• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Nokia vs SonyEricsson, قسمت 23967!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
نه اين بحثها هم خوبه بدين دليل كه خود من فكر ميكردم سوني با اين حجم كار از نوكيا اعتبارات ماليش بيشتره ولي ديديم كه اينطور نيست :) اينجا واقعا بايد به نوكيا تبريك گفت كه سوني پر مدعا رو واقعا له كرده :lol: :lol: :lol:
در مورد اين بحثها ميبينم كه طرفداران نوكيا همينطور دارند بيشتر ميشوند و به اگاهي هايشان نيز اضافه ميگردد
واقعا نوكيا جاي بحث نداره البته ;)

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از dead_chatter :
اما فکر کنم شما جز اون دوستانی که گاهی اوقات شیطون گولشون میزنه

نه دوست عزیز:)
ببینید ( مخصوصا طرفداران نوکیا!) حتما این دوستمون برداشتشون به خاطر این بوده که در برخی از پستها من از نوکیا تعریف کردم و یا در برخی از سونی انتقاد کردم;) خب من اینو به حساب این میذارم که تعصب روی مارک ندارم:cool:
مثلا من 3 تا از گوشیهام زیمنس بوده و هنوزم که هنوزه با زیمنس حال میکنم:happy: و حتی وقتی میخواستم گوشیمو عوض کنم روی 6230i , N70 , 6680 نظر داشتم ولی خب بعد از تحقیق از همین فروم و کسانی که این گوشیها رو داشتن نهایتا K750 رو انتخاب کردم:happy: یعنی میبینید که انتخاب رو برا خودم محدود نکردم که چون دیگه زیمنس گوشی نمیزنه و من هم از سونی بیشتر از نوکیا خوشم میاد حتما باید سونی بگیرم!! نه , اتفاقا نزدیک بود N70 بگیرم که دیدم اون چیزی که من از گوشی میخوام نیست ( تاکید میکنم من!;) ) یعنی که درسته که من از سونی بیشتر خوشم میاد ولی اگه روی همین k750 مارک نوکیا هم نوشته بود میگرفتمش!;) چون کارایی, نیازم رو برآورده میکنه نه برند;) امیدوارم هر دو دوستان طرفدار نوکیا و سونی اریکسون هم اینطوری باشن که نیستن!!:D
اگرم اینجا چند تا پست زدم و ... هم بیشتر جنبه شوخی داشته و هم اینکه میدیدم بعضیا مثلا میگن چون فلان گوشی اسمارت نیست بدرد نمیخوره !!! یا ....:wacko:
و در اینجا اعلام میکنم با اینکه طرفدار سونی هستم ولی اگه ببینم n80 اون چیزی که من میخوام باشه, شاید بگیرمش. ولی خب عمرا اگه مثلا 6680 یا چیزی شبیه اون بگیرم!!:D امیدوارم شما هم دیگه اینقدر در سال نو تو سر و کله هم نزنید:rolleyes: توصیه میکنم ( همونطور که تاحالا 1000 بار از بزرگان توصیه شده!) روی مدلها مقایسه کنید , مثلا k750 v 6230i یا w810 v 3250 , ...:rolleyes:
باور کنید اگه مسئولان این دو شرکت پستهای مارو ببینن کلی به ما بخندن!!! ( کار به بیمارستان هم شاید بکشه!!!)
از این رو بالا برین پایین بیاین " انرژی هسته ای حق مسلم ماست" !!!:D

MA_KE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از 3soot :
دوستان ديگر هم از اين دوستمون ياد بگيريد باشد كه رستگار شويد :D
چه خوب بود اگه آدم با اين چيزا رستگار ميشد :(
در ضمن اشتباه نشه من نمي خواستم بدي SE رو بگم و بي اندازه هم ازش خوشم مياد اما نمي تونم از حقيقت بگذرم و دوست خوبم اقاي سوني اريكسون من تمام هدست هاي SE رو ديدم خوب هستن بالاخره از كمپاني سوني در ميان و جاي حرف ندارن ;)
اما مسئله حركته
من فكر ميكنم SE يه جورايي متوقف شده و داره درجا ميزنه و روي همون پيشرفتهاي سابقش مانور ميده ولي خداييش و جدا از تعصبات مثلا براي نمونه وقتي N80 رو مي بينيم واقعا ميشه گفت تمامي امكانات و پيشرفت ها رو در خودش گنجونده و همون Upnp خودش خيلي ارزشمنده و ...
به هر حال نمي دونم ولي براي يه بار هم كه شده درست و حسابي NOKIA.COM رو زير و رو كنيد متوجه منظور من ميشيد
همگي رستگار باشيد
فعلا :)

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اقا حالا که چن صفه ایه همش کوبیدن طرفین ادامه داره یکم بحثو جدید کنم ::
امروز من توی شرکت دو موبایل رو تست کردم : یکی کا 750 و اونیکی 6630 .. البته از اون تست فنی ها که شما حرفه ایا بلدین نه! در حد همین فهم لیسانس و اینا! // اولا خب اولین چیزی که مسلمه شفافیت و کیفیت کا 750 6630 رو بدجوری شست! (البته چیزیه که معلوم بود!) ولی یه چیز جالب به نظرم که تو ذوق میزنه اینه که در قالب یه سوال میگم :: کسایی که کا 750 دارین شما چجوری میتونین لحظه ها رو درست شکار کنین در صورتیکه سرعت شاتر کا 750 به شدت پایینه(واسم واقعا عجیب بود!*) من چندین بار امتحان کردم حتی وقتی که اون صدای مبارک گرفتن عکس رو کا 750 میده با کوچکترین حرکت تصویر خراب و تار شده و بدتر هم اینکه انقد طول میکشه از زمانی که عکس ثابت میشه تا به پیغام سیوینگ روی صفه بیاد که هر صحنه جالبی بوده باشه حتما پریده!!! ( شاید دو ثانیه تاخیر فاز داشت اگه اشتباه نکنم!!) ولی جالبتر اینکه این زمان تو 6630 با اون کیفیت نسبت به کا750 حتی به نیم ثانیه هم نرسید یعنی بلافصله که عکی و شات فیکس شد همون تصویر سیو شد و حرکت دست هم کمترین تاثیر تار شدن رو داشت!!!! (چند بار امتحان کرردم!) اونوقت وقتی میگن اقا جون یه تکنولوژِی دوربین رو با دوربین رو موبایل مقایسه نکنین همینه!! واقعا شما تصور کنین توی مجلسی هستین و میخواین از یه عده عکس بندازین تا اون صدای تلق دوربین 750 میاد فک میکنین عکسو گرفتین ولی درست لحظه ای بعد که دستتون رو پایین میارین و میبینین عکسی که سیو شده نشون میده ملت در حال رفتن از تو کادر هستن !!!!!!!! شاید این اشکال رو فقط کا 800 که سایبر شات واقعی هست بتونه حل کنه .. در مقابل این حرف چیه نظرتون؟؟ ایا با این ضعف کا 750 موافقین!؟

se_k750i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
akhe chera harfaye jib gharib mizani aghaye ma_ke!!!!!
alan daghighan dorane oje sonyericssone!!!
dare darja mizane yani chi?????????????????
yekam bishtar fekr konin lotfan

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
منم خواستم فضولی کنم و بگم به نظر من se جلوتره و من عاشق سری w و k شم!:D :blush:
W810-K790 :rolleyes:

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از MohammadR :
منم خواستم فضولی کنم و بگم به نظر من se جلوتره و من عاشق سری w و k شم!:D :blush:
W810-K790 :rolleyes:

ایول بر مدیران پی.تی:D

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
مدیران با فضل و کمالاتی داریم...همه عاشق سونی هستن...ایول

بهتره یاد بگیرن بعضی ها...

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سالهای سال گوشی موبایل مترادف نوکیا بود. هنوز هم چیز زیادی تغییر نکرده . کسانیکه سایر مارکها رو میخرند دنبال گوشی نیستند. دنبال ام پی تری پیلیر و دوربینند سونی اریکسون میخرند دنبال کوچکی هستند سامسونگ میخرن. دنبال سادگی و شیکی هستند موتورولا. میخوان بگن ما با همه فرق فکولیم! یا ساژم میخرن یا پی 910!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
اقا حالا که چن صفه ایه همش کوبیدن طرفین ادامه داره یکم بحثو جدید کنم ::
امروز من توی شرکت دو موبایل رو تست کردم : یکی کا 750 و اونیکی 6630 .. البته از اون تست فنی ها که شما حرفه ایا بلدین نه! در حد همین فهم لیسانس و اینا! // اولا خب اولین چیزی که مسلمه شفافیت و کیفیت کا 750 6630 رو بدجوری شست! (البته چیزیه که معلوم بود!) ولی یه چیز جالب به نظرم که تو ذوق میزنه اینه که در قالب یه سوال میگم :: کسایی که کا 750 دارین شما چجوری میتونین لحظه ها رو درست شکار کنین در صورتیکه سرعت شاتر کا 750 به شدت پایینه(واسم واقعا عجیب بود!*) من چندین بار امتحان کردم حتی وقتی که اون صدای مبارک گرفتن عکس رو کا 750 میده با کوچکترین حرکت تصویر خراب و تار شده و بدتر هم اینکه انقد طول میکشه از زمانی که عکس ثابت میشه تا به پیغام سیوینگ روی صفه بیاد که هر صحنه جالبی بوده باشه حتما پریده!!! ( شاید دو ثانیه تاخیر فاز داشت اگه اشتباه نکنم!!) ولی جالبتر اینکه این زمان تو 6630 با اون کیفیت نسبت به کا750 حتی به نیم ثانیه هم نرسید یعنی بلافصله که عکی و شات فیکس شد همون تصویر سیو شد و حرکت دست هم کمترین تاثیر تار شدن رو داشت!!!! (چند بار امتحان کرردم!) اونوقت وقتی میگن اقا جون یه تکنولوژِی دوربین رو با دوربین رو موبایل مقایسه نکنین همینه!! واقعا شما تصور کنین توی مجلسی هستین و میخواین از یه عده عکس بندازین تا اون صدای تلق دوربین 750 میاد فک میکنین عکسو گرفتین ولی درست لحظه ای بعد که دستتون رو پایین میارین و میبینین عکسی که سیو شده نشون میده ملت در حال رفتن از تو کادر هستن !!!!!!!! شاید این اشکال رو فقط کا 800 که سایبر شات واقعی هست بتونه حل کنه .. در مقابل این حرف چیه نظرتون؟؟ ایا با این ضعف کا 750 موافقین!؟

ضعفها بیشتر از اینه مخصوصا ضعفهایی که توی اینترنت میشه به راحتی پوشوند. مثل جنس نامربوب مستعد خرابی بدنه و روی صفحه نمایش. مثل آنتن دهی ضعیفتر و ... که توی اینترنت به راحتی میشه گفت نه. جنسش عالیه آنتن دهیش هم حرف نداره!

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
به نقل از DariushAgah :
سالهای سال گوشی موبایل مترادف نوکیا بود. هنوز هم چیز زیادی تغییر نکرده . کسانیکه سایر مارکها رو میخرند دنبال گوشی نیستند. دنبال ام پی تری پیلیر و دوربینند سونی اریکسون میخرند دنبال کوچکی هستند سامسونگ میخرن. دنبال سادگی و شیکی هستند موتورولا. میخوان بگن ما با همه فرق فکولیم! یا ساژم میخرن یا پی 910!
نه والله اينجوري كه شما ميگي هم نيست. من تا يكسال پيش دائم گوشي عوض ميكردم .به خاطر گوشي بازي هم نبود واقعا اون چيزي كه ميخواستم رو برآورده نميكرد. از سامسونگ و نوكيا و سوني اريكسون گوشي هاي مختلفي رو امتحان كردم تا اينكه پارسال پي 910 گرفتم. اينو هم بگم كه خواسته هاي من دوربين و mp3 و از اين قرتي بازيها نبود. من چيزي ميخواستم كه كارم رو راه بندازه و تو مسير فعاليتهام كمكي بكنه. چون گوشي تقريبا هميشه همراه آدمه و دمه دسته. از طرفي هم برام سنگين بود كه بخوام هزينه يه پاكت pc بكنم. خلاصه اين پي910 يكساله كه ما رو اسير خودش كرده. تا اونجايي كه توان داره ازش كار ميكشم و انصافا هم خوب بهم جواب داده.
البته نا گفته نماند خيلي ها هم اين پي910 رو خريدن اما ازشون بپرسي چي كارها ميكنه ميمونن!!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از shazdeh kocholo :
نه والله اينجوري كه شما ميگي هم نيست. من تا يكسال پيش دائم گوشي عوض ميكردم .به خاطر گوشي بازي هم نبود واقعا اون چيزي كه ميخواستم رو برآورده نميكرد. از سامسونگ و نوكيا و سوني اريكسون گوشي هاي مختلفي رو امتحان كردم تا اينكه پارسال پي 910 گرفتم. اينو هم بگم كه خواسته هاي من دوربين و mp3 و از اين قرتي بازيها نبود. من چيزي ميخواستم كه كارم رو راه بندازه و تو مسير فعاليتهام كمكي بكنه. چون گوشي تقريبا هميشه همراه آدمه و دمه دسته. از طرفي هم برام سنگين بود كه بخوام هزينه يه پاكت pc بكنم. خلاصه اين پي910 يكساله كه ما رو اسير خودش كرده. تا اونجايي كه توان داره ازش كار ميكشم و انصافا هم خوب بهم جواب داده.
البته نا گفته نماند خيلي ها هم اين پي910 رو خريدن اما ازشون بپرسي چي كارها ميكنه ميمونن!!

خوشحال میشیم بدونیم با این پی 910 چه کردید که مثلا با 6630 ی حتی 6600 نمیشد!؟

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :
ضعفها بیشتر از اینه مخصوصا ضعفهایی که توی اینترنت میشه به راحتی پوشوند. مثل جنس نامربوب مستعد خرابی بدنه و روی صفحه نمایش. مثل آنتن دهی ضعیفتر و ... که توی اینترنت به راحتی میشه گفت نه. جنسش عالیه آنتن دهیش هم حرف نداره!

جنس نوکیا هم دیگه مثل اون قدیما خوب نیست:p نمونش همین 3230 که برادر محترم خود بنده داره!! ( که همه این خرابی ها که فرمودین رو با هم یک جا داره!!!:lol: ) یا همون 6630 که به نظر میاد خیلی محکم باشه ولی وقتی میگیری دستت مثل اسباب بازیه!!:D
مورد آنتن دهی هم فکر کنم بیشتر تو ایران!! برای شما کاربرد داره!!!! و مخصوصا تو ساختمان شرکت شما!!!:D ( حالا ما که اونجا کار نمیکنیم تکلیفمون چیه؟!؟!)

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
آقا به نظره من ایشون مرتد هستند و بایستی که اعدام بشن

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از noisymind :
جنس نوکیا هم دیگه مثل اون قدیما خوب نیست:p نمونش همین 3230 که برادر محترم خود بنده داره!! ( که همه این خرابی ها که فرمودین رو با هم یک جا داره!!!:lol: ) یا همون 6630 که به نظر میاد خیلی محکم باشه ولی وقتی میگیری دستت مثل اسباب بازیه!!:D
مورد آنتن دهی هم فکر کنم بیشتر تو ایران!! برای شما کاربرد داره!!!! و مخصوصا تو ساختمان شرکت شما!!!:D ( حالا ما که اونجا کار نمیکنیم تکلیفمون چیه؟!؟!)

اقا اصل موضوع چیز دیگه ای بودا! بحث اسپید شاتر کا 750 بود!

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از hamed1297 :
آقا به نظره من ایشون مرتد هستند و بایستی که اعدام بشن

اگه قول بده برگرده میتونیم براش یه تخفیفی قایل بشیم ....جای اعدام حبس ابد بخوره بهش با اعمال شاقه شامل:

استفاده از گوشی های زیر:

6630 به مدت یک سال سپس استفاده از 6111 برای مدت 6 ماه بعد هم استفاده از 6020 تا اخر عمر...سیر نزولی هم برا گوشیهای گذاشتم که حسابی ادب بشه....:D :D :D

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
ببخشید ها مثل اینکه یه دوربین 2 رو دارین با 1.3 مقایسه میکنین ها....هم جزییات بیشتر هست هم حجم پردازش و در نهایت حجم کلی فایل...عکسهایی من انداخته بودم باهاش حدود 750 کیلو بایت ....به نظرم زمان 1.5 ثانیه برای save یه عکس با این حجم خیلی هم خوبه

در مورد نحوه عکس گرفتن هم خدمتتون بگم این دوربینش دو مرحله ای هست اول دکمه رو تا نصف فشار میدی اتو فوکوس میکنه بعد تا اخر و عکس رو میگیره

خب نوکیا که از این چیزها نداره....فقط یه دکمه رو فشار میدی و عکس میندازه....البته به درد کسایی میخوره که زیاد از این چیزها سر در نمیارن

چون دوربین K750 با اون نحوه عکس گرفتن مثل یه دوربین دیجیتال عمل میکنه....ولی نوکیا نه...همون جوری که 3650 میانداخت الان هم N70 همون جوری میندازه..فقط کافیه دکمه رو فشار بدین....ممکنه در نگاه اول خوب باشه ولی باید به کیفیت نهایی توجه کنید که بهتون ارایه میده

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Sony Ericsson!! :
ببخشید ها مثل اینکه یه دوربین 2 رو دارین با 1.3 مقایسه میکنین ها....هم جزییات بیشتر هست هم حجم پردازش و در نهایت حجم کلی فایل...عکسهایی من انداخته بودم باهاش حدود 750 کیلو بایت ....به نظرم زمان 1.5 ثانیه برای save یه عکس با این حجم خیلی هم خوبه

در مورد نحوه عکس گرفتن هم خدمتتون بگم این دوربینش دو مرحله ای هست اول دکمه رو تا نصف فشار میدی اتو فوکوس میکنه بعد تا اخر و عکس رو میگیره

خب نوکیا که از این چیزها نداره....فقط یه دکمه رو فشار میدی و عکس میندازه....البته به درد کسایی میخوره که زیاد از این چیزها سر در نمیارن

چون دوربین K750 با اون نحوه عکس گرفتن مثل یه دوربین دیجیتال عمل میکنه....ولی نوکیا نه...همون جوری که 3650 میانداخت الان هم N70 همون جوری میندازه..فقط کافیه دکمه رو فشار بدین....ممکنه در نگاه اول خوب باشه ولی باید به کیفیت نهایی توجه کنید که بهتون ارایه میده

یعنی با این توصیفی که شما میکنی یه دوربین دیجیتال با کیفیت مثلا 3 مگا پیکسل و همینطور زوم اپتیکال کلی باید ط.ل بده تا یه عکس رو پردازش کنه و باید مثلا ما یه پرنده رو یه دو سه دقیقه ای روی درخت ثابت نگه داریم تا بتونیم عکس مورد نظر رو بگیریم! .. در مورد کیفیت من گفتم که ایندو قابل قیاس نیستن ولی این تجربه نشون میده هیچوقت یه موبایل دوربین دار نمیتونه جایگزین دوربین بشه .. // بله البته من از این چیزها سر در نمیارم!(به گفته شما) من از چیزی که میبینم سر در میارم چون حرفه ای نیستم! وقتی با کوچکترین حرکت دست تمام عکس بسرعت تار میشه یا انقد طول میده که من صحنه دلخواهمو از دست میدم دیگه ارزشی نداره .. اینکه نمیشه شما کیفیت داری ولی صحنه دلخواهت رو از دست میدی! شما مطمئن باش اگه این ضعف بزرگ نبود سونی به همین کا 750 هم میگف سایبر شات! نه به کا 800 .پس قبول کنین نمیتونین حداقل یه 750 رو جایگزین یه دوربین کنین!

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اخه قربان شما داری یه دوربین دیجیتال رو با یه گوشی مقایسه میکنی انتظار داری اگه اون تو 0.15 ثانیه میاندازه اینم همون جور باشه؟؟

بابا یکم هم انصاف داشته باشید تو رو خدا....کجا 2 سال پیش همچین دوربینی رو شما انتظار داشتی...خب یواش یواش درست میشه

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Sony Ericsson!! :
اخه قربان شما داری یه دوربین دیجیتال رو با یه گوشی مقایسه میکنی انتظار داری اگه اون تو 0.15 ثانیه میاندازه اینم همون جور باشه؟؟

بابا یکم هم انصاف داشته باشید تو رو خدا....کجا 2 سال پیش همچین دوربینی رو شما انتظار داشتی...خب یواش یواش درست میشه

من مقایسه نکردم شما گفتی کا 750 کار یه دوربین دیجیتال رو میکنه(و همینطور قبلا توی فروم زیاد دیدم که کاربرای کا 750 میگفتن اون میتونه مثه یه دوربین برای عکسهای خانوادگی و عروسی و!!! عمل کنه که من قبول ندارم اینو) .. از نظر کیفیت شاید بشه همچین قیاسی البته بدون در نظر گرفتن مسایلی همچون زوم اپتیکال و .. کرد ولی هدف اصلی به نظرم واسه یه کاربر معمولی گرفتن عکس مورد نظرشه حال اینکه من امروز هر کاری کردم 20 30 تا عکس گرفتم هیچکدوم اونی نشد که میخواستم!! ولی در مورد کیفیت قبول دارم که واقعا تومنی 100 تومن امثال 6630 و ... رو میذاره تو جیبش .. البته این امید هس که با توجه با لقب سونی برای کا 800 اون واقعا بتونه عملکرد واقعی یه دوربین دیجیتال رو انجام بده ..

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا