• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Nokia vs SonyEricsson, قسمت 23967!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Moree

Registered User
لایک‌ها
0
نوکیا شاید مدل های بیشنتر و متنوع تری داشته باشه اما میشه از تمام مدل هاش دفاع کرد؟!!

در نظر داشته باشید کمیت جای کیفیت رو نمیگیره;)

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Moree :
آقا من بی طرفم ، سونی اریکسون و نکیا هم ندارم. everex e900 pocket pc دارم
این p910 رو چرا با 6600 یا 6630 مقایسه میکنین؟ اول یه مثال؛
شما اگه شغلتون طوری باشه که نیاز به محاسبات سریع با ماشین حساب مهندسی داشته باشید و هم زمان نیاز به نت برداری هم داشته باشید و بخواین اطلاعات رو تو یه برنامه ثبت کنید از 6600 یا 6630 استفاده میکنین!!!!!!! 100سال طول میکشه که یه متن ساده رو type کنین.

چنین کسی کارش با پی 910 راه نمیوفته! ماشین حساب مهندسی کاسیو شاید جوابشو بده ! این هم همون جریانیه که میگفتید کا 750 کار دوربین دیجیتال رو میکنه! نه آقا نمیکنه

امتیازاتی که برای پی 910 شمردید امتیازات سیستم عامل سیمبینه نه پی 910 . دنبال توجیهی برای قیمت زیادش و اینکه قیمتش همچنان بعد از ماهها کاذب مونده بکنید

arashpour

Registered User
لایک‌ها
0
p910 ماشین حساب مهندسی پیشرفته ای داره که نمودار سه بعدی رسم میکنه. اگه خواستید لینک دانشو میدم. فکر نمیکنم گوشی به خوبی p910 هنوز تو ایران اومده باشه. بزرگترین مزیتش هم که از چشم همه غافل مونده صفحه Touch Screen نش هست که به قول دوستمون Moree باعث سهولت و سرعت در کار میشه

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Sony Ericsson!! :
اره بابا اونی که من گفتم یعنی همین که با یه بار اشاره 4 تا بندازه نه اینکه 4 بار فشار بدی...تازه تو K800 شده 9 تا ...یه بار فشار میدی 9 تا میگیره بینش هرکدوم بهتر بود رو بر میداری....بلاخره تو تبلیغ زیاد هم بیراه نگفته;)

گفتی کا 800! به نظرم دیزاینش زیاد جالب نیس! یکمی زاغارته بهتره بگم :f34r: این دبلیو 810 فکرمو مشغول کرده اساسی! کی ارزون میشه؟! از این ارزون حسابیا! خیلی جیگر و در عین حال شیکه لامصب!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
w810 تازه 2 هفته هست اومده ...یکم باید صبر کنید حدود 1.5-2 ماه که حسابی بیاد رو قیمت واقعی بعد بخرید و حالش رو ببرید!!

Moree

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از DariushAgah :
چنین کسی کارش با پی 910 راه نمیوفته! ماشین حساب مهندسی کاسیو شاید جوابشو بده ! این هم همون جریانیه که میگفتید کا 750 کار دوربین دیجیتال رو میکنه! نه آقا نمیکنه

امتیازاتی که برای پی 910 شمردید امتیازات سیستم عامل سیمبینه نه پی 910 . دنبال توجیهی برای قیمت زیادش و اینکه قیمتش همچنان بعد از ماهها کاذب مونده بکنید

خیلی بی منطقی شما:hmm:
پس حتمآ کارش با(6600) 66khaz را میوفته؟!!!! قیمت کاذبش هم واسه اینه که حتمآ هنوزم هم کسی هست که برای این گوشی 550 تومن بده

یه سوال مگه 6630 ، به اندازه 225تومن ارزش داره؟
این سری که جواب میدی ، به کل متن جواب بده!! نگفتی اگه بخوام سریع type کنم و سریع برنامه هارو switch کنم بازم 6600 و پی910 با هم برابری میکنن؟!:shades:

LCD 176* 208> 6600 ro ba
touchscreen,LCD 208* 320> p910
مقایسه میکنی؟!!!!

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
w810 تازه 2 هفته هست اومده ...یکم باید صبر کنید حدود 1.5-2 ماه که حسابی بیاد رو قیمت واقعی بعد بخرید و حالش رو ببرید!!

این حسابی که گفتی یعنی چه؟! :p منظور من یه چیزی تو مایه های کا 750 هست! یعنی اینجوری که شما میگی ممکنه بعد 2 ماه بشه 250؟! فک نکنم! پیش بینیت چه قیمتیه واسه اون موقع؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از alireza_juve :
این حسابی که گفتی یعنی چه؟! :p منظور من یه چیزی تو مایه های کا 750 هست! یعنی اینجوری که شما میگی ممکنه بعد 2 ماه بشه 250؟! فک نکنم! پیش بینیت چه قیمتیه واسه اون موقع؟

نه بابا اون قیمت که نمیشه به این زودی :blink: .حسابی منظورم اینه که بیاد رو قیمت واقعی خودش ...حدود 370-80 تومن

Irang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا شما طرفدار SE بمون . من همه چي رو ول كردم رفتم با قيمتي بيشتر از بقيه ي گوشي ها SE خريدم . چيزي حدود 320 تومن . يه گوشي جاوا . سيمبين هم نيست . فداي سر SE كه سيمبين نيست . همه چيش مي ارزه به گوشي هاي سيمبين و درپيت نوكيا . (( دوستان نوكيا دار بهشون بر نخوره :happy: )) چرا اين كار رو كردم ؟؟؟ چون​
SE
هستش !!!

par_ham

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
322
از دوستان کسی‌ زمان ارائه مدل های K790 و K800 را میدونه ؟

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Moree :
خیلی بی منطقی شما:hmm:
پس حتمآ کارش با(6600) 66khaz را میوفته؟!!!! قیمت کاذبش هم واسه اینه که حتمآ هنوزم هم کسی هست که برای این گوشی 550 تومن بده

یه سوال مگه 6630 ، به اندازه 225تومن ارزش داره؟
این سری که جواب میدی ، به کل متن جواب بده!! نگفتی اگه بخوام سریع type کنم و سریع برنامه هارو switch کنم بازم 6600 و پی910 با هم برابری میکنن؟!:shades:

LCD 176* 208> 6600 ro ba
touchscreen,LCD 208* 320> p910
مقایسه میکنی؟!!!!

من بی منطقم یا شما!!!؟؟؟ یکی که احتیاج به محاسابت فراراون و سریع و نت برداری داره میره واقعا پی 910 میخره!؟؟؟ میشه بگید کار اون یکی چیه که با وجود اینهمه پرباری در محاسبات ریاضی بجای ماشین حساب مهندسی از پی 910 استفاده میکنه!؟ اصلا چه کاریه که باید با موبایل همیشه در حال محاسبه باشه!؟

حرف از این بی منطقتر نمیشد! ولی فرض محال که محال نیست. فرض شما درست میگید! دو نکته هست اول اینکه ایشون دوست داره کارش رو جدی نگیره و روی بیاره به وسیله ضعیفتر پی 910 به جای ماشین حساب مهندسی دوم اینکه حالا فرض که چنین کسی وجود داشته باشه احتمالا اون فرد one in a milion هست!

اسم اون برنامه رو هم بگید یا لینکشو بدید ببینیم چیه. اگر سیمبین باشه حتما نسخه ای که روی 6630 قابل اجرا باشه هم داره . از این نظر نمیتونه فرقی با همون 6600 حتی داشته باشه. مطمئنم محاساتی وجود نداره که پی 910 انجام بده و 6600 کم بیاره . دقیقا پی 910 با 6600 قابل مقایسه است به علاوه امتیاز خفیف تاچ اسکرین

موبایل یک وسیله است برای اینکه کارها سریعتر راه بیوفته با وجود تمام پیشرفتهای حاصل شده هنوز به اون مرزی نرسیده که جای دوربین دیجیتال . ماشین حساب مهندسی مدیا پلیر . ام پی تری پلیر و ... رو بگیره
حالا شما سعی میکنی پی 910 رو جای نت بوک جا بزنی! ؟ بعد هم به من میگی بی منطق! بابا دمتون گرم

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
سسس ساکت بحث داره به دعوا کشیده میشه دیگه موبایلو به دعوا آلوده نکنین ریلکس جواب بدین خواهش میکنم بحث رو اینطوری جنجالی ادامه ندین

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :
حالا شما سعی میکنی پی 910 رو جای نت بوک جا بزنی! ؟ بعد هم به من میگی بی منطق! بابا دمتون گرم
ما سعی نکردیم جای نوت بوک جا بزنیم اما شما قبلا گفته بودین این سیمبین سری 60 بالاخره یقه نوت بوکهای دل رو میگیره!

Moree

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از DariushAgah :
من بی منطقم یا شما!!!؟؟؟ یکی که احتیاج به محاسابت فراراون و سریع و نت برداری داره میره واقعا پی 910 میخره!؟؟؟ میشه بگید کار اون یکی چیه که با وجود اینهمه پرباری در محاسبات ریاضی بجای ماشین حساب مهندسی از پی 910 استفاده میکنه!؟ اصلا چه کاریه که باید با موبایل همیشه در حال محاسبه باشه!؟

حرف از این بی منطقتر نمیشد! ولی فرض محال که محال نیست. فرض شما درست میگید! دو نکته هست اول اینکه ایشون دوست داره کارش رو جدی نگیره و روی بیاره به وسیله ضعیفتر پی 910 به جای ماشین حساب مهندسی دوم اینکه حالا فرض که چنین کسی وجود داشته باشه احتمالا اون فرد one in a milion هست!

اسم اون برنامه رو هم بگید یا لینکشو بدید ببینیم چیه. اگر سیمبین باشه حتما نسخه ای که روی 6630 قابل اجرا باشه هم داره . از این نظر نمیتونه فرقی با همون 6600 حتی داشته باشه. مطمئنم محاساتی وجود نداره که پی 910 انجام بده و 6600 کم بیاره . دقیقا پی 910 با 6600 قابل مقایسه است به علاوه امتیاز خفیف تاچ اسکرین

موبایل یک وسیله است برای اینکه کارها سریعتر راه بیوفته با وجود تمام پیشرفتهای حاصل شده هنوز به اون مرزی نرسیده که جای دوربین دیجیتال . ماشین حساب مهندسی مدیا پلیر . ام پی تری پلیر و ... رو بگیره

"koli type karde boodam vali !! "Invalid Thread specified. If you followed a valid link, please notify the
ببخشید توروخدا، اگه شما هم 40 خط فارسی تایپ میکردین ولی همش میپرید همین کارو میکردین

agha man be hich onvan nagoftam ke felan barnamaro p910i suport mikone vali 6600ya6630 nemikone.

man harfam ine harki ba tavajoh be niazi ke dare va kari ke dare ye kalaro mikhare hala harchi ke bashe.shayad shoma bejoz 2-3saat mokaleme dar rooz kare digeii ba mobetoon nadashte bashin vali hastankesaii ke kheyli bishtar azshoma az gooshishoon estefade mikonan va in dorost nist ke chon shoma in emkanat be dardet nemikhore SonyEricsson ro bebary zire soal. oonam
serie P!!!!!!!!!!!!!!!!!
.
mashin hesabi ke too lcd koochike 6600 hast be darde in mikhore ke sali mahi yebar age shoma jaii dodota charta yadet raft zarb koni.
vali ba touchscreen p910 kheyli kara misheikard, soraat moheme. shayad vaseyeki vaght tala bashe.
aslan in mashin hesab mesal bood faghat , koli barnameye dige hast

javabe soalamo naday va neshoon dady ke dary azesh farar mikoni: ""نگفتی اگه بخوام سریع type کنم و سریع برنامه هارو switch کنم بازم 6600 و پی910 با هم برابری میکنن؟""
haminaii ke alan man type kardamo ba hargooshi bekhay type koni koli tool mikeshe vali ba p910i bedoone keyboardesh ham hata ba keyboarde majazish kare sesoote
pas nagoo ke bartarie khafife touchscreen

shayad tojihet in bashe ke mobile vase sohbat kardane na in jingoolak bazia!! vali alan 90% gooshihaii ke az company haye mokhtalef midan biroon emkanate janebi mesle
Camera/radio/bluetooth/ mp3 player (w550 , 800,810, 900) va koli emkanate digedaran. va haminast ke upgrade mishe va tafavote beyne modelharo bevojood miare.

harfe shoma mese ine ke begi chera CDman?? az walkman estefade konin daghighan kare portable cd player ro mikone va gheymatesh ham arzoontare!!!
ba in harfet falsafeye vojoodie PDA va pocket pc ro zire soal bordi!!!
man az avalesh ham goftam ke bitarafam na nokia daram va na SE. nazaram ro ham dar rabete ba moghayeseii ke beyne p910i with 6600-6630 shode bood dadam, na koli rajebe dota
company

chon doostemoon ham gofte bood ke bahso tamoom konim man ghezavato misporam be kesaii ke az aval bahso donbal kardan

rasty rajebe shoghl ke porside boodi
shayad kamtar kasi deghat karde bashe.
vali tamame sherkathaye pakhshe mahsoolate khoraki ke mahsoolatro dare maghaze be baghalie sare koochatoon tahvil midan VISITOR daran. tamame sherkathii ke tolid darn , mese chitoz , mazmaz , pakban , kale , va hezarta tolidkonandeye dige. ina mahsoolateshoonro dar harmantaghe bayad tori pakhsh konan ke har mah 4ta8dafe be har baghali dar sathe mantaghe beresoonan , masalan mantagheye 6. khob kole ye mantaghe be ohdeye yeknafare hala shoma begoo in hajme etelaat ke bayad nesbate be har moshtary dashte bashe oon ye nafar va koli barname rizi va nokte haii ke marboot be har maghaze hast + hesab ketabe roozi 40-50foroosh ro ba koli kaghaz va khodkaro ghalam + mashin hesabe casio anjam dadan behtare ya ye chizi too mayehaye hamin p910i ya ye mini pda???

chon doostam visitor hast va p910i dare ino goftam bazam mashaghele moshabeh hast .va begamk 50% sherkatha PDA arzoon dar ekhtiare visitorhashoon gharar midan. mese hamin p910i ke ta chand vaghte pish 375toman ham bood. bejaye i mate jam ya everex e900 ya modelhaye moshabeh ke balaye 550tomane

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
نه بابا اون قیمت که نمیشه به این زودی :blink: .حسابی منظورم اینه که بیاد رو قیمت واقعی خودش ...حدود 370-80 تومن

اقا حالا یه سوال! چقد احتمال میدی تو دو سه هفته اینده کا 750 بازم قیمتش بیاد پایین؟! :p اگه احتمال میدی چقد میشه به نظرت؟ اگرم احتمال نمیدی که خدا شما رو اجر جزیل دهاد! ;)

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از dead_chatter :
ما سعی نکردیم جای نوت بوک جا بزنیم اما شما قبلا گفته بودین این سیمبین سری 60 بالاخره یقه نوت بوکهای دل رو میگیره!

صحبت از گوشیهای توی بازار نبود! ولی شما این پی 910 رو جای نت بوک جا زدید در حالیکه حتی به ماشین حساب مهندسی نمیرسه

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Moree :
"koli type karde boodam vali !! "Invalid Thread specified. If you followed a valid link, please notify the
ببخشید توروخدا، اگه شما هم 40 خط فارسی تایپ میکردین ولی همش میپرید همین کارو میکردین

agha man be hich onvan nagoftam ke felan barnamaro p910i suport mikone vali 6600ya6630 nemikone.

man harfam ine harki ba tavajoh be niazi ke dare va kari ke dare ye kalaro mikhare hala harchi ke bashe.shayad shoma bejoz 2-3saat mokaleme dar rooz kare digeii ba mobetoon nadashte bashin vali hastankesaii ke kheyli bishtar azshoma az gooshishoon estefade mikonan va in dorost nist ke chon shoma in emkanat be dardet nemikhore SonyEricsson ro bebary zire soal. oonam
serie P!!!!!!!!!!!!!!!!!
.
mashin hesabi ke too lcd koochike 6600 hast be darde in mikhore ke sali mahi yebar age shoma jaii dodota charta yadet raft zarb koni.
vali ba touchscreen p910 kheyli kara misheikard, soraat moheme. shayad vaseyeki vaght tala bashe.
aslan in mashin hesab mesal bood faghat , koli barnameye dige hast

javabe soalamo naday va neshoon dady ke dary azesh farar mikoni: ""نگفتی اگه بخوام سریع type کنم و سریع برنامه هارو switch کنم بازم 6600 و پی910 با هم برابری میکنن؟""
haminaii ke alan man type kardamo ba hargooshi bekhay type koni koli tool mikeshe vali ba p910i bedoone keyboardesh ham hata ba keyboarde majazish kare sesoote
pas nagoo ke bartarie khafife touchscreen

shayad tojihet in bashe ke mobile vase sohbat kardane na in jingoolak bazia!! vali alan 90% gooshihaii ke az company haye mokhtalef midan biroon emkanate janebi mesle
Camera/radio/bluetooth/ mp3 player (w550 , 800,810, 900) va koli emkanate digedaran. va haminast ke upgrade mishe va tafavote beyne modelharo bevojood miare.

harfe shoma mese ine ke begi chera CDman?? az walkman estefade konin daghighan kare portable cd player ro mikone va gheymatesh ham arzoontare!!!
ba in harfet falsafeye vojoodie PDA va pocket pc ro zire soal bordi!!!
man az avalesh ham goftam ke bitarafam na nokia daram va na SE. nazaram ro ham dar rabete ba moghayeseii ke beyne p910i with 6600-6630 shode bood dadam, na koli rajebe dota
company

chon doostemoon ham gofte bood ke bahso tamoom konim man ghezavato misporam be kesaii ke az aval bahso donbal kardan

rasty rajebe shoghl ke porside boodi
shayad kamtar kasi deghat karde bashe.
vali tamame sherkathaye pakhshe mahsoolate khoraki ke mahsoolatro dare maghaze be baghalie sare koochatoon tahvil midan VISITOR daran. tamame sherkathii ke tolid darn , mese chitoz , mazmaz , pakban , kale , va hezarta tolidkonandeye dige. ina mahsoolateshoonro dar harmantaghe bayad tori pakhsh konan ke har mah 4ta8dafe be har baghali dar sathe mantaghe beresoonan , masalan mantagheye 6. khob kole ye mantaghe be ohdeye yeknafare hala shoma begoo in hajme etelaat ke bayad nesbate be har moshtary dashte bashe oon ye nafar va koli barname rizi va nokte haii ke marboot be har maghaze hast + hesab ketabe roozi 40-50foroosh ro ba koli kaghaz va khodkaro ghalam + mashin hesabe casio anjam dadan behtare ya ye chizi too mayehaye hamin p910i ya ye mini pda???

chon doostam visitor hast va p910i dare ino goftam bazam mashaghele moshabeh hast .va begamk 50% sherkatha PDA arzoon dar ekhtiare visitorhashoon gharar midan. mese hamin p910i ke ta chand vaghte pish 375toman ham bood. bejaye i mate jam ya everex e900 ya modelhaye moshabeh ke balaye 550tomane

وقتی پنگلیش مینویسید حداقل کوتاه بنویسید!

من کامل نخوندم چی نوشتی چون پنگلیش خوندن سخته ولی یک جاش گویا گفته بودید اون دوستتون توی کار پخش مواد غذایی به بقالیها هستش! من فکر کردم شاید توی سایت انرژی اتمی کار میکنه که در اینصورت پی910 حق مسلمشه! ولی برای بقالی پی 910!!؟ بعد فاکتور رو هم لابد امضای دیجیتالی میکنه!

اما خوبه بالاخره این قلم پی 910 یک جایی به درد خورده این نکته جدیدی بود

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
به نقل از DariushAgah :
صحبت از گوشیهای توی بازار نبود! ولی شما این پی 910 رو جای نت بوک جا زدید در حالیکه حتی به ماشین حساب مهندسی نمیرسه
مشكل اينجاست كه ما اون فرض اوليه رو فراموش كرديم.
p910 در درجه اول يه موبايل در كلاس اسمارت فون ها. حالا امكانات و ويژگيهاي اون باعث ميشه كه كارهاي ديگه اي هم انجام بده كه همه ميدونيم اين صحبت در مورد همه گوشي ها مصداق داره.
اما هيچوقت نميشه لپتاپ رو با اين مقايسه كرد. حتي پاكت pc هم در مقام مقايسه با يه كامپيوتر شخصي يا لپتاپ نيست. يعني كاربردشون فرق داره.
حالا بحث اصلا اين بود كه چرا سوني اريكسون و چرا نه نوكيا. بعد شد p910 و بعد قيمت بالاي اون تو ايران. خب من نميدونم ظاهر اين گوشي زيبايي زيادي داره يا پخش mp3 اش و يا اون دوربينش كه هيچ وقت ازش استفاده نكردم! كه باعث شده قيمتش بالا بره اما فكر ميكنم دلالان بازار موبايل بيشتر از اين صحبتها به فكر باد كردن جيب خودشون هستند تا بحث و برهان علمي براي كارهاشون.
در كنار اين توقف توليد اين برند و احتكار اون و بالا بردن قيمت اون و در كنار اينها علاقه عجيب و غريب مردم براي خريد اين گوشي باعث بالا رفتن و بالا موندن قيمت اين گوشي شد.
اما درباره P910 .من موافق نيستم كه بياييم به فرض اين گوشي رو بپرستيم و بگيم نوت بوك يا اينقدر خوردش كنيم كه بگيم اصلا يه ماشين حساب هم نيست. مثل همه گوشي ها اين هم يه گوشيه كه يك سري امكانات داره كه صرفا منحصر به اين نيست و ديگر گوشي ها هم دارن.
شايد حرفهاي من در پستهاي قبلي باعث اين شد كه دوستمون بگن داريم با نوك بوت مقايسه اش ميكنيم.
من باز حرفهام همه شخصي و استنباط خودم هستند.
ا

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
گر من گفتم ازش راضيم به خاطر اين بود كه :
- يكسال پيش به قيمت 330 تومن آكش رو خريدم. و اگه بيشتر بود نميخريدم.
- تا حالا مشكل نرم افزاري و هنگ كردن و كند شدن و اينها نداشتم. اين يه مزيته كه البته خيلي از گوشي ها دارن و خيلي ها هم ندارن.
- دسترسي آسان و سريع به منو ها .
- داشتن كي پد و قابليت جدا كردن آن. اين از اون چيزهايي بود كه بعضي وقتها خوب بود و بعضي وقتها بد. داشتن كي پد باعث ميشه كه گاهي وقتها بدون تماس با صفحه سريعتر به منوي دلخواه برسي و براي شماره گيري خيلي مفيده. اما برداشتن كي پد باعث ميشه كه روزهايي كه با صفحه زياد كار داري مثل وقتي كه ميخوام يادداشت هام رو مقايسه كنم يا يه متني رو بنويسم و از اين كارها. (البته اين وقتهاييه كه ميخواهي يه نگاه كلي به اطلاعات بندازي و طبيعتا منابع سريعتري مثا كامپيوتر وجود نداره. مثلا وسط خط توليد كارخونه).
- باطري قوي و بادوامش. اين يكي رو اغراق نميكنم واقعا دوام و ماندگاريه خوبي داره.
من واسم دوربين و قدرت و كيفيت mp3 و اين چيزها اصلا مهم نبود . در كل فقط همون اوايل كه خريده بودم چندتا موزيك روش ريختم كه به عنوان زنگ بگذارم و همون ها تا حالا مونده. دوربين هم همون موقع تست كردم. و اين باعث شد كه بهتر و راحت تر انتخاب كنم. چون ديدم كه خيلي از دوستانم مثلا به خاطر دوربين مجبور به انتخاب گوشي شدن كه اصلا ارزش پرداخت هزينه اش رو نداشته.
- صفحه لمسي . اين اوايل دردسر بود چون مثلا دستم به يه جا ميخورد و يه منو ديگه باز ميشه اما بعد كه باهاش بيشتر كار كردم اين مشكل به مزيت تبديل شد .چرا كه خيلي راحت ميتوني با قلم يا حتي ناخن(كه هميشه همراهته) با گوشي كار كني. كارهايي كه من ميكنم وارد كردن يك سري اعداد .نوشتن يك سري يادداشتهاي كوچيك و يا خوندن يكسري اطلاعات كم حجم و كوچك در غالب ورد يا اكسل يا pdf.

شايد اين نكته ها فقط براي من احساس رضايت رو موجب بشه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا