به نقل از dead_chatter :
اما فکر کنم شما جز اون دوستانی که گاهی اوقات شیطون گولشون میزنه
نه دوست عزیز
ببینید ( مخصوصا طرفداران نوکیا!) حتما این دوستمون برداشتشون به خاطر این بوده که در برخی از پستها من از نوکیا تعریف کردم و یا در برخی از سونی انتقاد کردم
خب من اینو به حساب این میذارم که تعصب روی مارک ندارم
مثلا من 3 تا از گوشیهام زیمنس بوده و هنوزم که هنوزه با زیمنس حال میکنم:happy: و حتی وقتی میخواستم گوشیمو عوض کنم روی 6230i , N70 , 6680 نظر داشتم ولی خب بعد از تحقیق از همین فروم و کسانی که این گوشیها رو داشتن نهایتا K750 رو انتخاب کردم:happy: یعنی میبینید که انتخاب رو برا خودم محدود نکردم که چون دیگه زیمنس گوشی نمیزنه و من هم از سونی بیشتر از نوکیا خوشم میاد حتما باید سونی بگیرم!! نه , اتفاقا نزدیک بود N70 بگیرم که دیدم اون چیزی که من از گوشی میخوام نیست ( تاکید میکنم من!
) یعنی که درسته که من از سونی بیشتر خوشم میاد ولی اگه روی همین k750 مارک نوکیا هم نوشته بود میگرفتمش!
چون کارایی, نیازم رو برآورده میکنه نه برند
امیدوارم هر دو دوستان طرفدار نوکیا و سونی اریکسون هم اینطوری باشن که نیستن!!
اگرم اینجا چند تا پست زدم و ... هم بیشتر جنبه شوخی داشته و هم اینکه میدیدم بعضیا مثلا میگن چون فلان گوشی اسمارت نیست بدرد نمیخوره !!! یا ....:wacko:
و در اینجا اعلام میکنم با اینکه طرفدار سونی هستم ولی اگه ببینم n80 اون چیزی که من میخوام باشه, شاید بگیرمش. ولی خب عمرا اگه مثلا 6680 یا چیزی شبیه اون بگیرم!!
امیدوارم شما هم دیگه اینقدر در سال نو تو سر و کله هم نزنید
توصیه میکنم ( همونطور که تاحالا 1000 بار از بزرگان توصیه شده!) روی مدلها مقایسه کنید , مثلا k750 v 6230i یا w810 v 3250 , ...
باور کنید اگه مسئولان این دو شرکت پستهای مارو ببینن کلی به ما بخندن!!! ( کار به بیمارستان هم شاید بکشه!!!)
از این رو بالا برین پایین بیاین " انرژی هسته ای حق مسلم ماست" !!!