظ بشه.
اول یه لینک معتبری یه چیزی در این باره رو کنید بعد چون تو خوده سایت سونی هیچی در مورد عقب انداختم p990 و عرضه p970/p980 وجود نداره حالا گیریم که اینطوری هم باشه .این یعنی شکست دقیقا برای سونی من نمیدونم اینکه زمانه عرضه گوشی رو عقب بندازه و بعد دو مدل سطح پایینتر بده چیش خوشحال کننده و باعث موفقیته
24.gif
در حالی که نوکیا امسال گوشیهایی با امکانات عالی وارد بازار میکنه اونوقت سونی بیاد دو مدل سطح پایینتر از p990 بده من که بعید میدونم به این راحتی بازار رو در این مدل دو دستی تقدیم نوکیا کنه اگه اینطور باشه که سری p سونی دیگه امسال نابوده شما خودتون حاضرین برین n80 بگیرید با wlan و دوربین 3 مگا پیکسلی یا اینکه برید یه p980 یا p970 بگیرید که احتمالا wlan نداره دوربینش ضعیفتره البته احتمالا من بعید میدونم سونی به این راحتی بازار رو وابده چون باید گوشی بر اساس نیاز بازار و سیاستهای رقبات (یعنی همگام با رقباو...) تولید و ساخته بشه
شما وقتی توان تولیدت محدود باشه هیچ وقت نمیای بر اساس ایده آل هات محصولی رو تولید بکنی، بلکه بر اساس نیاز بازار و سیاست های رقبات این کار رو انجام میدی، اون هم به طرزی سخت گیرانه. هیچ کس فکر نمی کرد که K700 با 40 مگ حافظه و بدون اسلات اضافی بتونه در برابر 6230 حرفی برای گفتن داشته باشه، اما دیدیم که نه تنها در فروش تونست 6230 رو کنار بزنه، بلکه دوره ی عمرش هم از 6230 طولانی تر شده.
این یکی از مشخصات بارز محصولات SE ـه که محصولاتش به طور معمول متوسط دوره عمر طولانی تری نسبت به رقبا دارند.
تو قسمت قبل جواب این مسئله رو دادم ولی بازم میگم خب این معلومه دیگه چون 6600 تا حالا n تا جای گزین خودش در همون رنج قیمت داشته و همه میرن خب گوشی بهتر رو میگرن ولی سونی ببخشید جای گزین در رنج قیمت k700 چه گوشی داره شما فکر میکنید این یه مزیت در حالی این یه عیبه شما فکر مکنید اگه سونی بیاد یه گوشی در رنج قیمت k700 با امکانات بهتره بزنه باز هم k700 محبوبیت قبلی رو داره شما در اصل دارین از یک نقیصه به عنوان یک برتری عنوان میکنید خب دیگه این که بخث نداره چون نوکیا مدلهای خیلی زیادی در رنج قیمت 6230 داره به خاطر همین مشتریها گوشیهای مختلف میتونن انتخاب کنن (اینو بگم که البته 6230 هنوز هم تو بازار مشتری زیاد داره) ولی سونی به علت کمی محصولات تعداد انتخابهای خیلی کمی برای مشتری میزاره دیگه این بدیهیه فکر کنم

P990 در زمان عرضه عملن هیچ رقیبی در گوشی های Symbian نداره
12.gif
=! اما P990رقبای سرسختی داره که فاصله ی بسیار کمی با اون دارند و پتانسیل غلبه رو هم خواهند داشت.
15.gif

چی شد داره یا نداره اخر
سونی اریکسون دوست خوب من لطفا یکمی موضع خودتو دقیقا مشخص کن از بدیهیات هم چشم پوشی کن مرسی

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
نه اینطور نیست مثلا یه گوشی مثل 6230i فقط مجارستانی داره خوب اینجا خریدار چه حق انتخابی داره؟؟؟

بعد هم دلیل تولید گوشی تو چین دستمزد کمتر کارگر و بقیه عوامل مثل مالیات و ... هست که رو قیمت گوشی تاثیر میزاره نه اینکه خط تولید ده سال پیش بره اونجا

خب ده سال پیش که K750 ی نبوده که خط تولیدش باشه و بره اونجا بخواد تولید شه بهتره رو اصول حرف بزنین

خود نوکیا هم اگه براش این کار سود نداشت خط تولیدش رو نمی برد مجارستان . تازه رو بعضی از گوشیهاش که اصلا نمی نویسه کجایی هست فقط می نویسه Made by nokia که حتما تولید تایوان یا اندونزی هست که روش نمیشه بنویسه کجا! فقط می نویسه تولید نوکیا;)

سفسطه میکنید . همون تایوان هم از نظر ساخت بردهای الکترونیکی از چین برتره . چین نقطه آخر اینجور تولیداته . ضمن اینکه خط تولید هر سال عوض نمیشه . مثلا اون دستگاهی که بدنه رو تولید میکنه ممکنه 20 سال یکبار هم تغییر نکنه . یک شرکت مبدا هم هیچوقت نمیاد آخر تکنولوژی و دستگاههاشو ببره توی یک کشور ثالث مثل چین . تمام مدلهایی که در چین ساخته میشوند نمونه های اصلی و ارجینال دارند که در کشور خودشون ساختته میشوند و کیفیت و قیمت بالاتری دارند

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
در ضمن یه نگاه هم اینجا بندازین تو وسط صفحه به most popular یه نگاه بکنین چیا هست:

اینم بگم که این یه سایت خیلی معروف و معتبر تو موبایل هست و نتایجش هم قابل قبوله همه جا و در ضمن این نتایج بستگی به مردم داره و به طور مداوم عوض میشه یعنی تا دیروز w900 دوم بود امروز اومده اول همین طور N70 تا دیروز دوم بود امروز شده سوم والی آخر...

فکر میکنم سایت معروف هم از نظر شما سایتیه که سونی توش اول باشه!

یکی بیاد بگه بر چه اساسی سایت ها رو رده بنده میکنید

ضمن اینکه دابلیو 900 فقط به خاطر تازکیش اون بالاست و پی 990 هم که یک گوشی خیالیه هنوز

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
فعلا که میبینید اوضاع اینجوریه و نوکیا هم فقط 16.6 درصد تو این فهرست داره در مقابل 66.6 درصد سونی
زیاد به آمار و ارقام CNET اعتماد نکنید.جنبه های بازاری CNET خیلی بیشتر از جنبه های علمی شه و تبلیغات بخش اعظم اون رو تشکیل می ده. اون رده بندی در بهترین حالت نشون می ده که از نظر آسیایی ها محصولات سونی اریکسون محبوب تر از سایر برند هاست. که البته من با همین ش هم مخالفم. من فکر می کنم که توی اون سایت محصولات SE تبلیغات بیشتری نسبت به سایرین داشته باشند، همین طور که در بنر بالای صفحه می بینیم.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
ببین دوست عزیز، با اینکه خیلی ها اینجا من رو به عنوان طرفدار SE می شناسن، اما سعی می کنم که همواره جانب اعتدال و عدالت رو رعایت کنم. پس مطمئن باشید که هیچگاه وارد این بازی بی پایان X vs Y نخواهم شد. به نظرم رسید که مطالب تون بدون غرض ورزی بیان شده، تصمیم گرفتم که یه سری نکات رو در مورد
se.gif
توضیح بدم. پس لطفن این موضوع رو در نظر داشته باشید که برای ادامه بازی "این بهتره یا اون" من بازیگر خوبی نیستم.

به نقل از saeid_2001 :
البته نظر شما محترمه.
با این حال با توجه به تمام چیزهایی که شما گفتید باز هم نوکیا فروشی خیلی بیشتر از سونی داشته هم در سال 2003 هم در 2004 پس اینجا به یه تناقض میرسیم ؟ و این نکته خیلی ضروری که بدونید هیچ وقت تک عامل پیروزی نمیشه ولی یه مجموعه چرا .
من هیچ تناقضی نمی بینم. بدون شک فروش نوکیا در تمام دنیا بیش از 5 برابر فروش SE ست و کسی منکر این موضوع نیست. اما این دلیل نمی شه که چون فروش نوکیا بیشتره همواره پرفروش ترین گوشی ها هم از محصولات نوکیا باشند. به عنوان مثال الآن در کشور خودمون، ایران خودرو بالاترین تیراژ تولید خودرو در کشور رو داره و بزرگترین کمپانی خاور میانه محسوب میشه. اما می بینیم که امسال پراید به عنوان پرفروش ترین خودرو شناخته شد و از طرفی زانیتا دو سال پیاپی به عنوان محبوب ترین خودروی داخلی (بیشترین میزان رضایت مندی) از نظر مصرف کنندگان انتخاب شد. بدون شک این موضع برای سایپا یه موفقیت کامل محسوب میشه وقتی تونسته با امکاناتی کمتر از ایران خودرو، پرفروش ترین و محبوب ترین خودرو رو تولید کنه.
در مورد این که تک عامل پیروزی نمی شه تا حدودی باهاتون موافقم اما باید همیشه تعریف مون رو از پیروزی مشخص کنیم. همین طور که در تاپیک اخبار دیدیم با وجود اینکه امسال سود خالص SE نسب به سال گذشته 162% افزایش یافته بود اما این شرکت خودش رو پیروز قلمداد نمی کنه، چون فروش گوشی هاش از رقم پیش بینی شده اندکی پایین تر بوده (16.1 میلیون در برای 16.3 میلیون).

خب اخره 2004 (دقیقا 3Q 2004) گوشی p910 اومده حالا هم قرار اواسط امسال و p990 با یه جمع تفریق ساده میشه فهمید حداقل فاصله بین ورود گوشیها حداقل یک سالو نه ماهه خب میشه بگید این کجاش پیچیده بود مشکلتون رو یکی دو ماهشه در ضمن اگه جمله منو درست میخوندید گفتم فرض کنید دو سال
164.gif
نه، بحث من سر یکی دو ماه این طرف و اون طرف نیست. زمانی که شما برای P910 بیان کردید زمان معرفی گوشی بود (10 اکتبر 2004) و گوشی برای شب کریسمس به بازار عرضه شد. P990 هم 11 اکتبر 2005 در Smartphone Show 2005 رسمن معرفی شد، اما زمانی برای عرضه اش مشخص نگردید.

اول یه لینک معتبری یه چیزی در این باره رو کنید بعد چون تو خوده سایت سونی هیچی در مورد عقب انداختم p990 و عرضه p970/p980 وجود نداره حالا گیریم که اینطوری هم باشه .این یعنی شکست دقیقا برای سونی من نمیدونم اینکه زمانه عرضه گوشی رو عقب بندازه و بعد دو مدل سطح پایینتر بده چیش خوشحال کننده و باعث موفقیته
24.gif
در حالی که نوکیا امسال گوشیهایی با امکانات عالی وارد بازار میکنه اونوقت سونی بیاد دو مدل سطح پایینتر از p990 بده من که بعید میدونم به این راحتی بازار رو در این مدل دو دستی تقدیم نوکیا کنه اگه اینطور باشه که سری p سونی دیگه امسال نابوده شما خودتون حاضرین برین n80 بگیرید با wlan و دوربین 3 مگا پیکسلی یا اینکه برید یه p980 یا p970 بگیرید که احتمالا wlan نداره دوربینش ضعیفتره البته احتمالا من بعید میدونم سونی به این راحتی بازار رو وابده چون باید گوشی بر اساس نیاز بازار و سیاستهای رقبات (یعنی همگام با رقباو...) تولید و ساخته بشه
خب در مورد وقفه ی انتشار گوشی به طور قطع هیچگاه مطلبی در سایت SE نخواهید یافت، اما یه نگاهی به این بیندازید:
به نقل از Eldar Murtazin :
I received the first samples of the device about a year before its official announcement and they looked like pieces of plastic with functional peculiarities specified (the screen size, key disposition and so on). And soon it got clear, that not the hardware part of the phone, but its software filling will be the most constraint of the launch. The specifications promised operating system Symbian v9.1 with UIQ 3.0. The silence was the answer to all the questions about how soon the UIQ 3.0 will be integrated into the current hardware, the Sony Ericsson engineers hoped by the end of summer 2005 they would receive working samples of the system and start the tests. As time showed, the UIQ 3.0 will be completed by January 2006, and the final tests of Sony Ericsson P990 (final validation) inside the company are set for this time. You shouldn't expect the device before the end of March if only the Sony Ericsson's managers test the UIQ 3.0 for our money, which is least probable.
این مطلب عینن از صفحه اول Reveiw ی Mobile-Review نقل شده. همین طور که می بینید سخت افزار گوشی از خیلی وقت پیش آماده بوده و تنها عاملی که باعث وقفه در عرضه ی گوشی میشه تاخیر آماده شدن Uiq 3.0 ـه که SE بر داشتن اون اصرار داره. خب P990 اولین گوشی با این نسخه از سیستم عامل ـه که وارد بازار میشه. این موضوع رو اینجا نگه دارید تا در آخرین بخش مطلبم دوباره بهش برگردیم .
در مورد P970/980 باز هم مطلبی در سایت SE نخواهید یافت زیرا هنوز به طور رسمی معرفی نشده و همه ی اطلاعات در حد شنیده هاست. منابع موثق وجود همچین گوشی ای رو تایید کردن و عکس هایی هم به طور مخفیانه از اون گرفته شده که می تونید در تاپیک "شنیده ها و شایعات" اون ها رو ببینید. چیزی که تا به امروز قطعی شده اینه که این گوشی به جز دوربین و فلیپ، تمامی امکانات P990 رو خواهد داشت و با قیمتی کمتر از اون عرضه میشه.
حالا بریم سر فرمایش شما، بازهم بحث شکست و پیروزی مطرح شد و اینکه این موضوع باعث خوشحالی و موفقیت نیست. در این مورد به عنوان یه کاربر معمولی ( و نه طرفدار SE ) باهاتون هم عقیده نیستم. کمپانی SE طی 4 سال گذشته هیچ گاه نتونسته بود که بیش از یک مدل اسمارت فون رو معرفی کنه و بنابراین تمام امکانات موجود رو در اون یک مدل قرار می داد و بالطبع قیمت اون گوشی همواره سر به فلک می زد، در حالیکه شاید کاربری نیاز به تمامی امکانات نداشته باشه. در این وضعیت تولید کننده همواره باید توانایی تحت پوشش قرار دادن تمامی طیف نیازها و توانایی های مالی رو داشته باشه. کاری که نوکیا به بهترین وضع ممکن انجام میده (همانند 6680 و 6681). SE به دلیل مشکلات فنی ای که در پست قبلی م بهش اشاره کردم تا به امروز نمی تونست که وارد این بازی بشه و به نظر من همین که تونسته امسال دو و یا حتا سه مدل اسمارت فون رو با امکانات و قیمت های متفاوت و برای سلیقه های مختلف عرضه بکنه نشون دهنده ی پیشرفت یه کمپانی کوچک محسوب میشه. حالا از دید شما شاید این مسئله شکست به حساب بیاد، هیچ اشکالی بر شما وارد نیست.

تو قسمت قبل جواب این مسئله رو دادم ولی بازم میگم خب این معلومه دیگه چون 6600 تا حالا n تا جای گزین خودش در همون رنج قیمت داشته و همه میرن خب گوشی بهتر رو میگرن ولی سونی ببخشید جای گزین در رنج قیمت k700 چه گوشی داره شما فکر میکنید این یه مزیت در حالی این یه عیبه شما فکر مکنید اگه سونی بیاد یه گوشی در رنج قیمت k700 با امکانات بهتره بزنه باز هم k700 محبوبیت قبلی رو داره شما در اصل دارین از یک نقیصه به عنوان یک برتری عنوان میکنید خب دیگه این که بخث نداره چون نوکیا مدلهای خیلی زیادی در رنج قیمت 6230 داره به خاطر همین مشتریها گوشیهای مختلف میتونن انتخاب کنن (اینو بگم که البته 6230 هنوز هم تو بازار مشتری زیاد داره) ولی سونی به علت کمی محصولات تعداد انتخابهای خیلی کمی برای مشتری میزاره دیگه این بدیهیه فکر کنم
کاملن باهاتون موافقم. وقتی در یک قیمت برابر، گوشی های جایگزین بهتری وجود داشته باشه مسلمن مصرف کننده به خاطر تعصباتش سراغ یه گوشی خاص نمی ره (البته همواره درصدی آدم های متعصب وجود دارند که خب چندان آمار ما رو جابجا نمی کنند) و گوشی جایگزین فروش بیشتری خواهد داشت. حال شما فرض کنید که SE در رده قیمت متوسط تنها یه گوشی داره و برندهای مختلف در اون رده گوشی های زیادی دارند. اما باز هم اون یه گوشی فروش متوسط بیشتری نسبت یه سایرین داره. نتیجه ای که به ذهن ناقص من میرسه اینه که این محصول در عین این که تنوعی از لحاظ تولید نداشته به تنهایی تونسته رقباش رو کنار بزنه، پس از دید من کار بزرگی کرده. اما باز هم تکرار می کنم: این موضوع که یه کمپانی نمی تونه در یک رده تنوع محصول داشته باشه به هیچ وجه نقطه قوت براش محسوب نمیشه، بلکه ضعفی ـه که باید برطرفش کنه.

چی شد داره یا نداره اخر
به این مطلب نیز توجه کنید:
به نقل از Eldar Murtazin :
Ultimately I’d like to note, that top solutions by Nokia gradually aspire to get all features of devices on UIQ 3.0, in particular, of Sony Ericsson P990i. It chooses the same additional programs, develop the interface of a 60th series in the same direction (it becomes closer and closer with every Future Pack), and supports many solutions similar to UIQ 3.0. In a result, I suppose, we shall see rather interesting struggle of two devices of the next generation. At present Sony Ericsson P990i has no such big safety factor, as its predecessors. It will be a leader in the market of Symbian-smartphones up to the end of 2006, until Nokia will make rather good offer.
همین طور که میبیند تنها دلیل برتری P990 به سایر رقبا (یعنی فاصله بین Uiq 3.0 و S60) به تدریج در حال کمرنگ شدنه. علت این که گفتم P990 در زمان عرضه رقیبی نخواهد داشت اینه که این گوشی اولین گوشی ای ـه که با این نسخه از سیستم عامل عرضه میشه و هنوز خبری از برندهای دیگه نیست. و علت این که گفتم رقبای سرسختی خواهد داشت هم مطلبیه که بالا بهش اشاره شد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا